|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vas je v tem času kdo posebej prizadel?
17.12.2005 8:58:38   
Anonimen
Ej, Azzura, čestitke iz vsega srca za tvoje dete, za prijateljico pa si raje izberi  tisto sodelavko, ki je jokala, ko je izvedela, da si noseča. Ta je pristna. Ona druga je pa očitno preveč čustveno prizadeta, ji pa tudi ne preveč zamerit. Pač nekaj časa bo rabila, da bo zadevo sprejela, če je pa ne bo, pa pač škoda za obe. Ti se veseli svoje nosečnosti in se ne oziraj na druge. Ti si zdaj pomembna, ti, tvoj otrok in tvoj partner. Vi trije bodite srečni.

(odgovor članu Azzurra)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
17.12.2005 18:17:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Vas je v tem času kdo posebej prizadel?
17.12.2005 19:46:55   
stuhica
no moja zgodbica je sicer malc drgačna ampak vseeno 2x sem imela IMN in po obeh IMN se je svakinja ( itak je mal čudna k jo pr men vse mot pa tanajraj bi vidla da delam vse tko kot ona reče ker je pač ona ful starejša od mene ampak tolk bolj starokopitna in totako da še moji starši niso starokopitni kot je ona, ful je ljubosumna name .... ) v  glavnem ko se mi je to zgodilo že prvič so bile take čudne opazke češ ja a se nis nič merkala mislim drugič, pa tud pametovala da kr glava peče,
k da sem jest bla kriva da se mi je to zgodilo kar se mi je!!!!!!!!!!!!!!

Milsim adijo pamet tolk mi je šla na živce  no danes se je moj odloču da   poveva njegovemu bratu in seveda tej svakinji in njena reakcija aja no sej bomo še vidl kva bo k bo z pregleda pršla, češ kao sej verjeten bo spet kej narobe ( preklta koza smotana .... joj ne smem se razburjat,  samo ko pomislim nanjo mi gredo vse kocine pokonc!!

Sej človk sploh ne more verjet da take osebe obstajajo!  Ona ma tud dve hčerke pa res zmeri  sva za nečakinje  za rojstn dan pa nov let praznik ali karkoli že je vedno poskrbela  za vse vedno za celo familijo pa nisva nikoli delala razlik niti med mojimi niti med njegovimi  ampak me pa prav zanima kolk bo ona poskrbela za mojga otročka ob takih praznikih in kolk bo če sploh bo deležen kakega darila k ga še jaz ponavadi nisem!

no ja jest pravm za otroke mi ni nikoli žal dat  ampak pismo da se vprašam kdo bo pa mojemu kaj dal?!!!   Sej je čista resnica Dobrota je sirota, ampak jest še vedno upam da se mi bo vsaj kdaj v življenju povrnila prej ali slej!!!

Matr sem se razpisala še o drugih stvareh ampak ok no sej ne zamerte!!
user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Vas je v tem času kdo posebej prizadel?
17.12.2005 22:58:54   
Anonimen
Jaz sem na splošno zelo občutljiva.Vendar za čuda ni prizadelo, ko mi je po 3 krvavitvi G rekel, da mi kaj dosti ne more pomagat, ker ne ve zakaj bi krvavela, in da pač vsaka 3 ženska v user posted image krvavi. Da kar je je!Če se bo obdržal se bo(otrok), če ne pa ne! Ali pa sem bila tako v nekem 3 svetu, da tega enostavno nisem dojelauser posted image
Je pa drugi problem. Jaz prizadevam več ljudi v moji user posted image s svojo odkritosrčnostjo. Povem kar mislim. Ne glede komu in kako. Kar me moti, povem!Včasih je to dobro, včasih pa niti ne, vendar si ne morem pomagatiuser posted image


