|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: no aprilke 2005, kako?
7.6.2006 14:18:30   
m_m
Kje ste pa te znakce dobile (ko so zraven nika)?

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 276
7.6.2006 14:26:49   
BarbaraE
M_m, v svojem profilu označi, ali si ženska ali moški. user posted image

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 277
7.6.2006 16:03:20   
m_m
aja... user posted image

Sam to je neki na novo, a ne?

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 278
7.6.2006 16:46:24   
BarbaraE
Jap. Nekaj novega - mogoče, da se da lažje razbrat, če se že iz vzdevkov ni dalo razbrati, a je oseba m ali ž.
Meni pa drugače niso čisto jasne zvezdice? A ti kaj več veš o tem? Ali pa katera druga? Se mi pa ne da brskat po faq. user posted image

Čau bau

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 279
7.6.2006 16:57:12   
BarbaraE
No...ni panike, mi je tako dolgčas v službi, da sem šla faq preverit. user posted image  In zdaj vem čemu zvezdice. In wow, še ena urca službe. Naj mi hitro mine. user posted image

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 280
7.6.2006 18:25:29   
m_m
Kje pa ti to delaš, da ti je dolgčas? In daj mal napiši kaj so zvezdice. jaz sam vem, da več ko maš odgovorov, več je zvezdic.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 281
7.6.2006 20:11:17   
tinatona
Oj!

Evo mene. Sploh ni panike, me mirno prečekirajo. So me nazadnje ko sem bila gor kar škotje - pa niso nič našli. Greva 15.6. ob 18ih; tako da bova malo pred 16o že tam. Saj mi lahko pridete mahat, pa mal z mano čakate (če hočte) da mi ne bo preveč dolgcajt. Kakšne posebej protekcije se pa tud ne bi branila (sploh če je kakšen čeden delavec tamuser posted image ).

Mah mal me že hormoni mečejo. Sem predolgo samska.

Ej April ti bom kar tukaj odgovorila... Jaz sem tud komaj domov prišla. Mi je gor res noro všeč. Mi je pa še danes žal, da takrat nisem sledila srcu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Samo sem komaj gor prišla, pa nisem upala kar zbežat že prvi mesec.
No čeprav po svoje je pa tud kul, ker drugače Ožbeja ne bi bilo. Tko da je vse za nekaj dobro.
Veš samo če kaka prilka pride, da grem gor živet bi pa takoj šla.

Zdaj grem pa kar spat, ker komaj gledam.

Full lepo se imejte, pa se beremo!

Pozdravite svoje user posted image in svoje [sm=love.gif" border="0">.

LP Tina

p.s.:Se vidimo čez user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   dni.
No lahko pa tud že čez user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dni, če ima katera čas in bi rada prišla nama mahat.user posted image

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 282
7.6.2006 23:19:58   
m_m
Ja, lušno bo enim user posted image  Men se pa že meša tule za računalnikom user posted image  Sami popravki.

Ejte, nekaj me zanima:

Kaj so vam že šli boki nazaj na svoje mesto? Men se zdi tak čudno, da nisem ista. Mam 2-3 kilce več in hlače že lahk stare gor spravim, ampak ne stojijo več enako. Kaj je to user posted image  Slišala sem da obstajajo neke tablete, da grejo boki skupaj. Nisem nikol jedla kaj takega. A zdaj bom pa zato deformirana ostala al kako user posted image

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 283
8.6.2006 0:05:45   
m_m
Še user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 284
8.6.2006 7:58:14   
April
a nč ne spiteuser posted image .

moji boki so itak že skoz mal narazen, tako da mi je bilo vsaj s tem prizanešeno.user posted image

Tina saj v VB, vsaj kot je meni znano, je veliko povpraševanje po zdr. delavcih. Ena moja bivša sošolka ja delavni terapevt, ona pa si je našla službo na Irskem. Pa še fant je šel za njo.
Bi bilo luštno, če bi se kaj našlo za delat, be se jaz takoj povabila k tebi na obisk.user posted image  

