|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zavestna odločitev ali spontana
21.2.2006 13:46:23   
Anonimen
Ne vem če glih sem spada tale tema.
mene pa zanima če ste se zavestno odločile za otroke ali je bil čisto spontano narejen?Nekaj dni me že muči, da bi lahko tudi jaz bila pripravljena biti mama, pa imam kr en strah, da je premalo denarja, premajhen stanovanje, da mogoče nisem čist pripravljena. po eni strani bi še malo počakal po drugi strani bi bila pa zelo vesela če bi bila nosečka. čeprav bi mojega ljubija kr mal stisnil, ker sva se nekako zmenila da bova še malo počakala (1 ali 2 leti). jaz sem pa tko neučakana pa bi ga kar že danes nardila. 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zavestna odločitev ali spontana
21.2.2006 13:51:01   
total
Pri nas je bilo nenačrtovano,ampak zelo veselouser posted image ,če bi ga načrtovala ga še zdaj ne bi bilo,zato ne razmišljaj tako,ker pol se sigurno zavleče.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2006 13:53:15   
alenka25
Pri nama je po 3 letih skupnega življenja ratalo spontano in zavestno narediti otročička. Nisva načrtovala ampak sva šla v to če rata ratauser posted image
Oba sva bila še studenta v malem stanovanju. Zdaj je najina princeska stara 26 mesecev in sva presrečna ker jo imava, čeprav se še vedno stiskamo v majhnem stanovanju. Delamo na tem da bi imeli še kakega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2006 13:54:56   
bskrle
Za otroke (več kot 2) sva se odločila zavestno, nisva pa planirala točnega števila otrok in razmika med njima. So stvari, ki niso v človeških rokah in močeh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2006 13:55:36   
Sulfinija
Midva ga pa načrtujema in to že kar precej dolgo letos maja bo dolge tri leta.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu alenka25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2006 13:58:41   
Anonimen
želja spontana, odločitev za akcijo pa zavestna! ni ratal na ups!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2006 14:13:15   
Gina
Nikoli v življenju se za nobenega otroka nisem niti enkrat vprašala, a bomo imeli dovolj denarja, a bom za kaj prikrajšana, a je prezgodaj, a.... Nikoli. Jaz sem si želela otrok odkar pomnim, vedno sem bila pripravljena biti mama - z veseljem. Vsi trije so prišli spontano, takoj in tudi bolj ali manj zavestno. Prvi najmanj zavestno, ker se mi je zdelo, da če delaš otroke 3 dni pred ovulacijo, ne more takoj ratat. Pa je. Druga dva čist zavestno in isti hip sem vedela, da sem noseča. IN sem bila. Ampak zdaj imam pa dovolj otrok. Ne bi več imela, samo in izključno zaradi preveč dela, zaradi dojenja in zaradi možnosti nespanja. Ne vem če bi zmogla še enega. Ampak, zakaj pa sploh bi, saj imam vse, kar sem kdaj hotela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.2.2006 14:20:11   
srki
Pri nama je bilo oboje. Nisem rekla: zdaj pa dajva! Pač, sexala sva brez zaščite, ko je pa ratalo je pa ratalo. Mene je tudi mogoče na začetku dajalo to, ali sem pripravljena, ali bova zmogla. Pa zmoreva. Čeprav živiva pri nas in imava eno kuhinjo in spalnico, sanitarije pa imamo v skupni rabi, mi prav nič ne fali-nasprtno-prav fajn mi je. Ni boljšega občutka kot to, da nisi sam in da imaš vedno nekoga zraven, ki ti pomaga. Mislim, da so vse stvari in mišljenja "ali bo vse ok" odveč, ker če na to misliš, potem mislim da dejansko ni nihče pripravljen biti mama. Vse se poštima samo od sebe. Srečno.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.2.2006 14:50:16   
Anka
Ko sva se poročila sva si rekla da otroka sprejmeva kadarkoli, nič nisva računala kdaj bi bil optimalen čas, tri mesece po poroki sem zanosila...sva si pa nekako rekla, da bi med prvima dvema bilo dve leti ali več razlike, bomo videli...mislim da ne bo uspelouser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.2.2006 15:03:32   
KIRA
ČISTO ZAVESTNO. user posted image user posted image user posted image OBE.user posted image user posted image user posted image user posted image
ČE BI ČAKALA SLUŽBO IN UGODNE POGOJE NAJBRŽ NIKOLI NE BI IMELA OTROK!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.2.2006 15:09:25   
Jančika_
Želja se je pojavila spontano, odločitev je bila zavestna - kljub temu, da po nekaterih merilih nimava vseh pogojev. No, po najinih jih imava.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.2.2006 15:54:36   
Ayo

Pri nas je tako, da imamo vse urejeno, manjka samo se user posted image   jaz si ga zelim ze kar precej casa, no delati smo pa zaceli sele ta mesec, na mojo zeljo…

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.2.2006 16:55:00   
petraz
Velika želja in odločitev obeh. user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.2.2006 18:13:58   
lelaval
Prvič sva rekla: če bo bo, če ne pa ne - in je ratalo, drugič sva rekla, da bova hitro imela še enega in sem že bila noseča, tretjič pa nisva niti načrtovala in je bilo - pa sva tudi sprejela.
Če bi pa dinančno razmišljala, pa verjetno nikoli ne bi imela nobenega.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.2.2006 21:59:08   
kapica
Midva sva rekla zavestno, tako, sedaj pa lahko. Pa verjetno prav zaradi tega ne rata user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.2.2006 23:37:47   
KODA
Velika želja,ki se je taprvič uresničila šele po 3 letih.
Tadrugič,pa neplanirano ratalo v prvo.Saj če bi enako tako planirala,kot taprvč,sigurno še ne bi nama ispelo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.2.2006 6:54:06   
CUKRČEK
Midva imava oba že od nekdaj ful rada otroke in vedela sva, da pač  hočeva tudi svoje. Ko sva se poročila, sva začela  resno delat na user posted image  Ni nama prav hitro ratalo...šele čez eno leto nama je končno uspelo. Tako da je bilo vse dolgo načrtovano.

