|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vam grejo vaši otroci kdaj na živce?
23.3.2006 9:30:36   
Anonimen
Meni moja pupa gre. Pri 13 mesecih še ne hodi in ves čas čepi poleg mene, me vlači za hlače, ne morem kuhat, pospravljat, nič, ker se skoz obeša name in se samo cmeri, če se je ne usmilim takoj. KUhanje je pri nas prava borba. Ves čas me vleče za hlače in se tuli zraven, čeprav ji pojem, se pogovarjam z njo ...
Nimam niti malo miru, še ko spi podnevi, moram it z njo spat.
Imam pa tako službo, da moram še ogromno delat doma, a ni šans, saj ponori, če se le približam računalniku. Tako bi bila vesela, če bi se kdaj sama zaigrala, a ni šans.
Zvečer komaj čakam, da gre spat, da imam vsaj malo miru, a sem pogosto preveč utrujena, da bi lahko kar koli postorila.
varstva nimam, partner je večinoma odsoten ...
Skratka, groza. Delo doma skorajda ni opravljeno, za službo zaostajam, zadnje čase pa sem še tako prekleto utrujena, da je groza...
Drugače jo imam zelo rada in je pravi bonbonček, a ko bi bila vsaj malo bolj samostojna.
Včasih bi potrebovala gumb za off.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vam grejo vaši otroci kdaj na živce?
23.3.2006 9:34:31   
Anonimen
Nimaš kaj, eni otroci so pač bolj zahtevni od drugih. Moj je tudi bil približno tak, tako da kuhala pač nisem, kadar je bil zraven. Sem ga pa navadila, da je sam spal, pri tem pa ni bilo trte mrte. Po mojem moraš nujno to narediti tudi ti. Dlje boš čakala, težje bo. Ko ti bo čez dan spala, se boš tudi psihično malo odpočila od nje.
Torej uredite to s spanjem, pa bo vsaj 80 odstotkov bolje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2006 9:36:38   
ZARA
Ja, seveda. Men gre tamala na jetra, kadar trmari in vpije na ves glas. Sploh se ji ne da nič dopovedat, ona samo tuli vame in toči ogromne solze, se meče nazaj al pa v tla. Če ji govorim lepo vpije, če govorim naglas, pa vpije še bolj...če jo ignoriram, hodi za mano in se zaletava vame...no to mi gre reees na jetra.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.3.2006 9:39:59   
viv_
V bistvu skoraj ne več. Ker je res ratala fajn punca...

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.3.2006 9:40:55   
Anonimen
O ja, tja do enega leta sem mislila, da se mi bo strgalo.
Danes pa se mi to njeno obešanje in tečnarjenje stokrat obrestuje! Vidim, kako zelo je navezana name, kako priteče k meni, kako se stisneva, kako kar na lepem reče: "Ana ma vada mami," stvari, ki jih počne samo z mano in z nikomer drugim. Verjemi, potrpi še malo, pa se bo njena zdajšnja nesamostojnost obrnila v čisto ljubezen, ki pa je ne boš imela nikoli dovolj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.3.2006 9:41:41   
rija
Na živce glih ne.
Si pa pogosto mislim, zakaj je prav moj otrok tako zelo naporenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.3.2006 9:43:04   
total
Občasno,posebaj ko ma tak dan da je tečen,včasih je prav grozen,ampak ga mine.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.3.2006 9:44:54   
Maxica
Ma ne, očitno imamo res srečo, da je naš fantek precej priden in nezahteven. Sicer je živ sto na uro in ga moramo imeti skoz na očeh, sicer brž kakšno "odraslo" ušpiči, ampak ni pa tečen ali siten v tem smislu, da bi nas "teroriziral". Že brž smo se držali načela, da z jokom ne bo nič užugal, pa vedno probamo biti z njim dobrega razpoloženja, tako da je tudi sam precejšnji pozitivnež. Saj so dnevi, ko ga nosi luna, ampak na živce mi pa še nikoli ni šel, res ne.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.3.2006 9:52:28   
katarina j.
To vsi doživljamo- da nam gredo otroci včasih na živce. Če je to prepogosto, kaže na to da si preutrujena in preobremenjena. Preveč imaš sama za opravit in si mogoče prezahtevna(glede pospravljanja). Kaj pa če bi si vmislila kakšno varstvo za nekaj uric, ali pa gospodinjsko pomoč? Če ne pa vsaj tisto kosilo nekako poenostavi, pa je. Vem, da eni hodijo v vrtec po kosilo, al pa v Merkator hipermarket, al pa kupi že pripravljeno, pa je. Ni vredno da se zaradi kosila vsak dan toliko namučiš, boste že preživeli nekaj časa z bolj "slabim". Tudi mene prime vsake toliko depresija zaradi preutrujenosti in občutka da nimam nič zase. Še dobro, da je to redko in takrat mi pomaga mož.
Probaj zrihtat predno ti poči film, ker tudi to se dogaja in je potem težko prit nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.3.2006 9:55:29   
CatJa
Redkokdaj. Včasih, ko je zvečer že fajn utrujen, pa tuli ma-miiiii, ma-miiiii, ati seveda ne velja. Pe se prilepi name kot cek. Ampak kot pravim, je redko, da si rečem, mater si tečen, na živce mi greš.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.3.2006 9:56:36   
viv_
No, točno tko, kot je napisala Meta.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.3.2006 9:58:38   
Anonimen
No, a se ne znaš nič svojega zmisliti, zdaj ko si noseča? user posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
23.3.2006 10:01:13   
lelaval
Se strinjam z Meto.
Mogoče pa bi se včasih zamotila s kakšnim otrokom-povabi prijateljico ali sorodnico z otrokom, pa boš videla.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.3.2006 10:03:21   
muki1
Jaz se tudi z Meto strinjam.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.3.2006 10:05:24   
Marogica
Ja, mi gresta na živce in to oba. Vendar ko pa razmislim zakaj, vedno pridem do istega zaključka- ne zaradi njiju samih, temveč zaradi mene. Pri ta večjem je to predvsem divjanje in drenje(imam občutek, da ne zna v normalnem tonu govorit), vendar ne vedno, temveč samo, kadar sem utrujena ali razdražena, drugače me to sploh ne moti. Pri tam malem je pa predvsem takrat, ko imam kakšno nujno delo-služba(predvsem zadnjih nekaj mesecev) in ko se spravim zraven, lahko delam ravno 5 -10 min, potem pa se začne: duda, pijača, previt... In zopet mi gre v bistvu na živce, da določenih stvari ne morem delati skoncentrirano.
Torej je to "na živce iti" največkrat pogojeno z mojim počutjem, stresom...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.3.2006 10:17:59   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.
No, a se ne znaš nič svojega zmisliti, zdaj ko si noseča? user posted image

