|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   februarčice
29.7.2005 7:42:27   
radovednica_
dobro jutro zaspanke.
kako ste kaj danes? jst sem zlo vesela de je končno petek. :sloncek: ta teden pa se mi je tolk vleku ko že dolk ne. zjutri komi vstanem za v službo in hvala bogu bom lohk sej 2 dni zdej mal dali spala.
drugače pa se počutim super.

lep dan vsem:rozica::rozica::rozica:

srečna:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   februarčice
29.7.2005 7:51:03   
sazi
Tudi za mano bo čez dobrih 7 ur precej naporen teden in tudi jaz se veselim vikenda, malo daljšega spanja in miru.
Zanima me, ali ima tudi katera od vas podobne težave: že nekajkrat se mi je ponoči zgodilo, da me je v nogo zagrabil tako močen krč, da sem se od bolečine zbudila in potem komaj spravila mišico v "nenapeto" stanje.
Drugače je z mano vse v redu, le v teh hudo vročih dneh pridem iz službe z malo otečenimi nogami.
Lep dan vam želim in uživajte v vikendu.

(odgovor članu radovednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   februarčice
29.7.2005 8:01:52   
SašaR
Ojla!
Meni se pa danes izteka dopust! Joj kako bo težko v ponedeljek zgodaj vstati!:grrr:
Jaz imam problem ponoči, ker se sploh ne morem naštimati, da bi lahko dobr spala. Ne vem kaj bo čez nekaj mesecev.
LP in uživajte.:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   februarčice
29.7.2005 8:02:52   
radovednica_
ojla sazi
to se je men tut učasih dogajal morem potrkat zdej pa že zlo dolgo ne. sicer pa odkar sem noseča imam zmeraj dvignjene noge ko sedim, de me nebi spet krči grabli. baje se to dogaja nosečnicam, zato pa priporočajo dvignjene noge pri sedenju.
lep dan ti želim

Neposredna povezava do sporočila: 4
   februarčice
29.7.2005 9:00:58   
BaGSi
Jaz sem ta teden v službi, po 3 tedenskem dopustu in me je bila kar groza, kako bo. Morem priznat, da se počutim odlično; kot da bi odrezal tiste hude faze utrujenosti do 12 tedna. Verjetno me je močno pomirila tudi nauhalna v torek - kjer so bili izvidi super:bravo:

proti krčem pa najboljše da vzameš kakšno šumečo tableto magnezija - meni je v prvi nosečnosti zelo pomagalo.

Lep dan in vikend vsem nosečkam!!:miska:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   februarčice
29.7.2005 10:48:59   
bobika
Hej, dekleta
Man je pa tak fajn, ko je tak toplo. res, da sem cel dan v hiši, kjer ja prav prijetno hladno. Popoldan se zleknem na balkon in se trudim malo učiti, saj me avgusta čakajo izpiti. Zvečer pa grem s psom na sprehod, mi prav paše.
Tudi mene so grabili krči in baje res pomaga magnezijeva tableta.
Se mi zdi, da meni tudi noge otekajo, pa sem si rekla, da to se mi verjetno samo zdi. Vsi poletni sandalčki so mi tesni. Ne morm verjeti, da je to otekanje že tak hitro v nosečnosti. kaj še le bo :(

Lepo se mejte, v senci se hladite in veliko se smejte.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   februarčice
29.7.2005 11:45:19   
BaGSi
bobika, ti prav zavidam, da lahko počivaš doma in da nimaš službenih obveznosti;)
Jaz vstajam ob 5.30, peljem sinka v vrtec, grem v službo, se ob 16.00 privlečem do vrtca, potem domov, skuhat, tamali me popolno okupira do 21.00, ko se tudi jaz počasi zvlečem v posteljo... saj ne, da bi hotela jamrat, ampak so dnevi, ko sem res utrujena... sicer pa ima to tudi prednost - se vsaj ne redim toliko, kot v prvi nosečnosti, ko se bolj ali manj počivala in jedla...
:miska::miska::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   februarčice
29.7.2005 13:37:39   
bobika
Ja to lenarjenje je prednost študija. Čeprav me kr mine, ko pomislim kak bo konec septembra, ko bom gledala koliko izpitov mi je še ostalo.
Ampak, naslednji teden začnem intenzivno delo. Začnem delati, ko gre moja "šfica" na dopust. Ji večkrat pomagam in jo nadomeščam, tako bo tudi teh 14 dni. Me je kr malo strah te vročine, ker delam deljeno in od 12 - 15 ure v največji vročini hodim domov in nazaj.

BaGSi čimmajn utrujenosti ti želim, pa lepo nosečnost, brez skrbi :)

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?