|
Tašča/tast,da te kap 23.4.2006 22:12:26
|
|
|
|
NRMM
|
Sej ne vem kako naj začnem, ker mi še zdej dobro ne potegne od popoldan, upam, da bo sedaj bolje, ko bom mal pojamrala . Danes mi je lase dvignila kdo drug kot tašča , tast pa možu (njegov oče). Včeraj je imel tast rd in nas povabil ven. Predlagal je večerjo, ampak ga je mož lepo prosil, če se lahko ta večerja prične okoli 17.00, ker najbolj pozno ob 21.00 naša zaspi, prej pa še kopanje ipd. Ok saj kopanje ni problem, se lahko tudi kakšen dan izpusti, ampak če pa ob 21 ni v postlci pa je potem čisto out. In tast seveda ni uslišal svojega sina in je rekel, da je večerja ob 20.00 in nič prej, pa še nesramen je bil, češ, da se on pač ne bo nobenemu prilagajal. Ali bomo šli ali ne sem dala odločitev možu. Odločil se je, da ne gremo, ker zakaj bi spreminjali ritem ,če smo jo tako navadili, stara pa je komaj 4 mesece. In tako smo šli danes k njim, da bi mu čestitali in predali darilo, ampak se noben ni hotel prav pogovarjat z nami, tašča je prišla na spregled, tast ne,no čeprav bi bilo boljše, da tudi nje ne bi bilo. Tast darila sploh ni sprejel, je rekel, da je imel včeraj rd in ne danes, da smo ga zamudili, tašča je pa (vsaj zame)taaaaaaaaako hudo mim pihnila, da mi je padla tema na oči. Je rekla, da je čas, da začnem našo navajat na to, da se gre tudi kdaj pa kdaj zvečer ven (a la včerajšnja večerja) in me je skor fršlok. Meni tole nikakor ne potegne in bolj se pogovarjava z možem, tudi njemu ne. Je ta izjava normalna in obnašanje obeh ali jaz delam preveliko sceno?? Zame je 4 mesece hudo premalo, da bi jo zvečer/ponoči vlačla po gostilnah ozr.navajala na tako. No še to, ker je bil tako hudo razočaran nad njihovim obnašanjem je vzel tudi darilo in ga nesel domu, čeprav sem rekla naj nese nazaj in pusti na mizi, ampak ni hotel. No mal sem se izpovedala, še pasalo je. Lahko me ''popluvate'', podate kakšno pametno besedo, vse sprejmem . Lep večer še naprej!
< Sporočilo je popravil NR -- 23.4.2006 22:13:03 >
|