|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TAŠČA!!!!!!
16.5.2006 21:14:12   
Emm
Sploh nevem kje naj začnem!
Ko sva se poročila sva iskala stanovanje a njegovi so rekli da je najino zgornje nadstropje in da lahko tam živiva za sebe in da naju nebo nobeden motil.
In tako je bilo preselila sva se gor.Po 3 mesecih odselila v najem saj mi je tašča non stop kri pila in sva si bile 24h na dan v laseh. Po 1,5 sem zanosila in sva rabila večje stanovanje.Spet selitev.Po 6 mesecih sta naju prvič tašča in tast obiskala in naju vabila nazaj v hišo saj bo lažje če mi bojo pomagali ko bom rodila in nebo več tako kot je bilo.In sedaj spet ista lajna,spet se kregamo ona komandira kako kaj mora biti.V kreditu je čez glavo a zahteva da mora fasada biti narejena in tako sva morala midva dvigniti kredit in narediti fasado saj sva dobila nadstropje skoraj zastonj.A seveda to ji ni bilo dovolj!user posted image  Sedaj že izgrajujemo parkirni prostor pred hišo in urejamo okolico,seveda spet vse iz mojega žepa.Ona neda zraven nič saj smo dobili nadstropje zastonj pravi ona in je to najina dolžnost.
Jst gledam na vsak tolar kje ga porabim in sebi ter svojemu otroku privoščim le najnujnejše on pa si kupuje adidaske od 10.000. In kostime  od 40.000.
Ko pa začnem kričat saj nemorem več in se z mojim prepirat da naj ukrene kaj pa mi reče da naj bom tiho saj imata prav in moramo potrpeti.Sploh se ne postavi na najino stran in reče zdaj je pa dovolj.
Koliko denarja sva že porabila za vse njene muhe bi si lahko kupila 3-sobno stanovanje in ga opremila.
Nimam pojma kaj naj naredim,samo upam da mi bo ostalo še vsaj malo živcev da jiju pošljem v PM.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TAŠČA!!!!!!
16.5.2006 21:22:48   
tipka
Ja pa napisano imata kaj na sebe?

Po moje brez papirjev, tudi če imaš vse račune, ne boš mogla ničesar terjati, če se boste sprli.

Če si dala za fasado, okolico, naslednja bo streha, zmenite se in nekaj napišite.

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2006 21:30:02   
ines2001
Živio. Jaz nimam nič boljše odnose z njo, ampak vsaj ne terja za kakšna velika dela za hišo. Mi je enkrat rekel moj ljubi, da velja tisto pravilo, ko pravijo, to je tudi mojemu govorila, da je zgornje stanovanje za njega delano, pozabila pa je omeniti, da mu bo zato celo življenje metala naprej to stanovanje. Mi je moj že stokrat rekel, da jo naj preslišim, pa še zmeraj hočem biti dobra, vredna itak nisem nič, vsaj zaradi otrok. Imam pa srečo, da on vsakič potegne z mano, drugače itak ne bi bila več tam doma. Bo že bolje, saj čas teče z nami, a ne.

Lep pozdrav
                                                                   ines2001 

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2006 21:34:53   
*Karmen*
Emm, še osel gre sam enkrat na led. Zakaj si šla pa ti dvakrat? Dej ga biksat, no! Odselita se, pa čimprej! Saj nisi ti financminister za celo vas. Kdaj boš pa ti na vrsti, da si kaj privoščiš? Ja, taščice pa znajo na dušo pihat, ni kaj! Človek jim res lahko nasede desetkrat!

Tvojmu tipu pa kupi kozmodisk, ker ima slabo hrbtenico, al je pa sploh nima. Še en mamin sinko... Zvleč ga stran od maminga krila in naj pokaže, da je dec!!!

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2006 21:53:03   
lelaval
Ja, to je pa tudi meni zelo znana zgodba. Žal.
Moj je tudi pravil, da mogoče pa tašča le ni tako mislila, kot jaz razumem, bla, bla bla,..., dokler mu  nisem enkrat rekla, da jaz tako ne morem več živet in grem, on pa kakor želi. Če želi, lahko gre z nami (mano in otroci), lahko pa ostane doma a naj živi SVOJE ŽIVLJENJE PO SVOJE ne pa tako, kot mu bo ona dirigirala. Sploh ni pomišljal, da bi sam ostal, pač pa, da gre z nami. Je pa spremenil svoje mnenje do nje, saj je ugotovil, da je res user posted image .
A je tašča sama raje šla. To pa je že druga zgodba.
Poskusita se lepo pogovorit, pa boš videla, kako bo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.5.2006 22:06:30   
Sita
Če je le mogoče, je vselej bolje iti na svoje, pa četudi je zato treba plačevati najemnino in živeti v bloku. Izkušnje VEČINOMA (izjemoma so tašče tudi strpne in nam lahko celo prijateljice) kažejo, da je šlo mnogo parov narazen ravno zaradi vmešavanja sorodstva. Pa tudi za otroke ni dobro, da imajo dvojno vzgojo, saj tašče MNOGOKRAT NALAŠČ POPUŠČAJO, kjer starši postavijo mejo. 

