|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.5.2006 19:28:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 876
   RE: avgustovka
24.5.2006 19:49:17   
Cebelica Maja
Bambina če ti napišem, da bomo mi imeli standardno posteljico za user posted image  ti ne bom nič povedala. Sem danes mojega očita spraševala koliko je velika, ker je še moja, pa mi je rekel standard. Sedaj pa vedi koliko je to.

Miši sem bila včeraj na pregledu pri pulmologinji zaradi astme. Me je pohvalila, da lepo diham, v drugi sapi pa mi povedala, da moje user posted image  še prihajajo na vrsto. Tako mi je napisala recept za dve različni pumpici, in sicer za v nos in za v usta. Oboje imam prvič. Sva se pa malo pogovarjali glede tablet in je rekla, da mi ne bo dala nobenih, ker pri nobenih ni preverjeno, da ne bi kaj škodovale user posted image . Potem pa raje ne, a ne user posted image  Imam pa ponovni pregled pri njej 21.06. pa bomo videli kako in kaj. Če pa bo vmes kakšna velika sprememba pri mojem dihanju pa moram kar priti do nje.

Imam pa eno vprašanje za vse: Ali vas kaj trebuh boli? V višini popka na desni strani? Meni je G rekel, da je to čisto normalno, samo danes me pa tako boli, da se komaj premikam. V službi sem skoraj že ležala, da mi je bilo boljše.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 877
24.5.2006 20:39:28   
miši
Oj čebelica,
jah, če bo le šlo daj brez tablet, moje trave tudi še prihajajo, sem pa zadnje dni kar precej kihala in ja tale dež zdaj pravi balzam. bomo vidli kaj bo. Imam pa že kar načeto sluznico, se mal krvavo useknem...
Mene nič ne boli trebuh, mogoče se ti še kaj razteguje in tako čutiš.

mere posteljice, midva sva jo dobila skoraj novo, 60x120, je pa nastavljiva na dve višini.

hruska, veš,da je v Ikeji res že kriza, sem ful slabe volje, naša postelja je razprodana, so samo še manjše. Pa točno tako sva hotla....

Jaz sem danes s pregleda in sporočam, da smo v najlepšem redu, malce me je skrbelo,da se premalo redim pa pravi G,da je tako kar fajn, samo da gre počasi gor. Ponoči je pa tako brcal,da sem se vsaj 10x zbudila, upam,da to ne pomeni, da ponoči ne bo spanja....

Fajn bodite!

< Sporočilo je popravil miši -- 24.5.2006 20:42:35 >

(odgovor članu Cebelica Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 878
24.5.2006 23:03:52   
stuhica
Ojla user posted image !

Da se malce oglasim. Tud jest sem bla včeri pri svojem G. Naš user posted image  je težak dobrih 1300 g. sem kar vesela ker sem se bala da bo manj, glede na to da sem se zredila z -4 le +1 se pravi le 5kg. Moj G tudi pravi da je vse ok glaven da se otroček lepo razvija. Je pa že moja bebica obrnjena navzdol z glavico. MV naj bi bil v redu. G pravi da ni rečeno da bo to povzročilo prezgodnji porod, vse je odvisno kako se bo MV odpiral oz.  lahko gre tud čez rok.

Bla sem v MŠ in morm rečt da sem tud kr mal razočlarana user posted image nad samim predavanjem, se mi zdi da sem skori več prebrala v določeni literaturi kot ti pa tam povedo. Edin dihat smo se naučl, pa še teh dihalnih vaj sem imela cel kup na enem seminarju za nastope in tehniko govora, tko da mi je kr šlo b.p. ampak vprašanje pa je kako bo šlo ko bo šlo zares! user posted image user posted image user posted image user posted image

Hruška: pomoje sva bili v isti MŠ na Bledu, ker mamo tud drug teden šele temo nosečnost !? Halo sej to smo že skori celo dal skoz oz. 3/4 pa res  al kako ?!user posted image user posted image user posted image

A ste že vse zrihtale papirje za porodniško al kako. user posted image Jest sem včeri dobila potrdila danes sem šla na center za socialno delo in Zzzs po potrdilo. Jutr morm pa še v firmo odnest papirje da mi jih izpolnejo! Na matičnega mi ni treba hodt podpisovat izjave o očetovstvu, ker sva poročena.  