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 285
8.6.2006 9:55:03   
BarbaraE
Ah, m_m, saj dela imam, da se ven ne vidim. Sploh zdaj, ko moram vnašat članke - bljak, pa še na polovici zbornika nisem. Delam pa v knjižnici fakultete. In najbrž veš, kako so prof. nori na točke od objavljenih člankov.  Prejšnji teden so imeli posvetovanje, ta teden bi pa že vsi radi imeli vpisano. Meni se pa potem že kar blede od buljenja v program. Potem imam pa malo za oddih izposojo in thx god, da obstaja RR. user posted image   

Tina - ja, moj brat je po novem samski, ampak pravi, da se ne bo na novo poročil. Kaj pa vem, meni se ga zdi škoda. Je bil pa prej skoraj 10 let poročen, otroka sta pa pri njemu (kar vse pove o bivši). Tako da res škoda, je še premlad, da bi sam ostal (brez resne partnerke). Ostali pa tudi najbrž niso švoh. A tebi so uniforme všeč ali pa je tako pomanjkanje, da bi pa tudi to vzela. user posted image  Hehe, sem žleht. Lahko pa povprašam brata, če je tam pri njih kakšen kandidat - med policisti, cariniki, morebiti piloti itd?
Ja, samo jaz ti definitivno ne bom mogla priti mahat - imava roditeljski za vrtec ob 18.00. Sicer pa mi radi letala gledamo.

M_m - glede bokov. Ne verjamem, da bodo šli še skupaj. Saj so nam govorili, da se po porodu zares šele zaključi oblikovanje ženske - fizično in psihično. In dejansko me je en mal več kot prej - ni glih takoj opazno, opazim sama, ker imam točno čez boke malo bolj na ozko hlače. Pa to me niti ne moti. Ampak trebuh!! Mislim raztegnjena koža na trebuhu - bljak! Bom morala čez poletje ornk trebuh noter vlečt. user posted image

Čau bau
Barbara

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 286
8.6.2006 15:41:31   
tinatona
Hej!

Evo spet mene. Dans sva bila z malim cel dopoldan v mestu po opravkih, pa na tržnici... Sem si kupila goro sadja.
Tak lep dan je bil, pol mi ga je pa en šofer user posted image user posted image user posted image user posted image pokvaril. Mi je namreč full zatežil da moram za voziček tud plačat. Mah kr neki - to mi ni še nikol noben naredil.

Ja April vem da je pomanjkanje delavcev gor; samo je full problem se pri njih registrirat kot sestra. Sploh pa zdaj ko pri nas nismo več sestre; ampak so nam naziv spremenil v zdravstvene tehnike. Sem že takrat (ko sem bila gor pol leta) hotla se registrirat; pa mi ni uspelo. Je prevelik finančni zalogaj, saj moraš komplet učni načrt imet preveden v angleščino, pa vsa spričevala... potem pa še njim plačat okrog 150funtov, da ti sploh obrazce pošljejo. No saj se bom zdaj spet pozanimala, ker je morda kaj drugače ker smo zdaj tudi mi EU,... pa bom potem to urejala ko bom finančno na boljšem.

In ko mi bo uspelo gor pridt, vas bom vse enkrat povabila na obisk. Samo jaz bom nekje na Škotskem (mi je bolj všeč tam).

Joj to pa ne Barbara E; tako slabo mi pa še ne gre, da bi kar s prvim šla user posted image . Uniforme se pa res ne bi branila (so eni tako dobri, da se men pol kar user posted image in začnejo hormončki user posted image ).  Kolk je pa tvoj brat star, da je bil že toliko časa poročen? Sicer pa verjamem da mu sedaj ni do poroke. Saj meni tud ni dosti za poroko. Se mi zdi da če živiš z nekom kot koruznik je ravno tako vredu. Kolk imaš pa stare nečake (nečakinje). Lahko samo to rečem kapo dol. Jaz full spoštujem moške ki ostanejo z otroki. RESNO!!!
Sem imela na Škotskem dobrega prijatelja ki je imel dva bejbija in smo prav uživali skupaj (dokler nas ni bivša enkrat srečala). Pa škoda ker ne moreš prit mahat. Bi mi malo družbe kar prav prišlo vsaj tam do ene petih, ker se mi bo vleklo kot jara kača.

