|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   žalostni konec moje zgodbe....:(
27.4.2006 19:35:52   
Sisy
hojla pupike,

ne vem če ste že slišale mojo nesrečno zgodbo tako da se tukaj oglašam ....

bilo je takole...v torek zvečer je je nenadoma zagrabila močna bolečina v levem predelu trebuha. Moj me je takoj peljal na urgenco kjer so mi naredili UZ-diganoza: izvenmaternična nosečnost user posted image ...Svet se mi je dobesedno sesul v sekundi...Obdržali so me v bolnici,me včeraj operirali in mi odstranili levi jajcevod in zarodek v njem ki je pa je bil tako majhen da so ga komaj našli  ...tolaži me vsaj to da je bilo vse skupaj tako majhno ...Moram pohvalit prijaznost dr.Kobala ki me je sprejel.Operiral me je dr.Tomaževič in mi očistil še desni jajcevod ki se je baje v enem letu odkar sem imela mojo laparo spet zamašil....user posted image

.... no in tako se je končala moja zgodba....prvi dan sem samo jokala...najbolj me je zabolelo pa takrat ko mi je moj prinesel stvari v bolnico in sem zagledala kako mu polzijo solze po licih in kako se zadržuje da ne bi bruhnil v jok....

...rekel mi je : ni vredno,najraje bi kar nehal z vsem tem saj bom na koncu še tebe izgubil....

ne morem vam opisat kako me je bolelo,nisem vedela kaj bolj boli-bolečina ob izgubi najine male pikice ali njegova bolečina...

no...zdaj se počasi že pobirava....in misliva pozitivno naprej...V Postojni naju čaka 5  zamrznjenčkov...in upam da bova lahko šla kmalu ponje...

za piko na i pa sem šefici povedala kaj se mi je zgodilo in mi je napisala tole: če boš do petka ok pridi v službo ker te čaka veliko dela...to je bil pa višek...malo manj kot iz operacijske mize bi po njenem morala v službo....sploh ne razumem...kako so lahko ljudje tako brezčutni?

Rekla sem si...ne bom se ozirala na nikogar...najpomembnejše je zdravje,pa tudi če ostanem brez službe...

no v glavnem...toliko sva dala že skozi da upam da najini lepi časi še pridejo...

enkrat nama bo uspelo, v to verjamem....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: žalostni konec moje zgodbe....:(
27.4.2006 19:39:04   
rožica25
Veš, sem prepičana, da je tudi vama usojena sreča. Le dosegla jo bosta po bolj trnovi poti kot  drugi.

Drži se. Tudi na partnerja se malo nasloni, ker zgleda da te ima zelo rad. Upam da bosta uspešno preživela to krizo.

Glede šefice - no comment!!!!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.4.2006 19:40:43   
Dejča
Draga Sisy, zelo mi je hudo, ko berem tvojo zgodbo user posted image , saj si le težko predstavljam, kako vama je pri srcu. Lahko pa sta srečna, da imata drug drugega in da najdeta moč v vajini ljubezni. Verjamem, da vaju čaka sreča in da bosta nekoč v naročju držala svojega user posted image .

Kar pa se službe in šefinje tiče, pa le tole - tudi v moji službi je nekaj takih kobil in ne splača se sekirati zaradi njih - najbrž imajo razlog, da so vseskozi v službi, kajne??

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.4.2006 19:41:49   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem se pošteno zjokala ko sem prebrala tole sporočilo.Sisy vse smo s teboj le bori se naprej in nikar ne izgubita upanja.Stisni se k svojemu dragemu in bo bolje boš videla.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.4.2006 19:47:39   
cmokec
Sisy, sploh ne morem verjet, kaj vse se ti dogaja. user posted image user posted image user posted image   To pa res ni pravično. Ko končno zagledata lučko veselja, se nekaj podreka. A dolgo tako ne more biti več. Zjokajta se in ne zadržujta bolečine. Zaupajta si svojo bolečino in breme žalosti bo lažje, če bosta v tem prehodu skupaj.

Potem pa po novo zmago. Z dvignjeno glavo in z optimizmom. Me ti bomo pa pomagale. Z besedo in pestmi, da se s pikico čimpreje najdeta - tokrat za vedno. user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.4.2006 19:53:04   
CIPRESA
Joj Sisy, sploh nevem kaj naj napišem. Hudo mi je zate in za vajino pikico!!user posted image user posted image

Res je zjokajta se, potem pa v nove boje!!!!