Midva sva tud nabavla Peg peregov vozek in sem ful zadovoljna z njim. user posted image user posted image Včeri sem dobila od sestične še avtosedežek - lupinico. Danes sem šla pogledat za vzmetnico v Baby centra za posteljco.
To sva pa kupla v pikapolonci sva še zadno dobila (so nama jo prpelal  iz Maribora) v beli barvi pa dost ceneje. Je pa posteljica ki se spremeni v mladinsko in bo seveda za dalj časa. Dimenzije so pa 140X70. Ker imava 2 sobno stanovanje bo naš user posted image  kar z nama v spalnici skupaj zaenkrat, a naprej pa ne vem al bomo kej preurejal al pa bomo morda šli v nakup kakega večjega stanovanja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miši a ti se tud tko mal rediš al kaj? Kva pa je to z nami Gorenjkami smo vse tko švoh z kilam al kako?

lp in lahko nočko

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 879
24.5.2006 23:12:39   
stuhica
POZoR POZOR!???user posted image user posted image

Aja čist sem pozabla delat bom mogla presejalni test!?? A ga je ktera od vas že imela, vem samo to da je to ena ful ogabna stvar za pit  neki ful cukra pa vode al kako : ma to sej  morm še prebrat mal okrog, samo ne vem zakaj mi je dal to zadevo mislm po čem je sklepal da jo morm pa nardit!? user posted image user posted image user posted image

Me je kr malček strah  no ja upam da bomo preživel  al pa morda bodo pa pozabil da mi je dohtar reku da jo morm imet  al se sam tolažm s tem da bodo pozabil!?

lp  in prosm za odgovor če ga ktera ma!

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 880
24.5.2006 23:23:11   
miši
ma ne stuhica, ni panike, jaz sem imela danes ta test, popiješ kozarček glukoze z vodo, to je ful ful sladko, sem pa pričakovala bolj ogaben okus, ker punce delajo tako "paniko" okrog tega. Sem skorajda poeksala (z enim premorom), tko je najlažje. Potem eno uro ne smeš nič jesti in piti, prideš nazaj, vzamejo kri in počakaš na izvid in ti povejo,če je ok. Jaz sem imela idealno. Me je dala na test,ker sem bolj močne postave pa ker se mi je malo povišal tlak. Ko pridem na pregled imam zmeraj višjega, doma pa skoraj normalnega, vseeno si ga vsak dan izmerim.
ja, če se prav spomnim, si ti shujšala za 6kg, jaz sem za 5kg in sem zdaj 2kg v plusu kot pred nosečnostjo. samo,da je vse ok. brez srbi.
čaw!

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 881
24.5.2006 23:30:20   
stuhica
oh miši si me čist pomirila je pa tko da je že moj G reku da bom pila tisto ogabno stvar!? Oh je pa res ja da sem shujšala sicer za -4 pa sem na +1, tko da zgleda sva obe skor na sitem ker sem tud jest bl močne postave. Mam še od prej preveč tko da je ok če ne bom dobila preveč Kg. Ampak samo da bo moj user posted image zdrav.

a pol pravš dani take panike, pa rezultate zveš takoj al kako Pa asi bla na tešč al ne, mislm da mi je reku da lahko neki pojem prej!

Je pa pr men isto kot pri tebi. Tud men se pritisk vedno poveča ko sem na pregledu doma je pa Ok. Samo da pa srčni utip vedno in doma in pri G  ostane isti oz. ful visok po 130 in več ampak tko pač je.
Kaj pa v primeru da izvidi niso ok kaj potem!?

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 882
25.5.2006 10:00:34   
tija75
Čao user posted image in user posted image

Stuhica, glej jaz sem imela oba testa, najprej 50 mg oz. g in nato 100. Ker je prvi pokazal mejne vrednosti, me je moja G dala še na 100. Tista stvar je pol bol navzgravžna, ker je več glukoze noter in morala sem biti obakrat na tešče, v drugo sem še nato 4 ure (vsako polno uro daš kri in vodo - še 3 x po spitju tiste tekočine) bila na tešče. Sem skoraj umrla, sem kar šla po sendvič si ko je bilo vse mimo, čeprav me je pripadalo kosilo - tistega sem seveda tudi zmalcala, ker sem bila tako lačna user posted image . Nič ne skrbi, pri meni so nato rezultati pokazali da nimam sladkorne - hvala bogu user posted image . Sem imela pa še vmes kup pregledov, kajti sprejeta sem bila ta dan na PDC - perital. dnevna klinika, imela sem neke povečane izcedke iz nožnice, naredili so mi bris, pa vaginalni in trebušni UZ, ter prvič sem imela CTG - ful fajn ko slišiš bitje  user posted image srčeka. Je pa bila naša user posted image zelo nemirna na CTG-ju in se je ful premikala, je morala med. sestra parkrat prestaviti tisto napravo, da je našla srček, je že zdaj prava nagajivka user posted image .