(odgovor članu Azzurra)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Vas je v tem času kdo posebej prizadel?
19.12.2005 18:15:43   
aljča
100 ljudi,100 čudi.Ane????
No moja dekleta jaz vam samo to lahko rečem, da vsi tisti,ki nam želijo slabo jih vse ko prej doleti šiba in se jim vrne.Zato se ne sekirajte pa čeprav v tistih trenutki to zelo zaboli.
Važno je da so naši sončki in mi jih imamo radi.
Tudi sama sem bila deležna grdih besed nekoga ki ga imam zelo rada.Me je hudo zabolelo ampak sem si rekla da slej ko prej bo tud ona začutila veliko bolečino,ko ji bo nekdo rekel tisto kar zelo boli.Ne poslušam več nobenega in si mislim svoje...naj govorijo kar hočejo....pa čeprav ni njihova stvar.
Morda bi lahko temi ljudem rekli da so bolano ljubosumni zato pa so toliko zlobni.
l.p.In brez sekiranja v nosečnosti Aljčauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Vas je v tem času kdo posebej prizadel?
19.12.2005 18:22:41   
soncek&luna
jaz sem dobila kar nekaj nozev v hrbet, najvecjega a od atija mojega user posted image , ko je rekel naj grem delat splav.... drugega najvecjega pa od prijatelja... po telefonu sem mu povedala, da sem noseca in me je nadrl tako kot da sem tazadn gnoj... se nisem hotla z njim pogovarjat se kar lep cas...

drugac pa tudi v sluzbi, ljubosumne babe so mi metale polena pod noge.... na sreco vsaj od prijateljic ni bilo nic takega... so bile vse vesele, se bolj kot jaz...

_____________________________

Mami, pika moja!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Vas je v tem času kdo posebej prizadel?
14.3.2006 20:09:52   
BONHEUR
Ne morem verjet, kako so ljudje lahko kruti. Ja, to je sama nevoščljivost in zloba! No, pri meni sta samo dve prijateljici bolj čudno reagirali, češ "A si nora? Boš videla, kako težko ti bo z dvema tako majhnima otrokoma!" Razlika med njima bo namreč slabo leto in pol. Pa kaj hočeta, da se zdaj zamislim in grem splav delat ali kaj?? Kot da sem naredila največjo neumnost. OK, res ni bilo še načrtovano, samo z možem se vseeno ful veseliva, da bomo štirje in sva ful optimistična glede prihodnosti. Ja, to so taki ljudje, ki vse vidijo ful negativno. 

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
14.3.2006 20:14:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Azzurra)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Vas je v tem času kdo posebej prizadel?
14.3.2006 21:40:54   
Anonimen
Kako s(m)o ljudje lahko tako brezčutni?
Anajmad, skoraj ne morem verjeti... jaz ti želim toliko otrok kolikor si jih bosta s partnerjem zaželela, pa zdrave in lepe tko kot ati pa mami, ane!

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Vas je v tem času kdo posebej prizadel?
15.3.2006 13:33:50   
3new!yes!!
ah ne, vsi so bili presrecni z nama na celu!user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Vas je v tem času kdo posebej prizadel?
15.3.2006 13:43:41   
Anonimen
Izajav rodila boš nedonošenčka, ker nič ne ješ je bila menda top 10, na prvi vrstiuser posted image

(odgovor članu 3new!yes!!)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Vas je v tem času kdo posebej prizadel?
15.3.2006 14:16:03   
Nely
Pa izjava moje tašče, da otrok sploh ne bo mogu zrastit, ker pijem samo vodo. Sam sem ji vrnila z izjavo, da bo ravno zaradi tega ful zdrav in ne bo imel gnilih zob. user posted image

Pa še njene izjave v stilu da kk dolgo sploh še mislim hodit v službo, da naj se rajš spokam v bolniško... js pa se počutim super in mi je trenutno čist fajn v službi ... 

Res je, da nosečnice reagiramo veliko bolj čustveno in smo občutljive, vendar takšnih izjav kot ste jih napisale ne bi smel nihče dajat, pa četudi mu "uide" in tega ni mislil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Vas je v tem času kdo posebej prizadel?
15.3.2006 21:33:04   
***pika***
Punce, po moje se sploh ne splača preveč sekirat.

