|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kresnila sem ga...
28.3.2006 14:56:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Mislim, da sta oba zelo zelo ljubosumna eden na drugega, sploh on. Ali pa te s tem res samo provocira in hoče, da ti njega zapustišuser posted image . Ko pride enkrat do tega, da se začneš tepsti, je čas, da gresta vsak zase nekam in se ne vidita ter si pošlihtata v glavi, kako in kaj za naprej.
Skulirajta se že zaradi punčke!

Ja ljubosumen kaj pa.....je sam rekel da je šel v telefon pogledat ker čuti da je nekaj narobe! Torej....kje je zdaj problem...ne zaupa mi!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
28.3.2006 14:57:10   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Tassy

Tako da sedaj mislim da je z mano nekaj hudo narobe. user posted image
Zvečer se je pred mano začel slačit user posted image  in je želel vse s seksom poravnat. Tako to ne gre, to ni rešitev, pa da sem takrat tako lušna ko sem jezna, pa da sem takrat najbolj potrebna(njegove trditve) Jaz sem šla spat - se je stisnil k meni, jaz pa sem se celo noč borila z morastimi sanjami. user posted image

Res je nekaj hudo narobe, ja. Četudi praviš, da si se vrnila le zaradi punčke, možu/fantu očitno daješ napačne signale, če še vedno misli, da bo s seksom vse rešil user posted image
Pejt spat v drugo sobo, pa bo mir. Vsej ponoč.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
28.3.2006 14:57:55   
TanjaS
Tassy,

resnično ti želim,d a zbereš pogum za končni korak in naj bo res končni.

To mu jasno povej.

Kakšne so pa sedaj razmere s taščo, ko si se vrnila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
28.3.2006 14:59:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tia27
Če si šla si šla zaradi tvoje odločitve.Brez zamere,lp

Nič ne zamerim....šla sem nazaj...ker nisem imela kam it v danem trenutku, jaz se ne bojim da bi ostala sama - želela sem si ostat stran od njega za dlje časa in razmislit. Ne bom krivila mame, krivila bom sebe ker nisem bila dovolj močna in sem se bala mame!

(odgovor članu Tia27)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
28.3.2006 15:04:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MISKA01
Dokler ne bosta zaživela sama, tako ali drugače ( kot familija ali ona sama z otrokom), ne bosta niti vedela, kje so v bistvu težave.

Miška tukaj se čist strinjam s tabo - problem je v tem da jaz ne dopuščam možnosti da bi midva zaživela skupaj, stran od tašče, ker sem se v podzavesti že tako odločila da ne bom poiskusila, z njim nič več.
Ko sem bila sama z malo sem se drugače počutila - bolj pomirjeno, umirjeno, bolj sem se ji posvečala in tudi ona ni kazala trme. Skratka želela sem da tako ostane, da sem stran od njega.

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
28.3.2006 15:07:00   
Anonimen
veš kaj dekle,
mislim, da nihče od vaju- ne samo, da ni zrel,
temveč da je z vama narobe še kaj drugega...
jaz pravim samo, ali si vajin otrok ne zasluži kaj več?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
28.3.2006 15:08:52   
india
IZVIRNO SPOROČILO: Tassy

Dokler ne bosta zaživela sama, tako ali drugače ( kot familija ali ona sama z otrokom), ne bosta niti vedela, kje so v bistvu težave.

Miška tukaj se čist strinjam s tabo - problem je v tem da jaz ne dopuščam možnosti da bi midva zaživela skupaj, stran od tašče, ker sem se v podzavesti že tako odločila da ne bom poiskusila, z njim nič več.
Ko sem bila sama z malo sem se drugače počutila - bolj pomirjeno, umirjeno, bolj sem se ji posvečala in tudi ona ni kazala trme. Skratka želela sem da tako ostane, da sem stran od njega.

