|
RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE 21.6.2006 17:53:34
|
|
|
|
*Karmen*
|
ČIŠKA, ISKRENE ČESTITKE TUDI Z MOJE STRANI !!! Želim ti mirno in lepo nosečnost in seveda, da bi se še večkrat oglasila na naših straneh. Tako - za vzpodbudo. Oh, punce, zdaj smo pa čist zvisele... Res moramo čakat na tisti zloglasni 14. dan . Ne se mi smejat, ampak jaz do danes nisem vedela, da je nosečniškega hormona v primeru enega zarodka manj kot, če nosiš pod srčkom dva ... A sem cepljena, kaj ? Iskreno upam, da se bo ta mesec Čiški pridružilo še več punc, ki bodo zagledale magični plus. Aja, zdaj sem se že jaz premislila glede plusa. Mogoče bo pa res bolje, če ne dobim prej M, da grem kar kri dat... No, v glavnem, jutri in pojutrišnjem ne pričakujem M. Pa komu se da čakat, ljudje? Ko bi bilo vsaj takšno vreme, da bi človek lahko kaj zunaj delal, pa je vroče za znoret. Ventilator mam naspidiran čist do konca in po moje bo nekega lepega dne odfrčal skoz okno . Ampak še zmeraj je vroče... Ija, a ti maš tud probleme z vročino? Pri meni je bilo do 9. dneva po ET čist ok. Zdej sem pa kronično lena. Ja, prav lena! Ponoči nikakor ne morem spat, sam premetavam se. Vroče mi je, potem me zebe in spet vroče in spet zebe... Čez dan pa haloooo... Taka sem kot bi bila mal zadrogirana. Če bi mogla, bi si kavč kar na rit nalepila, da me ne bi nikoli več zapustil . Andreja 07, lepo, da si se oglasila. Praviš, da si bila že dvakrat v bolnici? No, vsekakor je to bolje, kot da se dvojčka odločita izvest kakšno neljubo potezo. Kakorkoli že, želim ti, da bi čim manj noči preživela v bolnišnici. Če pa jih že boš, se pa razvajaj do konca. Tudi zate držimo pesti, da pripelješ svojo nosečnost do najsrečnejšega konca. Vidim, da naša Špelka pridno obnavlja sezname. Upam, da ga bo sedaj morala obnavljat dnevno. Vsaj tisto "ta zgornjo" rubriko. Res bi bilo lepo, a ne? Tko, punce, lepo se imejte, uživajte v vročini in en topel objem in pozdrav za vse vas! Karmen.
< Sporočilo je popravil zigkar -- 21.6.2006 18:06:33 >
|
|
|