Drugače so izvidi pokazali da je vse v redu, samo na bris moram 1 teden počakat.

MI bomo posteljco kupili, verjetno kar tako ¸120 x 60, ki se bo dala pol v mladinsko posteljo naredit. A pravite da je v IKEI že skoraj vse razgrabljeno. Kdaj pa pol dobijo novo robo? Sva mislila z user posted image v juniju malo pogledat v Graz pa ne vem če bo kaj sploh za pogledat.

Včeraj smo v Mb končali z MŠ, imamo drug teden še en praktični tečaj povijanje novorojenčka.

Uživajte punce, danes bo lep dan. Upajmo da jutri tudi, kajti grem na praznovanje enega rojstnega dneva in upam, da bomo lahko fajn zunaj sedeli in se malo martinčkali.

Čao pupike in pazite, ter pobožajte naše user posted image

Tija

Naša Tia je prikukala 3.8.2006
Pridružil se ji je GAL 4.5.2009

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 883
25.5.2006 10:42:15   
tija75
Še nekaj punce, malo surfam po netu in seveda ena od strani, ki jo vedno obiščem je od Eduscho oz. Tchibo v Avstriji.

Od naslednje srede, t. j. 31.5. bodo imeli v programu oblačila za otročičke in nosečke.

So zelo poceni stvari in kvalitetne, preverjeno, kajti dosti kupujem tam

Tukaj je link pa se same prepričajte:

www.eduscho.at/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/at/-/EUR/TdAtBrowseCatalog-Start;sid=JP_MvpoxAHMvt5ET2zG2pmgbufDlze13iM=?CategoryName=preview&source=ABE

Čao punce, Tija

Naša Tia je prikukala 3.8.2006
Pridružil se ji je GAL 4.5.2009

(odgovor članu tija75)
Neposredna povezava do sporočila: 884
25.5.2006 11:44:07   
Anonimen
Ojla ,končno mi je uspelo pridet na RR!

Huanita zgleda, da bo kar držalo da imava obe 8.8. rok. Kje pa boš rodila oz. iz kod si?

Piščanček danes bomo v MŠ previjali dojenčka. V glavnem bo beseda tekla o previjanju.

Kolikor poznam stvari z našo občino, nosečnice ne dobijo nobene nagrade. Se vidi, da živimo v zelo "razviti" občini user posted image !

Čebelica maja mene kar pogosto boli trebuh. Včasih levo, večkrat pa desno od popka. Zgleda pa tako kot da bi hitro hodila in začne špikat. Menda ni to nič narobe je rekla moja G. Ampak če se pa pogosto dogaja bo pa ukrepala. Zdaj pa glih naj vem kaj to pomeniuser posted image !

Midva z user posted image  bova posteljico dobila, tako da ne vem kakšna bo. Bo pa našuser posted image  kar z nama v spalnici.
Papirje za porodniško še nisem kaj rihtala, sem pa včeraj poslala v službo, da mi jih potrdijo. Potem pa v akcijo.

Materinsko šolo imamo danes zadnjič. O nosečnosti bi morali govoriti na začetku, vendar je rekla predavateljica, da te stvari že tako poznamo in da je brezveze o tem govoriti. Danes bomo previjali. Potem smo se pa nekaj dogovarjali, da bi zainteresirane imele telovadbo naprej. Bomo videli, kaj se bomo zmenili danes.

Me zanima, če kaj dosti telovadite oz. kako se razgibavate?

Kako so pa vaši nogometaši user posted image ? Naš/a user posted image  tako brca, da imam občutek kot da ima celo moštvo. Začne ponavadi zjutraj ob petih in skoz do desetih, enajstih zvečer, ko grema spat. Ugaja mu če ležim na hrbtu in ga božam, da se umiri in zaspima. Že zdaj je tako živ kaj šele bo?user posted image

Danes je lep dan in ga bo treb amalo izkoristit, zato se lepo imejte in božajte svoje user posted image !

