2ursae
|
hoj, hoj, moj je začel dopoldne nekam redkeje spat, tako da mi "odžira" čas, ki je bil odmerjen za RR . Nič ni novega, razen tega, da se tud pri nas sedenje močno izboljšuje - včeraj je sedel sam skoraj 5 minut se bom kar na vprašanja pa komentarje vrgla: kati, ti ki si med novejšimi: me smo se že mal predstavile druga drugi (poglej na strani 6 in 7), pa bi še ti mal povedala o sebi, kaj praviš? Zdaj sem pa čist zmedena, kar se glutena tiče ... nič, bom mal razmišljala na to temo, pa bom videla, kako se bom odločila. zaljubljena23 ... hmmm, a veš, kako jaz razmišljam: v današnji poplavi sličic po netu, je tako minimalna verjetnost, da si bo en pervo pa glih mojega izbral. Pa recimo, da je res, da je zaklepanje albuma kar se tega tiče precej brezveze - sam si mislim, da bo en tak raje posegel po nezaklenjenih slikcah kot zaklenjenih, ker se mora za slednje mal pomatrat, za prosto objavljene pa ne. Priložnost naredi tatu ... jaz v ta rek ful verjamem. Ma, ne vem, tole je že mal preveč, raje ne bi postala paranoična. Recimo, ne sosednjem forumu so ene rekle, da ne pustijo svojim otrokom, da se goli kopajo na morju - moj se definitivno bo kopal nagec, pa se zradi tega ne počutim neodgovorna mama. Konec koncev ga tud dajem v avto, pa vem, da se lahko zaletimo. Svet je definitivno pokvarjen, sam zato ne bo omejeval moje srečne existence z golim otročičem na plaži. Zalolina, pri spanju smo bili že lepo ulaufani, pa se spat lovimo - mi da mali dopoldne kar vetra Tery, za Nikove uspehe. Kul avatar . Moj je tud že prastar, ga moram menjat. Pia, evo tebe bom pa malo bolj obdelala , si mi mal na žulj stopila . Tko je: ne vem sicer, kaj si predstavljaš, da ljudje počnejo na duhovnih vajah, pri skavtih in na romanjih. Najbrž, da cel ljubi dan preživijo v tišini, molijo in dolgčas pasejo. A-a. Te zadeve so super zabava za mlade, kjer pojejo, se smejejo, zafrkavajo in, res, tud razmišljajo in poglobljeno pogovarjajo. To še zdaleč ni izguba časa, kot očitno misliš. Ni alkohola, ni drog, samo "good clean fun". Super za duhovno rast in dobra popotnica za odraslo življenje. To, da je neki ženski družina vrednota, še ne pomeni, da je krščansko vzgojena. Kot jaz vidim današnji svet, je družina vrednota današnje civilizacije in ne le krščanskega nauka. Sem prepričana, da je tudi neverna ženska zamorjena, če jo moški po 10ih letih pusti samo z malim otrokom. Če ženska poleg službe in štacune nima drugega življenja, je za to bolj težko kriva vera. Tud jaz sem verna in ko sem nazadnje preverjala, ni nikjer pisalo, da moraš čepeti doma in se vzdržati hobijev . Mal pretiravaš, no. Ženske sicer ne poznam, ampak jaz ji takega darila ne bi dala, saj je očitno, da je zaradi svoje "razveze" žalostna in je ne bi v tem še podžigala. Kar se pa tiče mojega pogleda na cel vaš 5-kotnik ... ja, očeta od Nine še mej kot očeta od Nine, čes drugega si pa od tebe ne zasluži. Za Nino bi bilo morda fajn, če bi bila v stiku s sestrico, sam če se z njeno materjo ne zastopita, je brez veze, da se matraš. Pa še, če bi bile v stiku in bi bila tvoja Nina kdaj na obisku pri nih, Bog ve, kaj vse bi ji 1st mama natvezila o tebi. Raje bejž stran. Ameli, si se že kaj potolažila? Ste razčistili? Po moje je tvoja tašča bolj netaktna kot pa zlobna. Mogoče pa tud tvojima nečakoma ni ničesar dala, ko sta bila . Ne da je to opravičilo, ampak vseeno, lahko da tko razmišlja ... Ninočka, o, bad za uno žensko v porodnišnici. Mogoče pa ni tako slaba, ampak je bila utrujena od poroda, al jo je grabila depresija ... na vem, mogoče pa ni vse tako črno, kot je bilo videti, nikoli pa ne veš. V torek mene ni, ker avta še nimava - najbrž ga dvigneva v torek ali sredo. Juhuhu