|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
21.4.2006 6:46:38   
zaljubljena23
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Zdej sem prisopihala po klancu navzgor, cist sem mokra. Sploh se nisem zavedala, da je tolk mocno sonce in tolk toplo. Evan pa spi v vozicku. Ne vem kaj mu je, ampak ze dva dni ful joka in bi bil samo po rokah. Pol pa uceri zvecer, kot da bi odrezla, se je sam igral 2 uri, zajokal pa samo, ko je mene vidu.user posted image Mi je tolk grozen, ker ne vem, al ga kaj boli, a je samo tecen, zaspan...
Sem pa ugotovila, da to moje predrago dete, ze samo sedi in tud po 15 min ce je treba. Pol se pa navelica, pa v jok. Samo ga ne mislim se posedat, ker pol bo pa spet kaj narobe.

Tery, jst sem tud to razmisljala, da v bistvu vsk lahko potegne slikco dol (napaka RRja). Po drugi strani ti pa tud zaklnejen album ne pomaga - mislim, da je za enga hekerja to manjsa ovira, ce se je ze  namenu v stran vdirat.
Ja, pa zato tud jst ne objavljam nagih slikic, jih mamo pa drugac malo morje.
2ursae jst mu dajem ustekleniceno vodo. Je nikol nisem prekuhavala, ker ma prevec kamna.
Pia - uceri sem napisala cel roman glede tvojga odnosa. Povzetek: isto kot teta beta - jst bi ga skenslala glede vajinega intimnega odnosa, naj hodi samo na obisk, tko kot loceni ocetje.

No zdej se je pa tamal zbudu, bom pol dokoncala.  

Najprej se opravičujem, ker se bom malo pomešala v vaše poste, ampak enostavno ne morem biti tiho. Glede albuma na RR, hmmm saj obstajajo kode, kjer lahko zaščitiš, da ne moreš sneti slike dol, samo kaj, ko pa npr. z mozillo brskaš, pa lahko slikco vseeno dol vzameš. Kaj pa na računalniku, tudi slike, ki jih imate doma na računalnikih, uff mala malica za takšne, ki se s tem ukvarjajo, jaz vsako takšno sliko takoj zapečem na cd in jo dol zbrišem, kajti pred današnjimi hekerji ni nič varno. Pa še nekaj v vednost stara sem 21 let in sem ženska, pa poznam nekaj računalniških fint, kaj šele tisti, ki se malo bolj spoznajo na tole, vse bodo naredil, da bodo prišli do željenih slik. Tudi jaz sem že imela takšne in drugačne izkušnje, s temi bolnimi ljudmi, zame so res bolniuser posted image user posted image user posted image

Še enkrat se opravičujem, ker sem pokomentirala tole

Lp

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
21.4.2006 8:14:25   
ninocka
Dobro jutro!!!! A vse se spite, pa tak lep soncek je zunaj?

Tery dober avatar!user posted image Je Nik ratu pravi pozer user posted image Se en komentar glede kakanja (sem hotla ti ze tja napisat, sam ko je tako vzdusje zdej tle na RR in se pol vsak "nepristojen" v vsak post in v vsako besedo vtakne) - nekje sem brala, da se vse nepokurjene kalorije pri dojenckih kazejo v pogostosti kakanja. Tko tud ni narobe, ce par dni ne kaka (seveda, ce ga ne napenja in ne boli), ker naj bi to samo pomenilo, da je pac pokuril vse zaloge in ni nic ostalo za prebavo. No tko nekak, laicno povedano.
Ameli cestitke za napredovanje user posted image user posted image user posted image

KMA upam da sta s tvojim ze poslihtala.

Teta beta - samo v opozorilo - jabolko tudi zapirajo, sploh surova in postana. Tko da ce je Dasa tolk obcutljiva in jo hitro zapre, bolj previdno z bananami, jabolki in korenckom (ce se spomnis, je tud Pia rekla, da je Nino zaprlo). PA velik ji daj za pit tekocine (cajcka, sokca, vode). Baje je zaprtje pogost pojav, ko se dela prehod na gostoo hrano, ker otroci tudi premalo pijejo in pol ne morejo kakat.

Kati cetitke za zobek user posted image user posted image user posted image . A je ze zunaj? MI smo pa se kar brezzobi, slinmo se pa se zmer kot  polzek Bibo...user posted image   Nismo vse iz MBja. Velik nas je tud iz LJ in okolice. Od kod si pa ti? Na cigavo  kavo prides? Maribosrko ali Ljubljansko user posted image user posted image user posted image . Jst Evanu dajem piskote z glutenom in kasice, ker vemo, da nimamo alergije na psenico. Ce ne bi vedla, bi s temi stvarmi seveda se pocakala. Sem lih zadnjic razmisljala, kolk mi je zdej lazje mu kaj za  probat  dat in poskusno skuhat, ko vem da ni alergicen in mi ni treba zraven diha zadrzevat, a se mu bodo kake pikice nardile al ne.

Zalolina - Evan ze ma en ustaljen urnik, zaspi ob 11h (za ene 2 -3 urce), zato si  lahko sosedje ze po nama skor uro nastimajo, ker se takrat vedno odpraviva ven , pa potem recimo okrog 4ih (ce se ne dogaja prevec zanimivih stvari ) za ene pol urce, pol gre pa ob 8ih spat. Lepo se mejte na Pokljuki!

