Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako oblecete 10 mesecnega otroka v tej v... 26.6.2006 18:41:27
|
|
|
|
Maleal
|
Marcel je star 11 mesecev in pol in je tudi v bodyu s kratkimi rokavi ali brez rokavov in plenički,pa nepokrit.Saj malim je glih tak vroče kot nam.
|
|
RE: Kako oblecete 10m otroka v tej vrocini z... 26.6.2006 18:44:03
|
|
|
|
April
|
Jaz se kar po sebi orientiram. Če je meni vroče, je njemu sigurno tudi, saj sem jaz po naravi že bolj zmrznjen tip. Jaz spim v dolgi majci s kratkimi rokavi, ki je tako že znucana, da sekoraj že čez vidi. Beno pa spi te dni v bodiju s kratkimi rokavi. Pokrijem ga samo po nogicah. Čez noč se pa itak razbrca.
|
|
|
|
RE: Kako oblecete 10 mesecnega otroka v tej v... 26.6.2006 18:45:35
|
|
|
|
A-N-J-A
|
V enodelni pižamici z nogicami in dolg.rokali,nepokrita.Stari13 mesecev .
|
|
|
|
RE: Kako oblecete 10m otroka v tej vrocini z... 26.6.2006 18:45:56
|
|
|
|
total
|
Samo v bodiju kratek rokav,pokrit z rjuhico.
|
|
RE: Kako oblecete 10m otroka v tej vrocini z... 26.6.2006 18:46:38
|
|
|
|
Marogica
|
Moj ta mlajši spi v bodiju s kratkimi rokavi, pokrijem pa ga ca po 21.-22. uri, ko odprem vsa okna, z rjuho. To je to.
|
|
|
|
RE: Kako oblecete 10m otroka v tej vrocini z... 26.6.2006 19:06:36
|
|
|
|
tina104
|
Tudi naš spi samo v bodiju s kratkimi rokavi. Če ga pokrijem, se tako odkrije. Včeraj je spal samo v plenički, pa mu je bilo vseeno vroče
|
|
RE: Kako oblecete 10m otroka v tej vrocini z... 26.6.2006 19:23:17
|
|
|
|
Naty_ka
|
Sergej spi v bodiju brez rokavov, na sebi pa še ima spodnji del pižame, ki je tanjši od plenice. Sem ga enkrat pokrila z plenico in je itak vse zbrcal, pa mu raje oblečem spodnji del.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Kako oblecete 10m otroka v tej vrocini z... 26.6.2006 19:24:13
|
|
|
|
petra.horzi
|
jz mam celo noč odprto okno, jan spi samo v plenički pokrit z rjuhco. kljub odprtemu oknu ne pade temperatura pod 24stopinj v spalnici star je skoraj 6 mesecev
|
|
RE: Kako oblecete 10m otroka v tej vrocini z... 26.6.2006 19:56:22
|
|
|
|
Anonimen
|
l.p. moj tim spi v tankem zakeljcku brez dolgih rokavov, nepokrit, 9mes.
|
|
|
|
RE: Kako oblecete 10m otroka v tej vrocini z... 26.6.2006 20:45:09
|
|
|
|
Pobalami
|
bodi kratek rokav, poletna spalna vreča in odprto okno.
|
|
|
|
RE: Kako oblecete 10m otroka v tej vrocini z... 26.6.2006 21:37:51
|
|
|
|
sisy11
|
kratek rokav bodi, pa nic pokrita saj se takoj odkrije
|
|
|
|
RE: Kako oblecete 10m otroka v tej vrocini z... 26.6.2006 21:53:28
|
|
|
|
soncek&luna
|
najprej je spal v kratki pizamici , zdaj pa samo v plenicki pokrit z bombazno plenicko pa mnogo bolje spi in tudi manj mu je vroce... okno imam pa zaprto aja, star je 8 mesecev
|
|
RE: Kako oblecete 10m otroka v tej vrocini z... 26.6.2006 21:58:23
|
|
|
|
Mateja82
|
Spi v bodiju s kratkimi rokavi, nič pokrita, je vroče kot . Še ponoči se soba ne ohladi, pa je okno odprto, imamo pa 28 stopinj.
|
|
|
|
RE: Kako oblecete 10m otroka v tej vrocini z... 26.6.2006 22:00:19
|
|
|
|
Katja6
|
8 mesecev in pol, bodi s kratkimi rokavi, odprto okno, čez nogice bombažna plenička (dokler je ne zbrca).
|
|
|
|
RE: Kako oblecete 10m otroka v tej vrocini z... 26.6.2006 22:09:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni premalo. Nič skrbet
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.6.2006 22:11:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako oblecete 10m otroka v tej vrocini z... 26.6.2006 22:11:41
|
|
|
|
Barči78
|
Neja je sicer stara 13 mesecev, ampak vseeno, spi samo v bodiju s kratkimi rokavi. Pokrijem jo s pleničko, ki pa jo kaj kmalu odstrani. Do sedaj še nisem imela občutka, da bi jo zeblo. Prej, da ji je še to vroče.
|
|
RE: Kako oblecete 10m otroka v tej vrocini z... 26.6.2006 22:19:06
|
|
|
|
benika
|
Benjamin je star 9 mesecev in spi v plenici ter bodiju s kratkimi rokavi pri odprtem oknu, pokrivamo ga pa ne, ker itak vse zbrca.
|
|
|
|
RE: Kako oblecete 10m otroka v tej vrocini z... 26.6.2006 22:33:44
|
|
|
|
lelaval
|
Pri 1 letu v bodiju brez rokavov, nepokrita in pri odprtem oknu. Pa ji je vseeno vroče.
|
|
RE: Kako oblecete 10m otroka v tej vrocini z... 26.6.2006 23:06:09
|
|
|
|
rija
|
5,5 meseca: nepokrit, body brez rokavov in gole nogice.....edino tako še spi....
|
|
|
|
RE: Kako oblecete 10m otroka v tej vrocini z... 26.6.2006 23:11:56
|
|
|
|
MIN
|
9 mesecov,samo v plenički,okno je odprto na stežaj pa še vedno ji je vroče.Imamo pa nekje 28 stopinj,ma vglavnem vroče je ko tudi ponoči.
|
|
|
|
RE: Kako oblecete 10m otroka v tej vrocini z... 27.6.2006 14:38:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Stari 12m, pa spimo v bodiju s prilagojenimi rokavi (beri, mami vzela škarje in dolg rokav pristrigla do tričetrt ), ampak ugotavljam, da bo treba kar kratke rokave dat mulcu gor. Ne sekiraj se, če je tebi vroče, je malčici tudi
|
|
|
|
RE: Kako oblecete 10m otroka v tej vrocini z... 27.6.2006 20:09:06
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Jaz imam mojega tudi tako oblečenega in nič pokritega, pa se mi zdi, da mu je še vseeno vroče. Pa tudi okno imamo odprto celo noč...
|
|
RE: Kako oblecete 10m otroka v tej vrocini z... 27.6.2006 20:49:16
|
|
|
|
žlička
|
tudi pri nas bodi s kratkimi rokavi in tetro cez nogice, zvecer oz. ponoci pa ga pokrijem z rijuhico, ko se malo shladi ...imamo 24C Zanima me, ali jim oblečete nogavičke ali so brez?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?