|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VSEM ŽELIM POVEDATI...
17.6.2006 14:02:03   
la15ra
...da sem noseča!!! Še  zdaj ne dohajam! Smo se kar nekaj časa trudili, mal več kot pol leta. Moja zadja  user posted image  
je bila 12. maja. Je zamujala kar nekaj dni, kar ni  bilo nič neobičajnega. Špikalo me je pa skoz po malem. Ponavadi me samo 1 uro pred user posted image .  Vedela sem, da je nekaj, ker so me bolele tudi prsi (ponavadi me ne tako). Poleg tega so me srbeli tudi podplati (sem prebrala v eni knjigi, da je to tudi znak) in bilo mi je kar skoz nekaj slabo. Zato sem 35. dan cikla (v četrtek) naredila test. Pokazal je user posted image .
Danes je sobota,  z dragijem res težko verjameva. On  je že poln načrtov... men je pa kar vseskozi slabo.  Se trudim jest pomalem...

Drugače sem bila tudi jaz tako zmešana. Vsak dan sem brskala po forumu, iskala znake nosečnosti, delala teste pred in potem.... Nato pa sem se malo umirila in ga dolgo časa nisem odprla. Vmes sem imela še prometno nesrečo, tako da sem sedaj na bolniški, se zdravo prehranjujem in gibam.

Vsem nosečkam,  tistim, ki ste že, tistim, ki še ne veste, da ste in tistim, ki še boste, želim vse lepo....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VSEM ŽELIM POVEDATI...
17.6.2006 14:09:31   
brina_3
user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image
lepo in mirno nosečnostuser posted image

(odgovor članu la15ra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.6.2006 14:15:48   
Anonimen
la15ra čestitam, sem vesela za tebe! user posted image user posted image user posted image

upam, da ne zameriš, ker želim tudi jaz sporočiti veselo novičko: tudi midva pričakujeva user posted image Danes zjutraj preden sem šla v službo sem naredila test (babycheck mini) in je po 4 min že pokazal user posted image , po 5 min pa zeloooo jasno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brina_3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.6.2006 15:17:24   
Anonimen
la15ra in jasna81 ISKRENE ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image
Pa lepo nosečnost!

(odgovor članu la15ra)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.6.2006 15:17:53   
cmokec
Čestitke in lepo nosečnost user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.6.2006 16:29:43   
x_srečka_x
obema novima user posted image  iskrene čestitke user posted image  in najlepših devet mesecev user posted image user posted image

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.6.2006 18:05:16   
Maleal
Čestitam za čudovito novico. user posted image  user posted image  user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.6.2006 18:26:54   
total
user posted image user posted image  lepo nosečnost ti želim.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.6.2006 19:03:13   
iwa
Sijajna novica!Obema fuuuuul čestitam! Lepo in zdravouser posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.6.2006 20:58:28   
Barbk
user posted image !Iskrene čestitke obema nosečkama.Nasmejano in zdravo nosečnost vama želim. Barbk

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.6.2006 21:35:16   
nelly
Čestitle obema. Želim vama zdravo in čim manj vročo nosečnost.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.6.2006 22:05:16   
lelaval
Obema čestitke za pluske! user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu la15ra)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.6.2006 22:08:54   
KSIA
user posted image  Čestitke obema, no pa še enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image . Res lepo in zdravo nosečnost vama želim!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.6.2006 8:38:45   
Anonimen
Ooo, čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KSIA)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
18.6.2006 9:08:30   
sazi
Četsitke novima nosečkama.
Sem lani v istem času zanosila (zadnja M 10.5.) in zdaj imam 4,5 mesecev starega sončka.
Vse je drugače kot prej, vsi trije pa smo takooo veseli - tudi vama želim veliko zdravja, sreče, veselja, lepo nosečnost...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.6.2006 11:07:22   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image obema iskreno čestitam...čuvajta se

(odgovor članu sazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
18.6.2006 11:55:25   
slumpo
Tudi jaz se pridruzujem čestitkam.
Zelim vama mirno nosecnost in razvajajta se skupi s svojim izbrancem da si boste nosecnost rez zapolnile kot nekaj najlepsega.

Jaz pa moram pocakati se par dni da naredim test nosecnosti. Se tako slabo pocutim pa bruham pa slabo pa vsi simptomi...bomo videli kaj bo pokazalo.
SE enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vesele sreckeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.6.2006 14:54:02   
lučka 25
user posted image user posted image  Čestitam obema user posted image . user posted image user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.6.2006 19:18:21   
tinkamiška
Čestitke tudi od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.6.2006 19:34:15   
Jill
ČESTITKE!

obema želim čim lepšo in zdravo nosečnost ter zdrave sončeke :)))))

byby, j

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.6.2006 5:25:42   
zaljubljena23
user posted image user posted image Čestitke obemauser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Jill)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.6.2006 7:38:30   
tejčica
Čestitke obema novima  user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Želim vama lepo in mirno nosečnost! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.6.2006 10:19:30   
modrooka
BRAVO obema in ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image

Lep dan!

(odgovor članu la15ra)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.6.2006 17:10:27   
Anonimen
drage punce, najlepša vam hvala za čestitke in lepe želje. sem tako vesela, da se mi zdi, da se še v spanju smejim user posted image
tudi vam želim, da čimprej zagledate user posted image user posted image , in da se kmalu srečamo na drugem forumu. vas pa vsekakor sproti spremljam in se vam še javim. en veeeeeeelik user posted image za vse vas!

(odgovor članu modrooka)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
19.6.2006 17:41:58   
inja2
Čestitke obema nosečkama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?