Vidim, da je RR zajela prava panika glede teh slik. Sele zdaj razmisljam, kolk smo v bistvu naivne oz. nepokvarjene. Jst ne bi v neki sliki enga nazga dojencka vidla nikol nic pokvarjenega. Res ne razumem tistih ljudi, ki v tem uzivajo. Mislim, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zame si te ne zasluzjo nicesar drugega, kot kastracijo in dozivljenski zapor. Pa seveda javno ozigosanje, kaj je.

Kava - no potem pa jst potrjujem torek (ce se bomo prevec odlocale, se bo se vreme skisalo user posted image ). Kje pa? A pri brunarci al kje drugje - Kolosej?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
21.4.2006 9:46:12   
kati*
živjo

pa so se začeli lepi dnevi user posted image

ninocka
zobek je še mal zunaj - vidi se še ne, a je pa tako ostra š****, da mu ne bom več dajala mojih prstov za žvečenje. Me je kar mal strah kako bo z dojenjem, ker me je že zdaj včasih kar mal ugriznil (pa je bolelo ko user posted image , pa sploh zobkov še ni blo)

kava? Kaj ste kaj zmenjene. Midva sva iz okolice LJ (Pijava Gorica).

Zaljubljena 23 se strinjam s tabo.

lp, K

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
21.4.2006 14:57:45   
2ursae
hoj, hoj,

moj user posted image  je začel dopoldne nekam redkeje spat, tako da mi "odžira" čas, ki je bil odmerjen za RR user posted image user posted image .

Nič ni novega, razen tega, da se tud pri nas sedenje močno izboljšuje - včeraj je sedel sam skoraj 5 minut user posted image

se bom kar na vprašanja pa komentarje vrgla:

kati, ti ki si med novejšimi: me smo se že mal predstavile druga drugi (poglej na strani 6 in 7), pa bi še ti mal povedala o sebi, kaj praviš?
Zdaj sem pa čist zmedena, kar se glutena tiče ... nič, bom mal razmišljala na to temo, pa bom videla, kako se bom odločila.

zaljubljena23 ... hmmm, a veš, kako jaz razmišljam: v današnji poplavi sličic po netu, je tako minimalna verjetnost, da si bo en pervo pa glih mojega izbral. Pa recimo, da je res, da je zaklepanje albuma kar se tega tiče precej brezveze - sam si mislim, da bo en tak user posted image  raje posegel po nezaklenjenih slikcah kot zaklenjenih, ker se mora za slednje mal pomatrat, za prosto objavljene pa ne. Priložnost naredi tatu ... jaz v ta rek ful verjamem. Ma, ne vem, tole je že mal preveč, raje ne bi postala paranoična. Recimo, ne sosednjem forumu so ene rekle, da ne pustijo svojim otrokom, da se goli kopajo na morju user posted image  - moj se definitivno bo kopal nagec, pa se zradi tega ne počutim neodgovorna mama. Konec koncev ga tud dajem v avto, pa vem, da se lahko zaletimo.
Svet je definitivno pokvarjen, sam zato ne bo omejeval moje srečne existence z golim otročičem na plaži.

Zalolina, pri spanju smo bili že lepo ulaufani, pa se spat lovimo - mi da mali dopoldne kar vetra user posted image

Tery, user posted image user posted image  za Nikove uspehe. Kul avatar user posted image user posted image . Moj je tud že prastar, ga moram menjat.

Pia, evo tebe bom pa malo bolj obdelala user posted image user posted image , si mi mal na žulj stopila user posted image . Tko je: ne vem sicer, kaj si predstavljaš, da ljudje počnejo na duhovnih vajah, pri skavtih in na romanjih. Najbrž, da cel ljubi dan preživijo v tišini, molijo in dolgčas pasejo. A-a. Te zadeve so super zabava za mlade, kjer pojejo, se smejejo, zafrkavajo in, res, tud razmišljajo in poglobljeno pogovarjajo. To še zdaleč ni izguba časa, kot očitno misliš. Ni alkohola, ni drog, samo "good clean fun". Super za duhovno rast in dobra popotnica za odraslo življenje.
To, da je neki ženski družina vrednota, še ne pomeni, da je krščansko vzgojena. Kot jaz vidim današnji svet, je družina vrednota današnje civilizacije in ne le krščanskega nauka. Sem prepričana, da je tudi neverna ženska zamorjena, če jo moški po 10ih letih pusti samo z malim otrokom. Če ženska poleg službe in štacune nima drugega življenja, je za to bolj težko kriva vera. Tud jaz sem verna in ko sem nazadnje preverjala, ni nikjer pisalo, da moraš čepeti doma in se vzdržati hobijev user posted image . Mal pretiravaš, no.
Ženske sicer ne poznam, ampak jaz ji takega darila ne bi dala, saj je očitno, da je zaradi svoje "razveze" žalostna in je ne bi v tem še podžigala.

Kar se pa tiče mojega pogleda na cel vaš 5-kotnik ... ja, očeta od Nine še mej kot očeta od Nine, čes drugega si pa od tebe ne zasluži. Za Nino bi bilo morda fajn, če bi bila v stiku s sestrico, sam če se z njeno materjo ne zastopita, je brez veze, da se matraš. Pa še, če bi bile v stiku in bi bila tvoja Nina kdaj na obisku pri nih, Bog ve, kaj vse bi ji 1st mama natvezila o tebi. Raje bejž stran.

Ameli, si se že kaj potolažila? Ste razčistili? Po moje je tvoja tašča bolj netaktna kot pa zlobna. Mogoče pa tud tvojima nečakoma ni ničesar dala, ko sta bila user posted image . Ne da je to opravičilo, ampak vseeno, lahko da tko razmišlja ...

