|
RE: no aprilke 2005, kako? 9.6.2006 7:40:37
|
|
|
|
BarbaraE
|
Tina - te bom morala spet razočarat. 22. junija imam spet službico popoldne, tako da ne bo nič z dobrodošlico na letališču. No, saj jo boš pa od vseh dobila v ZOO. Pač, najbolje da prideš tja kar v škotskem kiltu, pa bomo takoj vedeli, da si to ti. Hehe, sem pa žleht. M_m, jaz načeloma sem ista - razen tiste razvlečene kože. Se pa ne morem več stlačit v 36 - no, odvisno od firme in modela. Pri neckermanu (zadnje časa sem kar tam naročala, ker se mi ne da sprobavat po štacunah) sem pa kupila hlače 36 en model in ene 34. Torej vidiš, kakšne so lahko razlike. No, potem pa grem v normalno trgovino pa vidim eno super obleko in št. 36 nisem mogla zapet, pa še ogledala totalno neumna - brrr, me je kar ven odneslo. Saj pravim, tista razvlečena koža. Pa problem je še v tem, ker nisem disciplinirana in nič ne telovadim. Trebušnjakov se pa tako ne spravim delat, ker me hrbet in trtica že brez tega bolita. Kaj bi dala, da bi obstajala čudežna kremica - enkrat namažeš in ni več problemov. Glede brata - najprej je bilo mišljeno, da bosta pri njej, potem so se pa morali vsi odselit - moj brat je imel kam, ona pa niti ne (živela sta pri njenih starših in so oni rekli, da lahko gre ona, on pa naj ostane, ker je bila ona tista, ki je dala željo, da gresta narazen) in takoj je brat vzel otroka in so šli k naši žlahti. Ona pa k tzv prijatelju. No, pa tudi tisti je ni dolgo gledal in je šla nazaj domov. Bratu sta otroka ostala. Celo CSD se je ful čudil in je imel nemalo problemov zaradi tega. Kakor da morajo pa otroci biti v vsakem primeru pri mami. Kar se mene tiče, je bolje da sta pri njemu. AD3 - mi dajemo D3 pa še fluonatril. Je Nika tako pridna, kar se teh "zdravil" tiče. Samo da vidi steklenički in žličko, je že pri meni. Tako da mi pri umivanju zobkov ne uporabljamo zobne paste, ampak samo ščetko pa vodo. No, kolikor sploh je tega umivanja - imamo vedno ornk bitke. Aja, m_m, saj ni tako zoprno opravilo, samo od 9.30 do 18.00 je pa res dolga. Sploh, ker so mi po 15.00 misli že začele uhajat k Niki, kako bi se fajn igrale, pa kako bi šli na sprehod, itd. Tina, a ti s starši živiš v bloku ali v hiši? Ja, in te čisto razumem, da morata na svoje. Midva bova najbrž drugo leto začela zidat hiško na parceli za hišo njegovih staršev. Zdaj sva v mansardi nad njegovimi starši, ampak to ni to. Saj sta tast in tašča okej, ampak kaj morem, jaz sem bolj zato, da smo mi nekje na samem - konec koncev smo mi svoja družina in pika. Saj jaz še s svojimi starši ne bi ravno skupaj živela, pa sta tudi v redu. Ampak enostavno sem taka, obiski in to - okej, živeti pa sami. Komaj čakam, pa čeprav bo najbrž kar par let trajalo, da bomo v svoji hiški. In še to - HBDJP 3x hip hip HURAAAA!
|
|
|