|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZA NAS (290. nadaljevanje)
8.4.2006 12:37:41   
koala
Ahoj punce!

Kako, jaz mam danes prazno hišo, no vsaj kake pol urce še pol se pa moj user posted image vrne. So šli vsi na vikend. Jaz sem pa doma ostala in bla pridnauser posted image user posted image . Ribicam sem njihov domek ščistla, ker je bil akvari že zellllllloooooo potreben čiščenja, pa čisto sem v velikonočno vzdušje padla, sem si en aranžma naredila, pa stanovanje okrasila, tako da user posted image user posted image jaz.

Pikica, a kar dve službi? Le kam boš z dnarjem konec mesecauser posted image user posted image .

Lana ti kar pojdi na sprehod in uživaj na sončku.

Špela100 držim fige, da ti rat, pa saj itak bo, ko si tak fajn punca.

Ema a ti pa na polno? Te nič pomladanska utrujenost ne daje?user posted image user posted image Lepo, da je šlo v službi vse OK!

Vse, ki vas nisem omenla user posted image v opravičilo, pa naj se vsem nam uresničijo vse želje.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
8.4.2006 12:41:15   
emaa
Spomladanska utrujenost je sevda prisotna. Ne me narobe razumet, kar se službe tiče ni izbire, če bo pa po IVF videla user posted image  ali user posted image , bom pa predala stvari, malo dopusta pokoristila in na bolniško, me ne gane, mene tudi nihče ne špara. In bom se spočila in uživala.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.4.2006 12:58:57   
MIA38
Pozdravljene!
lana38 tukaj, žal še vedno kot MIA38. Bi morala iti v službo, da bi tam zahtevala novo geslo na službeni e-mail, pa mi to res ne diši. Bom že počakala, da bom morla delat, pa bom takrat spet samo lana38, brez MIA38.
Kako ste kaj? Nič se ne oglašate že dva dni. A ste skoz zunaj. Jaz sem bila v soboto in včeraj lepo na sprehodu. Sicer je malo pihalo, ampak je bilo super po vsem tem dolgem počitku.
Zdaj bom tudi verjetno že v stari formi, ko ne bom toliko ležala in počivala. Komaj že čakam, da se bova z user posted image  lepo user posted image , čeprav bova še počakala z delanjem user posted image . Ta prva Muser posted image  verjetno sploh ne bo hotela priti. Ko jo čakaš, potem je ni od nikoder. Ko pa je nočeš, pa je zmeraj tu. No, enkrat se bo menda že pojavila.
LPuser posted image

lana38

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.4.2006 13:47:29   
Anonimen
Samo da se na hitro javim-časa mi tako ali tako primanjkuje vedno user posted image

Pri nas ni nič novega. Ta rdeča  user posted image  je prišla do minute natančno user posted image , sem jo pa ta mesec pričakovala, kljub Klomifenu. MOža namreč ni bilo doma ravno v "ta pravih dneh".
Jutri začenjam drugi ciklus Klomifena - dve tabletki na dan. Bomo videli, če bo ta mesec kaj več sreče user posted image

Drugače pa tale pomlad name zelo pozitivno vpliva. Če se le da, skočim na rolerje, Filipa dam za tisto urco v varstvo, največkrat pa grem rolat kar z njim v vozičku. user posted image  

Izkoristite pomladno aprilske dneve za potepanja

(odgovor članu MIA38)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
10.4.2006 19:58:48   
Suana
dober večer!!

da se vam še jaz malo oglasim !ja ni hudič ,pa je tudi mene polovila virozauser posted image user posted image !pridno papam lekadol ,a saj bo boljše!
danes je bil moj prvi delovni dan ,in naj vam povem da imam toliko dela v izostanku ,da me je skoraj kap ,ko sem prišla v službo!user posted image
kljub današnjem lepemu sončku,sem večino dneva preživela notri v postelji!
sedaj pa sem se razkurila in že elam jagodne cmoke za večerjo!ne bom se pustila temu prehladu,saj se bo že naveličal in me pustil pri miruuser posted image user posted image

imam še  tableti femodena potem pa čakam svojo user posted image !komaj že čakam da se rešim teh tablet ,ker mi res ne odgovarjajo!