Jaz zaenkrat še nimam slabih izkušenj, ker ve samo moj dragiuser posted image No, ja - pa sestra pri G. je pa on naročanju na pregled po telefonu takoj zdrla tisto 'klasično': A mislte obdržat?
MISLM, HALO!? A res nimajo nič drugega za vprašat. Človk se več kot pol leta matra, da mu rata, ona pa s tako. Pa nisem nič komentirala, ampak po moje ji bom ob prvem snidenju rekla, da pa taka vprašanja res niso ravno simpatična!

Zraven je pa še ful dvomeče izjave dajala o zanseljivosti testa, ki sem ga naredila. Imam skoraj filing, da imajo kako pogodbo za delat reklamo za clearblue, če je vsak drug test po njihovem nezanesljiv user posted image
Pa kdo bi se sekiral!

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Vas je v tem času kdo posebej prizadel?
15.3.2006 21:57:33   
Anonimen
pika tudi mene je vprašal, če bom rodilauser posted image , user posted image mislim, cela vesela pokličem, da sta oba testa, ki sem jih anredila pozitivna ona pa meni, če bom rodilauser posted image

(odgovor članu ***pika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Vas je v tem času kdo posebej prizadel?
16.3.2006 9:10:03   
Billi
Pri meni so vsi še kar v redu reagirali, ker so itak že prej vedeli ali pa predvidevali, da delava na tem. Razen šefica v službi mi stalno meče polena pod noge, tako da me parkrat na teden spravi v jok, ampak taka je že po naravi. Vem  da ji ni prav, da sem user posted image . Sem ji pa morala povedat, ker mi je blo večkrat slabo. Ne splača se sekirat zaradi takih, je pa res, da te ful prizadane. V glavnem punce, ne se pustit in ne se ozirat na to kar mislijo drugi!
Midva sva bila pa tako navdušena zaradi user posted image , da sva zelo kmalu povedala nekaterim prijateljem in sorodnikom.  Najbolj simpatična pa je bila izjava mojega kolega, ko sem mu povedala, da sta user posted image . On pa: Super, uauuuuuu, a je fantek al punčka? user posted image user posted image user posted image Sem mu rekla, da sta rozauser posted image , tko da je verjetno punčka! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Vas je v tem času kdo posebej prizadel?
16.3.2006 9:45:11   
bini
user posted image ..jest sm pa misla, da imam samo jaz slabe izkušnje..
en kup je ljudi v naši precenjeni žlahti, ki se do rojstva otroka obnašajo kot da sem kužna ker sem noseča...tako je blo prvič in tako je sedaj... nosečnost enostavno ignorirajo kot da je ni, ignorirajo tud mene kot da sem komu kaj naredila..... ful boli, ker so to le moževi starši in še kdo, ampak ok...user posted image  čudni so oni, ne jaz, to sem že nekak prokužili
se tolažim, da imam vsaj jaz ok žlahto in da imava še bolj fajn prijatelje, pa tud v službi sem imela samo pozitivne izkušnje...
ampak vseeno nam pa le ni a ne punce??
čeprav res je - ne smemo se sekirat, že zarad naših pikic ne..
srečno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Vas je v tem času kdo posebej prizadel?
16.3.2006 9:55:25   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: nalin
Šele ko sem zanosila, sem sprevidila, kako prazno je bilo moje življenje, sedaj, ko pa imam to prečudovito malo štručko, pa vidim kaj pomeni živeti polno življenje.
Upam in želim, da bi ti ljudje kaj kmalu ugotovili da se motijo.


