|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ljubosumje - koliko?
4.6.2006 4:25:14   
Anonimen
Zanima me, koliko je potrebno, da ve postanete ljubosumne?
Težko bi namreč verjela, da je katera med vami/nami, ki ni nikoli ljubosumna. To bi zame pomenilo samo, da do partnerja ne čuti nič. Seveda pa govorim o zdravi meri ljubosumja, ne o bolezenski obsedenosti in posesivnosti.
Kaj bi se moralo zgoditi, da bi ve začele malce bolj čudno gledat? Kdaj bi podvomile? Kdaj bi vprašale, kdaj bi se šle detektiva in kdaj bi v trenutku znorele?
Jaz zase direktno priznam, da sem ljubosumna, ampak mislim, da v okviru razuma. Niti malo me ne moti, če Kamikaza pogleda drugo žensko in "prijavi" kakšen konkreten komentar user posted image . Prav tako nimam nič proti druženju z drugimi ženskami. Celo njegovo bivše dekle je prijateljica od naju obeh, pa me ne gane. Ker sem prepričana, da imamo razčiščene pojme glede tega.
Kdaj bi posumila? Pri klicih sredi noči ne. Sem jih navajena (služba user posted image ). Pri "slučajno" odkritih sumljivih SMS-ih? Ne. Takrat bi ga vprašala, zakaj gre. Čeprav je tako ali tako preveč pameten, da bi kaj takega pustil v GSM-u. Ni ravno čustveno navezan na "zadnjih 10 prejetih številk" user posted image . Posumila bi, če bi se začel obnašati bistveno drugače, kakor se sedaj. Podvomila bi, če bi videla, da se mi izmika pri odgovorih, zakaj je tak. Zatem bi se šla detektiva. In znorela bi, če bi ugotovila, da imam prav. user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ljubosumje - koliko?
4.6.2006 9:44:29   
cukerček
Normalna mera ljubosumnosti je zdrava, saj le tako vidiš da do partnera nekaj čutiš in tako tudi on to vidi. Tudi jaz sem včasih ljubosumna. A ne zato če moj partner pogleda za kako drugo kiklico, saj tudi jaz pogledam za punco če dobro zgleda in jih skupaj komentirama. Detektivko bi začela igrat če bi se začel drugače obnašat in bi se na moja vprašanja izmikal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.6.2006 9:45:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Posumila bi, če bi se začel obnašati bistveno drugače, kakor se sedaj. Podvomila bi, če bi videla, da se mi izmika pri odgovorih, zakaj je tak. Zatem bi se šla detektiva. In znorela bi, če bi ugotovila, da imam prav. user posted image

user posted image user posted image user posted image  Točno takrat in nič prej.
Preverjanje mailov, smsov in podobne "preventivne akcije"sem mi pa zdijo...user posted image  Mislim, no...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.6.2006 10:07:22   
lelaval
Dokler nimam nekega razloga, nisem ljubosumna.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.6.2006 10:40:58   
soncece24
Joj, jaz sem itak preveč zaupljiva user posted image user posted image user posted image me je v prejšnjih vezah že parkrat po glavi vdarlo moje razmišljanje,da je vsak "nedolžen,dokler mu krivda ni dokazana" user posted image . Po mojem bi se moj mogel že fejst čudno obnašat, da bi ga začela "čekirat". Zdaj pa ne vem,al sem total naivna, al mam pa samo premalo časa za take fore user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.6.2006 12:42:05   
Anonimen
še plačala ji bi da ga odpeljeuser posted image user posted image

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
4.6.2006 13:38:53   
Anonimen
Pri meni je tako:nima dedc kaj drugih gledat.Sem jaz takooooo lepa,da itak ne vem zakaj bi gledal druge.user posted image user posted image user posted image user posted image Mu bom jaz dala druge!Pazi naj se!Samo enkrat bo malo poškilil h drugi,bo takoj z valarjem dobil!user posted image user posted image user posted image user posted image
p.s.Izjemoma bom anonimna,da me navte odkril!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.6.2006 13:42:25   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

še plačala ji bi da ga odpeljeuser posted image user posted image

A ti tudi user posted image user posted image !

Sem mnenja, da človek mora biti malo ljubosumen,vendar v mejah zdravega okusa.
Sama sem ljubosumna, so dnevi ko sem bolj in ko nisem nič. Ne iztiri me, če pogleda za kakšno žensko, to tako vsak, tudi komentarji me ne ganejo. Bi pa verjetno postala detektivno usmerjena zopet (sem že opravljala to službo ja), če bi se začel drugače obnašati do mene.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.6.2006 13:44:28   
NRMM

bo takoj z valarjem dobil!user posted image user posted image user posted image user posted image

A to pomeni, da imaš v torbici zraven kozmetike vedno ta lesen pripomoček user posted image . Pa mnda ja ne hodiš okol s potovalko user posted image user posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.6.2006 13:53:28   
Anonimen
js isto k ti kerensa

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
4.6.2006 14:59:39   
Anonimen
Teoretično: zelo malo ljubosumna (čeprav je tudi pojem zelo malo relativen). Če se bo "našla" neka druga, ki mu bo všeč, naj pač gre. Se mi zdi, da z ljubosumjem samo "kvarim" današnji trenutek, ki je ok, preprečiti pa tega, da bi bila velikemu Miču všeč neka druga, ne morem.

Praktično: nikoli ne bi prenesla, da sem v odnosu druga ali da si primat delim z neko drugo. To še z ljubimci ni špilalo, tako da sem se v takem primeru "poslovila".

