tipka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen *čeprav bi to moral biti seks brez obveznosti? Za seks brez obveznosti je najboljši vibrator, njemu na koncu nisi nič dolžen in on tebi ne. *čeprav me je strah,da bom spet prizadeta in moje življenje ne bo več enako? Kdaj bi naj bila prizadeta, po vsakem seksu ali ko bi končal s tebo za vedno ali....? Jaz bi bila prizadeta že zaradi take ponudbe, mislim halo, seks brez obveznosti, če ve, da ga ljubim?????? Da si želim poljubov, nežnosti, da si želim povedati, kaj sem tisti dan počela, o čem razmišljala, jaz sem človek, on pa rabi le WC?????? *čeprav bi se dobivala le na skrivaj,za vse znance&prijatelje&sorodnike bi bila le dobra prijatelja? To je pa edino dobro povedal, jaz bi tudi skrivala ta poniževanja in sramotenja. Ljubezen bi naj bila lepa, med ljubljenjem ne bi smeli razmišljati o tem, kako bi nas bilo sram, če nas dobi kdo zraven, ko da kaj prepovedanega počnemo, sramotnega. DA ali NE??? Jaz sem se že odločila,zanima me samo še vaše mnenje... Ti si se najbrž odločila, da ja, sicer tega tu ne bi spraševala, ne vem, mogoče tudi ne, mogoče še imaš toliko ponosa in sama sebe rada, da boš sprevidela, da si tega ne smeš naredit, jaz se ne bi mogla pripraviti do tega, da dam noge narazen v tako poniževalnih okoliščinah. Želim ti veliko sreče pri odločitvi!
|