Anonimen
|
Tjazi - da se možem ne da seksat - problem je, da bi moj non stop. Jaz se ne izgovarjam na otroka, pa tudi z njim nisem obsedena, kot je nekdo opisal, pa še drugi brezvezni odg. glede otroka. Saj midva sexava lahko tudi v dnevni ali kjer koli pač. Seveda, to ni problem, da ne bi mogla zraven otroka. Problem je, da sem res utrujena zvečer in da samo dol padem. Živiva sama, torej ni nikogar, ki bi otroka pomerkal, če želim skočiti v trgovino ali kaj. Moj otrok je enostavno tako zahteven, da moram biti non stop okrog njega. Ja, sem ga že pustila samega, da se joka, vendar ni vžgalo in je revček ves trepetal. Če si non stop sam s tamalim , je pač mali navajen samo na tebe. Vsak dan pranje, likanje, kuhanje - moj mož ne zna nič. Potem ko se najeva, niti ne morem več kuhinje pospravit, pa moram malega skopat, ga dati spat in potem naj grem sexat, ko sem že ? Pa otrok ni izgovor ali problem za sex. Nekdo je napisal, da če se 2 ne privlačita, da takrat ne bi mogel sexata. Brezveze mislim, no - če se 2 ne privalačita potem verjetno ne bosta šla delat tudi otroka. ALI? Velik problem je pri meni, ker me še vedno bolijo šivi in imam takšne brazgotine tam spodaj od epiziotomije, da se jaz cela tresem, ko se umivam. Potem mi pa tudi zaradi tega še ni za sexat. in ko pomislim na talšen sex, me res vse mine. In ko sem bila jaz noseča in sem bila potrebna kot riba vode in bi tudi po 6x na dan, pa moj mož ni hotel porivat malega v glavo . Mislim halo?
|