|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: da dol padeš!!!
3.6.2006 19:47:36   
Anja**
S tem, da si ti k hiši prišla, se tudi strinjam tudi jaz.

Pa ne zdaj dol past, ampakje res. Ti se bi naj prilagaljala njim, ne oni tebi.

Zdi pa se mi, da stoji za tem malinovcem nekaj drugega (kak večji problem).

LP, pa brez nagle jeze user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.6.2006 19:50:18   
Jutra
Ja, tole je pa res za dol past'user posted image
Če človeku preveč stvari klapa na enostaven in poceni način, tega ne zna ceniti. Vsaj redko kdo. Ker če že ceniš, potem moraš svoja merila in pričakovanja do drugih malo znižati.

Jaz ne bi imela takšne snahe.user posted image  

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
3.6.2006 20:04:39   
Anonimen
meni se zdi da je tak vsem , tistim ki zivijo s tastom in tascom. najboljse ce se kam preselita  po moje no, edino ce vam tam ugaja, jaz ze nebi zivela z nobenim sem mojim dragim., tak vsaj mas mir. no to je moje mnenje user posted image  lp

(odgovor članu Jutra)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
3.6.2006 20:06:46   
Anonimen
Česa vsega ne odkrije en sladek malinovec......user posted image  user posted image .

Saj če si sprejela, da je kot je, da ni idealno, ni blema. Saj veš, pri čem si.

Mami je pa mal smotana. Ampak tudi ene mame so user posted image , ne samo tašče user posted image  user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
3.6.2006 20:15:03   
Anonimen
se mi zdi da vse mislite kako hudo je. saj ni. ampak mal sm mogla napisat za svoje dobro. fora mi je samo mami.
zdi se pa mi da čeprav sem jaz k hiši prišla to ne pomeni da se morem pa zdaj klanjat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
3.6.2006 20:55:55   
babylove
A te ni nič sram?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
3.6.2006 20:56:20   
kalbo
Tiste izjave, češ, ti si priženjena so totalna neumnost. Vi ste družine zase, pa priženjena gor ali dol. En mičken kiks pa vseeno delaš, niste družina zase, če jeste pri tašči, torej moraš pojesti še več vtikanja kot bi ga sicer.
Meni bi se zmešalo po pravici povedano, če bi moral jesti pri tašči, pa bi s komoto. Nama je na začetku še piskre s hrano postavljala na stopnice, pa so romali lepo nazaj, ker mi smo družina zase in tako se tudi obnašamo...no vsaj poizkušamo, čisto to vseeno ne gre, saj konec koncev živimo v isti hiši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
3.6.2006 21:03:26   
Anonimen
Koga še imaš, da ga boš okrivila za vse svoje težave, draga anonimna oz. biser?

Taščo v "Večnih težavah", partnerja v "Izogibanje pogovoru", mamo v "Da dol padeš!!!" user posted image  user posted image

Je res hudo, kar je vreme slabo .... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mič -- 3.6.2006 21:04:34 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
3.6.2006 21:22:31   
Primoza
Tukaj bi pripomnil, da običajno delate razne sokove ženske res izredno vodene, vzrok je izogibanje kalorijam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
3.6.2006 21:23:44   
lelaval
Ne, vem, zakaj udrihate po anonimni češ - kakor si si postlala, tako boš spala. Saj ta rek drži - se tudi jaz strinjam. Ampak jaz sem iz njenega posta razumela, da je žalostna zaradi besed svoje mame. Kot otrok je pričakovala samo lepo besedo v tolažbo od svojega starša, pa čisto nič več (ne piše, da jo je prosila, da gre nazaj domov). Se morda motim? Pa si ve zamislite, kako bi se počutile, če bi bile na njenem mestu? user posted image
Kar pa se tiče malinovca (pa lahko bi to bil jabolčni ali katerikoli drug sok, preveč sladkan štrudl, prevelik kos torte, čokolade,..), pa mislim, da je bila le tista pika na i tvojih potlačenih in neizgovorjenih besed, ki so se nanašale na manjše konflikte v 7 letih. Verjetno nisi nikoli nič rekla nazaj (vsaj jaz tako razumem) in  normalno je, da ti je to čez čas dobesedno prekipelo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
3.6.2006 21:31:12   
Anonimen
mislim...zakaj bi me blo sram? saj sem mu lepo povedala, on pa se drži, ker ni vajen da kdo kaJ pove nazaj.
vedno sem dol požrla vsako stvar ampak enkrat pač pride čez glavo.
mah brezveze da karkoli opravičujem zdaj sem izpadla itak budala in bogve kaj še.
podn
pa še to: nism biser

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
3.6.2006 21:51:52   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Tiste izjave, češ, ti si priženjena so totalna neumnost. Vi ste družine zase, pa priženjena gor ali dol.