Lana 38 ,kako pa si kaj ti??
Kristina tebi želim veliko sreče ,ter da se ti izpolni tvoja skrita želja!
Emamair,tebi tudi želim velo sreče pri postopkuuser posted image user posted image user posted image

v glavnem vsem ,držim pesti ,da vam uspe!!user posted image

želim vam še naprej lep večer in vas lepo pozdravljam!!

lp suzana

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
11.4.2006 8:48:08   
MIA38
fras!
Če boš malo prebrala poste zgoraj, boš videla da sem kar OK. Sem pa začasno iz lane38 postala MIA38. Morala sem spremeniti nick, drugače se vam ne bi mogla oglašati, bi vas lahko samo brala. Ko bo konec bolniške, bom pa spet samo lana38. Zdaj mi res ni za iti v službo in s tistega računalnika zahtevati novo geslo.

A ti si pa kar v službi z virozo? Kje hudiča pa si jo staknila, če si bila na bolniški? Mene se še nič ne loteva in upam, da je tudi ne dobim. Ni pa čudno, glede na to kakšne vremenske spremembe so. Danes je prav mrzlo.

Tudi jaz mislim, da bo kar precej dela, ko se vrnem. Tisto glavno, kar nujno mora biti narejeno, so tako morali narediti, ker sem predolgo doma, da bi vse to stalo in čakalo, saj je 6.4. minil že cel mesec. V petek grem k G in potem še k osebnemu zdravniku, potem bom pa videla, kaj pravita, če grem naslednji teden tudi jaz že v službo. Muser posted image  še nisem dobila. Mislim pa, da se mi že približuje, ker jo kar čutim že tam spodaj v trebuhu. Poznam ta občutek, saj je vsak mesec prisoten. Pravzaprav pa komaj čakam, da pride, ker potem, ko mine, začneva user posted image  in veselo delat user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 31
11.4.2006 18:12:23   
pilotgirl
No ,najprej bi se rada zahvalila špeli100 in vsem drugim puncam za spodbudne besede.Tko je,po dežju posije sonce,vedno in verjamem da bo vsem ki vam še ni uspelo,oz. ste svoje pikice izgubile kot jast,tud kmal uspelo,res vam od srca želi. No jast pa komi čakam kdaj bo ta user posted image  prišla da lahko s svojim dragim ponovno poskusiva. No kako ste pa ostale kaj na tak deževen dan? papa Maja

(odgovor članu MIA38)
Neposredna povezava do sporočila: 32
11.4.2006 18:54:42   
emaa
ma tako, tako. sem se nekaj prehladila, zdaj pa smrkam, sinusi me bolijo za popi... Ne vem no, vsa sem leva, čeprav je dons znatno bolš od včeraj. Držite se.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 33
11.4.2006 20:20:05   
koala
Čer punce!

Kako v tem "pohcanem" dnevu in večeru?
Jaz sem kot to vreme, povožena, pa bo vrjetno zaradi včerajšnje sračkalice, je pa minila, hvala bogu.

Lana38 a ti si se pa že sprehajala? Lepo, A ti po tvoji kalvariji nič več bolniške ne pripada?

Ema, menifuldaleron pomaga, tisti, ki je za napitek.

Špela100 še enkrat mi je žal za tvoj jaček, a vem, da bo zdaj v novem poskusu sigurno ratalo

Fras, tudi tebi želim čimprejšnje okrevanje.

Nisem vedela

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 34
11.4.2006 20:40:23   
Suana
čeruser posted image user posted image !!!

ja danes je res katastrofalno vreme!!ja in tako je tudi moje počutje!!moj prehlad,se počasi poslavlja ,toda sama sebi sem tečnauser posted image user posted image !!