Ja, Tassy, potem pa si ZDAJ poišči novo bivališče!!! Ne odlašaj več niti minute!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
28.3.2006 15:09:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TanjaS
Mogoče se bo slišalo kruto, ampak so tudi primeri, ki vztrajajo v trpšinčenju drug drugega, ker jim je to tisto, kar pogrešajo, če gredo narazen. Kot neke vrste mučeništvo.

Ali pa si poiščita strokovno pomoč in svoje stanovanje.

Jaz ne uživam da ga trpičim - nočem ga trpinčit, nočem ga prizadet. Ko sem bila stran od njega sem se počutila varno.

Strokovno pomoč sem si že poiskala, na srečo se mi je ponudila prijateljica, ki dela v eni izmed teh organizacij in kmalu bova o vsem predebatirali in videli kje oz.v kom je problem.

(odgovor članu TanjaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
28.3.2006 15:11:48   
Anonimen
Ce hoceta ugotoviti kje, oz. v kom je problem, morata biti oba prisotna.. drugace tega ne bos mogla ugotovit.. ker bo manjkalo tvoje ogledalo..

Ce si sploh zelis v resnici to ugotovit.. ker cisto mozno je, da ze v naprej ves, kje oz, v kom je problem.. in v tem primeru lahko to fazo preskocis..

Ce on ne bo prisoten, potem preskoci to fazo ugotavljanja, ker je nesmislelna.. potem si urejaj prostor za ziveti..

Ampak ne vem, zakaj se mi zdi, da bo lepega dne tuki naslov... "Spet sem pri njemu.."

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
28.3.2006 15:20:29   
tehnofil

Zdaj se sliši kot da jo tašča pretepa. Kamorkoli se bosta selila bodo šle težave z njima. Težave so v njunem odnosu. Se vedno bolj stopnjujejo.

Nivo tolerance je že tako nizek, da na normalno besedo drug odreagira silovito, ker se čuti napaden. Oba enako.

Tassy, veš kaj hočeš in kakšna naj bi bila tvoja družina. To začni ustvarjati sedaj in njega boš pritegnila k temu. On tega ne pozna, ti pa si to lahko predstavljaš, zato mu bodi vzgled.
Seveda ob predhodnem temeljitem pogovoru kaj so bistvene spremembe od katerih eden ali drugi ni pripravljen odstopiti. Vsak lahko naprimer pove samo eno. Eno samo, ki je najbolj pomembna. Kasneje samo dve. Nato ostale. Tako bosta lahko razumela, kaj komu koliko pomeni in ali je to spremembo pripravljen sprejeti. Če ena bistvena z ene strani ni sprejeta je lahko šele razlog za ločeno življenje.

Sprememba ne bo sprejeta takoj. Zelo se bo potrebno potruditi, da bo sprememba vpeljana, po mnogih padcih. Zato boš morala za padce na poti do spremembe odpuščati in tudi on bo tebi moral tvoje. Če tega ne bo, bo tako kot včeraj.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 35
28.3.2006 15:46:26   
Anonimen
Tassy jaz bom napisala gledano tvojo zgodbo iz svojega stališča. Ne mislim te žaliti  ampak zdi se mi da bi bila celotna situacija bolj jasna če bi kak stavek napisal tudi tvoj partner.
Praviš da ga ne ljubiš da ti je odveč da z njim ne želiš več živeti a še vedno udarjaš nazaj na njegove udarce. Če res nič ne čutiš do njega kaj ti je potem važno kaj si on misli o tebi (da karkoli skrivaš) zakaj na nasilje odgovarjaš z nasiljem? Pri partnerju ti ravno to ni bilo všeč  a delaš popolnoma enako. Vračaš mu udarce fizične in psihične, pri njem še vedno iščeš pozornost in ne nazadnje te užali že z katerokoli majhno stvarjo.....kako je to možno če ga pa ne ljubiš več? Če ti je vseeno če bi šla stran in ga nikoli več ne videla?
Tudi jaz mislim da za stvar ni več odgovoren le tvoj partner ampak da najprej razčisti sama s sabo in če spreminjaš spremeni najprej sebe šele potem lahko pričakuješ odziv svojega partnerja. In vedno bolj se mi dozdeva da od njega stran ne želiš iti ampak iščeš nekaj kar ti manjka nekaj kar ne dopolnjuje tebe v celoti in to praznino iščeš v njem, pa jo mogoče iščeš na napačnem človeku oz. kraju. Daj mu možnost da se lahko spremeni, daj mu vedeti da ni razloga za ljubosumje (kar tako tudi nihče ne brska po mobiju če za to nima razloga), ne dajaj mu dvomljivih signalov, ne razglabljajta o tašči ker ona ima svoje življenje in ni del vajine družine, poglobita se v otroka in mu dajajta vzgled ter skupno preživljajte trenutke korak za korakom in mogoče bo kmalu minil mesec ko boš napisala "srečna sem".