Tole mi je pa vseeno malo pretirano! Če bi meni moj mož rekel, da je bilo najino življenje prazno, preden sva dobila tamalo, bi se pa res zasikirala, kaj za vraga potem sploh počneva skupaj. Saj ne rečem, lepo nam je skupaj, ampak sva se imela super tudi tistih 13 let, ko sva bila samo midva!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Vas je v tem času kdo posebej prizadel?
16.3.2006 10:07:50   
naja78
uh težka tema,a hudo resnična.

moja bodoča tašča in tast,kar na bruhanje mi greta tok sta pametna.

prvi šus:no,.,.....pred kratkim sem imela roj.dan in takrat sem zvedela čudovito novici,da sem user posted image po skoraj 2 letih.user posted image
mesec nazaj sem bila operirana-LPS,HSC.in ko sem bila na obisku pritašči z mojmu mi ni mogla pogledat v oči in vprašat ...ti zakaj pa si bila na op??
cenim mojega ljubega,da o tem ni pač z njo razglabljal,kaj jo pa briga babo staro!!!
no in telefon naslednje jutro-tašča,ki pravi:ti zakaj pa si bila na op??najraj bi jo užgala če bi bila pr men.user posted image
in ji pač na grobo povem kaj se dogaja,na koncu zaključim,da če pa ne bo šlo,pa umetna.prava reč,to ni nič tazga.ko ona prjav...:a to pa ne?!zakaj!dej no mir!
češ verjetno ne more verjet da si ga moj lubi mogu na rokice......budala jedna,kaj pa je to tazga.
 
drugi šus:
ko pridejo k nama na obisk,se posvetijo mojemu dragemu,jaz pa strežem.o vsem sva se že pomenila in me lubi podpira,a kaj ko so njegovi tako cinični,zoprno vsiljivi,da ko pridejo dihat ne more.
no in mi četita in pravi:
da se ti bo uresničla una skrita želja,saj veš!!user posted image user posted image kar v luft me je pognal.pa sem rekla,oprostite- nama se bo in ne samo meni.buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
 
in debata nanese,ne se režat punce:na bikova jajca,ker jih imajo moje user posted image rade.no men se gravžajo.pač.
ko lepo pripovedujeva kaj so vse počeli ko smo jima kuhali bikova jajca,fotr prijav,....ja so dobra,mogoče za boljšo plodnost.
 
takrat sem vedela da jih ne maram n sem to mojmu lubeku tud povedala.
no in v nedelo greva k nim na kosilo in bo moj lubi pač reku.me že zdaj daje togota,kaj bodo rekli.sam vam povem punce,da ne bom tih.
bolš čimprej zaključit,tem bolš je.da si ne bo umišljala kaj stara krava.
pardon in se opravičujem moji ljubljaščini in vsem besedam,ampak kar je preveč si jaz ne dovolim.
 
naja78

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Vas je v tem času kdo posebej prizadel?
16.3.2006 10:19:32   
Anonimen
Se strinjam Naja78.

Tašče so lahko zelo nadležna bitja.
Jaz sem moji dala kar kmalu vedeti, da se naj kaj dost ne vtika v naijo življenje.
Od začetka ni mogla sprejet, da je šel njen ljubi sinček od doma, da s eni več tako pogosto oglašal in ji vse povedal, kar se je zgodilo pr nama.
Še vedno je mislila, da bomo vse praznike praznovali skupaj. Jaz se nisem strinjala s tem,m da bi jo mogla pa res čist vsak praznik gledat in kaj kmalu je ugotovila, da se jaz ne strinjam s tem njenim mišljenjem.
Ko je zvedela, da sem noseča je bila vesela, potem pa čuješ pametnjakoviče, pa to ne smeš pa pazi kako se nosiš, pa ja ne boš hodila v službo ipd.
Moje načelo je manj jo vidim, rajš jo imam.