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 885
25.5.2006 12:47:17   
najina pikica*
ku ku user posted image
vidm da ste bile full pridne in pri čvekanju in pri urejanju za prihod user posted image ...
pr ns je bilo zadnje čase kot da bi treščila bomba v najino stanovanje,nism mogla pridt do računalnika...user posted image
tut midva imava vse nared za prihod najinega user posted image ,cujnce in kozmetiko sva že kupla,včeri sva še zmontirala pojstlco,sva jo kupila v beby centru in paše k najinem pohištvu spalnice,je v natur barvi in pri arielu sva naročila vozek od haucka jaguar 4,k ga dobiva prib. čez 14 dni,komaj čakam user posted image
trbušček-tut jst mam neke čudne občutke na levi strani v sp. delu,včasih nevem kako bi opisala al me boli al peče user posted image predvsem pa upam da je to nor.
suhica-tut moj user posted image  je že obrnjen z glavico navzdol,vendar mi je moja g. rekla da ni rečen da tako tuti ustane in da ni bojazni za prezgodni porod...
jst sm bila na pregledu pri g.v 29t in ga je zmerla 37cm in 1200g,v katerem tednu si pa ti bila pri g.?
jst sm imela danes ponovni odzem krvi za tokso.III izvide dobim k moji g. upam da so bp
ok lepo se imejte grem mal izkoristit sonček za martinčanje in za sprehod moje user posted image papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 886
25.5.2006 14:27:22   
miši
stuhica, ja, obvezno se pred pregledom najej, za prvega ni treba da si na tešče, vsaj v naši bolnici ne. Jaz sem jedla ob 10h zjutraj potem pa sem slučajno pojedla jabolko, ko sem čakala še na G pregled, šele potem me je poslala na glukozo, tako da sem bila strašno lačna in sem do hrane prišla ob 18h. Žal tisto uro vmes ne smeš nič. Izvid je potem v največ pol ure, ko daš kri, G pogleda in pove, kako naprej, al nič al pa tako kot je napisala Tija.

Tija, hvala za link, mi je zadnjič ena nosečka rekla za to pa mi je ime že ušlo iz glave, ja o tem je govorila, je pohvalila. V Ikeji je še dovolj stvari, za otročke pomojem ni panike, kar nekaj pa je že pošlo, precej pa je že novega, obvezno spremljaj spletno stran, tam lahko vse preveriš ali imajo na zalogi, da ne hodiš zastonj gor, tam moraš vedet po kaj si prišel.

Ja, naš je tudi že obrnjen, se mi je zdelo, ker me fajn v rebra brca.

čaw čaw!

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 887
25.5.2006 19:55:51   
Splet.Ka
Ojla user posted image !

Kako ste kaj? Jaz sem fino, imam zgleda eno evforično obdobje in še pogosteje kot običajno sanjarim o user posted image . Hormoni so res zanimiva zadeva.

Jaz tega testa z glukozo še nisem imela. A to me še čaka, moramo to vse skozi dat?

Bambina, naša posteljica bo 140x70 al kako že. V glavnem otroško-mladinska varianta. Obstaja pa še 120xnevemkolikouser posted image .

Miši in stuhica: očitno se jaz redim še za vajuuser posted image . Jaz imam že precej čez 10 kg plusa. Da malo držim gorenjsko povprečje.user posted image

Stuhica: mi2 hodiva na Bled v MŠ!

Drugače ste pa tolko napisale, da sploh nisem na tekočem. Morem mal prebrat, pa vam še kaj napišem.

Aja, pa vse najboljše za dan mladostiuser posted image

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 888
25.5.2006 20:53:21   
piscancek
pozdravček

sem ravnokar prišla iz službe in danes sem res fuuuulll utrujena, komaj se še premikam. Tud mene je trebuh bolel na levi  strani spodaj, bolel me je kake tri dni, zdaj pa na srečo ne. Mislim pa da boli, ker se vse raztezauser posted image

Dans sem hodla po baby centru, pa se mi je skor zmešalo ko sem gledla posteljnino, imajo res zelo lepo , prijazna prodajalka pa mi je dala še nov katalog pomlad-poletje 06 in pa še enga od italbaby, nore stvari, se mi kar meša, pa vse bi imela. Drugač se mi pa oblekce dost bolj dopadejo v H&M kot pa v BC.

Pridne bodite in božajte svoje žogice

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 889
25.5.2006 21:57:10   
stuhica
Ojla fosečke user posted image !

dons morm rečt da sem prav crknena. Sem šla dons v firmo zrihtat papirje za porodniško pa vse ostale malenkosti, v glavnem drug teden mi jih naša kadrovka ki je ful uredu bejba vse zrihta in pošlje pol pa gremo še na csd!

A ktera ve po kakšnem ključu ti obračunajo to porodniško? Men to nič kej preveč ni jasno? Pa baje je neki drgač če si na bolniškia la kako? A mamo kako nosečkouser posted image user posted image k dela na CSD pa bi znala zadeve bolj razložit?user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem bla kr zmatrana k me je naš prpelal domov, sem šla še na tržnco po češnje k semi jih je ful zluštal! k sem dam pršla sem pa po kosilu kuj zaspala za eno urco in pol. Zvečer sem šla  v MŠ. Začuda smo končali v 45 minutkah. Smo imeli zobčke na predavanju - !user posted image

Hruška a si bla dons tud na predavanju?! A jutr tud prideš?! Kje pa maš ti G ? jest ga mam tko k miši na jesenicah in sem ful zadovoljna z njim.

