Anonimen
|
Ko berem to tvojo zgodbo,dobim občutek,kot da bi brala svojo zgodbo,če se stvar pri meni januarja ne bi končala. Tud moj,zdaj že nekdanji fant,je kadil travo.Na začetku se men ni zdelo tako strašno.Potem so mu bili kolegi na prvem mestu,nato šele jaz.In ni bil preveč srečen,če sm prišla v njegovo družbo,ker kajenja trave nisem odobravala.Potem je začel kaditi pred mano,pa sm vse skupi tiho prenašala.Potem sma večkrat mela mal večje pogovore,pa se je stvar mal izboljšala.No,tko izboljšala,da sma rekla,da boma začela delat na bebici,ker nama gre tko dobro.Tko sm jaz pustila tabletke.Postal je ful depresiven,trave ni več kadil,sam najin odnos je postal slabši.Otroka,ki sma si ga prej tko želela,zdaj ni več niti omenjal.Potem je začel spet kadit.Nisma bila več cele dneve skupaj,šla sem nazaj domov,on je začel hodit na kosila in na žure s kolegi.Nonstop ga je vlekla ta prokleta trava.Potem se je začel zadevat tud poleg mene,in vseeno mu je postalo,kako se jaz počutim.Nonstop se mu je mudilo,seksala sma,ko je on zmogel,šla sma kam,ko je on želel...moje življenje je izgubilo smisel,ampak bila sem ob njem,ker sm ga ljubila.In se bala izgube.Veliko mi je pomenil,čeprav sm v srcu čutila,da je to najmanj,kar si zaslužim.Prišel je čas okrog novega leta.Jaz sm se ga oklepala močno,kot še nikoli,on se pa je odločil,da bo novo leto raje dočakal s kolegi,kot z mano.Mirno sm sprejela in šla k kolegici,z vlakom,v okolje,ki ga sploh nisem poznala.Preveč me je bolelo,in moral sm oditi.Pred odhodom mi je obljubil sam najin večer,sam najino novo leto.Lepo sma pripravila,potem pa se je napil,in še nakadil trave,da je raje objemal školko,kot mene.Nisem vedela,da je bilo to zadnja najina noč.Odšla sm.In dočakala leto 2006 drugje.Ko sm se vrnila,sm občutila ta hlad,ki je zeval iz najinega odnosa.Redko se je še spomnil name.Ko sm ga poklicala,se mi je zdelo,kot da se pogovarjam s popolnim tujcem.In kaj sm si zaslužila,v tem času,ko sm mu bila tko zvesta in sm ga ljubila s vsem srcem?Na koncu sm dobila sam en sms,da ne morma bit več skupaj,ker si jaz zaslužim boljše,pol se pa ni hotel niti pogovarjat več z mano.In s takim bi mela otroka?Groza!In zlo težko mi je blo zadnje mesece,nonstop sm iskala resnico,neke besede,...zdaj je lažje.Vem,da je za vse bila kriva trava.In tud pri teb je.Nisi ga vredna,vrjemi.In otrok si zasluži boljše otroštvo.Pripravljena sm ti stati ob strani,da se rešiš te težave.Če me želiš,napiši sodaj.Bom kasneje pogledala,pa se ti javim na z.s.! Držim pesti zate...
|