Ninočka, o, bad za uno žensko v porodnišnici. Mogoče pa ni tako slaba, ampak je bila utrujena od poroda, al jo je grabila depresija ... na vem, mogoče pa ni vse tako črno, kot je bilo videti, nikoli pa ne veš.

V torek mene ni, ker avta še nimava - najbrž ga dvigneva v torek ali sredo. Juhuhu user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
21.4.2006 15:23:58   
2ursae
još jedno pitanje:

zanima, me, če je treba kaj trenirat, da se otrok stegne z rokicami proti tebi in s tem pokaže, da želi prit v tvoje naročje? Jaz, preden ga dvignem (priznam, ne vedno, ampak ko se spomnim) stegnem svoji roki proti njemu in rečem "pridi, pridi", pa me sam v dlani gleda in se muza. Nč mu ne kapne user posted image . A to kar pride samo po sebi čez noč al je treba kako drugače trenirat? A trenirate tud pa-pa? Kako?

many thnx

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
21.4.2006 17:25:30   
2ursae
jupiiiii, 3 zvezdice imam. Zdaj, ko sem prišla pa v višjo kategorijo, bojo pa moji odgovori bolj kvalitetni user posted image user posted image .

Nobene ni nikjer - saj vem, možeki so prišli domov in se imate fajn. Moj pa še dela, imajo v gosteh enga profesorja z Nizozemske in ga z direktorjem zabavata. Upam, da mu ne bo treba tudi jutri it v službo.

še en na moj račun:

Koliko pravnikov potrebujemo, da podmažejo kombajn?
Samo enega, če ga spustimo skozi res počasi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep vikend, vremenska napoved je user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
   [Brisano sporočilo]
21.4.2006 20:24:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1332
21.4.2006 20:49:35   
ameli
Čer.
Mene že dva dni zafrkava internet in dela tako počasi, da nimam sploh nimam volje. Povrhu vsega pa pišem še seminarsko nalogo pa z diplomo sem že tudi začela...... pa še tako lepo vreme je.
Še vedno nisem oprostila tašči za tisto neumnost in ji tudi ne bom. Moja tašča prav gotovo ni zlobna  je pa NEUMNA! In da ne boste mislile, da je kakšna nerazgledana ženska, sploh ne, je visoko izobražena, bila je celo direktorica komunalnega podjetja v našem kraju (hkrati pa tako tele!)! Eh, nima veze....

Tudi MArk je začel sam sedeti in moram ga pohvalit, da je postal tako pridenl. Normalno! Sedaj si lahko ogleduje vse z čisto druge perspektive. Sedaj ga lahko pustim samega, ko grem lulat in ni nobene galame (ga pa obdam z dekicami)
2ursae Mark še ne steguje ročic, ko ga dvignem. Ga pa vedno vzpodbujam tako, da sama razširim roke in ga vprašam"greš k mamici". Redno trenirama pa-pa in sicer tako, da zjutraj mahava atiju, ko gre v službo, potem pa pomahava še vsem pliškotom na omari,.... učim pa ga tudi kazati, kako je velik (ko se previjama mu stegnem ročice nad glavo in mu govorim "tako je Mark velik").
Za pit dajem Marku samo ustekleničeno prekuhano vodo (vre cca 3-5 min).
Kati* jaz sem p vprašala kako je z glutenom. Pa se je že ob vprašanju zgorzila in rekla, da naj počakam vsaj do 9. meseca če že ne do enega leta. Jaz se tega držim
Tažana jaz tudi nonstop pucam, rezultatov pa nikjer. Da o peglanju in pranju sploh ne govorim : ne konca in ne kraja! Je pa tudi pri nas vse polno vozičkaric user posted image
Zalolina mi imamo že kar utečen urnik. Sedaj, ko sva pa cel dan zunaj pa je še več spanca. Uživajte na Pokljuki.
Tery user posted image user posted image  bravo za nogico in za avtar.
Doroteja kje si se pa ti izgubila?? Upam, da je Alina zdrava.

Mark bo vsak hip dobil še dva zobka zgoraj. Ju z prstom že občutim user posted image user posted image .
Aja, še to, takoj po praznikih greva v vrtec na igralne urice. Upam, da nama bo všeč. Sem pa izvedela, da ga ne morem vpisat pred enim letom. Tako imam sedaj problem, kam ga dati septembra user posted image . Povrhu vsega pa so mo v službi rekli, da dobim samo 12 dni dopusta. Sedaj bom verjetno za september poiskala kakšno študentko, da bo čuvala moj zaklad (ker tašči ga definitivno ne bom dala!)

Kava za torek pa je tak: na plavanje gre zaven mož, ker ima cel teden dopust. Če ga bom prepričala, da gre ta čas, ko bomo me kafetkale v Bauhaus, velja, če ne pa..... Se še zmenimo.
Naslednji četrtek pa gremo na dopust v Olimje,. Se mi že meša od veselja.

Lep vikend
Vesna in Mark

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
21.4.2006 22:13:37   
doroteja23
Ameli midve sma še tu!! No malo. Drugače pa se potepama po sončku in ga probama maximalno izkoristit. Mi zdaj prav paše in sma cel dan odsotne.
Zdrave sma, le očko ima malo vneto tak da imama kapljice.

Aja, kekse brez glutena se dobijo v interšparu in xicer od neke firme gloten se mi zdi. <jih pa najdeš na polici za dietičare.

Kaj pa žemljica? Saj v njej je tud gluten. 