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.5.2006 22:14:31   
Marogica
Grozno, kakšni odnosi. Jaz bi na tvojem mestu vse naredila, kar reče tašča, vendar pod enim pogojem. To prekleto zgornje nadstropje, ki ga non-stop omenja, mora najprej prepisati nate in na partnerja, pa garažo/parkirni prostor tudi. Če bo pa imela pripombe, pa ji pokaži račune, ki sta jih plačala do sedaj, za obnovo njihove hiše in ji pač povej, da to nadstropje še zdaleč ni bilo zastonj.
Pa saj to ni problem, boš obnvovila/naredila vse in še več, ji reči, vendar hočeš na papirju, da sta to nadstropje na ta način že zdavnaj odkupila, če ne že preplačala. Nič več ne diskutiraj, nič se več ne prepiraj in nič se več ne živciraj-naj številke povedo svoje.
Pa dosti sreče........

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.5.2006 10:18:10   
Tia27
Mislim da je osnovni problem tvoj dragi, ki se ne postavi za vaju in ne naredi reda, kokr lahk sklepam, tud najbrž napisano na vaju ni nič ane?Mislim da boš mogla z njim uredit, pa naj on pol uredi zadeve z svojo mamo.A se bojiš, da bo z njo potegnil?Če misliš tko, je bolje še ta moment, da spokaš nekam na svoje, al pa se prilagodi tašči, žal menim da nimaš druge izbire.Želim ti ugoden razplet in pozdravček

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.5.2006 10:34:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Emm
upam da mi bo ostalo še vsaj malo živcev da jiju pošljem v PM.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobra ideja.. samo ni je treba cist dobesedno realizirat.. ampak jaz ziher ne bi vzelkredita, da bi urejal fasado in okolico nikje drugje..
Malce si bila naivna.. in nic hudega.. samo zdaj ne bodi vec..

Pa ne se prevec prepricevat, da je problem v tasci.. ker si lahko nekoc zacnes verjet.. in mas pol se vecji problem.. problem je v tebi, ker preprosto nisi rekla NE..

Ni dovolj, da te imajo ljudje radi.. morajo te tudi spostovat. zato pa je treba vcasih reci NE!

(odgovor članu Emm)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
17.5.2006 15:01:28   
Emm
Joj Tjazy kako imaš prav.A sem mislila da se mi samo blede.Danes sem ugotovila, da me njegovi sploh ne spoštujejo in da sem jim samo ovira v življenju,ki ovira molzenje sina.
Danes sva se z mojim tudi pgovorila o vsem in rekla da kar sva dala sva dala sedaj naredimo še prepis polovice na naju in se nama J...!
Končno je tudi sam uvidil,da le nisem jaz tista ki delam probleme saj je slišl svojo predrago mamico kako "sika" nadme in kaj mi vse govori.Pa mu je končno prekipelo.Uh...user posted image  upam da bo tako tudi ostalo saj zna z jezikom kar dobro opletati on koga okrog prnest ko kaj potrebuje.
Hvala za nasvete,sem mislila da je samo moja tašča user posted image  in jaz v K.... čez glavouser posted image
Kaj naj naredm glede nje,kako naj jo ignoriram in me njene besee ne zbadajo??user posted image Ko pa sem že čisto na koncu z živci.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.5.2006 15:30:13   
Anonimen
Treniraj samo kontrolo.. in sprejmi jo (tasco) taksno kot je..  edini nacin.. ki deluje...

Lahko pa tudi zapravljas svoje zdravje,.. svoje zivce.. zaradi nekoga drugega.. vecina sicer gre po tej poti.. in ne vem zakaj se jim zdi boljsa kot prva pot.. user posted image
Mogoce zato, ker jim ni potrebno spreminjati sebe in delati na sebi.. ampak je vse kar je po tej poti treba narediti samo to, da pizdis na drugega.. kar nima trajnejsih pozitivnih rezultatov.. je pa precej enostavno..

Ce delas na sebi.. potem si pridobis pozitivnost... in spostovanje do sebe.. torej se imas rad.. in pol je nemogoce, da te besede nekoga drugega znervirajo, ker sam pri sebi ves, da so tiste besede njegov problem.. njegove rane.. nimajo veze s teboj. Ker ce bi on pripeljal kaksno drugo.. bi pa pizdila na tisto drugo.. tko da ne jemat tega osebno.. ceprav izgleda kot osebno.

