|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Partnerjev odnos
27.4.2006 19:24:13   
Anonimen
Danes je spet en tak dan, ko mi preseda popolnoma vse. Ko razmišljam, zakaj sem sploh z možem še skupaj.
Da ne bo pomote, ne prepirava se, ni nasilen ali kaj podobnega. Le občutek imam in ta me ne vara, da sva se zelo oddaljila zaradi njegovega odnosa.
Vzroki: doma ne daje denarja, kar zasluži,je njegovo, za otroke se ne briga, ima SVOJ ČAS in DENAR, z nami je le zato, da pač 10 minut na dan izlije svoja čustva do otrok.
Doma ne naredi skoraj nič, ne pomaga, niti šalice za kavo ne pospravi za sabo. Da bi se spomnil in otroku kupil čokolado, ojej, to bi bilo res preveč.
Če že, potem privošči sebi in meni kako malenkost. Gre v sex shop in kaj kupi ali me povabi na kavo,.... otrokom stežka da denar za karkoli. Nikamor ne hodimo skupaj, nič več nimamo skupnega.
Prekipelo mi je in odločitev je padla............................
Od danes dalje je zame MRTEV.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Partnerjev odnos
27.4.2006 19:34:28   
Dejča
Draga anonimna, zelo mi je žal zate. Ne morem si predstavljati, kako grozen mora biti občutek, da je nekdo, ki bi mu moralo biti največ do tebe, do tebe in otrok povsem brezbrižen. Kako dolgo se to že vleče? Se je začelo z rojstvom otrok/a? Životarjenje v taki zvezi ne more biti nekaj, za kar se človek trudi. Mogoče nekaj časa, toda če ni uspeha ali želje po spremembi, je potrebno potegniti črto - in nekaj spremeniti. Oditi. Zavoljo otrok. Zaradi sebe. Otroci, ki odraščajo v takem zakonu, ne bodo znali ljubiti, saj ljubezni med vama ne vidijo. Partner te ima očitno le za potešitev svojih spolnih želja, za otroke mu ni mar, pa tudi zate ne.

Kaj imaš sploh od njega? Pomaga ti ne, ne skrbi za otroke, denarja ne daje?? Saj že zdaj živiš brez njegove pomoči? Je problem stanovanje? Mislim, da bi tudi tukaj lahko našla rešitev.

Vem, da ni lahko, toda najdi še to moč, da ga zapustiš. On ni tisto, kar ti življenje nudi - on je le parazit, ki te ni vreden. In ni vreden, da je oče tvojim otrokom. Vrzi ga iz stanovanja, zamenjaj ključavnico - in živi svoje življenje. Zmoreš brez njega - to si že dokazala. Zdaj zberi moč, da narediš še zadnji korak.

Želim ti vso srečo - zaslužiš si več, kot trenutno imaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.4.2006 19:43:15   
Anonimen
Ooooo bogica user posted image !!!
Sploh si ne predstavljam takega življenja! Torej si za vse sama?! Pa sta se že kaj pogovorila v tej smeri?
Si mu povedala, da tak odnos do tebe in otrok nikamor ne pelje? Navsezadnje je žalostno, da bi mu morala to praviti, mar nima nobenih čustev do vas?!
Dejča je že vse lepo povedala in se strinjam z njenim mnenjem.

Tudi jaz ti želim vso srečo, pa da ostaneš močna!

Pošiljam ti objemček user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.4.2006 19:57:19   
Anonimen
Dejča in Sramežljivka, hvala!

Ja, sva se že pogovarjala o vsem tem, vendar me vedno pusti, da povem le začetek stavka,potem pa nadaljuje, da sem jaz kriva za tak njegov odnos, da če bi se jaz spremenila, bi se tudi on. Nikoli ne morem povedati do konca, kar me teži,ker se vedno name zdere, potem si da na ušesa slušalke od računalnika in me ignorira. Ali pa odide iz hiše, "da se ohladi". Evo, danes ni naredil še nič, razen, da je pred skoraj 3 urami šel na pumpo po cigarete, pa ga še zdej ni nazaj.