Jest še ne vem mislm da jutr še grem samo za v tork k mamo pa tisto o nosečnosti pa res ne vem če bom ršla Mislm se mi zdi pa res prepozn tak predavanje !?

Miši hvala da si me pomirila s tisto nagravžno pitno stvarjo, me je pa strah kaj če bom mogla še 100g popit tako kot Tija? No ja upam da ne in da bo vse v redu!

Piščanček trud men se kr meša k gledam vse tist estvari, zanč mi je v baby centru dala katalog od baby you in so not take nore stvari pa še vse lahk pokombiniraš od krtačke do postelce z posteljnino v isti barvi! Sploh nisem vedla! Ful je dobr no je pa res da pa ni tko poceni. Bi kr tanajraj kr vse imela! 

A ste že vse sestavile posteljice!? user posted image Midva je še nisva, morva pa še vzmetnico kupt, pa tisto plastiko za previjat, pa banjico za kopat našga/o user posted image

Najina pikica jest sem bla pr G na pregledu v 29t in 2 dni imam le 4 dni za tabo rok! Sva blizu se zna zgodit da skp rodiva  user posted image user posted image user posted image
Za velikost mi sicer ni povedal G mi je pa reku da je otroček težak dobrih 1300 g kr je kar primerno, kljub temu da se jaz skorej nič ne redim.

Ptica  v kateri občini pa živiš da nič ne dajo a tud knijige ne al kaj. Naša Radovljiška občina je baje  ne vem če še drži dala za 20000,00 bonov in pa knjigo ne vem kakšno.

Andrejaz morda ti veš k si z našga konca in imaš še eno miškolinko doma kajne!? Kaj se dobi  v naši občini?

Aja POZOR dekleta: Baje se tud v trgovinah DM dobi en obrtazec ki ga izpolneš, zraven morš poslat še kopijo rojstnega lista in baje da tud dobiš potem neko darilo! To je treba izkoristit da navte pozable!

Lepo se imejte božijte bušije in se slišmo še kaj!

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 890
25.5.2006 22:25:19   
andrejaz
Ojla user posted image

Hruška – češnje sem pa kupila v Mercatorju na Jesenicah, sem jih pa zadnjič tudi dobre dobila v sadje-zelenjavi čisto na tvojem koncu

Jaz sedaj ne hodim v materinsko šolo, ker sem jo obiskovala 2 leti nazaj – tudi jaz sem hodila na Bled. A mi lahko katera napiše (Hruška ali  Stuhica), a je že prišla predavat gospodična iz porodnišnice Jesenice in je kaj povedala glede EA. Me zanima ali je še potrebno iti na razgovor glede EA in kdaj imajo razgovore.

Nas pa čaka v prihodnjih tednih velik projekt – moramo našega ta večjega preseliti iz otroške posteljice v normalno posteljo, da bo posteljica prosta za dojenčka. Upam, da nam bo uspelo brez prevelikih stresov. A je imela že katera izkušnje s tem?

Stuhica – presejalni test sem jaz delala prejšnji teden. Jaz sem mogla biti po navodilu moje G tešč 12 ur, pa tisto uro ko moraš počakati tudi nisem smela spiti več kot 2 dcl vode. Ko sem prišla po 1 uri na odvzem krvi pa so me še v laboratoriju okregale, ker sem preveč hodila naokrog, da to potem ne da čisto točnih rezultatov. Meni je bilo tisto stvar prav zanič piti, saj sem bila že 12 ur brez hrane. Sem pa imela test z 50g glukoze.
Meni je G rekla, da se ta test dela vsem nosečnicam ki imajo več kot 30 let, ali so močnejše postave, ali so že rodile bolj velike otroke,…

Porodniško pa ti izračunajo glede na povprečje zadnjih 12 mesecev – če si zaposlen. To pomeni, če si na bolniški, gre v to povprečje plača od bolniške. Do leta 2002  pa je bilo to drugače – pri višini porodniške se ni nič poznalo ali si bil prej na bolniški ali v službi, sedaj pa se kar precej pozna pri denarju.

Stuhica – občina Radovljica ti da knjigo Dojenček, kaj pričakujemo prvo leto (zelo super knjiga, samo škoda sem jo jaz že prej kupila), bon v vrednosti 20.000 SIT in en CD s pesmicami (moj mali je čist nor na te pesmice). To dobiš za prvega otroka. Za drugega otroka pa mislim da dobiš neko drugo knjigo in pa 20.000. Aja, pa vse to dobiš na srečanju pri županu. Potem ti pa še z občine pošljejo slikico domov kako ti župan izroča to darilo.

