Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A se vam smem pridružit'? 12.5.2006 6:06:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Kerensa, dobrodošla. Ne meni se za njenje drugih, ker če bi se vse potem bi Slovenci že zdavnaj izumrli! Pa upam, da vama rata čimprej ugledat ! Lp, jjasna
|
|
|
|
RE: A se vam smem pridružit'? 12.5.2006 6:23:57
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Kerensa vidva kar pridno delajta na , tiste gospe, pa ne se ozirati nanje, brezveze
|
|
RE: A se vam smem pridružit'? 12.5.2006 6:28:07
|
|
|
|
CIPRESA
|
No zdaj sem dobila potrditev da vam pa vendarle ne gre tako zelo slabo ko si pred časom pisala, da smo mislili da že sedite ob svečah in na šporhetu grejete vodo da bo lahko topla. Nevem od kje jih pobiraš, ali od kje prepisuješ....a verjamem da boš zelo dobra v pisanju kriminalk in komedij - ta bo sigurno uspešnica. Torej jaz ne verjamem več v tvoje občasno jamranje o vaši finančni situaciji ker na take razmere kot si jih opisala zadnjič (ob smrti tvoje mame) jaz nebi upala razmišljat niti o hišnem ljubljenčku - a ti se odločiš za otroka Bravo če pa ste res v taki godlji kot si jo opisovala zadnjič (čeprav ne verjamem) potem pa upam da znaš čarat. In ja sedaj ko več ne verjamem da sedite ob svečah, in na šporhetu segrevate toplo vodo, pijete cikorijo in suh kruh drobite v mleko (človek je imel tak občutek ob tvojem pisanju zadnjič) ...........sem pa veselim s teboj da dobite še enega - ČESTITKE!!!!
< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 12.5.2006 6:29:08 >
|
|
RE: A se vam smem pridružit'? 12.5.2006 7:15:04
|
|
|
|
Sulfinija
|
Dobrodošla med nami Kerensa.Vsak sam odloča koliko dojenčkov želi.Čestitke k taki odločitvi. LP Mojca
|
|
RE: A se vam smem pridružit'? 12.5.2006 7:29:46
|
|
|
|
darjatimci
|
Tudi jaz vama želim vso srečo in vama čestitam k odločitvi .Ampak tisto o pljuvanju pa ni na mestu ,vsak od nas,ki odpre temo, kjerkoli na forumu mora biti pripravljen na različna mnenja ,pa če so mu všeč ali pa tudi ne, pa še enkrat srečno.
|
|
|
|
RE: A se vam smem pridružit'? 12.5.2006 7:53:16
|
|
|
|
lelaval
|
Sami se odločamo, koliko otrok bomo imeli. Eni na podlagi materialnih dobrin, drugi pa iz ljubezni. Če sta se odločila še za enega otroka, vama čestitam in držim pesti, da bo punčka (ker si že večkrat pisala, da si jo želiš), sicer boš začela razmišljat še o 4. otroku.
|
|
RE: A se vam smem pridružit'? 12.5.2006 7:54:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ne, štirje pa ne bodo. Razen, če zdaj narediva dvojčke. Bi pa res rada punčko, ja, ker dva fanta že imam. Drugače bo tako, kakor da sem v samskem domu.
|
|
|
|
RE: A se vam smem pridružit'? 12.5.2006 8:46:30
|
|
|
|
emaa
|
ja, če imata tako željo, zakaj pa ne, če zmoreta, vso srečo
|
|
|
|
RE: A se vam smem pridružit'? 12.5.2006 10:03:22
|
|
|
|
vampirka
|
Karensa - kot težka fenica tvoje avtobiografije mislim, da si do sedaj že dokazala kaj zmoreš... Zatorej, jaz verjamem, da si jih ti sposobna 5 gor spravit z istimi sredstvi, kot nekdo zapravi za enega...pa z nič manj ljubezni in ostalih dobrin ter možnosti, ki jih današnji nič kaj prijazni časi nudijo...SREČNO!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2006 10:16:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: A se vam smem pridružit'? 12.5.2006 10:17:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Hja, no...
|
|
|
|
RE: A se vam smem pridružit'? 12.5.2006 10:26:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa le nevem če ste vse tiste ki ste prebrale Kerensine poste o njenih težavah kadar je šlo za denar in stanovanje.....to dobro prebrale??? Tudi jaz tako kot ti Cipresa mislim da nas ženska spet vleče za nos kot že tolikokrat. In sedaj mi izpademo materialisti ker opišemo le tisto kar je sama povedala...da je broke ni imela za plačilo....ma ne nebom navajala, res je brez veze. Jaz vem kaj je imeti več otrok in vem da moram pošteno delati da zasluživa z možem toliko da se preživimo čez mesec....zato ne klobasajte da je ljubezen edina stvar na podlagi katere se lahko odločimo ali imeti še enega ali ne......meni se zdite le ve malo brez pameti in treznega premisleka. Včasih res berem komedije tukaj gor........
|
|
|
|
RE: A se vam smem pridružit'? 12.5.2006 10:27:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ena me spet zasleduje in se hoče pričkat...