Drugače pa je pri nas vse po starem. Alina hodi spat ob osmih, čeprav bi rada da bi šla mogoče spat bolj pozno. Sploh zdaj v tem času ko je zunaj tak dolgo svetlo. Popoldan hodi spt med 14 in 15 ur. Pa zjutraj po telovadbi. To pa je nekje ob 10.
Zdaj imamo en popolni gosti obrok. Z drugim pa bomo malo počakali.
Med prvomajskimi prazniki ne gremo nikamor, ne da bi vedla.

No se vam javi v kratkem in še kaj napiem morem it po user posted image  v službo!

Ameli jaz sem za kavo ti pa se odloči in javi. Kaj pa ti teta beta?

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
21.4.2006 22:20:56   
kati*
2ursae da se še jaz predstavim:
- stara sem 27 let, z možem bova čez 1 teden praznovala 1. obletnico poroke, sicer pa sva skupaj 6 let
- Luko sem rodila 30.9.05 in od takrat ima najino življenje popolnoma nov smisel , želiva pa še večjo družinico
- živimo v svojem podstrešnem stanovanju v hiši skupaj z mojimi starši v okolici Lj
- sem dipl. molekularna biologinja in zaposlena v farmac. družbi
- hobiji: rada imam vrt in rože , rada tud pogledam kak dober film ali preberem dobro knjigo

na kratko je to vse

treniramo pa-pa in da stegne rokice proti meni zgolj tako, da to večkrat počnemo in upamo, da bo nekoč nas presenetil in ponovil za nami

tery naš je kar velik in krepak fant (68cm, 9,3 kg), ki zelo rad papca drugo hrano. No, zdaj ko mu zobek raste, se mi zdi, da se raje crklja pri meni. Sicer pa poje okrog 180-200 g hrane pri enem obroku. Sicer pa se mi zdi, da imam jaz relativno malo oblečenega svojega otroka, ko gledam druge (pa ni bil še nikoli bolan - trkam). Zunaj ga imam vedno malo bolj oblečenega kot sem jaz (danes je bil brez traku za ušesa in body s kratkimi rokavi ter majčka z dolgimi čez), noter pa ima ponavadi le body z dolgimi rokavi in hlače. Žabic in kape že lep čas ne nosiva več.

ameli jaz sem le napisala kaj sem našla glede glutena, ker me ja paš zanimalo kako je s tem, saj so tudi mnenja stroke različna in ker se mi je zdelo zanimivo, sem prilepla na forum. Kako boš pa ti delala, je pa čist tvoja odločitev.

lp, K

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
21.4.2006 22:57:42   
ameli
Kati* ja to z glutenom je tako, da ima vsak svoje mnenje. V paparici naprimer piše, da po 6. mesecu lahko začnes z izdelki, ki vsebujejo gluten. Ko pa potem obrneš tri strani pa piše, da po novem priporočajo, da naj počakaš do enega letauser posted image . Valjda bo vsaka naredila, tako kot misli, da bo najbolje za njenega user posted image .
Sem pa prebrala tvoje zapiske in so res zanimivi.

Isto je npr. z kožico na lulčku. Eni pravijo pusti pri miru, drugi vači gor, tretji vlači dol,.... user posted image user posted image user posted image  pol pa naj vem, le naj vlačim al ne al kaj user posted image

Doroteja, super, da sta OK. Kekse pa bo moj jutri poiskal v šparu, žemlje pa mu še nisem dala prav zaradi glutena. 

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
23.4.2006 10:33:23   
Pia67
Živjo!

vedno znova mi je žal, ker se naši odgovori občasno berejo tako dvoumno. Kljub animacijam, razlaganju itd.

2ursae, duhovnih vaj in dejavnosti v zvezi z vero niti najmanj ne jemljem tako enostransko kakor si opisala. Nekaj let sem učila računalništvo na šoli in se spomnim s kakim veseljem so otroci pričakovali vikende srečanj v zvezi z krščanskimi organizacijami. Gre le za to, da mati prvorojenke živi v vati, ki daje lažni up varnosti. In potem se ji je sesul svet. Knjiga Razvezana mati ima dobro vsebino in cel kup predlogov kako prebrodiš krizo. No, meni je pomagala, čeprav nisem pristaš raznoraznih knjig v stili "kurjih juhic". Toliko o tem, sem pa vesela tvojega mnenja in si mi kljub vsemu dala misliti. Hvala ti!

No, da se vaša mnenja o moji "sagi" resnično udejanjajo, je priča dogodek teh dni. Vikend očka sem postavila pred dejstvo, da tako ne bo šlo. Jaz nekaj potiho upam, greva se kvazi družino z vsemi možnimi pritiklinami na obroke vsakih 14 dni. Posledica je, da je naju z Nino skenslal in naju-malo sebično pišem, navsezadnje gre za otroka in njegovega očeta, Nine ne bo več obiskoval, ker preveč zahtevam. Torej sem dežurni krivec z dalekoročnimi posledicami. Ni mi vseeno, tolažim pa se, da je vsaka stvar za nekaj dobra.

Še enkrat hvala za vaša mnenja, na torkovo srečanje me ne bo, ker sem preveč zamorjena in zna biti, da ne bom ravno v okras prešernemu spomladanskemu vzdušju.

To je vse za danes, o bolj prijaznih temah pa kdaj drugič.

Damjana

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
23.4.2006 10:41:10   
2ursae
' jutro, kako ste?

sem prišla mal čvekat, ker se mi ne ljubi pospravljat user posted image .