Lepo se imejte

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 891
26.5.2006 7:02:14   
Anonimen
Dobro jutro!

Pravijo rano jutro zlato jutro. samo pri meni to danes ne drži. Najraje bi še spala samo sem morala vstati, ker je šel user posted image  v službo. Morala sme ga peljati, ker rabim avto. Danes greva na abrahama in moram urediti še nekaj stvari preden greva na pot. Čaka me naporen dan.

Včeraj smo imeli zadnjič MŠ. Govorili smo o previjanju in kopanju naših user posted image . Midva sva se odločila, da bova previjala z bombažnimi plenicami. POkazali so nam tudi bombažne plenice od Štorklje. A jih je katera uporabljala? nIso videti slabe. Tole predavanje je bilo najdaljše. Glede na neudobnost stolov se stvar še podaljša. Mučila nas je pa itak 2,5 ure. Dogovorile smo se, da tiste ko lahko, nadaljujemo s telovadbo. Končno bo tudi v SG možnost telovadbe za nosečnice.
Piščanček moram pohvalit tvojega user posted image , je zelo dobro previjal dojenčka v MŠ.user posted image

Stuhica živim v občini Slovenj Gradec (od lani). V kolikor poznam razmere, naša občina ni tako radodarna. Bom pa se pozanimala še osebno če to drži.

No sedaj bo pa treba počasi na zajtrk.

Lepo se imejte in se spet beremo, ko pridem domov.

(odgovor članu andrejaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 892
26.5.2006 7:49:32   
Splet.Ka
Dobro jutro Ptica in ostale!

Tudi jaz se držim načela rana ura zlata ura. Danes bo naporen dan. To je ful smešno, če te besede pridejo od nosečke, k je cele ljube dneve doma na bolniški, nima še otrok, psa ali drugih obveznostiuser posted image .

Darila in ugodnosti za user posted image ... vas morem pohvalit, da nas malo seznanjate z vsemi možnostmi, ampak ostale ljudi, ki so od foha, morem pa spluvat, ker sami od sebe nič ne vedo. Moja prijateljica dela v DM, jo morem zaslišat, kako je s tem darilčkom.

Včeraj na MŠ na primer. Govori zobozdravnica 45 minut, pove res vse pomembno o zobeh, o čiščenju, o prehrani, odnosu do zobarja. Pol pa ena vpraša, če imajo nosečke še brezplačno en nevemkakšen premaz čez zobe. Pa reče: ja, še.  No, to se vam splača poklicat svojega zobarja, ker ta premaz stane menda okol 12.000, za user posted image  je pa v 8. mesecu brezplačen. Samo: a tega ne more povedat tistim petim nosečkam na MŠuser posted image ...kr tko, sama od sebe?

Andrejaz: tista gospodična s porodnišnice Jesenice je bila prvič na MŠ. Je povedala, da je EA zastonj na Jesenicah.  Je pa nujno treba na razgovor z anesteziologom, ki se ga da dobit vsak TOREK ob 13. uri na ginekološko porodniškem oddelku (telefonska 04 586 83 21).  Jest bom šla pomoje po naslednjem pregledu, ko bom vidla, al bo nujno carski rez al ne. Če ne pol se grem vsaj v knjigo vpisat, drugače je menda ne dobiš EA niti pod razno.

Stuhica: Midva sva sedela na levi strani od miz. Prepoznaš me lahko po OGROMNEM trebuhuuser posted image . A kaj veš, kaj imamo danes? Ja tista v torek je res močna...samo v torek dobimo tista potrdila, tko da bom jest pomoje vseeno šla.

Zaenkrat se lepo imejte. Jaz se grem psihično pripravljat na to, da bom danes pekla čokoladno user posted image . Enkrat v življenju sem to že počela, pa je bila precej zanič. Zdaj bom VSE sama nardila, dva dni bom delala tako malo v etapah, da mi dojenček ne pade iz maternice user posted image . Še prej moram pa v Merkurja po vso opremo, še dobro, da ga imam 100 m proč!

