Anonimen
|
Zadnje čase kar mrgoli postov alla sem slučajno prebrala mail, pa sms, pa listek v denarnici... pa saj veste kakšne zgodbe mislim. Da se je vaš partner dopisoval s to ali ono žensko, sodelavko, bivšo punco,... In vedno me preseneti vaš odziv, da se zgražate, kao kako lahko gledaš partnerjev mail, sms-e, mu brskaš po telefonu, itd. Kje je meja? Do kam bi šle ve/vi, če bi sumili, da vas partner vara? Mu RES ne bi prečekirali maila ali telefona, zadnje klice...? Bi mu enostavno zaupali? Jaz priznam, da bi šla pogledat. Zdej me pa linčajte! Bi, če bi me fejst zanimalo, če bi kaj sumila, bi pogledala. Moj ve za moja gesla na mailu, sam maila nima. In jaz bi čist samo sebi pripisala krivdo, če bi on to prebral, da bi si pa jaz z nekom neki skrivaj pisala. Isto je s telefonom, GSMom, še enakega imava, lahk bi se zmotla, sam OK, nič ne skrivam pred njim, ker nimam kaj, vse lahko vidi, isto pa pričakujem od njega. Odkritost. Moje mnenje je, da nekih takih skrivnosti ne sme biti v partnerstvu. Ali vendar? Kaj in koliko? Torej, če bi bile 95% sigurne, da vas vara, bi mu pogledale mail in GSM, če bi zagotovo vedele, da nihče ne bo vedel?
< Sporočilo je popravil hothien -- 26.4.2006 12:37:22 >
|