Tery, men se tud zdi, da sta najina malčka sorodni dušici user posted image . Moj tud noče pit - by the way, a si to že kaj uštimala? - pa ta user posted image  extenzijski vzorec imata user posted image . Kar se pitja tiče, mojemu ni do flaške, ni mu do lončka, nič. Če mu dam po žlički, gre pa po bradici in nimam pojma, kolk spije, če sploh kaj. A mislite, da je kaj hudo narobe, če se poleg goste hrane samo doji? Sem zadnjič mojega poslala, da v štacuni kupi instant čaj Hipp z jabučkom, ker sem zadnjič na forumu zasledila, da imajo otroci to radi, pa je prišel nazaj praznih rok, češ, da je not sladkor in E330 (kancerogen) in da tega mali že ne bo pil. Ma, kako lahko dajo take substance v baby proizvode user posted image .
Kolk mg poje Anže ne vem, lahko ti pa povem, da dopoldne poje cca 1,5 dcl zelenjavce ali sadja, popoldne pa 2 dcl mlečne kašice s sadjem. Razmišljam, da bi počasi uvedla kosilo, sam še ne vem, če ne bom počakala do 8. meseca, ko mu bom začela dajat tud mesek. Kako pa ti najdeš čas za kuhat Niku? - kot razumem, ni ravno najbolj pri volji, če ga pustiš samega. Jaz mu malco skuham med spanjem (njegovim, seveda user posted image , tolk izurjena kuharca nisem), kdaj mu bom pa delala kosilo, pa je zame uganka.
Mi bomo tud kupili Stokkeja, imam na očeh rdečega, ki sicer ni ravno najbolj "manly", sam paše v kuhno. Kolk pa stane?
Not je oblečen v hlačke in body z dolgimi rokavi, je imel pa včeraj popoldne tud kratek rokav user posted image . Za ven mu dam pa čez to še ene hlače (trenirko al pa tanke hlača, odvisno od temperature), copatke in bombažni puloverček ali jaknico, spet odvisno od vremena. Pa čepico ali trak - saj veš, odvisno od vremena user posted image . Pa pokrijem ga z bombažno dekico.
Hja, kako na plaži - dobro vprašanje. Jaz bom probala najprej brez plenice, pa bom pač mal pogosteje menjala brisače pod njegovo rito, če pa ne bo šlo, bo dobil pa plenico. Kaka mi pa itak 1x dnevno, pa še to se mu na faci takoj vidi, da je proces v izvajanju, tako da mislim, da ga bom pri tem ujela. Itak pa kaj - če se polula po plaži, mal poplakneš z vodo, če se pa pokaka, pa pobereš kakec in spucaš kamenčke - sem imela lani priliko v živo vidit, kako se temu streže, se je ena punčka na plaži takole pokakala in je mami spucala. Sicer to pride v poštev šele, ko hodijo, valjda ga ne bom posedala z nago rito na kamenčke.
Mazdo bom tud jaz peljala, saj ni tako ogromna - mislim je ogromna, sam je pač visoka, kar ne moti, mal širša, pa ne dosti, pa mal daljša, samo manj kot karavan. Pa še kupila sva parkirni senzor (sem vztrajala, da ga rabim user posted image ), tako da bo menda že šlo.

Doroteja, ja, žemljica je tud glutenasta. Bi bilo boljš počakat.

Tery in Ninočka, res kul avatarja. Pa sploh ne bi rekla, da sta to Nik in Evan, tako misteriozno izgledata user posted image .

Katja, a si noseča al nisi? Kako je zdaj s tem?

To je pa to ... moj tud že lepo napreduje pri sedenju. Sicer se še mal maje, ampak je včeraj sedel pol ure, pa tud že brez večjih težav pobere s tal igračko, ki leži blizu njega. Najbolj uživa, ko sedi in brklja po svoji košari z igračkami user posted image . Pa tako je ljubek, ko se igra, pol se pa obrne k meni, stegne rokico in me poboža po obrazu, pol se pa naprej špila user posted image user posted image user posted image . Mami se pa čisto topi.

lepo se mejta, drug teden so pa prazniki, juhuhu. Ameli, jaz te čist štekam, da se ti zaradi dopusta že meša od veselja user posted image

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
23.4.2006 10:55:15   
2ursae
Pia, ne vem, kaj naj ti napišem v zvezi s tvojim moškim ... imam znanko, ki je šla s svojim tudi narazen, ko je bil njun sinko še user posted image  in on se je čist odtujil od njiju - tako, kot se je zdaj odločil Ninin oči. Po parih letih je skesan prišel nazaj in zdaj malega obiskuje vsako nedeljo. Tipu je totalno žal za vse, kar je v zvezi s sinom zamudil, samo zdaj je že prepozno.
Ne vem sicer, kaj si tvoj misli, samo imam občutek, da še ni čisto odrasel. Mogoče si boš pa zdaj, ko se Ninin očka ne bo več igral svojih igric, lažje našla kakšnega drugega stalnega partnerja, ki bo Nino vzljubil in prevzel vlogo očeta. 