Ne kalbo, poznamo tudi pojem "razširjena družina", kar oni vsekakor so, če si delijo gospodinjstvo... 

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 37
3.6.2006 21:56:42   
CatJa
Mi ravno iz tega razloga kuhamo, jemo, pomivamo, se cartamo, .... sami. Sicer vzame cca. 2 uri več dnevno, nam pa zato ni treba gledat nikogar user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
3.6.2006 22:00:10   
babylove
Živiš pod tujo streho, ješ iz tujih loncev za tujo mizo. In se zgražaš nad ljudmi, ki hočejo ustreči tvojemu otroku.

Kaj pomeni imeti svojo družino? In skrbeti zanjo?

Ali vsaj posodo pomiješ ali je to tudi vključeno v 'prispevek'?

Saj ni važno. Vso srečo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
3.6.2006 22:06:43   
Anonimen
Kaj pomeni imeti svojo družino? In skrbeti zanjo?

vem kaj to pomeni sem dost stara in mam dost izkušenj, neglede na to da jemo dol, in tud kaj postorim najbrž a zanjo!?
očitno ti nisi dala tega čez in ne veš kako to zgleda
jao jao

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
3.6.2006 22:12:19   
Anonimen
Če pa ne veš, da si biser, si pa še enkrat preberi temo spodaj "Izogibanje pogovoru" user posted image  user posted image

No, saj glede na to, da iščeš samo prepir in krivdo v drugih, ni nič čudnega, da si, kjer si. Verjetno bo samo še huje. Veliko huje.

Pa srečno! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
3.6.2006 22:31:57   
babylove
Imaš prav. Tega pa res nisem dala skozi, zato bom kar tiho. Nikoli mi ni nihče nič skuhal in odkar imam otroka, še nisem nikdar nikamor šla brez njega (razen v službo), ker ga nimam kje pustit. Ti pa verjetno ne veš, kako to izgleda. Vsak po svoje.

Se mi pa vseeno zdi, da imaš visoko dvignjeno glavo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
3.6.2006 22:32:51   
Magi*
zdele sem pa tako krohotam, kot že dolgo ne. H V A L A  primoza!!user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače je pa stvar tako zelo preprosta. če nočeš, da ti delajo presladki malinovec, si ga delaj sam. torej, ločeno gospodinjstvo in pika. meni bi bilo sila neprijetno, da me vsak dan en drug pedena, pa čerpav prispevam v blagajno. takšna pač sem.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 43
4.6.2006 10:05:49   
Anonimen
Ja pozdrav še z moje strani,joj kolk ste jo napadle.
Sem v isti sitaciji vem kako to zgleda ,sam da tašča nam ne kuha, ker to nočmo ampak utika pa se,pa naj se
če želi.user posted image Anonimni glavo pokonci!

