Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
ZA NAS (294. nadaljevanje) 13.6.2006 13:04:21
|
|
|
|
emaa
|
No pa je na vrsti novo nadaljevanje. V prejšnjem je neni poročala o , v tokratnem poročam z NS. Rezultati so super, rezultat ni pri nobenem slabši od 1:7500. Neprestano sta migala, srčka sta v redu, velika sta 6 in 6,1 cm. Spola se še ni videlo, pa tudi vseeno, samo da je vse v redu. Sva videla prstke, nogice, srčka, mislim super.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (294. nadaljevanje) 13.6.2006 13:11:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj ema, kar koža se mi je naježila, ko sem brala tole o NS - se tako dobro spomnim, ko sem svojega prvič videla, kako je mahal z rokicam, z nogicami . Lepo nosečnost še naprej. Čestitke neni za . Bolj poredko sem na forumu in tako nisem najbolj na tekočem z novicami. Sedaj sem na bolniški, ker me je neka čudna viroza na postejlo vrgla , pa bo kmalu bolje. Počasi se zaključuje šolsko leto in kmalu se začne dopust . Že komaj čakam. Sem prav utrujena letos od otročkov v šoli . Pri nas nič novega. Danes sem se hotela v PO naročit za pregled, ker po Klomifenu ni bilo uspeha. Me je hotela naročit ravno sredi dopusta, ko bom nekje dol na Pagu , potem gre moj G na dopust, nato mi je hotela dat datum 4.9., kar spet ni OK, ker je to prvi šolski dan in ne morem manjkat že prvi dan.... za popoldanske termine pa še ne ve točno...tako da...enkrat septembra bom šele imela pregled, kaj zdaj naprej Bom pa čez poletje uživala. Vse bo usmerjeno na mojega malčka Filipa, uživala bova maksimalno. če se pa vmes slučajno prikažeta , pa vam sporočim Pozdravček vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (294. nadaljevanje) 13.6.2006 13:12:34
|
|
|
|
emaa
|
Ja upam, da vama morje in posvečanje drugim stvarem prinese težko pričakovani .
|
|
|
|
RE: ZA NAS (294. nadaljevanje) 13.6.2006 13:36:46
|
|
|
|
lana38
|
Pozdravljene! Tudi jaz močno upam, da mi polatje prinese težko pričakovani . Seveda pa želim, da jih čim več na RR tudi zagleda . Ti ema si pa dočakala, namesto , kar . To je pa še toliko lepše po tolikem času čakanja. Bi bila tudi jaz kar zadovoljna, če bi čakala , čeprav že imam enega 9-letnega sina doma. Javite se kaj, kako vam gre v boju za . LP
|
|
RE: ZA NAS (294. nadaljevanje) 13.6.2006 14:50:01
|
|
|
|
koala
|
Ema, a ne da so krasni sončki na NS, jaz sem sestrinega gledala, pa sem bila totalno navdušena. Ja pri nas ni nič novega, razen da imam na obisku , sicer pa odštevam dneve do 1. novembra, ko bom ponosna teta.
|
|
RE: ZA NAS (294. nadaljevanje) 13.6.2006 14:56:11
|
|
|
|
Mijavček
|
Oj punce, me kar neki mesecev ni blo tukej, tud pogledala nisem nič, ker sem želela malo "odklopit zadevo". Ema, še enkrat čestitam , tvoja dva sončka sta upanje za vse nas, sploh za fosilke. Tudi ostalim puncam, nosečkam čestitam, kmalu-nosečkam pa... držim pesti ane, glavo gor in gremo dalje! Pri nas je stanje sledeče: spodbujanje z klomifenom in menopur injekcijami ni obrodilo sadov , ker je bilo začetek maja že 1 leto od laparo in ker je dr. rekla, da pri endometriozi inseminacija ne daje preveč dobrih rezultatov, sem danes dobila "napotnico" za IVF. Narest moram še test za hormone, mož pa še enkrat spermiogram in androloga. Moja št. za iVF je 245/06 So rekli, da pred oktobrom naj ne pričakujem vabila, po vabilu pa cca 3-4 mesece še čakalne dobe , tako, da bom do naslednjega leta še vedno bolj na odklopu in se bom poskušala čimmanj ubadat s "problemom". Mogoče bo pa zdej ratal, po možnosti en mesec pred postopkom (ane Ema ) Vsem skupaj en pozdravček in veliko sončka želim! Mijavček
|
|
|
|
RE: ZA NAS (294. nadaljevanje) 13.6.2006 15:30:22
|
|
|
|
emaa
|
Ma kaj en mesec, tisti mesec, ko moraš začet s postopkom, tak uspeh je najleppi.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (294. nadaljevanje) 13.6.2006 15:37:32
|
|
|
|
tinkamiška
|
Helou Nč lepo bodite! Tinka
|
|
RE: ZA NAS (294. nadaljevanje) 13.6.2006 15:46:35
|
|
|
|
Špelka
|
Bravo, ema, in tvoja dva ! Uh, ste že veliki! Kr tko naprej! Super!