drugače pa čakam na svojo user posted image ,kajti danes imam zadnjo tableto  femodena ,saj me že vse spodaj tako mantra,pa joškice me bolijo ,tako da  user posted image počasi prihaja!!
moj dragi pa že celi tečen ,saj bi rad user posted image ,toda meni pa še kar ne diši!!
ja moram pa se pohvalit ,da še en teden in grem po svojega novega kužekauser posted image user posted image !! z moijim dragim sma se odločila ,da je dovolj žalovanja za najinim psom ,ki se mu je septembra lani ustavil srček!!kupila sma bernskega planšarja in ,še malo pa pride!user posted image user posted image

eh pa dovolj nakladanja!
pilotgirl ,upam da čimprej pride tvoja user posted image ,ter da boš lahko nadaljevala v boju za pikico  in da bo ponovni poskus uspešen.
emamair ,naj te prehlad čimprej zapusti user posted image

koala ,sem vesela ,da ti je boljeuser posted image user posted image

lana ,tebi pa želim ,da tvoja user posted image čimprej pride in boš lahko user posted image ,ter bo ponovni boj v prvo uspešen!!

lep pozdravček vsem ostalim puncam ,želim vam vse dobro in naj bo sreča z vami..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp suzanauser posted image user posted image user posted image

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 35
11.4.2006 20:56:49   
koala
Fras, jaz si že od nekdaj želim to pasjo mrcino, samo je takoooooooo velik, da na našem malem dvorišču sploh ne bi imel prostora.!
So mi tako srčkani ti psi. Ko pride ga počohlja še v mojem imenu!
Pa dobro sta se odločila, če upoštevamo 10 pasjih prošenj. Vajin user posted image ne bi želel da sta žalostna in sama

Nisem vedela

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 36
11.4.2006 21:02:25   
Suana
koala,veš da ga bom,sicer pa vidim da si iz maribora pa ga lahko prideš pogledat!!
prve slikce že imam,je bil v soboto star 4 tedne ,če hočeš jih lahko dam v album !
bom pa vam ,če vas bo zanimalo ,ko pride dokov še dala več slikic gor!!
res komaj čakam ,da pride ,sma že vsa nestrpna ,saj boma ob tem njinem premoru ,v boju za pikico ,vsaj malo pozabila.kako dolgo morama čakat ,,da pridema spet na vrsto......

lp suzanauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 37
11.4.2006 21:09:46   
pilotgirl
Ojla,ja kako lepo,tud jast mam rada kužke,imam pa dalmatinčka Vilija,ki je star sedem mesecev,imava pa še papagaja sivega žakoja.Je pa res da se z živaljo res da marsikaj preboleti.Kako to da ste vse tko bolane?

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 38
11.4.2006 21:10:28   
Suana
user posted image user posted image user posted image user posted image ne morem dat slikce v album ,piše prevelika slika!!user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz pa čorava pa ne vem kaj lahko sedaj naredim !!!pomagajte ............

lp suzanauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 39
11.4.2006 21:18:19   
koala
Ja Fras, jaz komaj čakam, da vidim tvojo pasjo mrcino, glede slikic pa se na RR team obrni, povej da je tukaj en kup firbčnih babnicuser posted image user posted image user posted image .
Mogoče pa se res kdaj spoznava, bom si jaz svakovega psička sposodla, pa jih skupaj sprehodiva, velja?

Nisem vedela

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 40
11.4.2006 21:21:42   
Suana
koala ,držim te za besedo,sprehod v naravi z user posted image user posted image in en dober user posted image !!!
jutri pa bom vesni pisaala ,da mi bo pomagala dati slikico gor!!
koala,iz katerga konca pa si,če ni skrivnost??

