|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (294. nadaljevanje)
13.6.2006 13:04:21   
emaa
No pa je na vrsti novo nadaljevanje. V prejšnjem je neni poročala o user posted image , v tokratnem poročam z NS. Rezultati so super, rezultat ni pri nobenem slabši od 1:7500. Neprestano sta migala, srčka sta v redu, velika sta 6 in 6,1 cm. Spola se še ni videlo, pa tudi vseeno, samo da je vse v redu. Sva videla prstke, nogice, srčka, mislim super.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZA NAS (294. nadaljevanje)
13.6.2006 13:11:08   
Anonimen
Joj ema, kar koža se mi je naježila, ko sem brala tole o NS - se tako dobro spomnim, ko sem svojega user posted image  prvič videla, kako je mahal z rokicam, z nogicamiuser posted image . Lepo nosečnost še naprej.

Čestitke neni za user posted image . Bolj poredko sem na forumu in tako nisem najbolj na tekočem z novicami. user posted image  Sedaj sem na bolniški, ker me je neka čudna viroza na postejlo vrglauser posted image , pa bo kmalu bolje.
Počasi se zaključuje šolsko leto in kmalu se začne dopust user posted image user posted image user posted image . Že komaj čakam. Sem prav utrujena letos od otročkov v šoliuser posted image .
Pri nas nič novega. Danes sem se hotela v PO naročit za pregled, ker po Klomifenu ni bilo uspeha. Me je hotela naročit ravno sredi dopusta, ko bom nekje dol na Pagu user posted image , potem gre moj G na dopust, nato mi je hotela dat datum 4.9., kar spet ni OK, ker je to prvi šolski dan user posted image  in ne morem manjkat že prvi dan.... za popoldanske termine pa še ne ve točno...tako da...enkrat septembra bom šele imela pregled, kaj zdaj naprejuser posted image

Bom pa čez poletje uživala. Vse bo usmerjeno na mojega malčka Filipa, uživala bova maksimalno. če se pa vmes slučajno prikažeta user posted image , pa vam sporočim user posted image

Pozdravček vsem skupaj.user posted image

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2006 13:12:34   
emaa
Ja upam, da vama morje in posvečanje drugim stvarem prinese težko pričakovani user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2006 13:36:46   
lana38
Pozdravljene!
Tudi jaz močno upam, da mi polatje prinese težko pričakovani user posted image . Seveda pa želim, da jih čim več na RR tudi zagleda user posted image . Ti ema si pa dočakala, namesto user posted image , kar user posted image user posted image . To je pa še toliko lepše po tolikem času čakanja. Bi bila tudi jaz kar zadovoljna, če bi čakala user posted image user posted image , čeprav že imam enega 9-letnega sina doma. Javite se kaj, kako vam gre v boju za user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2006 14:50:01   
koala
Ema, a ne da so krasni sončki na NS, jaz sem sestrinega gledala, pa sem bila totalno navdušena.

Ja pri nas ni nič novega, razen da imam na obiskuuser posted image , sicer pa odštevam dneve do 1. novembra, ko bom ponosna teta.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2006 14:56:11   
Mijavček
Oj punce,

me kar neki mesecev ni blo tukej, tud pogledala nisem nič, ker sem želela malo "odklopit zadevo".user posted image

Ema, še enkrat čestitamuser posted image , tvoja dva sončka sta upanje za vse nas, sploh za fosilke. Tudi ostalim puncam, nosečkam čestitam, kmalu-nosečkam pa... držim pesti ane, glavo gor in gremo dalje!user posted image

Pri nas je stanje sledeče: spodbujanje z klomifenom in menopur injekcijami ni obrodilo sadovuser posted image , ker je bilo začetek maja že 1 leto od laparo in ker je dr. rekla, da pri endometriozi inseminacija ne daje preveč dobrih rezultatov, sem danes dobila "napotnico" za IVF. Narest moram še test za hormone, mož pa še enkrat spermiogram in androloga. Moja št. za iVF je 245/06 user posted image  So rekli, da pred oktobrom naj ne pričakujem vabila, po vabilu pa cca 3-4 mesece še čakalne dobeuser posted image , tako, da bom do naslednjega leta še vedno bolj na odklopu in se bom poskušala čimmanj ubadat s "problemom". Mogoče bo pa zdej ratal, po možnosti en mesec pred postopkom (ane Emauser posted image  )

Vsem skupaj en pozdravček in veliko sončka želim!
Mijavček

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2006 15:30:22   
emaa
Ma kaj en mesec, tisti mesec, ko moraš začet s postopkom, tak uspeh je najleppi.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2006 15:37:32   
tinkamiška
Helouuser posted image

Nč lepo bodite!user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.6.2006 15:46:35   
Špelka
Bravo, ema, in tvoja dva user posted image user posted image ! Uh, ste že veliki! Kr tko naprej! Super! user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.6.2006 20:15:07   
neni
Ema, upam, da se bodo zdej tale nadaljevanja samo še s takimi temami odpirala, same lepe novičke prav od vseh nas. Čestitke za dva mala otročička, si ne znam predstavljat, kako to zgleda. Meni je še utrip Reš zamoril, tako da nisem sigurna. Vendar se ne damo!