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Vas je v tem času kdo posebej prizadel?
16.3.2006 12:58:16   
kaktea
Evo, nisem si mogla kaj da ne bi pokomentirala tudi jaz.  Mnogo negativnih izkušenj, ki se dogajajo izvirajo iz izrečenih besed znancev, ki nas prizadanejo. Mene ne oplazijo take fraze, ker se zavedam, da komentar, kot "tako stara bos delala otroka" oz "tako mlada" ali "škoda najlepših let", itd... izhajajo iz osebnega mnenja oseb, ki to izrečejo, ker tako čutijo oni do samih sebe  in ne prav da si to mislijo o nas samih (no saj so tudi izjemeuser posted image ), ker se sami čutijo prestare ali premlade ali še ne pripravljene ali karjera je tisto kar te osreči. Zato si res ni treba jemat take posamezne fraze. Odnosi s sorodniki, ki pa nas ne sprejemajo takšne kot smo pa so pereč problem ...no res nismo prfektne, ampak tudi oni niso...tako da gor glavo in ponosno naprej drage user posted image ! user posted image  

pa lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Vas je v tem času kdo posebej prizadel?
16.3.2006 14:10:35   
3new!yes!!
Mene pa te zgodbe o tascah tako nerivrajo, da ne morem povedat kako.
To kako se bo tsca obnasala do vas je odvisno tudi od vasega partnerja. Ce je ona nesramna in on to dopusca, je z njim nekaj narobe ali pa je totalen mamin sin- s takim pa jaz ne bi hotela imeti opravka.user posted image

Pa tudi takih ne razumem, ki se pritozujejo cez tasce in istale sorodnike- ces, pridejo k meni pa jim strezem ali pa pridejo pa me kritizirajo in tako naprej.
Ja, a ve nimate jezika? A se ne znate zase postavit? Kaj hudica vam je da se pustite?
Kar nekaj!

(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Vas je v tem času kdo posebej prizadel?
16.3.2006 15:25:36   
TiaSara
Men pa zelo zbodejo posti, kjer punce uporabljajo izraze, kot so "baba jedna" in podobno - to se mi zdi zelo žaljiv odnos in neprijazne izjave so lahko pogosto kar posledica takega odnosa.

Saj pametnih komentarjev so vsi polni, ampak ni nujno, da jih vzamemo čisto zares. Jaz jih najraje malo preslišim, se jim nasmejem in gremo naprej. Ni vredno zaradi tega izkopat bojno sekiro s komerkoli. Čeprav je pa res, da so nekatere izjave napisane tule pa prav grozljive.

(odgovor članu 3new!yes!!)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Vas je v tem času kdo posebej prizadel?
16.3.2006 15:35:49   
Pupica
aha...ker sem imela težave v začetku user posted image , sem vsem po vrsti zatrjeala da nisem, ker če bi kaj šlo narobe, ne mislim celemu svetu razlagat, kot da bolečina ne bi bila dovolj huda. In tut taščica je vmes vprašala mojga če pričakujeva. Ker ljubi na prvo mesto postavlja mene  je rekel, da NE.
Ko sva se prepričala, da zdej je že bolje, da očitno bo to TO, sva sporočila novico, odgovor je bil pa , da LAŽEVA. Ja ok, v naslednjo sploh ne bova povedala! user posted image
Sem bila pa prijetno presenečena, ker ponavadi je njen stavek:"Sej sem jaz vedla!"user posted image user posted image user posted image In to me še bolj user posted image Če človek vse vnaprej ve, zakajuser posted image , mi ne pove teh magičnih 7 številk že sedaj(loto)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Vas je v tem času kdo posebej prizadel?
11.4.2006 20:58:49   
Anonimen
Prav prizadel me zaenkrat še ni nihče. Mi pa grejo na jetra (in to fejst) taki, ki nama zdaj pamet solijo, da zdaj se bova pa morala poročit,...mislimuser posted image user posted image , kot da smo v srednjem veku. In če se njihovi otroci poročajo se morava mi2 tud ali kako? Za znoret, sem rekla, da naj samo meni kdo omeni, pa bom rekla, da sma dovolj stara in se bova poročila samo takrat ko bo NAMA to pasalo!!!
Za znoret v glavnemuser posted image

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Vas je v tem času kdo posebej prizadel?
11.4.2006 21:28:48   
KODA
Tašča.user posted image
Takrat smo živeli še skupaj.Na koncu je bilo že nevzdržno z njo.


_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?