MjaV
|
Hojla punce,
ali ste tudi ve kaj razmišljale o 3D UZ, kjer ti posnamejo tudi par filmčkov na CD? Jaz sem pred časom nekje med prebiranjem starih tem zasledila, da je cena okrog 19.000 SIT, vendar ne vem kje tak pregled opravijo, kako to poteka in v katerem tednu naj bi se naročile, predvsem pa ne vem, ali se splača, glede na to, da bo meni morfologijo naredila kar moja G., v svoji ambulanti. Cena se mi zdi astronomska , po drugi strani pa je to lahko zelo dragocen spominček za ... Če je morda katera dobila tak CD, ali so filmčki lepo vidni in zanimivi? Jaz bi jih gotovo gledala 10x na dan... vsaj do rojstva...
Tiste, ki ste že imele morfologijo, ali so bili vaši zraven? Jaz imam namreč ta pregled v dopoldanskem času, ko je tudi moj v službi v drugem kraju (oddaljen cca 30 km) in ne vem, na kakšen način bi lahko uveljavil pravico, da bi bil zraven na tem pregledu? Ali se lahko v ta namen koristijo ure, ki so sicer namenjene za zdravniški pregled? Težava je namreč v tem, da dopusta skoraj nimava več, le še po tri dni in še to je zgolj za izredne razmere, katerih bo v tem obdobju pričakovanja gotovo še preveč, saj imava pred sabo še celotno adaptacijo podstrehe, ki mora biti seveda gotova do prihoda novega družinskega člana...
Skratka, ker brcik še ne čutim, se sedaj ukvarjam s samimi nepomembnimi malenkostmi... upam, da bo prav kmalu drugače...
Upam, da se imate tudi ve fino, sedaj, ko smo prebrodile začetniške težave...
|