Ja, danes mi je počilo in vem, da je to DEFINITIVEN KONEC.
Zakaj ne bi tudi jaz enkrat v življenju smela čutiti ljubezni in spoštovanja partnerja? Zakaj se tudi jaz ne bi smela enkrat zjutraj zbuditi srečna, v objemu moškega,ki mi bo stal ob strani v veselju in težavah? Zakaj bi morala vedno biti SAMA?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.4.2006 20:00:50   
Dejča
Prav imaš, anonimna, saj si sama že sedaj - z bedakom, ki te ni vreden, ob strani. Želim ti, da najdeš srečo!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.4.2006 20:02:46   
paris
Podpiram te v tvoji odločitvi in srečno anonimna!

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.4.2006 20:09:10   
Marogica
Anonimna, ko berem tvojo zgodbo mi pride naprej, kot da je govora o samohranilki, ki si deli stanovanje še z nekom. Tvoja situacija res ni zavidljiva, prav smiliš se mi. Se pa čudim, da si sploh tako dolgo vztrajala, saj se tvoj mož ni spremenil kar čez noč. Je bila ljubezen do njega tako močna?
Najbolje bo, da ko pride nazaj, da mu vse to, kar si nam zaupala, tudi poveš. Če te bo pa prekinil, pa mu napiši pismo in mu ga nastavi pod vzglavnik ali pa mu pošlji e-mail. Očitno, te bo samo tako "poslušal" do konca.
Pri tvoji odločitvi ti želim dosti sreče in moči in predvsem začni misliti tudi nase user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.4.2006 20:14:05   
Anonimen
Marogica, ne, ni bila ljubezen toliko močna, bolj neka navezanost in strah pred samoto. Saj vem, tudi zdaj sem dejansko sama, pa še vedno nervozna,ker ne vem, kaj se bo zgodilo. A vseeno pride domov in je vsaj "uradno" prisoten. Pa če se bi karkoli zgodilo meni, bi bil tu nekdo ki bi poskrbel za otroke. Ker v tem primeru vem, da bi poskrbel za njih.
Definitivno je vzrok v strahu pred nečim novim. In pred dejstvom : ločena semuser posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.4.2006 20:23:48   
Marogica
Anonimna, popolnoma razumem ta strah pred samoto, da si naenkrat sam tudi v situacijah, kjer bi si želel podporo partnerja ali pa vsaj občutek, da je ta podpora prisotna. Ta strah bi moril tudi mene, predvsem če pomilslim, koliko moj mož naredi za celo družino. Seveda bi takšna bremenea potem padla name.  Po drugi strani pa je to znak nekega egoizma, kar kaže, da znaš misliti tudi nase. In v tem primeru tu lahko prav pride.
Kako pa je s starši, prijatelji? Če lahko na njih vsaj delno računaš, pomeni tud to veliko olajšanje, ali pa vsak mirno vest, da "stoji nekdo za tabo".
Tudi strah pred novim poznamo vsi. Pri meni je tako, da ga poskušam potlačiti z mislijo, da lahko naredim nekaj boljše, lepše kot je-odvisno od situacije. V bistvu sama sebe prepričujem in dostikrat mi to pomaga.
"ločena sem"- pa kaj? Ne boš ne prva ne zadnja. Pomisli, kaj je bolje. Živeti za druge in biti poročen ali živeti zase in se ločiti?
ANonimna, življenje je še pred tabo, misli na to user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.4.2006 20:26:29   
Moa
Khm, tole se je pa ze dolgo nabiralo, kaj ne...user posted image user posted image
Ce resnicno mislis in cutis, da ne bo slo na bolje.. da seres ne da vec kaj spremeniti... potem naredi, kar si napisala... Zarezi, spremeni... korenito...
Ce pa vseeno mislis, da bi lahko... poskusi.. vsak si zasluzi se eno sanso... Poskusi se pogovorit z njim... saj sta vendar odralsa, kaj ne?... odlocno... in tokrat naj te ze vendar poslusa... Brez obtozb, mirno... In, ce ne gre drugace, mu napisi kaj se ti plete v glavi... Ko bo videl, da mislis resno, bo mogoce malce stopil iz svojega egoisticnega prestola... Ker mogoce sedaj misli, da cvekas samo sebi...
Ja, za odnos sta potrebna dva.... To, da ti pravi, da je tak, ker si ti taka.. mogoce je nekaj res... ali pa samo bezi pred samim seboj.. Ker najlazje je spreminjati/kriviti vse okoli sebe, kot samega sebe... zal...
Drzim pesti za tvojo/vaso sreco...user posted image  M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.4.2006 20:51:41   
artista7
Moje skromno mnenje- si morda pomislila, da te morda vara? Ker meni se zdi vse skupaj rahlo sumljivo, saj morda ni to, pa je problem že v samem njegovem značaju, samo če je tak šele nekaj časa... bi pa znal biti kje drugje vzrok ali pa se mu pač samo ne da. Bodi odločna in se postavi zase in za otroke, ne čakaj, ker boš najbolj na udaru. Poskusi se pogovoriti. Če ne bo šlo, pojdi po svoje. Govorim iz lastnih izkušenj; vem da je drugim lahko biti pameten, vendar si vsak človek zasluži določeno mero spoštovanja, tudi ti. Če boš rabila kak pogovor, mi lahko pišeš na privat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.4.2006 21:13:16   
CatJa
In kaj on pravi na to? Pa sej mora bit trčen, če mu stanje, kot si ga opisala, ustreza. Če kljub temu, da si po njegovem za vse kriva ti, še vedno vztraja ob vas, ki si ne zaslužite niti poštenega družinskega sprehoda, čokoladice, nič .....
Cepec, za moje pojme. Naj se izjasni, kaj hoče.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.4.2006 21:25:21   
Anonimen
Draga anonimna!

