|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet ena lovska
15.5.2006 12:29:16   
Anonimen
Žio žio žiiiiooooo!

Včeraj sva bila z mojim spet pri tašči in spet je prijavila eno lovsko. No ne samo eno...
Upam, da ne težim preveč s temi dogodki, ker v končni fazi ne bo nikoli bolje, jaz pa sem vsak teden polna doživljajev, ki jih tako rada pretvorim v črke user posted image . Saj menda ni nič slabega, če vam napišem kako je blo, jaz pa se potem bolje počutim, ne? Itak hitro pozabim, sam vseeno...
Če vam gre pa na živce, pa enostavno ne berte.

No prideva midva k njej in ona me vpraša kok sem se kaj zredila. Povem ji, da imam 77 kg, pa da jih bom verjetno do konca nosečnosti še kaj naklepala. Ona pa, da je to že veliko preveč, pa da bom zaradi tega pri porodu tako kričala, da bo mojega sram in bo pobegnil iz sobe, pa da če se bom še vedno drla, mi bodo sestre že pokazale vraga! Sem ji rekla: ja pa jade, le zakaj ne bi smela kričat, če bo bolelo? Ona pa: no boš že vidla, boš že vidla, sej mi ni treba verjet, boš pol vidla k te bodo sestre ornk v roke prjele in ti pokazale kar ti gre! Pol ti bodo pa še rekli, da moraš čez cel porod molčat, tko kt je ona vera, sej veš kera, k jo ima on igrauc...
Jst sem jo sam gledala, k v tistem trenutku si tko presenečen, da lahko ljudje s tako malo možgani sploh preživijo brez ustrezne zdravniške oskrbe in da jo niso že kje na poti iz službe strpali v prisilni jopič!
Pol sem rekla samo: O fak in se odpravila ven k možu in tastu.

Ja tko je to pr nas user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
15.5.2006 12:41:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Spet ena lovska
15.5.2006 12:51:20   
dulcinea
imam eno vprašanje: Zakaj pa poslušaš taščo, če ti take neumnosti kvasi.
Jst še nisem rojevala, ampak mislim da ima  vsaka to pravico, da na porodni postelji kriči kot hoče. Če ji to pomaga.

Sicer pa taščo ignoriraj. Jst bi ji že zabrusila nazaj.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2006 13:01:00   
KODA
Čez eno uho noter,čez drugo ven.Tako je najbolje.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.5.2006 13:16:38   
Annny
Epiduralno vzemi...priporočamuser posted image   Res!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2006 13:16:38   
lelaval
Saj, če hitro pozabiš, kar ti govori, je tako ali tako najbolje zate. user posted image  Samo ne obremenjuj  se z njenimi nasveti. Škoda tvojih živcev - raje jih hrani za user posted image .
Pri porodu pa le kriči, če misliš, da ti bo tako lažje. Jaz sem 3x rodila in ni me sram priznat, da noben porod nisem preživela v tišini. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.5.2006 13:40:31   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Annny
Epiduralno vzemi...priporočamuser posted image   Res!

Pa še tašči jo mal naštimejte, da jo mal omrtviči user posted image
Pa še to...a ma ona te fore od nekdaj a je na tečaj hodila?user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.5.2006 13:58:45   
BarbaraE
Ti...sam od kje ji pa ideja, da ker si se toliko zredila, da se boš zato toliko drla. Btw za koliko si se pa zredila?

Glede vpitja pri porodu pa - jaz se nisem, so se pa iz ostalih por. sob slišali taki kriki. Me je postalo ornk strah (sem bila še v klistirnici takrat). No, pol ko se je pa pri meni porod začel, jih pa nisem nič več slišala. Če ti bo pa zaradi tega kaj lažje, se ti kar deri. Se pa res zna zgodit, da ti bo kakšna babca rekla, da se ne deri in da raje varčuj energijo.

Ampak tale tvoja tašča pa tudi ni na tekočem - baje se pri veri od Toma Cruisa lahko pri porodu vpije -  porodnica, ostali pa morajo biti tiho - o tem sem prebrala nekje v intervjuju.

Kar povej taščici, da ni na tekočem. user posted image  

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.5.2006 14:18:26   
Anonimen
Ma punce sej jo ne upoštevam. Drla se bom kolker bo meni pasal, pa če vsi pobegnejo user posted image
Sam tko smešno mi je kake piha.
Zara ni na tečaj hodila, ona je naravni talent user posted image !
Barbara a od kje ji idea? Hja ne vem, verjetno ji je ravno v tistem trenutku pritisnila kost na možgane, pa je prišlo do kratkega stika user posted image user posted image user posted image . Zredila sem se pa mal manj kt 15 kg, pa mam še dva meseca do konca.
Res preveč, sam to nima nobene veze z vpitjem, pa rojevanjem vtišini, pa begom mojega moža od mene...
Skratka: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraE)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
15.5.2006 14:22:44   
BarbaraE
Ma, jst sm se zredila 15 kil in kot sem že omenila, se nisem drla.  user posted image

Ampak, je pa dobra fora ja. Preveč kil - dretje v porodni sobi.  He he, če si upaš, postavi vprašanje stanku na MO. Povej, da ti je to povedala modra starejša gospa polna izkušenj. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.5.2006 14:54:00   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka

Jst sem jo sam gledala, k v tistem trenutku si tko presenečen, da lahko ljudje s tako malo možgani sploh preživijo brez ustrezne zdravniške oskrbe in da jo niso že kje na poti iz službe strpali v prisilni jopič!

user posted image  ma crkneš od smeha....