Pa ne predstavljam si, da si zamorjena, ker se mi zdiš take sorte oseba, da si neodvisna in se super znajdeš brez pomoči drugih user posted image . Saj je Nina super punca samo po tvoji zaslugi user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
   [Brisano sporočilo]
23.4.2006 15:20:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1340
23.4.2006 20:02:07   
ninocka
Na hitrco porocam, ker pol moj najdrazji spet igra igrce.
Utrujajoc vikend, sploh zato, ker se je Evan odlocu, da se bo zbujal s prvimi soncnimi zarki pred 6 zjutraj (user posted image ) in potem skaklja po meni in ociju. Da pa mu to ni dovolj, pa me se cuka in vlece za lase. Kar pa seveda ful boli, v polbudnem stanju je pa to itak ful s(h)ok.
Povrh vsega mam pa spet to user posted image M, ki kar lije iz  mene. Vsakic, ko vsatnem, mam obcutek, da mi je ponovno odtekla voda. Pa se ful slabo se pocutim (tko se nisem se nikol pri M, kot da bi mi odtekala prava kri (sej vete kaj mislim)), kar megli se mi, stvari mi padajo iz rok, vrti se mi, pa se totalno crknjena sem...ce ne bi mela tete krvavceve na obisku, bi rekla, da sem noseca.
In se to - zadnjic sem zatipala v visini levega jajcnika neko bulico. Pa ne vem, a je blo to zarad M, da je bil jajcnik povecan, al sem cutla notranji siv, al pa dejansko kaj je. Bom jutri poklicala G, itak moram it spet na kontrolo in odvzem brisa.
A ve ste ze ble pri G po tistem pregledu po 6 tednih?

Evan pa se je zacel plazit po vseh stirihuser posted image user posted image user posted image . Je ratal tak spidi Gonzales, da morva ful pazit. Mali se lepo postavi na vse stiri in cop cop cop (dejansko se tko slisi) odmigeta neka. Pol pa kr naenkrat rata tisina in ko grem pogledat kaj dela, zveci podstavek za vrata, kosaro do mackov, cev od sesalca... Sploh ne morem verjet, da se je v 4 dneh iz nerodnega odrivanja in potegovanja z rokicami ze splazil. Pa  da ne govorim o sedenju (sicer sem to ze napisala), ampak sploh ga nisem posedala, razen za une vaje, ko se je mogu stegovat za igracami in mali cist lepo sedi. Sploh ne vem od kod mu to? Pa lepo se za igrackami steguje in jih pobira. Kako pa vasi sedijo? A majo stegnjene nogice in narazen (v obliki crke V) al  majo pokrcene nogice (kot recimo oklepaj in zaklepaj)?Evan sedi v crko V, pol se pa se ful naprej steguje, ko grabi po puzzlah.

Moram it, bom potem dokoncala, drugac bo moj zivcnega fasu user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
23.4.2006 22:53:47   
teta beta
Dober večer!

Evo mene po dolgem času, saj sem se nekajkrat vmes spravila zraven, prebrala, ampak mi pa ni uspelo nič napisati. Iz spomladanskih zavitkov ni bilo nič, ker sem v petek ful pozno prišla domov, včeraj sva imeli plavanje in sva spet skoraj cel dan lutali okrog, danes pa smo šli kar na pico, ker je šel moj dopoldne na nek sejem in se mi tudi ni dalo packat, zraven pa še Dašo nahranit in paziti nanjo.

Moram rečt, da se je v zvezi z našim hranjenjem začelo malce premikati. Svakinja mi je svetovala, naj ji za začetek dajem kupljene kašice, ker so veliko bolj kašaste oz. tekoče, kot lahko to storiš doma, ne glede na to, kako miksaš. In sem kupila frutek hruško in je kar šlo! No, to pomeni recimo 3 milimetre v lončku. Danes sem ji zraven še vmešala zmiksane namočene marelice.
Tery, jaz ji kuham filter čaj janež-komarček-kumina ali včasih filter bebe čaj. Večkrat na dan ji ga ponujam piti iz lončka ali pa tudi kar iz kozarčka in nekaj spije. Sicer je cela mokra, ampak kaj češ. Če pa trdo kaka, pa poskusi z jabolčnim sokcem.

2ursae, mi nič ne treniramo stegovanje rokic, mogoče bomo pa začli, ni slaba ideja. Pa-pa pa včasih damo, ne vedno.

Tery, jaz ji še vedno oblačim štramplčke, tudi, ko smo notri, jih ima spodaj. Zdaj tudi ne kurimo več, samo še v spalnici proti večeru in čez noč, čez dan pa imamo dostikrat kaj odprto, sploh ko sva pri naših doma. Tam sem ji zdaj začela tudi not dajat rutico na glavo, ker je rahel prepih, vrata odprta do ven in je zadnjič fasala majhen nahod. Jaz tudi, ga imam še zdaj, ampak jaz sem ga najbrž na sprehodu. Zgoraj pa ima ponavadi bodi z dolgimi rokavi in majčko z dolgimi rokavi. Včasih tudi bodi s kratkimi rokavi. Zunaj ima čez to še jaknico bodisi iz jeansa, bodisi iz flisa ali pa kako jopico. Odvisno. Nosi še rutico ali kapico.
Daša tudi še ne sedi stabilno, ampak sem jo vseeno že dala v trip-trap. Itak imaš spredaj varovalo in še on štrikec med nogami. Nisem imela druge izbire, ker sem on hauckov stolček, ki mi ga je svakinja posodila, pustila doma, ker ga re ne mislim sem in tja vsakič trogat. Že itak nimam več avta, ampak avtodom! Žal ne po velikosti in opremljenosti, ampak samo po količini prtljage user posted image .