|
|
RE: ZA NAS (294. nadaljevanje) 13.6.2006 20:15:07
|
|
|
|
neni
|
Ema, upam, da se bodo zdej tale nadaljevanja samo še s takimi temami odpirala, same lepe novičke prav od vseh nas. Čestitke za dva mala otročička, si ne znam predstavljat, kako to zgleda. Meni je še utrip Reš zamoril, tako da nisem sigurna. Vendar se ne damo! Uživaj in pobožaj svojega buhija! lp neni
|
|
|
|
RE: ZA NAS (294. nadaljevanje) 13.6.2006 20:46:48
|
|
|
|
Anonimen
|
čestitke za dobre rezultate na ns, emamair! jaz sem tudi fajn, trebušček počasi a vztrajno raste, čakamo na prve metuljčke in brcike, vse gre dobro, naslednji ponedeljek pa imamo spet ultrazvok, komaj čakam, da spet vidimo pikico v živo, no zdaj bo že kar orng velika pika! no to je to, lepo bodite vse skupaj, vsem nečakajočim čimprej pluseka in vsem v postopkih koš sreče! pa seveda čestitke neni za !!!! doei doei!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (294. nadaljevanje) 14.6.2006 7:37:37
|
|
|
|
VITA74
|
da se še v tem delu pofočkam danes imam čas in prostor Ema iskreno se veselim s teboj in upam da nam boš še poročala kako napredujete, saj veš "fosečke" nekako posvojimo in s tem tudi njihove pikice Uživaj Drugače pa sem napisala že v klub klomifenk, sedaj sem sama končala s prvim ciklom klomifena in sedaj v akcijo z upanjem na uspeh ali (mogoče pa kar oboje tako kot Ema) MucaMaca veselo pričakovanje in tudi ti uživaj teh Mijavček ti zelo verjamem, da te potre ko se zdi da se stvar nikamor ne premakne, in še posebej te čakalne dobe... uf.... po drugi strani pa nam Ema in sedaj še kokoška dajata upanje a ne Za vse ostale držim pesti in upam da nas ali kmalu obiščejo. LP
|
|
RE: ZA NAS (294. nadaljevanje) 14.6.2006 8:18:23
|
|
|
|
pika74
|
En lep pozdravčk vsem skup . Lp pika74
|
|
RE: ZA NAS (294. nadaljevanje) 14.6.2006 9:50:53
|
|
|
|
hati
|
Dan. Vidim, da ste se same fosečke pofočkale. Ema, MucaMaca, Neni.... še enkrat lepo nosečnost in sem res vesela, da je uspelo. Kristina, pa kaj te preganja? No ja, saj tole vreme je blo ravno za viroze. Upam, da bo sedaj boljše. Jah tole s Klomifenom je pa popolnoma enkao kot pri meni. Mi ni jasno zakaj Likar ne spremlja reakcije z UZ. Sej sedaj itak ne veš kako si reagirala. Lana38, tebi stiskam pest, da čez poletje uspe in zagledata magični plusek. Pa vsem, ki se turdimo, želim popolnoma enako. Pika74 kako ti? A si že imela transfer? Aja pa kako je z Bibo77...a je že rodila?.. Anitka kje si ti? Zgleda da zaljubljeno aktivna in nima časa. Mi smo trenutno v fazi počivanja. Maja sem imela laparo in histero in sedaj naj bi bili aktivni, ampak sva zadevo za nedoločen čas odložila. Moj možek je nemreč staknil paralizo obraznega živca. Sej sem pisala o tem na forumu Čvekanje v tri dni, tako da se ne bom ponavljala. Pač desna polovica obraza mu ne funkcionira in sedaj bo mogel s pomočjo fizioterapijskih vaj to vzpostaviti nazaj. Zadeva bo trajala kar nekaj časa, tako da bomo nadaljevali z nosečniškimi boji, ko se pozdravi. Dopusta tudi ne moremo planirati. Najbrž bo letos bolj jesenski. Bomo videli. Punce, vsem skupaj en sončen pozdravček in veliko pozitivne energije z moje strani. Ne pozabite uživat. čao
|
|
|
|
RE: ZA NAS (294. nadaljevanje) 14.6.2006 10:05:06
|
|
|
|
pika74
|
O hati , ja, jaz sem imela ta ponedeljek transfer in zdaj moram 14 dni počakat do testa, če ne bo prej . A ti si imela pa laparo in histero? Zdaj si pa le spočij. biba77 pa mislim, da je še v enem kosu . Lp pika74
|
|
RE: ZA NAS (294. nadaljevanje) 14.6.2006 10:57:06
|
|
|
|
VITA74
|
Pika74 držim pesti zate Hati poletje bo kot nalašč da si počijete in naberete novih moči za nove boje pozdravi moža, verjamem da mu je zelo neprijetno.