Ti se kar deri  če se boš lahko, njej pa reči, da še pisnila nisi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.5.2006 15:37:33   
Anonimen

user posted image . Saj menda ni nič slabega, če vam napišem kako je blo, jaz pa se potem bolje počutim, ne?

Nee.. nic slabega ni to.. in to zato ker je napisano humoristicno.. in tako med ljudi siris pozitivnost.. Ce bi bilo to jamranje.. pol pa bi bilo velik boljs, ce ne bi pisala.. tko pa kar pisi.. user posted image user posted image user posted image

Povem ji, da imam 77 kg,

Kaj?... Tolk kil mas? Hitr na bicikel pa v fitnes, pa delat.. teraso pometat.. ceste krpat, cegle zlagat..  user posted image user posted image  

no boš že vidla, boš že vidla, sej mi ni treba verjet, boš pol vidla k te bodo sestre ornk v roke prjele in ti pokazale kar ti gre!

Seveda.. kaj si pa ti mislila? Da te bojo tam po rokah nosili.. Ko je moja zena mal zavpila.. so ji takoj usta zavezal.. ampak dobesedno ji je pa ena sestra rekla.. "gospa.. vi imate pa nizek prag bolecine!" 4,880 kg tezak in obseg glave 37.. se je zacel ven muvat.. ona pa, da ima nizek prak bolecine.. in pol se jaz malo zamislim in ugotovim, da jaz sploh nimam praga bolecine.. ce me ze zobar tko strasno boli.. user posted image
da lahko ljudje s tako malo možgani sploh preživijo brez ustrezne zdravniške oskrbe

Ne mores si mislit a ne... to mi je pa znano.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
15.5.2006 15:50:19   
piščanc
ja, sej zato imamo dva ušesa, čez enega notri, čez drugega ven

pa tvoj pregovor je tud moder sramezljivka

user posted image  user posted image  user posted image

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.5.2006 15:56:16   
Anonimen
UUu Tjazy, sem že mislila, da ne govoriš več z mano user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
15.5.2006 20:25:12   
ZARA
Zara ni na tečaj hodila, ona je naravni talent user posted image !

Aja, če je pa tako, pol je pa res brezveze denar stran metat za en tak tečaj! user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.5.2006 20:48:14   
nina6
Imaš pa jeklene živce za to tvojo taščo

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.5.2006 20:51:58   
Sita
Mene še ne poznate, se prvič oglašam.
Jaz sem rodila pred skoraj natanko 14-imi leti svojega prvega otroka.
Dobila sem nosečniško zastrupitev ali EPH Gestozo, zato so mi sprožili porod mesec in pol pred rokom.
Pridobila sem 23 kg, od tega sem imela 10 kg same vode v telesu. Bila sem močno otekla in imela previsok pritisk. V bolnišnico so me zadržali že 14 dni prej, preden so mi morali sprožiti porod.
Noč pred porodom me je sestra neprestano zbujala in preverjala pritisk in takoj zjutraj so me odpeljali rodit. Na hitro sem še poklicala moža, da bi prisostvoval porodu.
Ob šestih zvečer se je pričel sklepni del prisiljenega poroda. Po 12 urah med množico aparatov sem bila že zelo izčrpana. Neznansko me je bolelo in sem zato stokala od bolečin, najhuje pa je bolelo, ko so mi prerezali presredek. Moj mož je bil poleg. Sestra pa mi je mašila usta in rekla, naj utihnem. Kmalu zatem sem začela izgubljati zavest, spomnim se le, kako so nenadoma prihiteli  zdravniki in govorili, da me izgubljajo. Takrat bi kmalu zapustila ta svet za zmeraj. Tudi mojo deklico so komaj rešili. Ko sem se ovedla, so se še spomnili, da so mi jo  pozabili pokazat.
Na ta porod imam zelo slabe spomine, predvsem zaradi izredne neprijaznosti osebja. Ne bom pa pozabila tudi, kako me je med porodom prišla gledat skupina študentov, med katerimi sem spoznala tudi svojo sošolko iz osnovne šole. Ne morete si misliti, kako nerodno mi je bilo tam goli z razkrečenimi nogami. Najraje bi se v zemljo vdrla. Nikoli v življenju nisem doživela takšnega ponižanja.
Mogoče je kaj takšnega doživela tudi tvoja tašča in zato tako govori. Zmeraj obstaja nek razlog, zakaj ljudje na določen način reagirajo, zato ni prav, da kogarkoli obsojamo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.5.2006 14:15:12   
Anonimen
Hoj Sita!