Čau bau! Pa dober tek vsem, ki boste zdaj zajtrkovale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 893
26.5.2006 14:24:27   
miši
hruska, mljask,a bo kaj torte ostalo user posted image
Jaz sem pa zdaj iz službe, sem danes brez avta pa sem z busom in sem se peljala eno postajo dlje, šla v trgovino po jagode in lučko, to pa sem potem fino pomlatila na sprehodu do doma. Prijetno s koristnim ane :-))

Tisto o zobeh prvič slišim, mojim prav nič ne manjka, zato tega ravno ne mislim koristit. V DMju pa dobiš tam pri pleničkah tak večji kupon, ki ga po rosjtvu oddaš, ne moreš falit.

Končno vikend!
Čaw!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 894
   [Brisano sporočilo]
26.5.2006 17:26:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu miši)
  Neposredna povezava do sporočila: 895
26.5.2006 20:07:58   
melitkica
Dober večer iz Pomurja (po dolgem času)! user posted image

Zadnje čase se bolj slabo javljam, pa čeprav sem brezposelna in imam časa na pretek. Je pa res, da zadnje čase raje počivam, kot pa sedim za računalnikom in tudi s hojo ne pretiravam, ker me zelo boli v spodnjem delu trebuha (in še nižje - kost). G me  je vprašala, če preveč hodim, ker je verjetno to vzrok.

V sredo sem imela pregled. Ful lepo je bilo slišati srčka od mojega user posted image , vendar sestra le vpraša:"Slišiš?" in že je konec vsega lepega. Moje G ni bilo in jo je nadomeščala neka druga, ki je bila ful prijazna, vendar bolj groba od moje G. V nožnici mi je nekaj praskala in ugotovila, da imam izcedek. Lahko pride do vnetja, ko me bo srbelo se moram hitro vrnit nazaj. Upam, da ne bo potrebno. Glede kg me je opozorila, da naj pazim na prehrano. user posted image  Pred mesecem dni sem tudi pila glukozo (50g) in sem zdaj na pregledu izvedela, da je vse ok. Jaz takrat nisem smela eno uro nič piti in jesti. Sedela sem v čakalnici in brala knjigo. Začel pa mi je padati hemoglobin in sem dobila sirup Legofer, ki je izredno ogaben, tako kot če bi pil oz. pojedel rjo. Danes teden pa imam UZ, ki se ga že zelo veselim in me zanima spol. Upam, da se bo tokrat videl. Danes smo napolnili 7 mesecev in gremo v 8.user posted image  

Glede posteljice - imava jo že nekaj časa postavljeno. Dimenzije so 70x140 in jo bomo spremenili, ko bo čas v mladinsko posteljo.

Glede imen pa je tako. S partnerjem sva se dogovorila, da vsak izbere za kontra spol (se pravi jaz izbiram za fantka). Sem že brskala po internetu in mi nobeno ni padlo v uho.user posted image

Berem, da ste skoraj že vse končale MŠ, mi pa komaj začnemo 13.6.! Menim, da mi bo zelo težko prenašati predavanja v tej vročini. Že tako ali tako težko sedim dalj časa.

Drage moje avgustovke, za zdaj se bom poslovila od vas in lepo pozdravljam vaše fuzblere in fuzbalerke.

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 896
26.5.2006 23:39:01   
piscancek
čao user posted image  in vsi mali akrobati

MELITKICA kar se imen tiče sem ravnokar gledla na strani www.vecer .si, na desni strani,ko so razne stvari napisane poišči imena za novorojenčke, pol pa vpišeš svoje in partnerjevo ime, in ti kao izračuna numerološko najboljše ime za fantka ali pa punčko, čeprav je nama ful smotana imena vrglo ven, oz. niti eno se mi ni dopadlo, predolga imena. probaj, za foro.
Drugače pa  sem se zgleda prehitro pohvalila, da me trebuh ne boli več, ravno danes me spet ful, in to na obeh straneh, pa otrdeva mi . V sredo imam G, pa bomo videli kaj mi bo rekel na to. Čeprav včasih malo preveč paniciramoiuser posted image , a neuser posted image
PTICA- ja mojuser posted image  je prišel včeraj ves ponosen iz MŠ in mi hitel razlagat, kako fajn mu je ratalo previjat, in kako ga je pohvalila v MŠ, in bil je poln informacij o previjanju, kopanju, oblačenja...., je rekel da me bo vse to naučil. Men se pa tud zdi krasno, ko vidim da je ful zainteresiran, zato mu pustim veselje in nočem kaj pametovat.Kako to da sta se odločla za te bombažne pleničke, ker zadnjič ko sem jaz spraševala kaj menite, nisi bila najbolj navdušena nad njimi?Kaj te je prepričalo?