Uživaj in pobožaj svojega buhija!
lp neniuser posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.6.2006 20:46:48   
Anonimen
čestitke za dobre rezultate na ns, emamair! user posted image user posted image user posted image  

jaz sem tudi fajn, trebušček počasi a vztrajno raste, čakamo na prve metuljčke in brcike, vse gre dobro, naslednji ponedeljek pa imamo spet ultrazvok, komaj čakam, da spet vidimo pikico v živo, no zdaj bo že kar orng velika pika! user posted image

no to je to, lepo bodite vse skupaj, vsem nečakajočim čimprej pluseka in vsem v postopkih koš sreče!
pa seveda čestitke neni za user posted image !!!!user posted image user posted image user posted image
doei doei!
user posted image

(odgovor članu neni)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.6.2006 7:37:37   
VITA74
da se še v tem delu pofočkam user posted image  danes imam čas in prostor user posted image

Ema iskreno se veselim s teboj in upam da nam boš še poročala kako napredujete, saj veš "fosečke" nekako posvojimo in s tem tudi njihove pikice user posted image  Uživaj user posted image

Drugače pa sem napisala že v klub klomifenk, sedaj sem sama končala s prvim ciklom klomifena in sedaj v akcijo user posted image  z upanjem na uspeh user posted image  ali user posted image  (mogoče pa kar oboje user posted image  tako kot Ema)

MucaMaca veselo pričakovanje in tudi ti uživaj teh user posted image

Mijavček ti zelo verjamem, da te potre ko se zdi da se stvar nikamor ne premakne, in še posebej te čakalne dobe... uf.... po drugi strani pa nam Ema in sedaj še kokoška dajata upanje a ne user posted image

Za vse ostale držim pesti in upam da nas user posted image  ali user posted image  kmalu obiščejo.

LP

srečna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.6.2006 8:18:23   
pika74
En lep pozdravčk vsem skup user posted image .
Lp
pika74
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.6.2006 9:50:53   
hati
Dan.

Vidim, da ste se same fosečke pofočkale.
Ema, MucaMaca, Neni.... še enkrat lepo nosečnost in sem res vesela, da je uspelo.

Kristina, pa kaj te preganja? No ja, saj tole vreme je blo ravno za viroze. Upam, da bo sedaj boljše. Jah tole s Klomifenom je pa popolnoma enkao kot pri meni. Mi ni jasno zakaj Likar ne spremlja reakcije z UZ. Sej sedaj itak ne veš kako si reagirala.

Lana38, tebi stiskam pest, da čez poletje uspe in zagledata magični plusek. Pa vsem, ki se turdimo, želim popolnoma enako.

Pika74 kako ti? A si že imela transfer?

Aja pa kako je z Bibo77...a je že rodila?.. Anitka kje si ti? Zgleda da zaljubljeno aktivna in nima časa.user posted image

Mi smo trenutno v fazi počivanja. Maja sem imela laparo in histero in sedaj naj bi bili aktivni, ampak sva zadevo za nedoločen čas odložila. Moj možek je nemreč staknil paralizo obraznega živca. Sej sem pisala o tem na forumu Čvekanje v tri dni, tako da se ne bom ponavljala. Pač desna polovica obraza mu ne funkcionira in  sedaj bo mogel s pomočjo fizioterapijskih vaj to vzpostaviti nazaj. Zadeva bo trajala kar nekaj časa, tako da bomo nadaljevali z nosečniškimi boji, ko se pozdravi. Dopusta tudi ne moremo planirati. Najbrž bo letos bolj jesenski. Bomo videli.

Punce, vsem skupaj en sončen pozdravček in veliko pozitivne energije z moje strani. Ne pozabite uživat. user posted image  user posted image

čaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.6.2006 10:05:06   
pika74
O hatiuser posted image ,

ja, jaz sem imela ta ponedeljek transfer in zdaj moram 14 dni počakat do testa, če ne bo prej user posted image . A ti si imela pa laparo in histero? Zdaj si pa le spočij.

biba77 pa mislim, da je še v enem kosuuser posted image .