lp suzanauser posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 41
12.4.2006 8:49:27   
MIA38
Dobro jutro!
Upam, da bo danes malo lepši dan kot včeraj. Sem še vedno na bolniški, ampak sem vseeno šla malo ven na sončka, ko je bil. Koliko bolniške pa mi pripada pa ne vem. V petek imam kontrolo pri G in potem še pri osebnem zdravniku. Bom videla, kaj bosta rekla. Fizično sem že kar OK, s psiho je pa še bolj tko-tko. Včasih me ful zgrabi otožnost in potem se pač zjočem. Mi je potem malo lažje. Drugače je pa veliko bolje, kot je bilo. Naj vam povem, da sva z user posted image  že user posted image . Sicer nisva delala user posted image , ker Muser posted image  še vedno ni, ampak v tistem trenutku sva to oba potrebovala. Bila sva zelo nežna, da ne bi bilo kaj narobe. Ampak zdaj je minilo že 4 tedne od moje prekinitve nosečnosti. Na odpustnici pa je pisalo, da je treba počakati dokler traja krvavitev. Ta je bila pa mino že pred enim tednom. Me je bilo kar malo strah, da bi bilo kaj narobe, da me bo bolelo, ali da bom ponovno začela krvaveti... No, pa je vse OK.
Danes popoldan pa grem v službo. Imamo organizirano predavanje za Varstvo pri delu. So me klicali, če bom prišla. Pa raje grem, drugače bom morala potem sama iti na Ljudsko univerzo in tam je baje težje rešiti teste. Tako vsi pravijo in zato bom raje šla na to skupinsko. Zdaj sem tako že bila nekajkrat zunaj, tako da me ti 2 uri tam tudi ne bo hudič vzel. Tako bom pa tam lepo pogledala, če dobim na hitrico geslo in bom spet samo lana38.
LP

lana38

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 42
12.4.2006 8:54:39   
koala
Jutro lana!
No saj zaradi psihične obremenitve sem mislila, da ti dajo več časa.
A kakorkoli bo, boš ti to zmogla, ko si tako fajn punca.
Aja, pa držim pestke za tvoje teset, itak jih boš rešla z levo!
Ja z sončkom pa vsaj v MB zelo slabo kaže!!

Nisem vedela

(odgovor članu MIA38)
Neposredna povezava do sporočila: 43
12.4.2006 11:30:00   
MIA38
Tudi tukaj v Ptuju ni ravno sončka na pretek, ampak nekaj se jasni. Bo pa jutri bolje.
LP

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 44
12.4.2006 12:09:47   
Udb
Ojla bejbe!
Da vas še jaz pozdravim!!!! Kako ste kaj?

Vsem želim, da bi še letos zagledale svoje user posted image , ali pa vsaj user posted image . Držite se!!!!

(odgovor članu MIA38)
Neposredna povezava do sporočila: 45
12.4.2006 13:50:28   
Špela100
Pa da se vam javim še jaz...kako ste, na hitro sem preletela forum, hvala vsem za vspodbudne besede...TO JE BALZAM ZA MOJO DUŠO, hvala pilotgirl, hvala Koala, hvala Mojca9000. Hvala vsem, ki držite pesti.

Kaj pa naša Anitka, se nič ne javi, jo je nova ljubezen čisto okupirala. Anitka uživaj, saj to je najlepši čas ko ti metuljčki po trebuhu prhutajo.user posted image user posted image

Drugače jaz močno držim pesti za našo Mojco9000, da bi se ji vsaj ena pikica obdržala. Mojca drži se in počivaj.

Vampirki čestitam za ++++++++, želim ti lepo nosečnost.

Pilotgirl, Jeras, Lana38, da bi čimprej dobile M in šle v nove boje.

Fras jaz mam tudi kužka, ki je prava mrcina- moj je pa zlati prinašalec

Emamair upam, da je tvoj prehlad popustil in da se počutiš bolje.

Ostale pa lepo, lepo pozdravljam, jaz sem tudi v pričakovanju prve M po čiščenju.

punce držte se

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 46
12.4.2006 17:37:39   
Anitka
Ojla punce moje!

Se opravičujem, ker se nisem že kaj prej oglasila. Ne bit jezne name, prosim.user posted image

Ja mene pa kar daje nova ljubezen in upam, da bo kar trajala in trajala... Sedaj spoznavam kaj vse mi je manjkalo v prejšnji zvezi. In veliko ljudi, ki me sedaj vidijo mi pravi, da sem čisto spremenjena (na bolje) in da se mi pozna moja sreča. user posted image user posted image  Saj ne, da bi jaz sedaj šimfala mojega bivšega. Bognedaj, saj sva v sedmih letih doživela marsikaj lepega in nepozabnega. Amapak šele sedaj vidim, da sem se mu vedno prilagajala le jaz. Jaz sem ga sprejemala takšnega kot je bil, mu popuščala, ob tem pa sem velikokrat pozabila nase. Pa pustimo sedaj to. Aja še to, da vam izdma - sedaj, ko sem po dolgih šestih mesecih "žalovanja" končno zaživela in ga nehala "utrujati" pa on ugotavlja, da me ima vseeno rad in da bi bil rad z mano. Halo!!!!!!! Kje je pa bil do sedaj, ko bi jaz skoraj pristala na psihiatriji!!!!!????

