Anitka
|
Ojla punce moje! Se opravičujem, ker se nisem že kaj prej oglasila. Ne bit jezne name, prosim. Ja mene pa kar daje nova ljubezen in upam, da bo kar trajala in trajala... Sedaj spoznavam kaj vse mi je manjkalo v prejšnji zvezi. In veliko ljudi, ki me sedaj vidijo mi pravi, da sem čisto spremenjena (na bolje) in da se mi pozna moja sreča. Saj ne, da bi jaz sedaj šimfala mojega bivšega. Bognedaj, saj sva v sedmih letih doživela marsikaj lepega in nepozabnega. Amapak šele sedaj vidim, da sem se mu vedno prilagajala le jaz. Jaz sem ga sprejemala takšnega kot je bil, mu popuščala, ob tem pa sem velikokrat pozabila nase. Pa pustimo sedaj to. Aja še to, da vam izdma - sedaj, ko sem po dolgih šestih mesecih "žalovanja" končno zaživela in ga nehala "utrujati" pa on ugotavlja, da me ima vseeno rad in da bi bil rad z mano. Halo!!!!!!! Kje je pa bil do sedaj, ko bi jaz skoraj pristala na psihiatriji!!!!!???? Eh nič, pustimo to. Glavno je, da sem srečna, da sem se spet uspela zaljubiti in živeti človeku dostojno življenje. Imam pa sedaj spet druge probleme - ker sem shujšala 4 kile in se mi to precej pozna, bi jih rada čimprej nazaj pa ne gre Punce vsak nasvet bo dobrodošel. Zdaj sem vas pa čisto zamorila z mojimi "problemi", ki sploh ne spadajo sem. Sorry!!! In kako ste kaj ve, drage moje? Koala kako kaj? Upam, da boste priredile prav kmalu kakšno srečanje, da vas malo spet vidim. Sicer sedaj morda ne bom glih pasala zraven, amapk vidimo pa se vseeno lahko a ne? Emamair tebi pa tudi želim čimprej Lana38 kako je bilo na testu? Itak da v redu, a ne? Upam, da bo tudi s tvojo psiho prav kmalu bolje. Bom držala pestke. Vampirka O Fras ima pa Želim ti veliko veselja z njim. Pilotgirl naj tudi pri tebi kaj kmalu posije sonček. Vsem, tudi tistim, ki jih nisem omenila pošiljam en lep pozdravček in Pridne bodite, rade se imejte in naj v vaših življenjih sije le še sonce sreče. Anitka Špela100 drži se in čimprej naj ti rata.