|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Tyazi-jev harem
22.6.2006 10:35:25   
Anonimen
Ojlaaaa!

Sita sorry k se nisem prej javila-sem mela delo z mojim možekom user posted image

Full huda glasba! Men gre takoj v uho.

A si gledala film Pride & Prejudice -Indijska verzija?

http://www.futuremovies.co.uk/review.asp?ID=239

http://www.imdb.com/title/tt0361411/

Mene je glasba, ki je prisotna skozi celoten film povsem prevzela. Ritem me čist obnori.

Sem si pogledala fotke iz poroke. Krasne so. Njihova kultura me je povsem pritegnila.

Sem mojmu že rekla, da si želim v bližnji prihodnosti obiskat Indijo.

Hvalaaaaa user posted image

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 326
22.6.2006 11:23:50   
Sita
Ja, imam ta film Pride & Prejudice - to je indijsko-ameriški film, samo je v njem res veliko indijske kulture. Meni in mojim puncam je zelo všeč - ga pogosto gledamo. Kot tudi Dhoom - to je res fajn film, pa Murder in drugi, imam jih kar en kup - tipično indijskih.
Všeč so mi predvsem zaradi glasbe in plesa, pa hindi se učim preko teh filmov in ker so angleški podnapisi tako izboljšujem svojo angleščino. Sicer tudi ponavadi nimajo žalostnih koncev, ampak vedno naredijo kak življenjski epilog. Nekaterim niso všeč, češ da so otročji. No, jaz sem tudi otročja, zato so mi všeč ...user posted image  So pa tudi resni - o Ghandiju in žalostnih usodah deklic, ki so jih poročili pri 12 ih letih (precej resnično) ...
V njih ni maščevalnosti in zlobe kot v kakšnih španskih nadaljevankah ...

No, me veseli, da imate namen iti v Indjo. Ravno zdaj bo šla tudi moja prijateljica, ker sem jo že toliko navdušila ...

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 327
6.7.2006 12:27:07   
Anonimen
Druščina kje steeee? Kaj počnete? Je kaj novega?

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
6.7.2006 12:32:31   
G in T
O sramežljivka, a si ti še doma??? Ja kdaj pa bo napočil tvoj najlepši dan?????user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 329
6.7.2006 12:52:04   
ZARA
helou, zaspal smo v vsej tej sopari...a ne bi odprli novega nadaljevanja? VOL.2 ?! A?

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu G in T)
Neposredna povezava do sporočila: 330
6.7.2006 12:54:46   
Anonimen
Čakam čakam Tanja, zdej zdej bo tuuuuu user posted image

Upam vsaj... al kaj me zdaj to šraufa user posted image

Ja Zara lahko, če ne drugega lahko tkole kako rečemo, ne?

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 331
6.7.2006 13:18:33   
G in T
Sva se večkrat že nate spomnila, al si al še nisi povila štručko.

Plidna bodiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 332
6.7.2006 15:05:17   
Anonimen
Smo se vceri zvecer peljali domov.. pa sem rekel moji, da zdaj enkrat bo pa tista sramezljivka rodila iz RR, ko vedno tko hecno pise.. pa pravi moja.. da se ji kar smislis, ker si v taki vrocini noseca..
Po potem je vroce.. v porodnisnici.. Pa ne pozabi svojih copatk user posted image

Pol pa takoj nazaj v harem.. sicer pa.. a ne bi ti kar v haremu rodila? Sej sem bil ze 2x zraven.. tko da vse znam.. Tudi preprezat in zasit.. samo upam, da ne bi prevec.. 
To bi bil prvi otrok rojen v haremu.. Zgodovinski dogodek.. user posted image  

(odgovor članu G in T)
  Neposredna povezava do sporočila: 333
6.7.2006 19:00:02   
Anonimen
ej sramežljivka, če se slučajno več ne slišmo, ti želim vso srečo :) pa nč bat. pol pa, k si boš mal opomogla, pa hitro poročat ;) pa kkšno fotko seveda.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 334
6.7.2006 19:12:54   
Anonimen
Joj kok ste odbiti ....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 335
6.7.2006 19:33:23   
G in T
Odbiti?? Ti še veš ne, kolkuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 336
7.7.2006 12:40:33   
Anonimen
Hoooooj!

Hvala za lepe želje user posted image user posted image user posted image

Še sem tu, se ne grem več sploh!
Zdej se bom delala, da nisem noseča, pa bom pol vsa suprise, ko bo prišlo do akcije user posted image

Oj Tjažon, ja kaj ti svoji razlagaš kaj nam tu gor trga? Mene moj sploh poslušat noče, pravi, da sem itak odpulena user posted image .
Drgač pa mene vročina nč ne moti, men full paše sonce user posted image .
Bom šla kr v bolnico rodit user posted image . Če to izvedem v haremu, bo od mojega kričanja še en teden slišat odmeve med stenami user posted image

(odgovor članu G in T)
  Neposredna povezava do sporočila: 337
7.7.2006 13:10:21   
Anonimen
Sej ona tudi kej bere tuki gor.. samo pisat se ji pa ne da.. tko da mi ni treba prevec razlagat.. kdo si..