Ja m_m boki bodo pa takšni ostali. Tako pač je in nimaš kaj. Pa vzemi to kot nekaj dobrega, ne se preveč sekirat.

Pa zarad trebuha tud ne, saj se zmanjša sčasoma (sploh če trebušnjake delaš - jaz jih ne). Ampak strije drage moje so nekaj res groznega. Jaz sem marogasta kot kakšna zebra (pa sem se celo nosečnost mazala s kremami 3-4x dnevno). Soseda se pa niti enkrat ni namazala (pa ima tri otroke) in nobene strije. No pa povejte če je to pravica...

Zdaj grem pa jest (sem takšno dobro zelenjavno rižoto skuhala)...

LP Tina

p.s.:Komaj čakam da se vidimo.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 287
8.6.2006 16:17:46   
BarbaraE
Tina - brat je bil letos 33. Torej ti je lahko jasno, zakaj mi je tako bad, ker se mu je tako življenje zasukalo. Otroka bosta pa stara - ta starejša 11 let, ta mlajši pa 7. Poročil se je pa, kot lahko preračunaš, dokaj zgodaj.  
Sicer pa, kdaj imaš pa let za nazaj? Če boš sploh prišla nazaj? Da ne boš kar gor ostala, če se ti glih prilika pokaže. user posted image

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 288
8.6.2006 17:17:20   
tinatona
Hej!

Evo mene. Danes si je mali vzel veliko časa za počitek, saj že tri ure spi. Ma je res priden.Tvoj brat je pa res mlad imel otroke. Poročil se je pa ziher zato ker je bila njegova noseča, a ne? BEDNO!!! Zato pa sem jaz proti poroki zaradi otroka. Meni tud Ožbejeva babica skoz teži, kolk bi bilo fino če bi mi2 spet skup prišla,...pa da bi skupaj živeli...  Ha ha ha!!!

Nazaj prideva pa 22.6. okol 17ih se mi zdi. Čaki grem zdaj gledat na net.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 289
8.6.2006 17:34:22   
tinatona
No evo še enkrat jaz. Mi2 prideva nazaj 22.6. ob 17.35 (po našem času). Tako da bo ta dopust bolj kratek. Gor pa na žalost ne morem ostat, ker me tukaj služba čaka služba, ki se jo kar veselim; saj bom končno spet šla malo med ljudi.

Naju prideš čakat al boš bratu naročila da naju prečekirajo? Ti lahko že takoj povem da bom mela svašta s sabo. Ker si bom gor dodobra obnovila zaloge za kitajsko, pa nekaj malega praškov proti gripi (Lemsip) si bom nabavila, saj so zakon!!! Pa crumpetse (tako kot malo bolj debele palačinke) moram kupit, saj so full dobri z nutelo. Joj njamsi, sem si že lušte naredila. Uff samo še en teden, pa bom tam.

LP

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 290
8.6.2006 17:41:44   
April
Barbara user posted image  za tvojega  brata. Rabi pač malo več časa, da preboli in pozabi. Sigurno je kje kakšna dobra duša zanjga.

Tina  a baju ne bo nobeden pospremil na letališče? Kje boš pa avto pustila?

Zdaj šibam v Leclerc, pridem nazaj user posted image

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 291
8.6.2006 17:41:59   
BarbaraE
Ne, ne, Tina, ni bila noseča. Ko sta šla narazen, bi imela jeseni 2004 10. obletnico poroke. Ločitev pa je bila uradna začetek tega leta oz. konec prejšnjega. Točno se ne spomnim. Zdi se mi pa kot včeraj, ko sem to zvedela. Najbolj mi je hudo zaradi tamalih dveh. Saj zdaj sta se že navadila. Ampak tista prva reakcija - bila sem zraven, ko jima je povedal, da ne bodo več skupaj živeli. grozno. pregrozno user posted image  Kar na jok mi gre, že samo, če pomislim na njune žalostne poglede in polne solzic. 

