|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   filmček uz,na cd
29.9.2006 9:18:45   
majda12
Łp.Mene zanima kje v bližnji okolici koroške regije ti posnamejo cd uz,lahko tudi izven koroške,samo ne dalje od Ljubjane .Zdaj sem ravno v33tednu in bi zelo rada imela cd.Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: filmček uz,na cd
29.9.2006 9:24:18   
Kalina
Hm, men so to nardil v PO, sam mislim da je najugodnejse okoli 24t, pol se ful ne vidi lepo. tko mi je G rekel.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu majda12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.9.2006 11:06:12   
kofetek2010
mislim, da v Slovenj gradcu - poišči z RR iskalnikom user posted image

(odgovor članu majda12)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.9.2006 11:29:46   
bobek05
Štorklja d.o.o.
Marija Predič Georgiev
Zdravstveno varstvo žensk
Partizanska pot 16
2380 SLOVENJ GRADEC (pri bolnici)

882-96-12

jaz sem pred 1,5l plačala 10 jurjev, z možem pa sva bila not 45 min--- imava kar nekaj filmčkov in nekaj 3d slik
svetujem ti pa da neseš tja USB ključ (512MB)

< Sporočilo je popravil bobek05 -- 29.9.2006 11:32:48 >

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.10.2006 11:18:24   
majda12
Praviš,da si bila pri štorklji v sl.gradcu.kako si zadovoljna z kvaliteto in ali se vredo vidi jaz sem dopolnila33teden kaj praviš se mi še splača.''

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.10.2006 13:26:52   
bobek05
midva sva bila zelo zadovoljna... sicer so nekatere slikice malo meglene, ampak filmčki so super!

mislim, da se tebi več ne splača, ker je otrok prevelik... koliko se jaz spomnim, je najbolje iti do 26t, ampak pokliči in preveri - otroka bi v vsakem primeru videla, vprašanje je le koliko in kako kvalitetno bi to bilo

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu majda12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.10.2006 13:34:54   
Mateja82
V Velenju Dr. Levakova. Midva sva šla k njej. Je res super.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......