Ameli, a hočeš rečt, da ti ustekleničeno vodo , npr. Zalo ali Odo, še prekuhaš ali sem te narobe razumela?
Pa tole to hočem že ful cajta vprašat, pa vedno pozabim. A nisi ti še na nosečniškem čveku razlagala, kako si ful pedantna glede čiščenja in da mora biti vse u nulo tipi-topi in da te skrbi, kako bo mož lahko tako dobro sčistil, ko boš ti v porodnišnici oz. prve dni po porodu? Saj če se motim, me popravi, mogoče je bila katera druga, ampak meni se zdi, da si bila ti. No, v lgavnem, zanima me, kako ti kaj to uspeva še poleg Marka in študija, ali si mogoče malo znižala standarde? Ker jaz včasih pustim tako svinjarijo za sabo, da mi je kar nerodno!!! Sploh zdaj po hranjenju, jo še podojim in napokam in greva ven. Šalčke in žličke in palični in slinček in ribežl in pač karkoli sem uporabljala ostane tako kot sem pusitla in mora pač počakat. Ni šans, da takoj pospravim, razen če gre kr spat, kar ponavadi ne.
Uživajte v Olimju, mogoče se bomo tudi mi šli kaj namakat v Atomske. Čeprav smo zadnjič rekli, da bomo šli naslednjič v Zreče, ampak kaj pa veš.

Pia67, kot je napisala 2ursae, je tale tvoj bivši frajer čisto nezrel! Zdaj je tebe naredil za grešnega kozla, da Nina ne bo imela stikov z očetom in seveda tudi on ve, da boš imela slabo vest in občutek krivde. Men se najbolj grozno zdi pri vsem tem, da (prosim, to se pač meni tako zdi) mu sploh ni do stikov z Nino, ker če bi mu bilo, ga ti ne bi mogla odvrnit od tega, in očitno (prosim, spet moje mnenje) mu tako prav paše, da se je rešil obveznosti. Saj lahko da se motim, mi poznamo pač samo delčke zgodbe, ki jih ti opišeš in jaz sklepam iz tega. Ti boš bolje vedela. Upam, da se bo izteklo najbolje za vaju z Nino.

Ninočka, meni je G takrat rekla, da imam bris novembra 2007 in če ne bom imela kakih problemov ali kaj drugega, se vidima takrat user posted image . Tudi prav...
Daša sedi včasih z nogicami v V, včasih pa s pokrčenimi, se mi pa zdi da večkrat z malo pokrčenimi.

(Tole bo treba redno spremljat, ker ti drugač čist preveč časa vzame!) Nočko!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
24.4.2006 8:53:57   
ninocka
Da nadaljujem od vceraj.
Moj je sel pol igrce igrat, jst sem pa gledala Harry-ja Potterja (a ga je kera prebrala?), ampak sem zaspala in sem sla pol na hitrco pod tus in v pojstlo. Sploh ne vem, do kdaj je on igral igrce in kdaj je prsu spat. Vem sam, da se je tolk dru, da me je 3x zbudil.

Evan je vceraj fasal busko. Ko sva se previjala in se je kobacal po previjalni, se je udaril na rob previjalke, ko se je grebel za robcke, kremice in vodo. Mal je pojokal (verjetno bolj zaradi soka in uzaljenosti), potem je blo pa OK. Cel dan se mu jepa poznala mal rdec, ampak nic hujsega. Zdej se bo treba pa se na to navadit.

2ursae mi nicmo nic trenirali za stegovanje rokic, jih pa jst vedno, preden ga vzamem, stegnem in ga vprasam A gres k meni? Zdej grem pa sam mimo pa zacne kr stegovat za v narocje. Ce ga pa ne vzamam, je pa uzaljen in v jok. Pa- pa pa user posted image treniramo, vsak vecer, ko greva spat, pomahava za lahko noc medvedku, ki ga ima na vratih. Pa vcasih mu jst primem rokico in z njo nardiva pa-pa obiskom al pa kolegom... Sam se ne dojame cist. Sej bo, se mu nikamor ne mudi. Se bojim, da pol, ko bo povezu ta pa-pa z odhajanjem, da bo pa se jokat zacel, ko bova jst al pa moj kam sla user posted image .
Cestitke za 3 user posted image !
Tery moj poje 4 x po priblizno 200 ml (200 g) hrane. Vcasih pa tud manj na kaksen obrok, ker mu ne pase, al pa vec. Sploh ce je juhico, se mi zdi da poje vec, ker potem povrh dobi se 50g skutice. Recimo cca 800 g. Popije okrog 300 -350 ml mleka (2x na dan - zjutraj in zvecer) in cca. 250 ml cajcka al pa sokca.  So pa kaksen dan te mere drasticno nizje.
Not ga mam oblecenga (zdej ko je blo ful toplo - 24 stopinj) v bodi z dolgimi rokavcki in une hlacke - zabice. Pa seveda obvezno slincek. Za ven sem mu dala pa se ene dolge rokave in hlace in stumfke. Nisem mu dala kapice, ker je blo ful toplo, sem jo mela pa sabo, prav tako pa lahko poletno jakno.
Sam sem pa tud tumbo. Pozimi je bil oblecen v dvojne dolge rokave (za noter) in sem v petek lih razmisljala, da je to prevec in da mu bom oblekla bodi brez rokavov in se nega z dolgimi rokavi cez.
Zvecer pa ugotovim, da ne da sem ga slekla, ampak sem ga dodatno obleklauser posted image user posted image , saj sem poleg unih dveh bodijev mu oblekla cez se eno majcko in za ven se jaknouser posted image . Dobr, da se mi ni skuhal. Tolk sem bla jezna nase, sploh pa, ker mi ni postekal niti med previjanjem.
Pia, bom samo ponovila mnejen mojih predhodnic. Tale tvoj vikend ocka je res popolnoma nezrel Tole kar je zdaj naredil, mi cist disi po custvenem izsiljevanju. Grdo od njega, da uporablja Nino. Cela situacija, ki jo je ustvaril - ze prej in se sedaj - je... kolikor te poznam iz tvojih postov in kolikor poznam zgodbo glede njega, ti je res boljse brez njega. Se mi zdis premocna, samostojna, da bi potrebovala eno tako tele (sorry) zraven sebe.
Pa ti kr prid na kavico. Bos takoj boljse volje.  Mogoce pa tle pr brunarci kaksnega fajnega spoznas .

