|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   film sinhroniziran v slovenski jezik
4.4.2008 15:56:16   
kaja26
dejte mi prosim pomagat z kakšnim otroškim filmom v slo sinhronizaciji. Mogoče kaj takega kot je garfield  ali stevart litel - sej vem da nisem prav napisala - važen da razumete. Če pa ima katera kak dvd oz dvx pa bom zelo vesela...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: film sinhroniziran v slovenski jezik
4.4.2008 16:12:00   
tina a
Film ali risanko?

Jaz imam kar nekaj risank, ki so sinhronizirane v slo.

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

(odgovor članu kaja26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.4.2008 16:23:42   
kaja26
Karkoli, sam da je uno najmanj uro. Da imaneko lušno vsebino. Da niso une kratke risanke. Drugače pa se priporočam

(odgovor članu tina a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.4.2008 16:48:41   
sončnica24
Ena baje najboljših risank je trenutno zmajev hrib al nekaj podobnega, res lepa risanka

(odgovor članu kaja26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.4.2008 16:53:47   
tinatona
Jaz imam Stuarta 3, pa Shrek 3, pa Artur in minimojčki (samo je sinhronizacija v hrvaškem jeziku - pa morm pogledat če sm prav skopirala), pa vseh 10 smrkcev, pa še kej bi se našlo...

LP Tina

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.4.2008 18:24:14   
hrabra miška
Mi jih imamo kar nekaj:Garfield 1 in 2, Divjina,Sezona lova, Ledena doba,Mali pišček,Avtomobili (Cars),Vesele nogice (Happy feet),Ratatouille,Shrek... pa še bi se jih našlo. To so risani filmi v slovenščini,ki jih moja dva sinčka 8  in  3 leta zelo rada gledata,zraven njiju pa še midva z atijem.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?