|
|
|
|
RE: A se vam smem pridružit'? 12.5.2006 10:48:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ne Kerensa nič se ne želim pričkat, pa tudi zasledujem te ne ker te ni težko najti veš, ko zjutraj grem na RR ne vidim drugega na 50 zadnjih debat kot tvoje debate.....nas kar sama izzoveš vedno!!! Le pravim da glede na tvojo opisano zadnjo situacijo (pa ne le finančno v vseh pogledih) otroku ne privoščim vsakdanjega upanja po skorji kruha drugi dan. Pa nikar te naj ne prime ponovna želja in kaka hitra reakcija da bi spet napisala odpoved v službi - samo kot priporočilo. Pa čim več veselja v pričakovanju!!!
|
|
|
|
RE: A se vam smem pridružit'? 12.5.2006 10:49:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Kljub vsemu bolj površno bereš, anonimna. Kakšno upanje po skorji kruha, lepo prosim?
|
|
|
|
RE: A se vam smem pridružit'? 12.5.2006 11:29:02
|
|
|
|
DORI
|
Če bi vsi čakali na idealne pogoje (svoje stanovanje, stalne službe) mislim, da bi nataliteta še bolj padla. Valjda vesta, če si lahko privoščita še enega otročička. Srečno in, da bi vama čimprej ratalo.
|
|
RE: A se vam smem pridružit'? 12.5.2006 11:58:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Smešno
|
|
|
|
RE: A se vam smem pridružit'? 12.5.2006 12:16:24
|
|
|
|
kitty
|
Hojli Kerensa, vidva kr veselo na delo. Midva z mojim že od lanskega avgusta skačeva en po drugmu pa nisva še mela sreče ugledat . ...ja Radha sej obe me s Kerenso vemo da čiki ne spadajo zraven otrok, ampak če pa včasih toooooooolk paše ! No, pa brez zamere.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2006 15:05:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: A se vam smem pridružit'? 12.5.2006 19:49:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Me veseli, da vse tiste, ki me ne poznajo, vedo več o meni kakor jaz sama. Oh, ja, kako grem jaz nekaterim v nos... Le zakaj? Vse sproti pišejo, da mi ničesar ne zavidajo. Prav. Jih torej motim? Bom malce kopirala Gino - ne motim jih s svojim načinom življenja, ampak jim grem v nos zaradi njihovega lastnega načina razmišljanja. Zakaj naj bi se potem jaz sekirala? Nimam pojma, ej...
|
|
|
|
RE: A se vam smem pridružit'? 12.5.2006 20:04:35
|
|
|
|
EnjA
|
Kerensa-odloči se kakor želiš, vendar včasih te resnično ne razumem-v enem postu napišeš, kako si na psu, v drugem razlagaš koliko zaslužite(kar po cifraf ni slabo), spet drugič, da nimaš za položnice in sedaj prideš z izjavo, da želiš še enega -vse lepo in prav, samo uskladi svoje pisanje, ker potem si res ne moremo ustvariti realne slike! Da si pa brez redne službe, stanovanja, rednih dohodkov in vsega skupaj odločila še za enega otroka imaš pa res jajca!!! Pa še nekaj-cigarete pa res vrzi proč, pojdi malo na sprehod z mulčkom, namesto da visiš kar naprej za rač(glede na objavo sporočil), pospravi stanovanje..ker če ti ob 2 ne sfolga vse skupaj, kako ti bo ob treh ! Tudi jaz pa mislim, da spet malo nakladaš!!!
|
|
|
|
RE: A se vam smem pridružit'? 12.5.2006 20:05:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem delala generalko za prvomajske praznike. Vsega ostalega pa se mi, brez zamere, ne da ponavljat. Pa zaključujem debato.
< Sporočilo je popravil Kerensa -- 12.5.2006 20:14:05 >
|
|
|
|
RE: A se vam smem pridružit'? 12.5.2006 20:21:12
|
|
|
|
jasnika
|
tud midva delama na 2 otroku sedaj že 3 mesec, upam da bo konec meseca +++, pa jaz nimam službe, zaenkrat pa še živima v hiši njegovih staršev ki je večinoma prazna pa kaj zato, mogoče res vsak dan ne bosta otroka mogla dobit čokolade, sladoleda al pa kaj parvim da MOGOČE, pa se ne sekiram, pa pa sedaj hčera več ljubezni kot verjetno marsikateri otrok pa je tud sita pa lepo oblečena pa vse to z 1 plačo, in vse gre če se hoče. tiste ki pa vse gledajo skozi denar pa bojo še ki nazadnje same ostale, brez otrok, mislim da vseeno denar ni vse. pa veselo na delo da bomo skupaj v pričakovanju lp
|
|
|
|
RE: A se vam smem pridružit'? 12.5.2006 21:07:39
|
|
|
|
Ocenia
|
Kerensa, zakon si! le tako naprej! Včeraj sem brala prispevke in mnenja na tvoje vprašanje. Sama ti sicer nisem napisala nič, ti pa pišem sedaj. Če si želiš otroka, upam, da ti bo uspelo, in če se boš s tvojo kamikazo zares odločila za, VSA ČAST! Upam, da boš ravnala tako kot se ti zdi prav... Ti pa privoščim luškano, simpatično, nagajivo, šarmantno punčko, ki ti bo živčke navijala in kravžala v nedogled lp
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
prevarabybyka_1987kaj bi storile ce bi izvedele po parih letih(npr.3) da vas je partner na zacetku vajine zveze prevaral?razsla bi se,saj prevare ne more odpustiti (
44%)
bi mu oprostila (
56%)
Število vseh glasov: 444Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!