Glede darila, ki ti ga da občina, se moram tud js pozanimat, upam da nam dajo kaj, sploh pa za nas brezposelneuser posted image

Jutr grem z mojo mamo v Celje, ker moram kupit neki za oblečt, še vedno gulim kavbojke, ki sem jih nosla že pred zanositvijo, ker imajo zelo nizek pas, ampak vedno bolj tesno mi postaja v njih. Zredila se sicer nisem veliko 5,5 kg, trebuh je pa kr velik, tako da me je že marsikdo vprašal, če dobimo dvauser posted image .

nosečke moje, sladke sanje
Ptica - fajn se mejta na žuru, pa zaplešta še en ples za najuuser posted image

< Sporočilo je popravil piscancek -- 26.5.2006 23:41:13 >

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 897
27.5.2006 9:06:39   
najina pikica*
kuku user posted image
tako mal na hitr se oglasim....
pr ns v lj dans ni user posted image  sončka,....upam da se bo vsaj mal pokazu čez dan....
mene pa danes dop čaka en velik kup cujn za zlikat user posted image  včeri sm prala vse cujnce in tetra planice ter postelnino od našega user posted image  dans jih moram pa zlikat a mi gre katera pomagat user posted image  edina stvar v življenju katero ne maram počet je likanje...
moj user posted image   ima danes pop s službo piknik,upam da bo sonček predvsem se pa že veselim sej veste dobrote iz žara......hljaskuser posted image  le kako bi se jim uprla user posted image user posted image
glede darila,ki ti ga da opčina-a morda katera ve a tudi lj. opčina kaj daruje novopečenim mamicam in novorojenčom user posted image
jst grem pa zdejle mal pospravt stanovanje pol pa z mojo user posted image na sprehod in nato se grem lotit velikega kupa cujn za likat user posted image  user posted image
ok punce bodite pridne in čuvajte svoje user posted image  papa

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 898
27.5.2006 9:50:52   
Splet.Ka
Samo na hitrico, pred zajtrkomuser posted image .

Kako ste? Meni je včeraj torta dokaj ratala, vsaj na prvi pogled. Če je pa še dobra, bomo vidl dons, k jo bomo jedli. Pobiram rezervacijeuser posted image .

Sicer pa danes praznujemo 2 rojstna dneva, spet žarček, solatke, mmmmmmmmmm.

Mi smo pa včeraj samo GLEDALI, kako se kopa, pravija,... nič praktičnih vaj. Je bila pa ženska, ki je to počela, čist navdušena, sem mal mislila, da sploh ne bo nehalauser posted image .

Melitkica, ni panike, če greš takrat v MŠ. Ko sem jaz telefonarila okoli in spraševala, so me skoraj silili, naj grem junija, če imam avgusta rok. Tako da nič ne zamujaš.

Aja, še to. Zadnje čase sem dobesedno sanjala čokolado v vseh oblikah: v kosu, peni, torti, sladoledu... Če bi jo jedla toliko, bi imela 100 kg. In sem se spraševala, al bi to kaj popustilo, če bi se je enkrat res najedla...

No, včeraj je bilo vse, kar sem delala s torto, čokoladno...sem vse seveda probala...ne eno žličko, kar dve al pa tri. In ko je torta dobila obliko, mi je blo že skoraj slabo. Zvečer smo pa šli tašči čestitat in je dala na mizo čokoladno pecivo...BLJAK, niti videt ga nisem mogla.

Tako da pomaga, če se ene stvari naješ, očitno. Samo me zanima, za koliko časauser posted image .

Lepo se imejte, grem pripravit zajtrk!

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 899
27.5.2006 14:27:59   
Anonimen
Pozdravljene punce!

Danes sem pa res utrujena. Sinoči sva bila z user posted image  na Abrahamu v Ljubljani. In smo ga žurali do dveh. Jaz sem bolj sedela kot pa plesala. Dobro da sva prespala v ljubljani, ker drugače danes ne bi bilo nič z mano.
Sedaj sem pa malo pospravljala in grem za nekaj trenutkov počivat z skodelo sladoleda. Potem moram pa pripravit nekaj za večerjo, mi prinese svakinja darilo za roj. dan, ki sem ga imela v začetku meseca. Jaz darila sprejemam celo leto.user posted image

Jutri pa z mojim user posted image  praznujeva prvo obletnico poroke.user posted image user posted image

Kaj bova počela, še ne vem. Mogoče me zopet s čim preseneti.

Piščanček midva se bolj odločama za tetra bmombažne plenice. Tiste od Štorklje oz. Racmana pa bi kombinirala. Po vsej verjetnosti bova uporabljala terta plenice, za na potovanja pa pamperske. Sicer pa se še bova verjetno trikrat premislila.

Se beremo še kaj , zdaj grem pa res počivat.

lp

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?