Jaz bratu edino želim, da bi si vseeno premislil in si mogoše le začel iskat resno punco spet in še najbolj, da bi jo našel. Je pa vpr., če ga bo sploh, katera hotela imeti, a ne. Moški z dvema otrokoma.

No, pa dajmo raje kakšne bolj vesele.

A 22.6 priletita pa nazaj, no kar sporoči uro. No, saj 24. 6 se pa tako vidimo, a ne.

Aja, seveda - kaj pa če bo dež??? Upam, da ne.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 292
8.6.2006 17:57:55   
tinatona
Hej!

Zakaj pa da ga ne bi hotela nobena? Mene osebno otroci ne motijo (saj jih imam zelo rada). Saj sem že povedala da sem imela prijatelja z dvema malima (takrat sta bila stara 2 in 3 leta). Meni je bilo full dobro!

Je pa verjetno zdaj preveč prizadet da bi mislil na novo žensko. Pa verjetno ima kar dosti dela z otrokoma.  10let je zelo dolga doba in težko je kar naenkrat začet na novo. Ampak saj bo prišel tudi njegov čas, verjami mi. Otroka sta pa na žalost res ravno dovolj velika da se vsega že zavedata. Ok saj se prej tud, ampak se mi zdi da ni tako izrazito. Je pa definitivno bolje da odraščata v ločeni dužini, kot pa da bi bili skupaj in bi se starša skoz kregala.

Mi2 prideva nazaj ob 17.35, tako da če imate čas... 24.6. pa mi2 definitivno prideva. Vreme je pa zaenkrat vredu napovedano; če pa ne si pa že kaj zmislimo. Verjetno bomo morali prestavit; samo pol moram jaz najprej začet delat saj imam tri izmensko delo + vikendi in moram videt kater vikend bom frej.

April načeloma sem z očetom zmenjena da naju pelje. Ampak glede na to koliko dela ima zdaj, ko je glavna sezona adaptacij, dvomim da bo lahko z nama čakal na letališču. Tako da naju bo verjetno samo odložil, potem pa že letel na kakšno delovišče. Zato pa vas bi bila zelo vesela.

Zdaj se je pa mali zbudil, tako da šibam mu kosilo dat.

Se še beremo proti večeru (če bo oče še na terenu).

Full lepo se imejte!!!

LP Tina

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 293
8.6.2006 21:06:21   
m_m
April, spali bomo ko bomo v penziji user posted image

BarbaraE ko si rekla, da ti gre počasi cajt, sem mislila da nimaš kaj za počet. No, pa vidim, da ti gre počasi, ker ti je zoprno opravilo. A ti si tut ista? men pravjo, da sem, sam ko grem zvečer mim špegla, pa vidim da ni ravno tak no. Nekje okol bokov mi dve kilci visita, pa ne vem kak se ju naj znebim. Bo treba res kaka redna telovadba, ne pa to kar delam, ker očitno ni dovolj user posted image

A potem ne obstaja nobena čudežna tabletka al pa vaja, ki bi boke spravla v prvotno lokacijo user posted image  Jst sem bla s prejšjo postavco čist zadovolna. Sem pravkar slišala komentar, da bi lahko kake počepe začela delat pa sklece, da dobim spet kako obliko v tazadnjo pa v roke. Sej sem potihem že vedla, sam nekak mi ni zneslo. Zdaj pa je itak čas poletja in kratkih stvari, tak da je res že skrajni čas...

tinatona, sej se bom mogla sprijaznt. Ker v porodnišnici ne jemljejo reklamacij user posted image  Bo treba mal obleke prilagodit. Sam kuk so se v tem letu številke spremenile pa kroji. No, že dve leti je, odkar sem kupovala normalne stvari. Včasih sem nosla 40, zdaj pa sem se že stlačla v 36 user posted image  Sam ni je 38 lepše stalo. A niso mal vlke številke ratale. Ker jaz definitivno nisem bolj drobna kot sem bla.

Za strije se pa čist strinjam. Ni nobene pravice, kdo jih dobi in kdo ne. Jst jih nobenmu ne privoščim. Sam samo zaradi tega pa ne mislim začeti nosit dvodelnih kopalk. Pa majčke več ne bodo tak zelo kratke.