To ti tudi iz srca želim!!!!

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
28.3.2006 15:57:42   
smrka
Ce bi hotela it stran od partnerja bi lahko... pejt v materinski dom! Tam si lahko dve leti, oni ti pomagajo da si uredis zivljenje, da si najdes sluzbo, stanovanje. Sluzbo ze imas, bodi tam dokler si ne najdes stanovanje! Ce ga nemaras, ce do njega ne cutis nic, kaj se cakas????? Malo te nerazumem, ceprav mi je hudo da dozivljas vse to.
Ce mislis, da bi vama obema bilo bolje ce bi se preselila stran iz hise kjer zdaj zivita, kjer mas tasco.. potem s partnerjem poiscita stanovanje, kjer bosta povsem drugace zadihala, mogoce se tudi vajin odnos malo uredi.

Jest se selim cez teden dni k tasci, ker smo svoje stanovanje zdaj prej prodali kot kupili drugo.. in bog ve kdaj bomo nasli zdaj vecje stanovanje. Do takrat bomo pr tasci, mogoce mesec, mogoce dva ali vec. Vem da nebo tako "lepo" kot nama je zdaj.... vsaj kar se tice sproscenosti in itimnosti...

Nevem, mal razmisli in se ne trpinci vec... ker bos ob zivce.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
28.3.2006 16:02:14   
Gina
Tassy, nehaj se počutit ogroženo. Jaz ne čutim tvojega partnerja nič bojl nasilnega,kot tebe. Ampak to pomeni edino to, da moraš ti pomiriti nasilje v sebi. Mir ni nekaj, kar je izven tebe. Pa nehaj zamerit, pa viset na starih rečeh. Mimo so. Meni se zdi, da se tvoj partner skuša pobotat. Seveda imaš dve možnosti - biti ali iti. Srednje možnosti ni. Lahko ga maltretiraš, lahko mu delaš grde reči, lahko ležiš cele noči slabe volje....koga boš kaznovala? Sebe. Koga boš s tem spremenila, da bo čutil ljubezen do tebe in da bo ljubeč in ljubezniv? Nikogar, niti sebe ne, še bolj se boš valjala v samopomilovanju in nereagiranju. Če hočeš reči spremeniti, nisi začela iz pravega konca. Če hočeš stran, potem pa pojdi, pa ne hecaj ne sebe ne njega. To kar počneš, je pa v vsakem primeru trapasto, ker nikomur ne prinese miru - ne tebi ne njemu, ampak samo slabo voljo in obtoževanje.... Naredi nekaj takega, kar bo imelo cilj. Naredi si plan svojega vedenja. Pa ne kaznovalnega. Takega, prijaznega, ljubečega - do sebe in to posledično prinese ljubeznivost do vseh okoli tebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
28.3.2006 16:32:24   
Dejča
Vem, da poznamo le tvojo plat, toda iz tvojih postov veje sama nezrelost, naivnost in še kaj, pa bom raje tiho. Si ženska, ki se ne ceni dovolj. Pri takih starših, kot jih imaš, me to niti ne čudi. Hudo je le, ker vem, da bo v takšno osebo zrasla tudi tvoja punčka - ob tebi in tvojem partnerju. Kaj drugega se ji ne obeta, ker ji pač dajeta takšno okolje. Žal! Če misliš, da si naredila prav, da si šla nazaj zaradi nje, se prekleto motiš. Zaradi nje (če ne tudi zaradi sebe), bi morala proč od njega. Že zdavnaj - najkasneje takrat, ko je padel prvi udarec. Ne pa da se zdaj pred user posted image  kar družno pretepata!!!!
In zelo se strinjam z Leniko in podobno mislečimi. Ko te berem, mislim, da si je kak najstnik izmislil scenarij ... Na žalost tvoje hčere pa je to resnica user posted image .