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
4.6.2006 19:44:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
4.6.2006 19:45:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
4.6.2006 19:51:53   
yudit
malo ze ampak ne prevec, ker za enkrat nimam bit zakaj ljubosumna, ce pa bi gledali statisticno bi rekla da je moj vec kot jaz........user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.6.2006 19:57:10   
Naty*Taja
Mene pa pogreje če se najde kaka taka kot ena trgovka tam v Šparu, ki je včasih delala z mojim v isti firmi - ko pozdrav samo njega, ko sva oba skup, čeprav mene tudi pozna. Pa ko sem sama me nikol ne pozdravi. Mi gre tak na živce, ker se mi zdi, tak , kot da je jezna na mene ker ga mam?!
No ja mogoče sam jaz tako to vidim. Drugače sem pa kr dost ljubosumna, še posebej, če bi mi dal kak vzrok za to. Hvalabogu je tak tip, da ne dela tega, tak da se kr hitro umirim, ponavadi še preden kej rečem!
Sem pa bila včasih z drugimi ful ljubosumna. Kaj češ sem pač bik in z vsemi štirimi branim, kar je mojega user posted image . Tudi prijatelje in otroka.
Pa mi gre to strašno na živce, sam si ne morem pomagat, ker čustva ponavadi nimajo veliko z razumom.

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 15
4.6.2006 20:38:18   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: Radha

Ah,brezveze.Prvič sem bila prej anonimna,pa se že v drugem postu izdam!user posted image user posted image user posted image user posted image Ne obvladam.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Radha se zgodi,nič jokat user posted image user posted image user posted image . Ja poznam tisto torbico user posted image , le uporabljaj jo za takšne pametne pripomočke user posted image . Madonca od te risanke je že tudi dolgo, ampak očitno sem jaz še par let za leseno žlicouser posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 16
4.6.2006 23:21:47   
mojamura
ljubosumna nisem kaj dosti. V partnerja bi podvomila npr.: če bi našla v njegovih hlačah, ko bi dajala cote prat kak kondom, ali kakšne čudne telefonske....pa če bi se z nekom po telefonu menil pa bi prekinil ko bi jaz prišla poleg (in bi se to npr. večkrat zgodilo),  če bi se kera tipica obešala nanj pred mano....te bi jo itaq zadavila user posted image (ne diraj lava dok spava)
Da bi šla svojega čekirat, če je npr. res šel na tekmo ali kam drugam....mislim da ne bi. Te bi mi prej res moralo nekaj tak hudo v oke past, da ni nekaj ok...Samo je...bat ga če jaz itaq ne znam biti tiho, če sem jaz jezna te dobesedno explodiram....te pa je šlo detektivsko delo po šalato (solato, zakaj bi  neki bile vedno gobe)

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.6.2006 6:28:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Seveda pa govorim o zdravi meri ljubosumja, ne o bolezenski obsedenosti in posesivnosti.

Zdravo ljubosumje ne obstaja..

Vedno gre za lastninjenje, posesivnost.. kar je posledica strahu pred izgubo, kar je posledica nepoznavanje sebe.. Ne maras se skratka..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
5.6.2006 8:16:22   
Sita
Se popolnoma strinjam s Tjazy-jem.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.6.2006 8:44:03   
Anonimen
Punce,jaz sem ljubosumna ko hudič,sploh pa posesivna.Moj dec je zastopnik za mlade talente v glazbi ampak pretežno pri  puncah s takšnimi ,ki zgladajo fuuuuul dobre.Pač,ko je njihov varovanec jih tudi vozi naokoli na sestanke,turneje...jaz pa sama doma.Pravi,da nimam bit kaj ljubosumna,ker si ;kao;ne sme tega dovolit,da ima s katero kaj!!Vedno mi pravi,da me ljubi...Ampak nikoli se neve sploh,ko ima opravka s takšnimi fejst babamAli mu naj verjamem,da si res ne upa s katero kaj imet ali me samo tolaži s tem,ker fora je v tem da so mu one tud ful seksi,in pravi,da moraš s takimi delat,da ji lahko prodajaš,če hočeš,kaj zaslužit.Kaj pravite na to MOŠKI!!!!

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
6.6.2006 10:42:37   
natalia
ne morem se več pripravit, da bi bila ljubosumna. včasih bi bila srečna, res da ga ena odpelje, samo mislim, da bi ga hitro nazaj pripeljala...user posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.6.2006 10:45:47   
Anonimen

Kaj pravite na to MOŠKI!!!!

Kaj pravmo?! Hmm.. a ima se kaksno taksno delovno mesto frai?! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
6.6.2006 15:31:59   
mamsi
Zdrava mera je kakor zdrava pamet, ki pa je pri vsakem drugačna, po moje. Po moje ne moremo zdrave mere ljubosumnosti spravit v en okvir. Tako kot si rekla, če se začne drugače obnašat, postane sumljivo, a ne. Če te pa nič ne moti, potem si pa ti sumljiv.

Tjazy, ti praviš da smo po naravi sebični, hkrati pa, da ne smemo bit - saj ljubosumje je sebična lastnost - a ne. Torej, kaj od tega po tvojem mnenju velja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
6.6.2006 22:30:45   
babylove
Moj lahko gre samo v službo pa domov user posted image  !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.6.2006 0:03:36   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy
Zdravo ljubosumje ne obstaja..
Vedno gre za lastninjenje, posesivnost.. kar je posledica strahu pred izgubo,

Ja obstaja. Otrok si lastnini mamo. Je posesiven in se boji, da bi jo izgubil. Je ljubosumen.
..... torej: ne mara sam sebe. user posted image Bravo. user posted image

Naprej se mi pa ne da razlagat. Še posebej pri pomešanih pojmih zdravega in bolnega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?