|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Valjanje v pižamah
15.4.2006 9:49:55   
Anonimen
Koliko se v soboto in nedeljo kaj družinsko po stanovanju, kavču ali kaj jaz vem kje valjate še v pižamah, predno se oblečete?

Moja mati meni že od nekda pridiga, kako to ni dobro, kako to nekaj narobe vpliva na otroka, pa ne vem že zakaj ...user posted image  Nekaj v zvezi z dinamiko življenja, lenobo ali kaj že.

Pa me zanima, kako je pri vas. Ali imam brez podlage slabo vest, če recimo do 10. ali 11. ure naokrog po stanovanju postopamo v pižamah in se nam dan začne malo kasneje? Vmes sicer tudi že zajtrujemo, ampak kar v pižamah ...user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Valjanje v pižamah
15.4.2006 9:53:35   
Anonimen
Mi imamo zdaj frej (neplačan) vikend in se cel ljubi dan prekladamo po stanovanju v pižamah in trenirkah... Nimamo namena nikamor iti, pa... Saj je pižama čista, a ne?... Ravno po tleh se sicer ne valjamo, ampak vseeno... Pa ne vidim čisto nič slabega v tem... Obiskov tudi ne pričakujem, če se mi pa že kdo nenapovedano naslika na vratih, je pa to njegov problem, če me bo dobil v pižami... Naj pa prej pokliče, preden pride...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.4.2006 9:59:58   
tanaja*
Jaz nikoli, prva stvar, ki jo naredim zjutraj so umivanje zob in skok iz pižameuser posted image . Sin ja, se valja in gleda živ-žav, včasih tut do 11huser posted image . Tamala pa ne, ker jo takoj ko vstane previjem in preoblečem. Mož pa itaqam v gatah spiuser posted image , tko da se mora oblečt...

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.4.2006 10:19:25   
paris
Uh! Se valjamo v pižamah po kavčih, da je kar veselje-pozimi, poleti ne - ker sploh nimamo oblečenih!user posted image Samo res, se nič ne hecam! Kadar smo čez vikend doma, sploh, če je kakšno slabo vreme in nimamo namena ven it, smo po cel dan v pižamah! Ali pa jaz, ko delam popoldan, če ne grem nič ven sem celo dopoldne v pižami dokler se ne oblečem za na šiht- mam ene 8 pižam!user posted image
Moja mati ma tudi zmeraj kaj za povedat, pa ne šljivim, mi gre pri enem uhlju not, pa pri drugem ven!user posted image user posted image

Sem pozabila- vpliv na otroka, pa to!user posted image O hudo! povej svoji ljubi mamici, da so vplivi fantastično dobri, če ne verjame naj mene pokliče, bom vse potrdila, kar boš rekla!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil paris -- 15.4.2006 10:22:08 >

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.4.2006 10:45:58   
nejcko
To je nekaj najboljšega - valjanje v pižamah namreč.

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.4.2006 12:06:06   
total
Mi si to večkrat privoščimo,je prav zabavno.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.4.2006 12:10:34   
NinaŠ
user posted image jaz sem še vedno v pižami user posted image (Tina je ful prehlajena in ven ne greva, Anže in ati sta imela dopoldne fasngo in jaganje zunaj)

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.4.2006 12:21:07   
Anonimen
Seveda se radi valjamo v pižamah vsi po vrsti,posebno pozimi,ko se nimaš kam za odpravit,se nam kar ne da preoblačit.user posted image user posted image Poleti zjutraj pa v spodnjih hlačkahuser posted image in majci z kratkimi ali brez rokavov.

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
15.4.2006 12:41:10   
Jančika_
Evo mene - pečem potico in sem še v pižami. Spim gola, pižama pa je moje večerno in jutranje oblačilo. Pa tako sem se zgražala, ko je moj foter to počeluser posted image .

