|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   felacija;)
9.1.2008 8:54:29   
Anonimen
http://www.zurnal24.si/cms/magazin/eroticno/kamasutra/index.html?id=15577
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: felacija;)
9.1.2008 10:39:36   
Anonimen
priporočam knjigo popolna ljubimka (avtorico sem pozabila)...ja, ženska se lahko nauči, da ni to to, sam not ven,pa vmes na uro gledat...počet se da še marsikaj drugega...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2008 11:53:06   
puncica
Vatsjajana v Kamasutri opisuje oralno zadovoljevanje predvsem kot tehniko, s katero so skopljeni moški osrečevali svoje gospodarje. Skopljenec je pod pretvezo, da šamponira, torej umiva in masira, gospodarja ljubkoval in vzburjal, nato pa ga zadovoljeval z osmimi vrstami felacije, od prve do osme.

O moj bog a so jim tiče rezal al kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2008 12:13:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

priporočam knjigo popolna ljubimka (avtorico sem pozabila)...ja, ženska se lahko nauči, da ni to to, sam not ven,pa vmes na uro gledat...počet se da še marsikaj drugega...

Jaz sem pa mislila, da če nekoga ljubiš in ga popolnoma sprejemaš, je to samoumevno in se tega ni treba učiti v knjigah...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2008 19:47:10   
Anonimen

Jaz sem pa mislila, da če nekoga ljubiš in ga popolnoma sprejemaš, je to samoumevno in se tega ni treba učiti v knjigah...

Ah, ljubica, par stvari k so v tej knjigi nam pač niso ble v zibko položene. Niso samoumevne. Pa ljubezen nima kle nobene veze. Nism še slišala da bi ga ktera k je zaljubljena bolš **** k una k ni. Zmer se da izboljšatuser posted image .
Bodo možički zadovoljniuser posted image
Fejst knjiga.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2008 21:29:48   
Peteršilj
kaj pa je to felacija?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2008 21:57:35   
katy82
A ni felacija oralno zadovoljevanje moškega?

(odgovor članu Peteršilj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.1.2008 22:18:56   
pravljica
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

menda, ja user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.1.2008 22:37:57   
beba76
Popolna ljubimka je user posted image  knjiga! Meni jo le predlani božiček prinesel. Le kaj ni je hotel povedati?user posted image user posted image

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.1.2008 8:12:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Ježeš....ja to bo to verjetno jauser posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
10.1.2008 9:23:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Ah, ljubica, par stvari k so v tej knjigi nam pač niso ble v zibko položene. Niso samoumevne. Pa ljubezen nima kle nobene veze. Nism še slišala da bi ga ktera k je zaljubljena bolš **** k una k ni. Zmer se da izboljšatuser posted image .
Fejst knjiga.....

Razumem ljubica... no saj sem že kje kaj prebrala, samo not pa vn pa na uro gledat... mislim, da nisem še nikol...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
10.1.2008 13:49:46   
Anonimen
Evo me! Tisto not ven pa ura...sem mislila na obdelovanje premoženja z usti...po domače fafanje. Knjiga pa sploh ni napačna, ker tam to ugotoviš...načine kako se da fafat še bolje, izveš da lahko med fafanjem dražiš še druge prijetne točke, da si tudi partnerjeva jajčka zaslužijo pozornost in da se da marsikaj čudovitega početi med seksom tudi z biserno ogrlico. Niti pod razno ne mislim, da je seks gledanje na uro, s svojim partnerjem uživava in se ljubiva, se mi pa zdi, da je to plod mojega zanimanja, kako še vedno spravit partnerja do tega, da ko mu ga fajn po.....lahko reče še samo vauuuu!! No, vidiš, zato sem pa priporočila to knjigo...za takšne,ki jim je, da ugotovijo in sprobajo na partnerju, pa bo še marsikateri drug rekel noooroo...ja,od kod ti pa ta spretnost?!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
10.1.2008 15:45:05   
piščanc
ja, če bereš cosmo ti tud veliko povejo user posted image

partner je tisti, ki pove kaj mu paše, ker nismo vsi isti

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.1.2008 15:49:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Fejst knjiga.....

Razumem ljubica... no saj sem že kje kaj prebrala, samo not pa vn pa na uro gledat... mislim, da nisem še nikol...user posted image

user posted image Zateuser posted image

Jst tud neuser posted image , sam knjiga mi je pa vseen všeč, pa mojmu tuduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?