Ah.,. skoda.. jaz pa sem ze v haremu uredil eno sobco.. pa posteljico kupil.. in pomisli na prednosti.. ce bi bila tuki z otrokom.. Varstvo bi se ziher vedno naslo..

A mislis, da bos kricala? A velik kricis drugace?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 338
7.7.2006 13:20:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Sej ona tudi kej bere tuki gor.. samo pisat se ji pa ne da.. tko da mi ni treba prevec razlagat.. kdo si..

Ah.,. skoda.. jaz pa sem ze v haremu uredil eno sobco.. pa posteljico kupil.. in pomisli na prednosti.. ce bi bila tuki z otrokom.. Varstvo bi se ziher vedno naslo..

A mislis, da bos kricala? A velik kricis drugace?

A zoooooo user posted image

Ja varstvo pa to...nč ne rečem, sam zdej bi bla rada nekaj časa sama... sej veš.

Ja valda da bom kričala. Namen mam sicer tut kako zapet, sam ne vem če bo izvedljivo.
Ja VELIK kričim drugače user posted image  in to tako glasno, da gre moj zjutraj še ves trd v službo, k mu pol še med potjo odmevam v ušesah user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 339
7.7.2006 13:54:21   
Anonimen

Ok... cca 3 mesece mas zdaj dopusta.. pa si lahko mal sama.. Tudi spis lahko doma... bomo ze kako brez tebe.. Tud 6 mesecev bi preziveli.. pol pa lahko spet pocas nazaj prides..

Aha.. to je pol to, ko tko ropota neki po haremu.. Ti kricis.. Jaz pa sem ze plakate naredil, da se ne sme loputat z vrati.. Dobro da si povedala.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 340
7.7.2006 14:06:00   
Anonimen
A tok časa ste lahko brez mene? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 341
7.7.2006 15:23:06   
Anonimen

Seveda.. lahk smo tudi skoz brez tebe.. user posted image user posted image  ce bi ti tako zelela.., ker to je cist svobodni harem, kjer se ne potrebujemo in pogresamo in ostala sranja.. Prides ko zelis.. gres ko zelis..

Seveda pa je boljs, ce si tuki.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 342
7.7.2006 15:43:53   
Anonimen
Ja pa se pogrešamoooooo! Jst pogrešam BaguSkooooooo! Kje jeeeeeee?!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 343
8.7.2006 19:34:30   
siniti
joj kr umrem od smeha k vs berem... res ste zakon... še posebi sramežljivka... mimogrede... lahek porod ti želim... kdaj pa maš rok da ste že vsi tko nestrpni?

sita tale muska je konc... tok dobri komadi še posebi tale Bheegay honth tere... a mogoče veš kje loh nabavm ta film? pa cd s to muzko? ma že cel dan poslušam en in isti komad... ne morm verjet kok je dobr, sm čist not padla... bom vesela če daš gor še kšno povezavo, k jz ne vem pod kaj nej iščem..

LP vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 344
9.7.2006 0:17:48   
Sita
IZVIRNO SPOROČILO: siniti

sita tale muska je konc...

Sita ta mesec namaka mladiče v morju, samo vrtnar je še ostal na delovnem mestu. nekaj glazbe imamo doma, smo jo lani prinesli iz Indije in če mi pošlješ naslov na zasebno sporočilo, ti bom presnel kak CD ( tudi nekaj filmov se je že nabralo; nam jih priskrbi prijateljica, ki je tudi zatrapana v Indijo čeprav je študentka kitajščine).
Nekaj glazbe pa se da dobiti tudi na Čopovi v Ljubljani ne vem kaj je že trgovina, mislim da mueller, čisto v zgornjem nadstropju, so pa precej dragi; ali pa tudi v Avstriji v trgovini cosmos pod Kiko v celovcu. Namreč nemško govoreči svet kar precej gleda bolywod filme ( vidiš jih tudi na sat. TV sinhronizirane v nemščino) in se jih dobi v Celovcu z nemškimi podnapisi, žal pa ne tudi z angleškimi.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu siniti)
Neposredna povezava do sporočila: 345
10.7.2006 7:07:48   
Anonimen

Sej lahko pa tudi v haremu odpremo eno Indijsko videoteko.. user posted image  Pa ne bo treba po Avstriji iskat.. Vse takoj pri roki..

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 346
10.7.2006 8:46:07   
Anonimen
Tjazy vse zrihta user posted image

Dej povej kako ste se mel na dopustu? Nisi nič povedal...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 347
10.7.2006 8:48:37   
ZARA
A je bil v Avstriji na dopustu?

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 348
10.7.2006 8:53:03   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

A je bil v Avstriji na dopustu?

user posted image user posted image user posted image  Ja pa fuuuuull je bil topu morje pa cista plaza.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 349
10.7.2006 8:55:30   
Anonimen
O punciiiiii user posted image .

BaguSka kej si bla ti? Povej kaj se ti kaj lepega dogaja user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?