Jaz pa držim pesti za vaju že sedaj!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.4.2006 19:54:37   
Andy29
Sisy, tako zelo mi je žal. Kar solze so mi polzele, ko sem prebrala te tvoje besede.user posted image user posted image Verjamem, da si neutolažljiva. Punca, poskusi mislit dobro in bodi pogumna. tako kot si napisala: vajini srečni časi prihajajo! Sreča se bo nasmehnila tudi vama, mogoče že z zamrznjenčki. Glavno, da se imata rada, skupaj bosta premagala vse!
Želim ti vse dobro user posted image user posted image user posted image , andy

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.4.2006 19:55:34   
Teja K.
Svet je kdaj nepravičen in nam stori krivico. Moramo pa se zavedati, da nam je vedno naloženo le toliko, kolikor lahko prenesemo. Zgleda, da sta vidva z dragim res močna človeka, ker se vama vse to dogaja. Držim pesti, da bo vse z zamrznnjenčki OK. Oziroma-vem, da bo. Pet borcev čaka na vaju. Imejta se še naprej rada, bodita drug drugemu v oporo in predvsem ne izgubita upanja. Vedi pa, da mislimo nate vse punce, ki poznamo tvojo zgodbo in smo že kdaj kontaktirale s teboj.
Za šefico pa ne smeš skrbet: javi, da nisi OK in da te  ne bo. Če imaš kako boljšo možnost za službo, pa jo le vzemi, ker ta ženska je zmaj.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.4.2006 19:57:47   
Sisy
hvala drage moje...user posted image

mojemu ranjenemu srčku je takoj lažje ko preberem vaše besede...

zlate steuser posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.4.2006 19:58:17   
paris
Žal mi je Sisy.... ampak veš, jaz si ob hudih preizkušnjah vedno rečem, vsaka stvar je za nekaj dobra in vsaka stvar se zgodi z nekim namenom.....

Močno držim pesti in sem prepričana, da tudi vaju nekje čaka sreča!

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.4.2006 20:00:08   
ElaM
Sisy, spremljala sem tvojo zgodboin jokam s teboj.user posted image
Držita se, take izkušnje par še bolj povežejo in boš videla, da bo kmalu posijalo sonce tudi za vaju.

Kar se pa službe tiče, si pa ne jemlji k srcu. Meni je šef rekel, ko sem mu povedala, da sem noseča:" a zdaj pa še to." Najbolj me je bolelo, ker je vedel za mojo predhodno izgubo in vse zdravstvene težave. In takrat sem sklenila, da se ne bom več sekirala in od takrat sem na bolniški.

Drži se.user posted image

:)

(odgovor članu Andy29)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.4.2006 20:00:32   
Tejči
O groozauser posted image user posted image user posted image

Pa ti šefi, bi jih vse po vrsti prebutala, imajo kamen namesto srcauser posted image

Verjemi, vse bo še dobro, otroček bo tudi prišel in potem bosta najbolj srečna starša..le pogumno naprejuser posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.4.2006 20:14:35   
PBJ
Vsaj malo si predstavljam, kako ti je pri srcu...
Držim pesti zate, da se ti kmalu uresničijo močne želje - saj se ti tudi bodo in takrat boš rekla, da se je vse hudo dogajalo zato, da bo sreča popolna.

Tudi ti boš objemala detece, ki bo zraslo pod tvojim srcem ...
nekje vaju čaka, čaka na pravi trenutek.

Držim pestiuser posted image user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.4.2006 20:30:15   
KODA
user posted image user posted image
Za vsakim dežjem posije sonce.user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.4.2006 20:31:31   
tinkamiška
Sisy, tudi meni se nabirajo solze...sploh, ko sem prebrala kako je bilo, ko je prišel tvojuser posted image po tebe...sem pa vesela, da sta zbrala moč in mislita pozitivno in ne bosta odnehalauser posted image

Držita se in imejta drug drugega, vidva najbolj vesta kako vama je...

Držim pesti za vajine zamrznjenčke in da boš kmalu spet srečkauser posted image !

Z Izo ti pošiljava koš poljubčkov!!! Če boš lahko prišla na srečanje, pa ti ga bo Iza dala še v živouser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.4.2006 20:32:41   
pilotgirl
Ojla.Žal mi je zate in za tvojega dragega.Približno vem kako vama je.Ne obupajta,tudi vidva bosta enkrat vzela svojo pikico v naročje,verjemi.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.4.2006 20:38:32   
Suana
sisy .hudo mi je da sta morala s svojim dragim dati skozi še to preizkušnjo....user posted image

ko sem brala tvoje sporočilo ,so mi po licih začele teči solzice ,kajti lahko si mislim kako se počutita  in da sedaj mislita da se je vse obrnilo proti vama.....
verjeti morata ,da bo tudi za vaju prišel čas ,ko bosta srečna starša ...ne smeta obupat  ,ne dajta se....vzemita si čas da si opomoreta in izjočita svojo bolečino ...

mislim nate.....user posted image user posted image

lp suzana

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.4.2006 20:39:33   
Moa
Sisy.. zal mi je zate.. ampak verjamem, da te caka sreca.. ena mala srecica.... user posted image
Resnicno drzim pesti zate.. za vaju.. za vas... Vse bo se dobro! M.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.4.2006 20:59:19   
Špela100
Pravijo, da vse kar te ne ubije te okrepi.
Žal je res tako.
Bodita močna, sigurno je nekje otroška dušica, ki si vaju bo izbrala.