Ja te še ne poznamo in ti ne poznaš nas. Ni panike, se bomo že še spoznali.
Hočem rečt le, da še nisi seznanjena z izpadi moje taščice kaščice.
Tvoj porod me je pa ornk prestrašil. Upam, da me ne čaka kaj takega user posted image . No, kar bo, pa bo.
V glavnem moja tašča vsekakor ni doživela niti kapljice tvojega. Vsakemu s ponosom pove, kako so jo morali pred porodom sfrizirati, naličiti, v kakšnem spodnjem perilu je šla rodit, kako krasno obleko si je nadela, pa kake lepe opanke z vrtoglavo petko je obula...tko da NO COMENT! Ker si je za rojevanje kupila posebno lepo spalno srajico, je tam totalno ponorela, ker so ji nataknili navadno spalko-al kar kol že pač tam dobiš.
Tko, da če bi si se ji zgodilo vsaj tretino tvojega, bi ziher linčala pol bolnice.

No se beremo!

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
16.5.2006 21:39:30   
Sita
Joj, nisem te hotela prestrašiti, le povedati, da imamo ljudje PONAVADI  razlog, da smo taki, kot smo, da zato ne smemo obsojati drugih. Bog ve, kaj teži tvojo taščo. Imaš prav, jaz je ne poznam. Če jo ti dobro poznaš in veš da ima neutemeljene strahove, ti je ni treba poslušat. Skozi eno uho not, skozi drugo pa ven.
Kasneje sem rodila še dva otroka in takrat je bilo vse v redu. Zato se ne boj in ne poslušaj črnogledih ljudi ter se izogibaj črnogledim mislim. Misel ima veliko moč. Zato imej najboljše misli o svojem otročičku, porodu in vsemu, kar spada zraven. Saj tako redko gre kaj narobe (vidiš koliko nas je na svetu!), prometne nesreče so mnogo pogostejše. Raje se veseli svojega otročička in misli na to, kako pameten in lep bo. Uživajte vsi skupaj. Lep pozdrav 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.5.2006 21:41:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sita

PONAVADI  razlog, da smo taki, kot smo, da zato ne smemo obsojati drugih. Bog ve, kaj teži tvojo taščo.

Nč je ne teži, po naravi je taka, pa še trenira, a ne Sramežljivka? user posted image

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
31.5.2006 23:28:13   
Anonimen
Cau, tud jst sem nova. Kako ste kej? Dobra zadeva tale ringaraja.

Ja, sramežljivka, nimaš kej, ene tašče so pač take. Tud moja je prava ... uff sej nevem kaj nej sploh rečem. Meni je na primer, k sem bila 4 mes.noseča, prjavla: "Ja sej boš še vidla, k boš v bolnici, tko kot jaz (zarad vnetja ledvic je bla tam kar nekaj časa). Pa sem se najprej kr ma zasekirala. Pol pa sej veš - čez 1 uho notr, čez 2.ven. Najboljši spas.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
1.6.2006 0:59:45   
Pajaca
Ojej čist sem zajebala svoj porod.... a mi ni mogla tega tvoja tašča prej povedat????

Jaz sem se zredila za enih 25kg, pa se nisem drla pa še v slabi urci sem rodila enga velikana brez šivov.... ma sem smotka..... zato so me pa tko čudn gledal.....

ha ha ha tale tvoja tašča je pa res fajn!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
1.6.2006 9:56:40   
Babaloo
Tebi pa pri tašči res ni dolgcajt, a ne? Vedno kako tako prijavi, da se vedno vprašaš, če so ji pozabili vstaviti možgane, ko so jo delali.
Upam, da si "o fak" rekla na glas!
Preveč bere tračast časopis.
Vprašaj jo, koliko se je pa ona zredila in kakšen je bil njen porod. Ali je bila skos tiho, al kaj.
No, jaz nisem kaj kričala, ker ni bili treba, ker sem imela epiduralno. Ampak pred finalom smo se pa dokaj sproščeno pogovarjali z možem, zdravnikom in babicami. Tk da ne se pustit strašit.
Pač ne ve kaj bi ti rekla, pa prijavi take butaste.
Glavo je, da si jo ti spregledala in se sploh ne sekiraš več.
Pri eni uhi not, pri drugi ven. Zakaj pa imaš dva ušesa???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.6.2006 10:07:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Babaloo
Tebi Pri eni uhi not, pri drugi ven. Zakaj pa imaš dva ušesa???

Sorry, sam najprej sem pomislila na tole: zato, da mi veter glavo prepiha user posted image

(odgovor članu Babaloo)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
1.6.2006 10:09:12   
Anonimen
Tole je pa res en svetovljanska tašča user posted image  user posted image  user posted image . Vse ve, kaj se dogaja po svet!!

Jaz bi tole raje dala na "nosečnost in porod", bo še kdo deležen modrih in zelo aktualnih nasvetov user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?