Moj je bil isti. In ker je tudi mene take vrste obnašanje spravljalo vsakodnevno ob živce, sem mu končno pokazala vrata!
Sicer je minil šele teden, odkar ga ni, ampak jaz sem bolje.
Raje sem sama, kot pa s takim, oziroma, kdo sploh pravi, da ne bom srečala boljšega (velja tudi zateuser posted image ).
Drži se

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
27.4.2006 21:50:25   
Gina
Anonimna, v bistvu tvoj JE NASILEN. To da nekoga ignoriraš, je nasilje. To da te ni nekaj ur, kar tako, da nekoga malo kaznuješ, ker ni bil prijazen - je nasilje. Mogoče še hujše, kot če bi se zdrl nate. To, da te obtožuje, da si ti vsega kriva, je vendarle nasilje.

Meni se zdi, da se obnaša kot majhen otrok, ki ni pripravljen prevzeti odgovornosti za družino. MOgoče pa išče mamico, ne pa partnerke.

Eh, kaj pa vem. Ogromno takih hodi po svetu. Samo nekatere ženske so pripravljene to prenašat, druge pa ne. Tvoje potrebe ob njem zihr niso zadovoljene. Od tega, kar si ti napisala, bi mene najbolj motilo to, da se ne pogovarja z mano, da me nima za frendico, da ne bi šli nikamor in da ne skrbi za otroke. No, tudi denar, če bi ga imel zase le...uf, ne vem.... težka je tole....jaz ti želim, da boš zbrala moč in naredila tako, da bodo tvoji otroci videli mamico srečno in ne več žalostno.

Aja, še to, načeloma se ti za ljubezen ni treba neprestano boriti. Taka ljubezen ni ok. Vse mora biti bolj izi.