Pa vprašanje za tamale:
A še jemljejo vaši AD3?

< Sporočilo je popravil m_m -- 8.6.2006 21:07:03 >

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 294
8.6.2006 21:11:44   
m_m
BarbaraE, sem mal tule brala o tvojem bratu... Pa nisem čist dobila cele zgodbe. A ko sta se ločla, je on dobil otroka? Kako pa je prišlo do tega? Ker sem gledala eno oddajo, ko so atiji govorili, kako težko na sodišu njim prisodijo otroka, razen če je z mamo res nekaj ornk narobe. Al je blo to sporazumno? Drugač pa mora že biti v redu, če je ostal sam z njima in ziher se bo našla ena dušca, lih taprava zanj. Pa lahk tut z otrokom, pa še kteri skupni bo prišel... Boš vidla, ko boš na penzijo mogla kupovat darila za celi kup nečakov in nečakinj user posted image  Pa živela bosta srečno, dolgo življenje.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 295
8.6.2006 21:58:10   
tinatona
Juhej, mi smo končno zaspali, pa gre mami lahko še malo na RR- Zdej smo se doma neki skregal in si grem hitro eno vlogo sprintat. Ma morma it z malim na svoje, ker se mi bo drgač zmešal!!!

Uff ko bi se jaz lahko stlačla v konf.40. Ma bi bil praznik. No sej enkrat se bom upam!!! No pa saj zdaj mi je veliko lažje, ker sem se naučila sebe sprejemat takšno kot sem in se imet rada. Samo strije mi gredo pa pošteno na živce.

Glede AD3 oz. D3 pa Ožbej jih še dobi, kadar se spomnim na njih. Zdaj jih že kar nekaj časa ni dobil saj sem jih dala v hladilnik (naj bi bile na hladnem) in pol jih večkrat pozabim kot ne.

Zdaj grem pa vlogo za neprofitna najemna stanovanja printat in spat.

LP in nočko, Tina

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 296
9.6.2006 7:17:19   
April
Jaz mu pa AD3 ne dajem več že kar en lep čas. Na začetku sem bila mal šlampasta in sem dostikrat pozabila, tam nekje pred prvim letom pa sem kar nehala. Kosti na glavi so pa že lepo zrastle.

Strije gredo pa tud men ful na živce. V nosečnosti sem samo eno pridelala. Na to sem kar ponosna in je en tak spominek na velik buši. Tiste, ki so nastale s  puberteto pa bi najraj kar izbrisala. user posted image

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 297
9.6.2006 7:40:37   
BarbaraE
Tina - te bom morala spet razočarat. 22. junija imam spet službico popoldne, tako da ne bo nič z dobrodošlico na letališču. No, saj jo boš pa od vseh dobila v ZOO. Pač, najbolje da prideš tja kar v škotskem kiltu, pa bomo takoj vedeli, da si to ti. user posted image  Hehe, sem pa žleht. user posted image

M_m, jaz načeloma sem ista - razen tiste razvlečene kože. Se pa ne morem več stlačit v 36 - no, odvisno od firme in modela. Pri neckermanu (zadnje časa sem kar tam naročala, ker se mi ne da sprobavat po štacunah) sem pa kupila hlače 36 en model in ene 34. Torej vidiš, kakšne so lahko razlike. No, potem pa grem v normalno trgovino pa vidim eno super obleko in št. 36 nisem mogla zapet, pa še ogledala totalno neumna - brrr, me je kar ven odneslo. Saj pravim, tista razvlečena koža. Pa problem je še v tem, ker nisem disciplinirana in nič ne telovadim. Trebušnjakov se pa tako ne spravim delat, ker me hrbet in trtica že brez tega bolita.  Kaj bi dala, da bi obstajala čudežna kremica - enkrat namažeš in ni več problemov. user posted image  

Glede brata - najprej je bilo mišljeno, da bosta pri njej, potem so se pa morali vsi odselit - moj brat je imel kam, ona pa niti ne (živela sta pri njenih starših in so oni rekli, da lahko gre ona, on pa naj ostane, ker je bila ona tista, ki je dala željo, da gresta narazen) in takoj je brat vzel otroka in so šli k naši žlahti. Ona pa k tzv prijatelju. No, pa tudi tisti je ni dolgo gledal in je šla nazaj domov. Bratu sta otroka ostala. Celo CSD se je ful čudil in je imel nemalo problemov zaradi tega. Kakor da morajo pa otroci biti v vsakem primeru pri mami. Kar se mene tiče, je bolje da sta pri njemu.

