|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na koliko stopinj imate klimo?
25.6.2006 15:10:34   
Anonimen
Jaz, ko pridemo domov (če slučajno ne pustimo klime kar vklopljene ...) prižgem najprej na kakšnih 21 ali 22, da se shladi, potem pa dam na 25. Pa se mi še skozi zdi precej hladno.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Na koliko stopinj imate klimo?
25.6.2006 15:18:54   
Anonimen
Na 25 ali 26.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.6.2006 15:19:50   
tipka
Po moje ne rabiš dati najprej na 21, potem pa na 25. Ko klima dela, vsaj tako imamo mi, dela z vso močjo, dokler ne pride do željene temperature, ne more delat še močneje, če itak dela z vso močjo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.6.2006 15:49:45   
Anonimen
Aha, razumem, kaj misliš. Samo mi hočemo (no ne mi, moj butelj) shladiti na manj kot 25. Ampak če damo na 22, se meni zdi, da piha kot iz hladilnika, v sobi je kot v ledenici. No, zato sem zdaj prav vesela, ko je moj butelj "ugotovil", da je tako, kot sem zgoraj napisala, v redu. Prej smo imeli ledenico. Če bi šlo tako naprej, bi bila jaz konec poletja že vsa revmatična.user posted image

(odgovor članu tipka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.6.2006 15:58:32   
taška30
Jaz sem sicer rada v ohlajenem prostoru, ampak sama klima mi gre pa na živce. Mislim, pihanje in to, pa sam zvok klime. Tako da mi prakticiramo, da nažgemo klimo na ful (recimo 17°C) za kake 15 minut, da se orenk ohladi, takrat se 'skrijemo' pred njo za vogal, potem jo pa ugasnemo in je ne prižgemo, dokler se spet ne segreje v stanovanju na 30°.
Butasto, vem, pa sploh ne ekonomično, ampak tako pač je. Cca.2-3x na dan ponovimo vajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.6.2006 15:59:41   
Anonimen
Ja, jaz bi tudi najraje tako.

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.6.2006 16:02:03   
tipka
Poznam eno tako navezo, mož zgoraj brez, žena pa v trenerki.user posted image user posted image user posted image

Lani je bilo kar fajn poletje, ne prevroče, upam, upam, da ta peklenska vročina letos ne bo trajala v nedogled, ker gre meni tudi klima na živce.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.6.2006 16:03:21   
Anonimen
Naj bi bilo noter ca. 7-8 stopinj manj kot je zunaj.
No, sej če hočete imeti bolj hladno, lahko, samo vas bo zeblo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.6.2006 16:05:58   
tulip
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Jaz, ko pridemo domov (če slučajno ne pustimo klime kar vklopljene ...) prižgem najprej na kakšnih 21 ali 22, da se shladi, potem pa dam na 25. Pa se mi še skozi zdi precej hladno.

Isto mi, še raje jo dam na 26, sicer se moram kar oblečt! Mojemu pa paše mrazzz... A so vsi moški taki?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.6.2006 16:09:29   
Marogica
Mi jo imamo na 23 stopinj in nič ne spreminjamo nastavitev.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.6.2006 16:30:23   
cmokec
Mi imamo klimo na 25-27 stopinj, odvisno, ali smo veliko časa notri in smo ohlajeni (25 stopinj), če pa pridemo pregreti od zunja, pa ne manj kot 27 stopinj. Tudi ne hladimo v začetku bolj, ampak se skupaj z zrakom v prostoru ohlajamo. Lahko, da kompliciram, samo imamo dojenčka in ga nebi rada prehladila. Zato res pazim, da ne piha v nas in da ni v prostoru ni manj kot 5 stopinj razlike od zunanje.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.6.2006 18:20:26   
Carovnica Mica
22-23.stopinjuser posted image

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.6.2006 18:26:15   
Anonimen
mi mamo v stanovanju tm cca 28 stopinj, klimo mam pa naštelano na 20 stopinj da dela na ful, ker dela samo takrat ko nas ni v prostoru. pa še to, zdele je recimo 3 ure hladila celo stanovanje..beri dnevno cca 4x5 metrov pa zravn je še mini kuhnja in spalnica 4x4 pa še hodniček je vmes in je uspela shladit na 24 sopinj kar se mi zdi ravno idealno. ko smo pršli not sem jo ugasnila okna bodo pa ostala zapta dokler ne bo zunaj manj stopinj k notr. ko somo v dnevni klima ne dela ker mamo 2 mesečno dojenčico pa tut dvoletnica več al mn nagica leta okol

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
25.6.2006 19:16:24   
Mariposa
Na 21 stopinj, vendar potem, ko se mi zdi, da je dovolj hladno izklopim za kako uro in jo potem prižgem,...takrat je na ful. Če je pa res vroče pa dam na najmanj, pa skoz dela,...isto na 21 stopinj.

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
25.6.2006 19:23:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
25.6.2006 19:59:11   
Morgaine
Mi jo imamo večinoma na 24 stopinj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.6.2006 20:31:57   
pety78
Mi je nimamo in crkujemo. user posted image  Kak sem vam fauš! user posted image  
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Morgaine)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.6.2006 21:07:55   
Lejči
25 st., izjemoma manj user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.6.2006 21:23:28   
M_A_J_A
24 stopinj!

Keberček kje pa imate namontirano zunanjo enoto klime? Jaz bi takoj rekla, da je nekaj narobe, moj pa pametuje, da se to lahko zgodi v primeru, ko je klima namontirana zelo nizko in se okoli nje dogajajo kakšne packarije (lulanje kužkov,...).

Drugače pa naša klima hladi celo stanovanje imamo jo na vrhu stopnic, odprto pa vse razen kopalnice, ki je še v izdelavi.

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.6.2006 21:53:35   
tejčica
Mi imamo klimo naštimano na 25°. Če bi bilo po moje še manj, moj je pa bolj "aklh". Bi se mi pa brez klime že zmešal. Pri nas že jutranje sonce segreje stanovanje na 28-29°, tako da si lahko samo mislite kaj je šele potem čez dan. Kadar pa so še noči tako tople da ne morem spati, grem v dnevno, prižgem klimo in spim kot angelček.user posted image  Če je ne bi imeli, bi bila jaz že nazaj na Gorenjskem.user posted image

(odgovor članu M_A_J_A)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.6.2006 21:56:41   
rija
Trenutno na 17 stopinj, ker sem jo napačno sprogramirala, pa cel dan ni hladila in je zopet kot v peklu.....

Smrdi pa lahko tudi, če že dolgo niste menjali plina....meni se je isto dogajalo v avtu......plin bi se naj menjal vsako leto....tako so vsaj meni rekli....

(odgovor članu M_A_J_A)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
25.6.2006 22:26:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
25.6.2006 22:43:32   
rija
Bo treba serviserja poklicat....meni je tako nagravžno smrdelo v enem od prejšnjih avtov, da sem prvih pet minut dala na ful in luftala, luftala.....user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.6.2006 10:48:39   
Klara-1
Midva imava na 21.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 24
26.6.2006 11:30:54   
KIRA
25 manj ne, je premrzlo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?