Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
fertility friend članstvo 27.7.2009 18:14:41
|
|
|
|
violet
|
Živjo! Nekaj sem že brala tukaj na forumu, da imate punce izkušnje s fertility friend članstvom, pa me nekaj zanima. Napisal mi je, da mi je potekla poizkusna doba članstva pri njih, pa me zanima, kako se lahko včlanim? Ko sem prebrala, da je treba plačati za članstvo, sem postala majčkeno zmedena in ne vem kako naj se včlanim brez plačila, a se to sploh da? A ima katera izkušnje s tem ˝programom˝? Če katera ve, mi lahko napiše postopek, kako se pri njih včlanit, in če se da brez plačila? Že vnaprej se zahvaljujem za vaše odgovore, lep pozdrav, violet.
|
|
|
|
RE: fertility friend članstvo 27.7.2009 22:27:46
|
|
|
|
T3JK4
|
Tudi meni je poteklo VIP članstvo na fertility friendu. Brez plačila lahko naprej uporabljam osnovne funkcije fertility-a, le prikaz je malo spremenjen (vsi tisti znaki, ki jih lahko obkljukaš, se ne prikažejo, pa krožnega prikaza ni, pa še kaka druga reč je, prikaže pa kdaj je , zdravila, sluz, lega materiničnega vratu in seveda graf BT). Za osnovno spremljanje je osnovno članstvo čisto dovolj. Kaj pa če bi grafe risala kar ročno, tako kot so včasih na NND svetovali (in verjetno še zdaj ). Jaz spremljam svoj ciklus tudi "peš", ker nimam vedno možnosti prit do računalnika, do takrat pa že pozabim vrednost svoje BT
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?