lp

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
4.6.2006 10:55:11   
fricka
Ojoj, pa ste se res razgovorile. Zaključek je pa res, da takšna skupna bovanja prinašajo prednosti in slabosti. In ne preostane ti drugega kot razmišljati, da tast in tašča z malinovcem nočta nič slabga in delata v prepričanju, da je tako prav. Konflikti so čist brez veze. Govorim iz svojih izkušenj, živim z tastom, mu jaz kuham, perem in pospravljam, pa še občasno nerganje poslušam. Pa kaj! Ta mala ima rada dedija, stanovanja nisem rabila kupovat in to je to. Obojestranske koristi. Verjemi, da tudi vi niste zmeraj nim po godu in da si tašča tako zelo tud ne želi vas gledat skoz pr sebi....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
4.6.2006 20:02:55   
Gina
Ja res da dol padeš, ha ha... Največjo grozo, ki so mi jo v mladosti delali, še danes ne morem pozabit. Piti sem morala vodo!(drugega nismo imeli, no pa zelo razredčen bezgov sok) Fuj, bljak, fuj, fuj. Videt je ne morem več. Ravno tako ne polsladkih malinovcev ali česa podobnega. Okusi so različni draga moja. Moj je med sladkimi. Najbrž tudi okus tvojih otrok. In kaj je v tem slabega? Moraš zato, ker hoče tast otrokom ustreči in ne poslušati modernih ženskih sranj o hujšanju (že pri otrocih), delati iz tega scene? Meni se zdi tast čisto normalen. Logično je tudi, da je tvoj plačal pol škode, ki jo je naredil na avtu. Sploh ne štekam, kaj si mislila. Pa veš, jaz bi svoji hčeri, če bi mi tako zgodbico povedala, rekla, da je totalno razvajena. Veš, tvoja mati ima prav. Če bi živela sama, se ti ne bi bilo treba nikomur prilagajati - samo ni mi jasno, kje bi dobila težke milione za stanovanje ali celo za hišo, ki jo zdaj imaš. Mirno bi točila (bljak) razredčen malinovec otroku, ki tega ne mara. Tako pa je življenje v družbi tudi prilagajanje. Če hočeš imeti kosilo za 3-člansko družino za bbornih 30.000.- (zelo zelo skromen denar, če hočeš normalno home made jesti), potem je čisto lepo, če včasih poslušaš še koga drugega, kot sebe.

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   [Brisano sporočilo]
4.6.2006 20:19:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
4.6.2006 20:26:53   
Naty*Taja
Pa ka hudiča jo vse tak napadate! Včasih pač tud malinovc prav pride, da da povod za kreganje, še posebej s takimi kot je njen tast, ki se je sposoben za prazen nič kujat pol leta!!! Men je to tud ful bet. Je naša mama taka, pa me je to vedno tak pizdlo. Tudi pri nas tašča kuha za vse, itak sam bolj ko ne mali je, jaz bolj malo, moj pa sploh ne, ker je v službi. Pa tudi nič ne zahteva za to! Sem ji že parkrak kako fasngo prinesla, ker denarja noče vzet, pa je rekla, da sej ni treba, da itak nam nič druga ne more pomagat (kar se financ tiče) nam pa bo kuhala, da ni problema. Pa naj bo tak , če hoče. Nekateri pač ne razumete, da vsi ne gledamo vse skoz dnar!! Mi pa kljub temu ni treba vsega požret. Če jaz rečem, da ima mali dost sladkarij, mu jih pač ne dajo več. Hvalabogu me čist upoštevajo, kar se malega tiče.
Je pa res, da če nebi smela nikol nič kontra rečt in izrazit  svoje nasprotujoče mnenje , grem pa raj v eno lukno in sama žvim!! Hvalabogu, se midve s taščo vse iz oke v oke zmenva in je vse kul, če ne takoj pa čez kako uro user posted image , tast je pa itak zlat!! Mojga pa pri naših "ravsih" kr ven spustimo, ker ni on kriv če se midve kej sporečeva in ni treba, da izbira med nama!! mama je mama, punca pa punca.

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
4.6.2006 20:31:27   
Anonimen
Gina - user posted image   user posted image  user posted image  

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
4.6.2006 20:44:29   
CIPRESA
Draga anonimna povsod so take tašče in taki tasti in podobne mame in očetje zaradi katerih se nam včasih dvigne pritisk ampak jaz to sprejemam kot del življenja. Meni ne kuha mama niti tašča tudi varstva nimam pri nobeni in zelo velikokrat moram od katere požreti kako opazko.......pa jo požrem, zaradi takih malenkosti se ne sekiraj so še druge večje stvari ki pridejo, ko te nihče več ne živcira, ko želiš da bi te spet tast, tašča, mama.... ogovorila o vremenu ali pa butnila kako opazko, pa jih na žalost več ni.  Ni vredno se prepirati za malenkosti, raje se ti prva nasmehni tastu ali ga ogovori o vremenu in ne bodi jezna na mami, mogoče ti je želela samo povedati da ni vredno, a je izbrala napačne besede!!user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?