Počasi bova začela delat še na enem ( ne bi se branila tudi  kake  večje pošiljke naenkratuser posted image user posted image ...user posted image  ). Upam, da nama rata hitreje kot 1.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.2.2006 7:17:02   
NATAŠI
Midva sva se pogovarjala že dve leti, tako da želje vsekakor spontana in zavestna že od let nazaj... ko sva se pa odločila je bilo pa zavestno da začneva delati na user posted image  in tako je uspelo..

Če boš gledala na to, kaj še ni urejeno, potem boš vedno našla vzrok zakaj še ni čas za user posted image ...

pa srečno user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.2.2006 9:48:11   
tejčica
Ko sva se midva odločila za otroka nisva še niti živela skupaj, jaz na Gorenjskem on na Obali. Odločila sva se zavestno, oba sva si user posted image   zelo želela. Je pa trajalo kar 10 mesecev da sem zanosila in vse se je uredilo pravočasno. Če pa bi čakala da bo prav vse tipi topi, še sedaj ne bi imela otrok. Sedaj delamo na drugi bebici že 9. mesec, kljub temu da je moja služba na daljši rok vprašljiva.  Če se želiva ozirati na to lahko čakava do penzije. user posted image  Sem bila pa prepirčana da se bo v drugo prijelo hitreje, saj sva sedaj ves čas skupaj. Za prvo bebo sva se videla samo za vikende in se na ovulacijo pač nisva mogla ozirati. Upam da bo kmalu veselje.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.2.2006 13:20:45   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
ker sva se nekako zmenila da bova še malo počakala (1 ali 2 leti). jaz sem pa tko neučakana pa bi ga kar že danes nardila. 

Kako pa vesta da bo po dveh letih prišlo do nosečnosti?
Je pa tako, da nikoli nismo dovolj pripravljeni. Enkrat materialno, drugič čustveno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.2.2006 12:46:29   
L&F&B
Za prvega sva se odločila zavestno, oba pripravljena in posvečena njemu. Čakajoča na prihod princauser posted image . Nekako sem bila na višku svojih psihofizičnih moči, z zelo dobro kondicijo. Po rojstvu se niti nisva več tako ukvarjala s tem, ampak bolj sistem, ko pride in če pride, pa naj. Po 20m sem na ta način znova zanosila. Bila sicer prijetno presenečena, a telo očitno ni bilo pripravljeno, ker je prišlo do ss. Tako sem se takrat odločila, da grem v akcijo šele takrat, ko se bom zopet počutila dovolj močno za tak podvig. Tako sedaj delamo predvsem na izboljšanju zdravja in počutja, pa nabiramo kondicijo za še enega člana in šele nato bo zopet to najina zavestna odločitevuser posted image .

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.2.2006 13:08:42   
Aja1
Midva sva se odločila tudi zavestno (ko sva imela oba redni službi in urejeno stanovanje). Zdaj teče drugi mesec od te odločitve. Jutri delam test, če me M ne bo prehitela.

(odgovor članu L&F&B)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.3.2006 13:07:37   
x_srečka_x
pri nama pa je ratalo na UPS user posted image  ampak nič hudega bova imela pa dojenčka user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.3.2006 16:02:46   
lana38
Mi2 sva se za prvega user posted image  odločila po 6 letih poznanstva. Pa nam je že takrat bilo žal, da sva čakala, ker leto in pol nisem mogla zanositi. Še takrat je uspelo šele po HSG. Potem pa sva z drugim spet čakala 7 let, kar je bila pa še večja napaka kot prvič. Spet sem zanosila šele po 15 mesecih in bila sem stara že 37 let. Ta otroček pa je imel kromosomsko napako, ki bi naj bila slučajna( ne dedna) in zdaj ravno preživljam psihične travme prekinitve nosečnosti v 20. tednu. Ampak jaz se ne dam. Odločena sem, da bova še poskušala. Samo, če bi lahko čas zavrtela nazaj, bi verjetno že prvega otroka imela dosti prej. Ta kromosomska napaka se namreč pojavi z večjo starostjo matere. Zdravniki in genetiki pa trdijo, da se naslednjič naj ne bi pojavila, zato se ne bom kar predala in obupala, ampak poskušala imeti še vsaj enega zdravega otroka.
Svetujem pa ti, da ne odlašaš. Kaj pa, če po letu ali dveh odkriješ, da ne moreš ravno z lahkoto zanositi? Kar v akcijo.
LP

lana38

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.3.2006 19:28:00   
ElaM
Rekla sva si, ko bo bo po 6 letih veze. Zanosila v prvo, nato je sledil ss. Zatem sva se prepustila toku in junija dobiva najino Tinkaro.user posted image
Če bi čakala, da bo vse kot po reglcih verjetno nikoli ne bi imela otroka, saj nam vedno nekaj manjka.
Tako, da kar pogumno.user posted image

:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?