Eh nič, pustimo to. Glavno je, da sem srečna, da sem se spet uspela zaljubiti in živeti človeku dostojno življenje. Imam pa sedaj spet druge probleme - ker sem shujšala 4 kile in se mi to precej pozna, bi jih rada čimprej nazaj pa ne greuser posted image user posted image user posted image user posted image  Punce vsak nasvet bo dobrodošel.

Zdaj sem vas pa čisto zamorila z mojimi "problemi", ki  sploh ne spadajo sem. Sorry!!!

In kako ste kaj ve, drage moje?

Koala kako kaj? Upam, da boste priredile prav kmalu kakšno srečanje, da vas malo spet vidim. Sicer sedaj morda ne bom glih pasala zraven, amapk vidimo pa se vseeno lahko a ne?

Emamair tebi pa tudi želim čimprej user posted image user posted image

Lana38 kako je bilo na testu? Itak da v redu, a ne?user posted image  Upam, da bo tudi s tvojo psiho prav kmalu bolje. Bom držala pestke.user posted image user posted image

Vampirka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O Fras ima pa user posted image  Želim ti veliko veselja z njim.

Pilotgirl naj tudi pri tebi kaj kmalu posije sonček.

Vsem, tudi tistim, ki jih nisem omenila pošiljam en lep pozdravček in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridne bodite, rade se imejte in naj v vaših življenjih sije le še sonce sreče.

Anitkauser posted image

Špela100 drži se in čimprej naj ti rata.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 47
12.4.2006 18:18:00   
Špela100
O glej jo glej zaljubljenka se je javila. Ma sam da si super. Anitka sam naprej, ne obračaj se nazaj...samo naprej, ker pogreta juha nikoli ni dobra. Delaj na sebi in imej se rada, potem bo vse super. No toliko od moraliziranja.

Hvala Anitka za lepe besede.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 48
12.4.2006 18:37:26   
lana38
Anitka!user posted image user posted image user posted image
NO, vidiš pa je. Kaj bi pa zdaj tvoj bivši rad? Glej naprej in uživaj.user posted image  
Na testu je bilo OK. Kot vidite pa sem spet samo lana38. Končno sem prišla do tega gesla. Sem šla malo prej v službo, da sem imela čas še za to.
Toliko, da sem se oglasila in lepo se imejte.
LPuser posted image

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 49
13.4.2006 7:58:55   
Bety
Anitka user posted image user posted image user posted image .....za vse....

Glede apetita, pa priporočam, da kupiš v lekarni Švedsko grenčico in spiješ 3x na dan eno žličko. Lahko razredčiš v vodi. Jaz sem jo kupila za boljše počutje in ker sem od nje imela NENORMALEN apetit, sem morala takoj nehati. Strokovnjaki trdijo, da je idealna za vse težave, odprte rane...

Srečno še naprej....

Kako je pa z mano...hmmmmmmmmm....še vedno na testih raaaaaaaaaahhla črtica...tolažim se, da jo je vsakič manj in M bo prišla....kdaj, pa ne vem....

Osebno pa imam ene vrste krizo....obkrožajo me ljudje, ki se smejejo in ti lažejo v oči...težko mi je biti zbrana v teh razmerah....mislim, da pošten, iskren, dobrosrčen in kaj še, ni mogoče biti parcialno....to si ali pa nisi...

tako....in življenje teče naprej....samo enega dojenčka bi rada in vse drugo bi vrgla v koš....

LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

sadje
hibela

koliko krat na teden daste otroku sadje??

1x (5%)

2x (7%)

3x (12%)

vsak dan (72%)

otroku ne dajem sadja (4%)

Število vseh glasov: 366

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!