Tole ti bom vrnila, upam, da že nasledn mesec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.3.2006 10:28:29   
dory
Men se je skor zmesal tja do prvega leta, ko je samo sitnaril,jokal...skratka poden...zej je sicer ze mal bols, tudi trmarjenje se je umirilo...kwa pa vem...zaenkrat trkam...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.3.2006 10:51:26   
Lunca1
Ja, tudi vsake toliko časa. kadar trmari in se meče v tla, ali pa če ji moram 100x za eno stvar rečt, da tega ne sme, ona pa seveda še 101. naredi isto.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.3.2006 11:45:11   
Tricia
Ni panike...Sem še kar vzdržljiva...No včasih pa, priznam, se tud meni kadi iz ušes.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.3.2006 11:59:02   
paris
Lej anonimna, saj vem, da je trenutno piškava tolažba zate, ampak otroci še prehitro zrastejo. Imam pubertetnika (16 let), ki je krasen fant. Pa je bil tudi on naporen majhen pobič, s katerim se je blo treba veliko ukvarjat, veliko je bil bolan, pa skoz ga je bilo treba zabavat. Ampak je zrasel in imava lep odnos- pa so mi šla in mi še gredo kdaj,njegova dejanja tudi na živce. To kar čutiš je normalno. Verjetno si preobremenjena. Nasvete so ti dale že druge punce, malo razmisli in si vzami kdaj čas zase.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.3.2006 11:59:05   
mynyka
na živce glih ne...moj je samostojen....sam se zaigra ker se malogdaj igram z njim..sliši se kruto...ampak on ve gdaj se ne bom z njim igrala in kdaj se bom..ko vidi da mi ni za igro se gre sam igrat...bo bolje,boš videlauser posted image

***moj mali leo in njegov ati sta smisel mojega življenja***

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 21
23.3.2006 12:30:31   
nejcko
Se strinjam z Marogico, da je ogromno odvisno od lastnega počutja, ampak je pa tudi res, da ima naš ta večji take finte, da se včasih sprašujem, če mi slučajno kaj na čelu piše (npr. Je*** me v glavo!)
Najbolj mi gre na živce, ko pridemo domov in še dobro ne stopimo skozi vrata, že začne: "Dej mi risanko. Jaz bi pil, mami. Lačen sem. Čokolado bi. Pil bi čajček, prosim ..." V eni minuti izrazi 100 zahtev in želja, kaj vse on bi in hoče in želi. Pa mu rečem, naj se odloči, kaj bi sploh rad, pa začne jovo na novo, potem se zapiči v eno stvar in stokrat ponovi, da bi on zdaj to. Če mu rečem, naj malo počaka, da grem vsaj na WC ali da se preoblečem, on še kar teži in teži in teži, da on to zdaj bi - ma, vse skupaj je zelo podobno kitajskemu načinu mučenja.
Evo, to me res spravi ob živce, pa še to, da mu nekaj 1000x rečem, on me pa nedolžno reče:"Kaj? Kaj si rekla, mami?" OOOOOOOOOOOO, materuser posted image

(odgovor članu mynyka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.3.2006 10:52:16   
Margareta
Priznam, včasih mi gre res na živce. Pa se ponavadi pogovorim sama s seboj.
Drugače pa - pri nas je tako (mali je star 10 mesecev), da tudi zahteva 100% pozornost. Spi ponavadi zunaj v vozičku, tako da doma težko kaj naredim, mož je odsoten od jutra do večera (zidava) in včasih kot je že ena napisala zelo težko skuham. Ker joka. Nimam pa srca, da bi ga pustila.

Imam pa veliko srečo, da ga moja mami vzame za 2 uri dopoldne. Takrat pa pišem diplomo. SE ne pritaknem drugega, razen RR za 10 minut.

Pa tolažim se s tem, da bo vedno bolje. To bo pa sigurno.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.3.2006 12:34:11   
kalbo
Na živce mi glih ne gre, me pa ujezi, to pa. Pr men ma trmarjenje, pa metanje ob tla pa huronsko dretje brez solz sredi noči ravno kontra učinek. Je mulo mali že pogruntal to, in to pri 9tih mesecih, pa tega skoraj da ne prakticira več user posted image  ( pa naj mi še kdo reče, da dojenček ni razumsko bitje).

Tak sonček mi pa res ne more it na živce. Madoniš je luškan za pojest tud kadar se dereuser posted image .

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
24.3.2006 13:20:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?