Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
[Anketa]
|
Kaj najraje jedo vasi otroci?
|
Mleko in mlecni izdelki (vkljucno s kosmici) |
|
Zelenjava |
|
Sadje |
|
Piscancje meso (zrezek, koscki, omaka) |
|
Goveje meso, svinjina (zrezek, koscki, omaka) |
|
Testenine (+omaka) |
|
Riz (rizote) |
|
Kruh (sendvici) |
|
Junk food (hrenovke, pomrit, McDonalds, slano pecivo) |
|
Sladke zadeve (pecivo, puding..) |
|
Skupaj glasov: 211
|
(Zadnji oddan glas : 6.1.2011 10:55:12)
(Glasovanje traja do: -- )
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 23.1.2006 0:35:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Junk food, ja...
|
|
|
|
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 23.1.2006 0:56:29
|
|
|
|
mamči
|
Ja, je pa več stvari. Nekje po vrsti: sadje, zelenjava, testenine, riž na vse načine, piščančje meso, govedina, mlečni izdelki (ni ravno ljubitelj, samo kakšen grisek), pa sladkarije (zadnje čase jih ima kr rad ), hitra hrana pa občasno - ma tud rad kakšen krompirček, "nagece", pa tiste razne Mc, ki jih jaz itak ne znam niti izgovorit ... Sadje pa ima res najraje.
|
|
|
|
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 23.1.2006 0:59:08
|
|
|
|
mamči
|
Ja pa na krompir smo pozabili. Ima tud zelo rad, pečenega in pire pa sploh!
|
|
|
|
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 23.1.2006 6:15:12
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Samo da se je, pa je srečna. Ima pa vse rada...edino za meso mormo reči, da so hrenovke oz. basike in potem ga poje....drugače ne
|
|
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 23.1.2006 8:27:02
|
|
|
|
iana
|
Mojadva imata najraje: 1. juho ( v kakršni koli obliki, ampak čez govejo z rezanci je pa ni ) 2. ribe ( meso pečenih belih rib ali ocvrte fileje bele ribe ) z ohrovtom/krompirjem ali s brokolijevim pirejem za prilogo
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2006 18:43:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 1.2.2006 11:24:19
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK Samo da se je, pa je srečna. Ima pa vse rada... pri nas je enako, sem res vesela, da bi le tako ostalo!!!
|
|
|
|
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 4.2.2006 21:45:01
|
|
|
|
KODA
|
Makarone in polivko.
|
|
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 4.3.2006 13:15:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst bi mogla prav vse obkljukat , le tisti Mc Donalds in podobno ne.
|
|
|
|
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 4.3.2006 13:31:32
|
|
|
|
mehurčica
|
1. RIŽ - rižote 2. KROMPIR 3. ČOKOLADA 4. MALE, KISLE KORUZICE 5. JUHA . . pol pa počasi dalje...
|
|
|
|
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 4.3.2006 22:53:57
|
|
|
|
india
|
Ojej, tu pa so moji "požeruhci" : - juhe, kakršnekoli - mleko in ml. izdelke, kosmiče - špinačo, blitvo, bučke, ,...skoraj vso zelenjavo, obožujejo solate - testenine s polivkami, predvsem s sirom - sadje od A do Ž - domače pecivo in pizze - ribe in ostalo morsko hrano V bistvu imajo zelo radi VSO hrano, razen drobovine ( no, izjema so ledvičke).
|
|
|
|
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 5.3.2006 21:04:24
|
|
|
|
frutka_
|
najraje ima jihuco z zlatimi kroglicami in ribice na vse načine. Ničesar od tega ni tu gor...
|
|
|
|
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 5.3.2006 21:51:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj sinko je vse,do sedaj,pa je star že 11 mesecev mi ni še nič zavrnil.vse popapa kar mu naredim. je veliki jedec,sam kaj ko se mu ne pozna,saj ima pri 11 mesecih komaj 9 kg
|
|
|
|
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 5.3.2006 22:03:36
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz sem pač napisala, kaj NAJRAJE je, in ne kaj je na splošno, ker pri nas jesta oba vse. Če pa ga vprašaš, kaj ima najraje, je pa logično, da sladkarije, ki so pa vprašanje kvantitete,ki jo določi mama
|
|
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 5.3.2006 22:17:03
|
|
|
|
lelaval
|
Čokolešnik in Mc Donalds.
|
|
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 16.3.2006 13:24:26
|
|
|
|
Zasanjana
|
Testenine.Vedno, ko jo vprašam kaj čmo skuhat za kosilo zakrči:"Paštooo!"
|
|
|
|
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 27.4.2006 23:26:18
|
|
|
|
Annny
|
Jst bi mogla prav vse obkljukat , le tisti Mc Donalds in podobno ne.
|
|
|
|
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 30.4.2006 21:14:32
|
|
|
|
Anonimen
|
ni na voljo tistega kar najraje je, čeprov no ja.. pr ns bi bil vrstni red takole 1. mleko po flaši 2. umešano jajce (ni v anketi) 3. juhe (ni v anketi) 4. testenine z omako, piščančjim mesom 5. mlečni riž ali pa gres, skutke s sadjem 6. marmelada na kruhu 7. musli . .
|
|
|
|
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 30.4.2006 21:24:42
|
|
|
|
cmokec
|
Sladkarije so na prvem mestu, nato sledijo juhe, riž na sto načinov, testenine prav tako, od mesa prednjači piščančje meso, sadje in zelenjavo je pa bolj salbo. McDonalds-a pa ne pozna drugače, kot po sladoledu.
|
|
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 14.6.2006 22:08:28
|
|
|
|
urši*
|
Naš knedl se pa dere:NINE,NINE,NINE...tonamreč pomeni testenine Sej ni čudno, če jih imam pa js tako rada
|
|
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 14.6.2006 22:12:40
|
|
|
|
Anonimen
|
sladkarije in pohane dinozavre
|
|
|
|
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 14.6.2006 22:48:39
|
|
|
|
KIRA
|
jaz ne morem izbrat samo 1 odgovora. naša ima rada vse vkriž - kar je po njenem pokusu. sladko in slano, pa kislo, vse križem. kaj naj označim???? priljubljene jedi nima konstantno. sedaj ko je sezona, ima najraje jagode. res ne vem kaj naj odkljukam. moralo bi bit možnih več odgovorov. našo je itak težavnonakrmit, ker je zelo neješča. za vsak obrok se pogajava.
|
|
|
|
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 15.6.2006 9:12:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš zelo rad je zelenjavo:kumare narezane na kolobarje,slasko koruzo,fižol,surov grah.Sadje:nseh vrst razen ananasa in kivija. Testenine z in brez omake.
|
|
|
|
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 15.6.2006 16:32:56
|
|
|
|
diva 4
|
Vse kar je mlečnega , juhe , čufti , čokolada , sladoled, makaroni-to so naljljubše stveri naše Ane , čeprav je vse.Edina stvar , ki je sploh ne je so hrenovke.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?