kentaver
|
Imam 6-letno vezo, stabilno, zelo se imava rada, sva najboljša frenda, tudi intuitivno sva vedno bolj povezana - saj veste: eden nekaj misli, drugi pa reče ali jaz primem telefon v roke, on pa zazvoni itd. Do tu idealno. Problem pa je seks. Moj dragi namreč že celo večnost ne kaže nikakršnega zanimanja, preprosto kar nehal je seksat. Moji poskusi ga naredijo nervoznega, tako da vanj več ne silim (je tisti tip človeka, pri katerem na silo ne dosežeš nič, samo še slabše je). Pogovor ne pripelje daleč, ponavadi je bolj moj samogovor - on več ali manj le posluša, iz njega pa ne izvlečem nič, enostavno se je tu zaprl pred mano. Sicer se v postelji kar dobro ujameva. Naj povem, da je izredno rahločuten, pozoren, nežen in skrben človek in da se v najinem življenju sicer ni nič spremenilo: skupaj načrtujeva, preživljava prosti čas, usklajujeva obveznosti, se crkljava - to ima rad, čisto normalno se pogovarjava tudi o otrocih, ki si jih oba zelo želiva (zaenkrat sva še brez). Edini možni razlog, do katerega sem prišla, bi lahko bil stres. Sva namreč v precej težki materialni situaciji. Vem, da se kot moški čuti odgovornega, kljub temu, da mu ne dajem razlogov za to. Veliko dela in si razbija glavo z vsemi možnimi problemi (občutek imam, da ne more odklopit), tako da je zelo skurjen in potem nimam srca, da bi ga še jaz sekirala, pa ga rajši pocrkljam, da se vsaj doma počuti malo boljše. Je pa grozno, ker jaz medtem tiščim problem v sebi in se bojim, da bom enkrat hudo eksplodirala in bo vsega konec. Nekako mislim, da se bodo stvari normalizirale, ko si urediva življenje, ampak ob prvi stresni situaciji bo pa najbrž spet tako, tega si pa dolgoročno ne želim. A se je komu že zgodilo kaj takega? Kako ste rešili takšno frko?
|