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 39
28.3.2006 17:24:29   
Anonimen
Zdi se mi, da sta se mnogo prekmalu imela otroka. Povej mi ali je bil ta vajin otrok planiran ali je ratal na "ups"? Pa koliko časa sta bila predno si zanosila bila skupaj? Koliko časa živela skupaj? In tale tvoj bi pa 27-ih bil lahko že veliko bolj zrel in odgovoren, isto velja pa tudi zate...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
28.3.2006 17:25:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy
Ce si sploh zelis v resnici to ugotovit.. ker cisto mozno je, da ze v naprej ves, kje oz, v kom je problem.. in v tem primeru lahko to fazo preskocis..

Ampak ne vem, zakaj se mi zdi, da bo lepega dne tuki naslov... "Spet sem pri njemu.."

Če si tukaj mogoče ciljal na tretjo osebo, se motiš. Je pa prav da si omenil.

Naslova "Spet sem pri njemu" ne bo !!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
28.3.2006 17:28:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil
Kamorkoli se bosta selila bodo šle težave z njima. Težave so v njunem odnosu. Se vedno bolj stopnjujejo.
Tassy, veš kaj hočeš in kakšna naj bi bila tvoja družina.

Te stavke si pa lepo napisal in si me zadel. user posted image
Takšna družina kot je sedaj sploh ne bi smela biti.

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
28.3.2006 18:04:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Zdi se mi, da sta se mnogo prekmalu imela otroka. Povej mi ali je bil ta vajin otrok planiran ali je ratal na "ups"? Pa koliko časa sta bila predno si zanosila bila skupaj? Koliko časa živela skupaj? In tale tvoj bi pa 27-ih bil lahko že veliko bolj zrel in odgovoren, isto velja pa tudi zate...

Ja prekmalu je prišla na svet, nikoli pa nisem rekla da ni bila zaželjena. Otrok ni kriv za najino težavo v komunikaciji.
Predno sem zanosila sva bila skupaj dve leti, oz. zanosila sem takoj ko sem se priselila k njemu, ker domov iz ponosa nisem šla - ker sem imela hud konflikt s starši (so me čez noč vrgli na cesto iz družinskega stanovanja, ker sta potrebovala denar za izgradnjo vikenda, ki danes že stoji).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
28.3.2006 18:56:12   
Anonimen
Pa ljuba duša, a je sploh kdo na tem svetu, s katerim nisi skreganauser posted image  Če misliš, da si res tako odrasla kot pišeš, se začni obnašat kot odgovorna odrasla oseba in poskrbi za otroka tako, da mu boš ponudila varen in ljubeč dom, ki ga sedaj nima.
To, da nam na forumu priznaš, da si kriva za situacijo v kateri si, še ne pomeni, da dejansko tako tudi misiliš. Sicer si pa lahko vse skupaj razlagam tudi s starim slovenskim pregovorom: gliha v kup štriha... Misilm pretepanjeuser posted image  Pa majhen otrok vse to doživljauser posted image  Ja, si me prepričala, da si zrela, odrasla in odgovorna oseba?!?! Japajade...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
28.3.2006 20:23:44   
india
Zdaj se sliši kot da jo tašča pretepa. Kamorkoli se bosta selila bodo šle težave z njima. Težave so v njunem odnosu. Se vedno bolj stopnjujejo.