(odgovor članu Moa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.4.2006 21:10:04   
Gina
Zelo mi je hudo zate, sisy. Nimam besed, ki bi te lahko potolažile. Želim ti iz vsega srca, da bi se ti čim prej nasmehnila sreča in da bo naslednja nosečnost taka, kot si jo vsak želi. Čim več energije ti pošiljam in da bi spet videla sonček.user posted image

p.s.: dr. Kobal je mene 2x zašuštral, tako da njegova prijaznost je tudi vse, kar je meni lahko nudil.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.4.2006 21:52:50   
Jana4
Sisy, ne obupujta, ker bo tudi k vama posijalo sonce. res je grozno doživetje, vem iz lastnih izkušenj, toda kot pravijo, vse vsi izgubljeni otroci vrnejo nazaj. Skoraj verjamem ker sem sama imela po prvi hčerkici 4 SS in eno izvenmaternično nosečnost. Po 7 letih pa sem zanosila s trojčki in jih normalno donosila. Zato ti pravim da ni nič nemogočega. V to bodi trdno prepričana in zgodilo se bo, verjamem.
Veliko sreče in veselja vama želim.!

You're Unique, Just Like Everyone Else....

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.4.2006 22:27:35   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

user posted image ,

Ribica

(odgovor članu Jana4)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
28.4.2006 8:36:26   
vampirka
Sisy moja draga! Jaz sem že v sredo potočila kar nekaj solz - razočarana na šlamparijo (v MB so tiste, za katere so imeli sum na IMN ves čas opazovali in na koncu so jim samo prepihali jajcevod, ko se je sum potrdil...ti revica pa si mogla vse skupaj še ekstra pretrpet) user posted image user posted image user posted image ! Zdajle, ko sem prebrala epilog tvoje žalostne zgodbe, ti lahko rečem samo eno - vem, da ti je hudo, da te boli ampak obenem mislim, da se moraš zavedati, kakšno srečo imaš!!! Ob sebi imaš nekoga, na katerega se lahko zaneseš, ki te ljubi in bo s tabo šel skozi vse do konca!!! In to je tisto, kar je v življenju najpomembnejše!user posted image
Tako kot sem ti že napisala na sosednjem forumu...naslednje leto takle čas boš že voziček potiskala naokrog! V to močno verjamem in ti ti tudi user posted image !!!
Virtualno sem ti poslala že sto objemčkov - upam, da te bom lahko kmalu tudi v živo objela in spoznala kakšna fejst punca si!

P.S. za službo se pa ne sekiraj...takega človeka kot je tvoja šefica čaka za kakim vogalom tisto, kar si zasluži - ali pa jo je že doletelo (vsaj kar se možganov tiče, izgleda user posted image )!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.4.2006 8:51:50   
emaa
Sisy še vedno komaj verjamem, da je to mogoče. Ni pravično po vsem tem, kar si dala skozi. In vem, da bosta imela več sreče pri zamrznjenčkih.
V mislih s tabo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.4.2006 9:23:53   
lana38
Sisy!
V mojih očeh so se pojavile solze, ko sem prebrala kaj si napisala. Sem sicer že vedela včeraj zvečer, ampak danes me je še bolj stisnilo, ko si sama pisala o tem. Vem kako trpi tvoj user posted image . Tudi moj user posted image  je takrat, ko sva bila v LJ, rekel da sigurno ne bo več imel otrok, ker ga je vse skupaj zelo prizadelo, ampak zdaj  ko je minilo že 2 meseca od tega, pa prav tako veselo načrtuje user posted image , kot jaz in seveda že delava na tem. Tako da bosta tudi vidva skupaj prebolela to žalostno in bolečo izkušnjo. Verjamem, da vaju bo še bolj povezala in utrdila, da bosta močnejša. Žal je tako, da nas včasih takšne grde stvari še bolj povežejo in takrat komaj spoznamo, koga imamo ob sebi. Želim ti, da čim prej preboliš vse skupaj.
Šefico pa imaš res grozno. Sploh si ni zaslužila, da si jo obvestila. Moja je bila pa res zlata, ko se mi je vse skupaj zgodilo. Drugače tudi daje vtis, da je bolj "stroga", ampak ob moji izkušnji je bila zeloooo razumevajoča. Rekla je celo, da naj bom doma, kolikor bom pač potrebovala, da se psihično poberem, pa me je prav tako čakala cela gora dokumentov v službi.
LP

lana38

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?