Sramezljivka zna krasno s svojo tasco.. in ima zapisano.. kdor se smeji namesto, da bi se jezil, je.. ne vem kaj ze... modrejsi..

Torej nic posebno teskega ni to.. samo logiko zamenjas.. in prepricanj se znebis..

(odgovor članu Emm)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
17.5.2006 15:42:28   
Sita
Tjazy, iz tebe vrejo besede modrosti. Se mogoče ukvarjaš z jogo?

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.5.2006 21:44:56   
david
IZVIRNO SPOROČILO: Sita

Heh, kako to torej gre: se vsi modreci ukvarjajo z jogo ali pa se moraš ukvarjati z jogo, če hočeš postati modrec ? user posted image

Meni se prej zdi, da Tjazy uporablja zdravo pamet skupaj s poznavanjem psihologije. Se mi zdi, da mu je REBT (Rational Emotive Behaviour Therapy) blizu: "Rational emotive behaviour therapy focuses on uncovering irrational beliefs which may lead to unhealthy negative emotions and replacing them with more productive rational alternatives."

Dodatne informacije o REBT npr. na http://counsellingresource.com/types/rational-emotive/

Bi pa lahko Tjazy sam povedal kaj več o svojem viru modrosti ?

d.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.5.2006 8:31:35   
Anonimen

No.. moje izjave se vcasih vecini ne zdijo prav nic modre.. user posted image user posted image

Ena najbolj nesprejemljivih je tale, ki jo teram ze par let.. da je potreben propad klasicnih druzin, ker delujejo zelo negativno.. in zelo pozitivno za dusno mafijo religijo&politiko. Bolje bi bilo, ce bi v druzini zivelo vec ljudi.. nekaj zensk in nekaj moskih.. potem ni tako izrazito lastnistvo in posesivnost.. med partnerjema, ki je danes se skoraj edino gonilno sredstvo teh tko blazno opevanih druzin.. ki velikokrat pomenijo tudi krinko za nasilje.

Kako pa se lahko ukvarjas z jogo? Sej se vsi veckrat na dan premigamo.. in raztegnemo in malo tantramo in to je spontana joga..
Tudi meditiramo nekajkrat na dan.. tko, da se s tem ni potrebno kaj posebno ukvarjat.. Malo samo-discipline..

Za REBT.. prvic slisim in upam, da zadnjic.. ker nisem ravno prevec navdusen nad raznimi tecaji.. kjer nekateri kasirajo samo zato, da ti po ovinkih povejo, da si butelj.. in da od zdaj naprej delaj tko, kot oni pravijo.. Sej mogoce tale REBT ni to.. ampak..

Tko kot je najbolj logicno in najbolj otrocje je vedno najbolje.. Recimo tole sramovanje ljudi zlo veliko pove o druzbi.. (kopanje v nekih koplakah in podobno) Otroku kaj tako bedastega ne pade na pamet.. ker ga ni sram.. ker je cist.. ker ne rabi maske..

In tako dalje.. user posted image

(odgovor članu david)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
18.5.2006 8:54:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sita

Phahahahahahahahahahahahaha!!!! user posted image user posted image user posted image

Ne,  je pa zeloooo usposobljen v rokometu user posted image

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
18.5.2006 10:00:13   
Anonimen

Jaooo.. ko te jaz enkrat dobim v roke.. Bos tko kricala.. in vzdihvala.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
18.5.2006 10:30:14   
Anonimen
Hmmmmm a mi boš pomagal rojevat, al kaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
18.5.2006 10:42:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
18.5.2006 10:45:33   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
18.5.2006 10:50:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
18.5.2006 10:57:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Radha

zakaj daš na koncu stavka vedno dve pikici?Zakaj ne samo eno?user posted image

Ne vem.. Mogoce.. ker mi je tko bolj vsec.. A ni fajn tko?! Predlagas kaj boljsega? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 21
18.5.2006 10:57:16   
Anonimen
user posted image he he he

Neposredna povezava do sporočila: 22
18.5.2006 10:58:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Radha

Sramežljivka,a je to tvoja slika?(ali je od tašče)?

To je sramezljivka, ki komaj caka, da jo dobim v roke.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
18.5.2006 11:00:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
18.5.2006 11:29:18   
Anonimen
hmmm.... bom probal.... samo se mi zdi.... da je prevec tipkanja.... pa nic modrejsi nisem.... Moder sem zato, ker sem velikokrat skocil v modro morje....

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?