Lp
pika74

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.6.2006 10:57:06   
VITA74
Pika74 držim pesti zate user posted image

Hati poletje bo kot nalašč da si počijete in naberete novih moči za nove boje user posted image  pozdravi moža, verjamem da mu je zelo neprijetno.

srečna

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.6.2006 11:06:09   
hati
Opa Pika si pa pospešla to zadevo user posted image  user posted image  user posted image   Držim pesti da čez 14 dni zagledaš user posted image  user posted image  Lepo grej svojo user posted image , al mogoče celo user posted image  user posted image  ali user posted image  user posted image  user posted image ?

Blaboma user posted image user posted image user posted image , zmenjeno. Aja moža pa bom tudi pozdravila. Upam, da je Klomifen deloval in vama uspe v tem mesecu. A si imela kakšen UZ?

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.6.2006 12:08:36   
VITA74
Hati ne nobenga UZ nimam napovedanega... Dr. Tomaževič je reku naj preko poletja poskusiva z klomifenom, če do jeseni ne bo nič pa se ponovno vidimo na nadaljnih preizkavah.

Lp user posted image

srečna

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.6.2006 17:02:13   
biba77
Ojla,

spet se vam malo oglasam.
Torej midva sva doma. Se vedno v enem kosu. user posted image user posted image user posted image
Vidim in sem zelo vesela zato, da je vedno vec mojih bivsih "sotrpink" zdaj sreck noseck user posted image user posted image user posted image in mamic. Leeepooooo!

Pocasi se tudi meni zdi, da bi lahko sli rodit, navijam pa, da bi dobili enega malega rakeca, torej, naslednji teden... Bomo videli.

No, tudi za kako srecanje sem se. Me bodo ze kako do Mb-ja pripeljali; ce se uspete zmenit za ta vikend. Mislim, da je Frizerka predlagala ta vikend ali ne?

Uzivajte v poletju - cakale ste ga.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (meni je ze prejsnji teden bilo vroce).

Lp,
biba77user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.6.2006 23:58:39   
Anitka
Ojla punce!

Na brzino se oglašam. Sem na bolniški, ker sem imela danes odščip zaradi PAP3. Ma jaz ne morem verjetni kaj vse me bo še doletelo. In sedaj bom z muko čakala še na ta izvid.

Držte se in pridne bodite,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.6.2006 7:11:08   
lana38
Anitka!
To je pa res groza. Zdaj ko so se ti user posted image  zadeve končno poštimale, pa se pojavi neka druga zdravstvena. Kaj res ne bo miru? Upam, da bo izvid vseeno OK.
LP

lana38

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.6.2006 9:49:09   
Špela100
Anitka ne skrbi, jaz sem imela 6 let, pap2, pa pap3 in tri odščipe v narkozi, potem pa še leetz pred dvema letoma, od takrat pa je bris ok...trkam ob les, da bi tak tudi ostal. Tako, da nič ne skrbi te bodo poštimali.
Odstranili bodo spremenjene celice in bo ok.
Drži se.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.6.2006 11:39:23   
Anitka
Hoj! Ma vedno je nekaj. Vsa leta so bili vedno izvidi 1, sedaj pa kar naenkrat 3. Ma bo že.

Me pa zanima kako je po odščipu s kopanjem in s spolnimi odnosi. A je vam kdo kaj o tem povedal? Meni namreč niso dali kakih posebnih navodil, razen počitek teden dni in v začetku le tuširanje.

Hvala in lp,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 23
22.6.2006 11:48:09   
koala
Ojoj Anitka, a veš, da sem se ravno včeraj zvečer spomnila nate, ko sem omaro pospravljala pa videla MM štumfe.

Zdaj se ti počasi približuje dopust, a ne?? Če boš imela kaj časa bi lahko zorganizirale kakšno srečanje.

Drži se, mislim nate, pa itak bo vse OK, ker pri taki borki pač mora biti!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
22.6.2006 13:21:45   
ElaM

Oj, Anitka,
jaz sem lani imela PAP3, po odščipu mi je rekel G, ki mi ga je opravil, da ne smem imet odnosov 6 tednov!!! Sem ga pogledala, kot bi padel iz Marsa.user posted image  Mi je pa potem moja G rekla, da dokler krvavim naj ne seksam, cca ene 14 dni, da se rana v grobem zaceli.
No, jaz sem imela izvid cin1 in cin2, tako da sem imela lasersko vaporizacijo, zdaj pa so izvidi ok.user posted image  V prvem ciklusu po LV sem tudi zanosila in zdaj tečem častni krog.user posted image
Tako, da kar pogumno, tile papi in cini niso tak bav-bav, kot se zdi na prvi pogled.

:)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.