Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: fetiši in preoblačenje pred sexom 11.11.2006 15:53:43
|
|
|
|
Anonimen
|
ob telem me prime, da bi se smejala, ne pa sexala..
|
|
|
|
RE: fetiši in preoblačenje pred sexom 11.11.2006 17:53:34
|
|
|
|
MALINČICA
|
Tudi meni ti ni seksi, res ne! Mi je pa moj dragi enkrat res prišel cel goli v spalnico, na sebi pa je imel samo kavbojski klobuk na glavi, pa me je ful podžgal, častna! Pa sem zmeraj rekla, da mi grejo take finte z oblačenjem na kozlanje, ampak, nikoli ne reci nikoli! Sicer so mojemu tudi všeč taki škorenjci z tanko seksi petko, pa jih imava res samo za v posteljo, ampak to res poredko, zdaj od visoke nosečnosti pa sploh ne! Ne sekiraj se, mislim, da nimata problema, vsaj dokler se lahko vzburi tudi brez tega.
|
|
RE: fetiši in preoblačenje pred sexom 13.11.2006 12:39:39
|
|
|
|
Taula
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen http://www.diskretno.com/default.php?cPath=3_37&sort=8d&page=1 Pa ne no..... Vsak ima svoj okus, ampak mene bi ob temu vse minilo, ker bi se smejala ko nora če bi tak prišel do mene.
|
|
RE: fetiši in preoblačenje pred sexom 14.11.2006 16:10:31
|
|
|
|
Anonimen
|
če bi mu jaz kupila tiste s slonjim rilcem, bi počla od smeha, bi ga pa sigurno naštimala da se obleče kakšne manj smešne, ampak samo od kopalnice do postelje!!! poskušajta z kakšnimi perilom iz lateksa, zanj in zate!!
|
|
|
|
RE: fetiši in preoblačenje pred sexom 14.11.2006 23:01:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba12 ob telem me prime, da bi se smejala, ne pa sexala..
|
|
|
|
RE: fetiši in preoblačenje pred sexom 15.11.2006 15:41:36
|
|
|
|
blue sky
|
Fuj, meni to ni všeč, sploh pa ne tangice na moškem Kupi svojemu dragemu tiste hlačke, ki jih lahko pol poješ , ali pa jih sama oblečeš, pa jih on pojé s tebe.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?