No, Tehnofil, če se ne motim in me spomin ne vara, je Tassy pred cca. 1 letom res pisala, da je tašča tudi dvignila roko nad njo oz. da je bila zelo groba do nje, poleg tega, da je ful kričala nad njo in jo zaničevala.
Zgodbo spremljam  od začetka in sem prepričana, da se Tassy v svojem krogu žal ne razume ne s svojimi, ne s partnerjem in ne s taščo.
Torej je tu nujno potrebno ukrepati. Ampak kako, se boš pa morlaa Tassy, sama odločit!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
28.3.2006 20:26:38   
Marogica
Pregovor pravi, da tako kot si si postlal, tako boš tudi ležal. To velja vsekakor tudi zate. Če sem čisto kratka: ti imaš dve možnosti, 1. ostaneš v uničujočem odnosu(obojestranskem) in se uničita do konca, vendar nam prihrani vsakodneve zgodbice, ker postaja dolgočasno, 2. ali pa iz tega odnosa greš, kar ni enostavno, je pa najboljše za vaju oba.
Najbolj se mi pa tako ali tako smili nemočen otrok, ki je prisiljen živeti v nezdravih odnosih.

Mogoče malo na grobo na pisano, moj namen pač je, da se strezniš.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
28.3.2006 20:31:20   
india
Marogica žal imam občutek, da Tassy tega še ni pripravljena narediti!user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 47
28.3.2006 20:53:04   
Anonimen

Marogica žal imam občutek, da Tassy tega še ni pripravljena narediti!user posted image

Ne ni, ker ji, po moje, na nek izkrivljen način ustreza vloga žrtve... Pač privzgojeni miselni in življenski vzorci. Samo, da sedaj ni ona žrtev, ampak je žrtev otrok, ona ima pa v rokah "škarje in platno" in se mora odločit kaj bo naredila. In za to odločitvijo bo morala tudi odgovorno stati in sprejeti vse posledice - tako dobre, kot slabe. In tega prehoda (pasiva/aktiva) ni (še) sposobna narediti. Žal. Neizmerno se mi smili otrok, ki mora prenašati vse, kar mu starši in stari starši "prirejajo" iz dneva v dan... Skrajno neodgovornouser posted image

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
28.3.2006 21:06:41   
Teni_

Verjmem, da se bo slišalo hudobno in verjetno boš zamerila, ampak orm napisat.

Mislim, da sama ne veš, kaj hočeš? Ali slučajno uživš v tem, da te tepe. Bi šla, pa  ne bi šla, pa greš pa milijonkrat prideš nazaj. Temu moj ata reče:  rad bi bil ****n, pa ne bi ga rad noter imel.

Daj že enkrat za  vselej oddidi od tam, ker se človek ne obvlada. Če se ne obvlada pri tebi, se verjetno tudi glede otroka ne bo. Bi rda gledala, kako ti pretepa otroka, ga v steno zabija in bog ve kaj še vse. NE NASEDAJ več njegovim besedam, kako se bo spremienil. Verjemi - ne bo se, samo še slabše bo.

Ne čakaj na jutri. Ali prevedeno: ne čakaj, da te bo tako premlatil, daboš za par mesecev ostal v bolnici. Se zavedaš, kaj potem čaka tvojega(vajinega) otroka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
28.3.2006 23:00:42   
Anja**
MojcaH strinjam se s tabo.

..enim prav paše, da jih kdo tepe, zmerja in žali...tako so navajeni in brez tega v vsakdanjem življenju ne morejo...

Po moje je potreben eni OGROMEN KLIK v glavi, da ti postane jasno, da tako ne gre.

Enim se klik naredi sam od sebe....eni pa morajo zadeti dno, da lahko potem splavajo na površje...

Tassy mislim, da še nisi zadela dna...bo moglo ratat še hujše, da boš pogruntala.

Mislim, da zadeva traja že kako leto (če ne več). Konca pa še lep čas ne bo.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Katero ime bi izbrale?
OliveOyl

a.) Tina (71%)

b:)Marie (17%)

c.)Maria (13%)

Število vseh glasov: 374

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!