Evanovo banjico smo preselili v kopalnico, kar se je izkazalo za zelo pametno potezo, saj je vceraj naredil celo poplavo, ker si je dal duska z brcanjem. Pa se parket bo ostal cel.

Kavica: pol velja torek pri brunarci ob 12h. Jst bom tko al pa tko tam, pa pridte v cimvecjem stevilu.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
24.4.2006 16:48:03   
teta beta
Ameli in Doroteja, včeraj sem čisto pozabila napisat - a pol velja kavica jutri? Ob pol enajstih tam pri Zari? Teja, jaz drugač še tak imam tvojo številko, pa te bom magari poklicala, če bom pozna ali karkoli.

Še neki sem včeraj pozabila, pa sm spet pozabila kaj...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
   [Brisano sporočilo]
24.4.2006 17:08:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu teta beta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1345
24.4.2006 18:05:16   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: tery

2ursae, stolček stane 27.000 + varovalo 6.000

a v BC al sta dobila kje ceneje?

Mi2 mogoče jutr tud prideva. Sicer je v najinem planu še veliko "če"jev, ampak mogoče se bo izšlo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1346
24.4.2006 19:51:28   
ameli
Čer.
Doroteja in Teta beta jaz pridem 90% user posted image  (mož ima namreč strašne načrte za jutri). Če bom malo zamudila, me počakajta. Nimam pa telefona, ker mi je crknil user posted image .
2ursae in Tery če Anže in Nik ne marata čajčkov in vode poskusita s sokom melone ali pa lubenice. Je ful izi iztisnit in Mark naravnost obožuje ta dva okusa (ga pa razredčim z vodo).
Ninočka jaz sem bila pri g po 6. tednih in še potem enkrat, ko sem si vstavila mireno. Grem pa ponovno zopet 2007 (bris).
Teta beta jaz prekuhavam ustekleničeno vodo. Pri nas pitne vode iz vodovoda ni!! Vsebuje ful nitratov (ali nitritovuser posted image ). V času nosečnosti je bila taka kriza, da je občina delila vodo nosečnicam in doječim mamicam. Ustekleničeno vodo prekuhavam predvsem zato, ker jo črpajo blizu nas in sem malo skeptična, kaj vse tam not plava.
Kaj se pa pucanja tiče, ja, jaz še vedno vse tipi-topi. Sem pa že čisto izčrpana in bom mogla nekaj pustiti. Več o tem pa jutri user posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
24.4.2006 21:12:49   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Brunarca je pa (tle pr menuser posted image ): z avtoceste zavijes dol na odcepu za bizovik, potem zavijes desno (ce gres iz smeri BTC - Leclerc) oz levo, ce prides iz smeri Leclerc - BTC. Se peljes ene 500 m po Litijski, zavijes levo na Bizovik (je tabla) in se peljes samo se naravnost in prides direkt do brunarce.

Sem rabila zdej pol ure, da sem nasla post, kjer sem napsiala kako se pride do brunarce. Bi slo hitrej, ce bi ta dva stvaka se enkrat napisala user posted image .
Sam tko za vsak slucaj, ce kera se ne ve oz. je pozabila.
Se vidimo jutri!

PS: majo tud gugalnico za dojencke in sem jst v soboto Evana guncala. Se mu je ful zdel in je ful bulu okrog.
Pa priporocam, da mate s sabo se kaj lahkega, ampak toplega za oblect zase in tamalga/tamalo. Ker zna mal zahladit, glede na to, da je zraven gozd in voda.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
   [Brisano sporočilo]
24.4.2006 21:13:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ameli)
  Neposredna povezava do sporočila: 1349
24.4.2006 21:46:07   
teta beta
IZVIRNO SPOROČILO: tery

2ursae, stolček stane 27.000 + varovalo 6.000

KAJ???!! A hočeš rečt, da je treba varovalo, saj misliva na tisto leseno zaobljeno štango, še posebej kupit??!! Barabe! No, 2ursae, jaz ti priporočam, da si pogledaš malo na bolhi, saj jih kar dosti prodajajo, tudi novih. Kot sem zadnjič na forumu zvedela, namreč Stokke stolčke izdelujejo v Sloveniji. Tam sicer niso nič ceneje, lahko pa delavci kupijo enega na leto za 9 jurjev. Verjetno jih pol tudi prodajajo naprej. Tista ženska iz NM, od katere sem ga kupila jaz, je namreč ponujala kar 3, in ker ga je zame zmanjkalo, se je kar naenkrat spomnila, da ima tudi njen brat enega viška in bi ga prodal. Lahko si pogledaš na forumu Otroška oprema. Jaz vem, da bi ga za 15 jurjev tudi sama prebarvala, če bi že ravno hotela, ampak jaz sem itak hotela imet natur.

No, Štajerke, pol se jutri vidimo, upam, da ne bom pozna, še moram zjutraj iti v CE na zavod ene stvari uredit.

Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.