S tamalim pa va čez teden zjutraj v pižami, dokler se gospod ne blagovoli po zajtrku pokakati, ker se mi ga ne da dvakrat preoblačiti. Lenoba je gonilo napredka, sem nekje slišala. Sicer ne vem, kje je tu kak napredek, ampak stavek mi je pa všečuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.4.2006 12:41:13   
Maček Muri
Pri nas nikoli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.4.2006 12:53:24   
Anonimen
o ja kr dostkrat...sicer tamala niti ne k jo zutri previjem pa saj taspodn konc pižame zamenjam ker se mi jo ne lub nazaj v pižamo dajat pol pa spet preoblačit. js se pa tut čez teden zdej ko sem sama doma dostkrat do 12h valam po stanvan v pižami in visim na netu recimo :)

(odgovor članu Maček Muri)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
15.4.2006 13:17:05   
Pilar
Mož nikoli( se zjutraj takoj preobleče), Jureta tudi takoj preoblečeva, jat pa.....velikokrat sem cel dan v pižami, se preoblečem, če grem ven, zvečer jo ponavadi pa zamenjam....v glavnem zame je pižama zakon.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.4.2006 14:04:58   
čaki
pri nas doma tud niso mogli videt da sedimo v pižamah, jaz si pa pri svoji družini to privoščim.  midva in otroka v pižami dokler zjutraj ne pridemo k sebi...zajtrk in kavica...

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.4.2006 19:07:16   
Marogica
Tudi jaz sem rada v pižami, tako, da se ob vikendih zgodi, da se preoblečem šele, preden začnem kuhat kosilo ali pa malo prej. Ta mlajpega preoblečem vedno zjutraj, ta večji pa tudi nima nič proti, če lahko ringaraja po Tv gleda v pižami. Mož pa se preobleče vedno takoj.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.4.2006 19:27:33   
KODA
Kdar sem dopoldne doma,se obvezno še crkljamo v pižamah.Včasi se valjata v pižamah tudi do 11h.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.4.2006 21:08:55   
lelaval
Ob vikendih se obvezno crkljamo in valjamo po kavču v dnevni ob risankah. Včasih sva še midva zadremala malo (in maladva tudi), zdaj pa je to skoraj nemogoče, ker se nas je toliko, najmanjša pa itak zasede največ prostora. user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.4.2006 21:37:19   
Teni_
Jaz sem skoz v pižami, dokler kam ne grem pridem domov, pa spet ali v trenerko al pa v pižamo, če smo bolj pozni. Se vidi, da sem na porodniški:).

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.4.2006 9:26:44   
Anonimen
Jaz nikoli, ker spim v majici in gatah, mož tudi ne, mali pa je včasih v pižami še dopoldan, ampak redko.

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
16.4.2006 16:24:46   
ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

Res je. Aj lav it!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.4.2006 16:31:10   
Gina
Se mi zdi, da sta se otroka spravila iz pižame šele po kosilu. Jaz sem včeraj ob 11.00 bila tudi še v pižami, ko je poštarica zvonila. Pa zakaj naj bi bilo to slabo, če je človek oblečen tako, kot njemu paše?user posted image  Pižama je super stvar.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.4.2006 18:33:01   
anajmad
Jst sem v pižami,dokler ne začnem kuhati kosilo. Malo me tudi sedaj letnik daje,ker moja Uli mi vzame ogromno časa. Samo kolikor vem,sem že od nekdaj rada se cartala z jutranjo kavico in zajtrkom v pižami. Moja Pia pa sploh,da ne govorimuser posted image . V najbolj razvlečeni pižami se skoraj danes cel dan vlači po kavču. Mojmu dedcu grejo kr lasi pokoncuser posted image . Pa kaj čmo,če je pa tako luštnuser posted image user posted image user posted image user posted image .
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.4.2006 22:17:59   
Jutra
Vi kar uživajte v pižami in podaljšanem jutruuser posted image

Pri nas je pa tako: jaz spim brez pižame, tako da se zjutraj pač moram v nekaj oblečiuser posted image , ponavadi najprej v kopalni plašč, po tuširanju pa v trenirko. Hčerki je treba zjutraj takoj zamenjati planico, tako, da jo itak preoblečemo. user posted image  pa kakšne dneve res zelo dooolgooo hodi naokoli v pižami.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.4.2006 11:38:03   
Anonimen
Jaz ne prenesem valjanja v pižamah in bi take ljudi včasih res kar v rit posuvala, ker se mi zdijo zanikrni. Sori Spvišni.

(odgovor članu Jutra)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
17.4.2006 11:50:50   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
17.4.2006 20:10:26   
spacey
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

Mi tudi, mi tudi...to je pa res nekaj neobremenjujočega.
Boli nas za vse. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?