< Sporočilo je popravil Gina -- 27.4.2006 21:51:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.4.2006 21:59:53   
nina6
Premisli, zaradi česa vztrajaš z njim.Na tehtnico daj dobre in slabe stvari. Pa boš videla v katero stran bo prevagalo.
Predvsem si postavi vprašanje ali ga še ljubiš!!!!
Ker, ko te bo on zapustil, ti bo veliko težje.
SREČNO!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.4.2006 22:39:12   
karmy
seveda bo težje..vsak razhod je težak, vendar to NI RAZLOG da vztrajaš pri razmerju ker misliš da bo potem težje...al pa da ostaneš v zvezi ker imaš neko korist od tega... to je bolano...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu nina6)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.4.2006 23:12:12   
Anonimen
Draga anonimna, o svojih problemih si pisala večkrat prej, vendar nisi bila anonimna...Kakorkoli...glede na preteklost tvojega moža, kako je ravnal s tabo, kako te je zapustil, kakšne vsakodnevne navade ima....ne vem, kaj še čakaš.Naj gre. LP!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
27.4.2006 23:51:07   
mihelca
Anonimna,če želiš sebi in otrokom srečno življenje,veš kaj moreš narediti.Tudi moj ex je bil popolnoma tak.Jaz pa psihično in fizično popolnoma strta,dokler nisem pobasala otrok in se odselila.Danes sem popolnoma druga oseba.Sreča je bila edino,da nisva bila poročena.Po mojem odhodu od njega se je po treh mesecih poročil z ukrajinsko striptizeto.Jaz danes uživam z mojima otrokomauser posted image ,kaj pa on user posted image ,nima toliko denarja,da bi plačal preživnino,čisto je propadel.Zato pa ,ne boj se narediti koraka v boljše življenje.Pa srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.4.2006 7:06:45   
dory
Saj si ze tako za vse sama...torej zakaj ga se gledas?

Le pogumno naprej....vse bo ok...

(odgovor članu mihelca)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.4.2006 7:43:47   
Anonimen
Zakon oziroma partnerstvo poleg ljubezni, zaupanja in vsega ostalega potrebuje tudi enakopravnost. Pri vama je ni. user posted image

Ne morem si predstavljati, da bi se moj tako obnašal do najinih otrok. user posted image

Saj mi je hudo zate, vendar mislim, da pri vama ni rešitve. Daj sebi in otrokom možnost do ljubečega doma. user posted image

Veliko sreče! user posted image

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
28.4.2006 8:14:50   
natalia
življenje je prekratko, da bi vztrajala v vezi, ki je dejansko ni. Za dobro otrok razčistita čimprej, ker otroci začutijo sleherno spremembo v vajinem odnosu in to se bo odražalo na njima še dolgo.

jaz ne vem, mogoče pa si preveč mila, kar se tiče pogovora. če si da slušalke gor, mu jih dol vrži in ga sprovociraj - mogoče ti bo v jezi povedal, kaj ga teži, samo otroke daj tačas v varstvo drugam... jaz bi ga zaklenila v stanovanje in mu zagrozila z ločitvijo, če se takoj ne izjasni, kaj bi rad..user posted image  bolj strogo in samozavestno nastopi!! v dobro otrok.

želim ti veliko poguma in otrokom trdno oporo- mamo.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.4.2006 8:31:47   
Cikica
Draga anonimna.Če sta se pogovarjala in vidiš da nikoli ne peljalo nikamor,nevem zakajuser posted image več vstrajaš pri temuser posted image .Vem lahko je reči,težko narediti,vendar da se komaj,komaj spomni na svoje otroke in na tebe je zelo žalostno.Kaj user posted image kupuje v sexšopu,naj kupi user posted image čokolado...Dobro razmisli,v vsakem primeru ti bomo stale ob strani.Močna bodi,postavi se za svoj JAZ,en velik user posted image za user posted image ,tebi pa veliko srečeuser posted image user posted image user posted image  Lp,Cikica

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.4.2006 9:22:41   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: nina6
Premisli, zaradi česa vztrajaš z njim.

Premisli, zaradi česa vztraja s teboj.

Nudiš mu popolno oskrbo, pranje, čiščenje in še poskrbiš za njegove otroke. Si prvovrstna hišna pomočnica.

(odgovor članu nina6)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.4.2006 11:05:02   
Jutra
Točno tako, kot pravi Tehnofil. Takšni moški rabijo samo zastonj hotelske usluge, ki mu jih nudijo preko vseh meja potrpežljive ženske.

Ti si se končno zbudila. Moje mnenje: samo še v tej smeri naprej. Pogumnouser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.4.2006 15:38:09   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Jutra
zastonj hotelske usluge,

Niso ravno zastonj, so pa najboljše.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?