|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   fetiši in preoblačenje pred sexom
11.11.2006 14:02:39   
Anonimen
Moj dragi ima fetiš na usnje in visoke petke. Sicer ni tako hudo da se brez tega ne bi mogel vzburiti ampak je bolj vzburjen in pohoten če si oblečem usnjene hlače in petke ali pa krilo, ali plašč pa škorenjčke. Pa me zanima če ima katera kakšne izkušnje z tem?
Včasih me prosi naj se preoblečem pa mi ni vedno pa sem razmišljala da bi tudi jaz njemu rekla kdaj naj si nekaj obleče tak za foro pa nimam idej. Ima katera kakšno idejo?
lpuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: fetiši in preoblačenje pred sexom
11.11.2006 15:10:05   
Anonimen
http://www.diskretno.com/default.php?cPath=3_37&sort=8d&page=1

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.11.2006 15:53:43   
Anonimen
user posted image     user posted image      user posted image       user posted image

ob telem me prime, da bi se smejala, ne pa sexala..user posted image      user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.11.2006 16:59:22   
tulip
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa ne no.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.11.2006 17:53:34   
MALINČICA
Tudi meni ti ni seksi, res ne!
Mi je pa moj dragi enkrat res prišel cel goli v spalnico, na sebi pa je imel samo kavbojski klobuk na glavi, pa me je ful podžgal, častna!
Pa sem zmeraj rekla, da mi grejo take finte z oblačenjem na kozlanje, ampak, nikoli ne reci nikoli!
Sicer so mojemu tudi všeč taki škorenjci z tanko seksi petko, pa jih imava res samo za v posteljo, ampak to res poredko, zdaj od visoke nosečnosti pa sploh ne!
Ne sekiraj se, mislim, da nimata problema, vsaj dokler se lahko vzburi tudi brez tega.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.11.2006 12:39:39   
Taula
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa ne no.....

Vsak ima svoj okus, ampak mene bi ob temu vse minilo, ker bi se smejala ko nora če bi tak prišel do mene.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.11.2006 16:10:31   
Anonimen
če bi mu jaz kupila tiste s slonjim rilcem, bi počla od smeha, bi ga pa sigurno naštimala da se obleče kakšne manj smešne, ampak samo od kopalnice do postelje!!!user posted image

poskušajta z kakšnimi perilom iz lateksa, zanj in zate!!

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
14.11.2006 23:01:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

user posted image     user posted image      user posted image       user posted image

ob telem me prime, da bi se smejala, ne pa sexala..user posted image      user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
15.11.2006 15:41:36   
blue sky
Fuj, meni to ni všeč, sploh pa ne tangice na moškem user posted image user posted image user posted image

Kupi svojemu dragemu tiste hlačke, ki jih lahko pol poješ user posted image , ali pa jih sama oblečeš, pa jih on pojé s tebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.11.2006 18:13:19   
firasto
V oddaji sex sence sta bila predstavljena nek par iz USA, kjer je ona oblečena v dreserja in z bičem v roki, on pa v konja. V ustih ima žvalo in plašnice na glavi, z nage riti pa mu visi pravi konjski rep. Seveda ima popolno uzdo in ga ona drži na povodcu, on pa okrog nje poskakuje kot dresiran lipicanec. Onadva v tem zelo uživata. Poskusi, morda bo tudi tvojemu všeč, ti ga imaš pa še na povodcu pa gajžlo v roki. Pol ga pa še malo zajahaš. Kot v tisti igrici: osel, kdo te jaha... user posted image

"Kako naj odpustim?"
"Če ne bi obsojal, ti ne bi bilo potrebno odpuščati!"

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?