AD3 - mi dajemo D3 pa še fluonatril. Je Nika tako pridna, kar se teh "zdravil" tiče. Samo da vidi steklenički in žličko, je že pri meni. Tako da mi pri umivanju zobkov ne uporabljamo zobne paste, ampak samo ščetko pa vodo. No, kolikor sploh je tega umivanja - imamo vedno ornk bitke.

Aja, m_m, saj ni tako zoprno opravilo, samo od 9.30 do 18.00 je pa res dolga. Sploh, ker so mi po 15.00 misli že začele uhajat k Niki, kako bi se fajn igrale, pa kako bi šli na sprehod, itd.

Tina, a ti s starši živiš v bloku ali v hiši? Ja, in te čisto razumem, da morata na svoje. Midva bova najbrž drugo leto začela zidat hiško na parceli za hišo njegovih staršev. Zdaj sva v mansardi nad njegovimi starši, ampak to ni to. Saj sta tast in tašča okej, ampak kaj morem, jaz sem bolj zato, da smo mi nekje na samem - konec koncev smo mi svoja družina in pika. Saj jaz še s svojimi starši ne bi ravno skupaj živela, pa sta tudi v redu. Ampak enostavno sem taka, obiski in to - okej, živeti pa sami. Komaj čakam, pa čeprav bo najbrž kar par let trajalo, da bomo v svoji hiški.

In še to - HBDJP user posted image user posted image user posted image  3x hip hip HURAAAA!

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 298
9.6.2006 10:18:18   
tinatona
O dobro jutro in dober dan.

Zdaj sem šibala v jedilnico pogledat kaj moj zlati sine dela v stajici, ker je tako tiho... in spi kot bubika stisnjen med vsemi igračami. Ampak ga bom kar pustila, ker če ga zdajle dvignem se bo zbudil, pol bo pa konec mojega počitka. Danes je spet ponoči žural, pa ob sedmih sva mogla že vstat.

Ja BarbaraE mi2 živiva skupaj z mojimi starši in bratom v dvo in pol sobnem stanovanju. Na ˝srečo˝imava ravno najmanjšo sobico oz. kabinet in si lahko predtavljaš kako je. Sva kot sardelici v konzervi. Prostora v sobi je ravno toliko da se okrog obrneš. Prav bedno!!! Pa še nekaj so zdaj začeli težit zaradi obiskov... Mah kr neki!!! Saj se bom zdaj prijavila na razpis za neprofitno najemno stanovanje. Bi bilo prav fino če bi ga dobila.

Joj škoda ker 22.6. tud delaš popoldan. Samo veš, zdaj bom pa skoz tuhtala če je kater od frajerjev na letališču tvoj brat... user posted image V kiltu pa tud slučajno ne bom prišla. Razloga sta pa dva: eden je ta da nimam toliko denarja da bi si ga lahko privoščila, drugi pa da moraš bit spodaj brez,... Ne bi ravno zgledalo no.user posted image

Ampak to je bilo pa lepo da sta se od tvojega brata tašča in tast zavzela zanj in ne za hčero!!! A ne no?

Zdaj pa šibam pod tuš, dokler mali spi.

Se pol še beremo.

LP Tina

p.s.:Ej dej dešifriraj tole: HBDJP user posted image user posted image user posted image  3x hip hip HURAAAA!

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 299
9.6.2006 10:34:35   
April
Ja jaz bi tud rada vedela za koga navijaš Barbara. A ima kdo rd?
Tina pridita kdaj na obisk, da ne bosta sam v stanovanju čepela. Jaz mam pa tok placa, da ne vem kam naj se dam. user posted image

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?