|
|
RE: ZA NAS (294. nadaljevanje) 14.6.2006 11:06:09
|
|
|
|
hati
|
Opa Pika si pa pospešla to zadevo Držim pesti da čez 14 dni zagledaš Lepo grej svojo , al mogoče celo ali ? Blaboma , zmenjeno. Aja moža pa bom tudi pozdravila. Upam, da je Klomifen deloval in vama uspe v tem mesecu. A si imela kakšen UZ?
|
|
|
|
RE: ZA NAS (294. nadaljevanje) 14.6.2006 12:08:36
|
|
|
|
VITA74
|
Hati ne nobenga UZ nimam napovedanega... Dr. Tomaževič je reku naj preko poletja poskusiva z klomifenom, če do jeseni ne bo nič pa se ponovno vidimo na nadaljnih preizkavah. Lp
|
|
RE: ZA NAS (294. nadaljevanje) 15.6.2006 17:02:13
|
|
|
|
biba77
|
Ojla, spet se vam malo oglasam. Torej midva sva doma. Se vedno v enem kosu. Vidim in sem zelo vesela zato, da je vedno vec mojih bivsih "sotrpink" zdaj sreck noseck in mamic. Leeepooooo! Pocasi se tudi meni zdi, da bi lahko sli rodit, navijam pa, da bi dobili enega malega rakeca, torej, naslednji teden... Bomo videli. No, tudi za kako srecanje sem se. Me bodo ze kako do Mb-ja pripeljali; ce se uspete zmenit za ta vikend. Mislim, da je Frizerka predlagala ta vikend ali ne? Uzivajte v poletju - cakale ste ga. (meni je ze prejsnji teden bilo vroce). Lp, biba77
|
|
RE: ZA NAS (294. nadaljevanje) 21.6.2006 23:58:39
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla punce! Na brzino se oglašam. Sem na bolniški, ker sem imela danes odščip zaradi PAP3. Ma jaz ne morem verjetni kaj vse me bo še doletelo. In sedaj bom z muko čakala še na ta izvid. Držte se in pridne bodite, Anitka
|
|
RE: ZA NAS (294. nadaljevanje) 22.6.2006 7:11:08
|
|
|
|
lana38
|
Anitka! To je pa res groza. Zdaj ko so se ti zadeve končno poštimale, pa se pojavi neka druga zdravstvena. Kaj res ne bo miru? Upam, da bo izvid vseeno OK. LP
|
|
RE: ZA NAS (294. nadaljevanje) 22.6.2006 9:49:09
|
|
|
|
Špela100
|
Anitka ne skrbi, jaz sem imela 6 let, pap2, pa pap3 in tri odščipe v narkozi, potem pa še leetz pred dvema letoma, od takrat pa je bris ok...trkam ob les, da bi tak tudi ostal. Tako, da nič ne skrbi te bodo poštimali. Odstranili bodo spremenjene celice in bo ok. Drži se.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (294. nadaljevanje) 22.6.2006 11:39:23
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj! Ma vedno je nekaj. Vsa leta so bili vedno izvidi 1, sedaj pa kar naenkrat 3. Ma bo že. Me pa zanima kako je po odščipu s kopanjem in s spolnimi odnosi. A je vam kdo kaj o tem povedal? Meni namreč niso dali kakih posebnih navodil, razen počitek teden dni in v začetku le tuširanje. Hvala in lp, Anitka
|
|
RE: ZA NAS (294. nadaljevanje) 22.6.2006 11:48:09
|
|
|
|
koala
|
Ojoj Anitka, a veš, da sem se ravno včeraj zvečer spomnila nate, ko sem omaro pospravljala pa videla MM štumfe. Zdaj se ti počasi približuje dopust, a ne?? Če boš imela kaj časa bi lahko zorganizirale kakšno srečanje. Drži se, mislim nate, pa itak bo vse OK, ker pri taki borki pač mora biti!!!!
|
|
RE: ZA NAS (294. nadaljevanje) 22.6.2006 13:21:45
|
|
|
|
ElaM
|
Oj, Anitka, jaz sem lani imela PAP3, po odščipu mi je rekel G, ki mi ga je opravil, da ne smem imet odnosov 6 tednov!!! Sem ga pogledala, kot bi padel iz Marsa. Mi je pa potem moja G rekla, da dokler krvavim naj ne seksam, cca ene 14 dni, da se rana v grobem zaceli. No, jaz sem imela izvid cin1 in cin2, tako da sem imela lasersko vaporizacijo, zdaj pa so izvidi ok. V prvem ciklusu po LV sem tudi zanosila in zdaj tečem častni krog. Tako, da kar pogumno, tile papi in cini niso tak bav-bav, kot se zdi na prvi pogled.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.