Barbela
|
Dober dan ali lep sončen dan vam želim naj prvo napišem glede piknika: Ura -meni je vseeno, kakor boste rekle, do pšetka ali sobote zjutraj bi se bilo že fajn dogovoriti, kdaj se dobimo. Zemljevid - vam ga bom poslala na maile še pravi čas (ne bom spet pisala dneva in ure, da ne boste čakale) Žar -ne ga nosit s seboj, ker je tam! Dež - v tem primeru piknik odpade Škoda, da je toliko odpovedi. Zato, da okvirno vemo koliko nas bo, bi še prosila če se še 1x vpišete tiste, ki pridete. In napišite zraven še, v kakšnem številu pridete, npr. koliko odraslih in koliko otrok. Eno pecivo lahko jaz spečem. Se bom še pri stari mami pozanimala če bo imela čas, da nam speče kaj kruha. Glede hranjenja: med 7h in 8h ima zajtrk 10h-11h malico 13.30-14.30 kosilo 16.30-17h malico 19.30-20h večerjo - za zajtrk in večerjo je čokolino, keksolino, rižolino, gres, mlečno juho, mlečni riž - za kosilo je to, kar jemo mi. Ne kuham več na dva konca. Je čisto vse. - za malico ima sadje, marmelado s kruhom, žemljico, sir, skutke, jogurte, pudinge, keske; vendar ne vse na1x Mleko ima še vedno aptamil. Zjutraj ga navajam na domače kravje mleko. Ne uporabljam trgovinskega. Aja še to, ne pije mleka po flaški že več kot mesec dni. In hrane nima več pasirane. Žemljico sam poje, keks tudi in mehko sadje. Ostalo hrano ima pretlačeno ali v koščkih. Kaj češ ima 8 zobov in jih lepo uporablja. Bobek, včeraj sva pa imele obletnico poroke, a ne? Midva sva šla malo uživat, Jakija je pa čuvala tašča. Sva se priguncala domov malo pred polnočjo Bravo za vse napredke in dosežke pri naših malčkih (hoja, plazenje, zobki, kaj kdo zna,.....) Lepo se imejte in uživajte današnji dan, tuki je tak lep sonček.
|