Anonimen
|
Anonimna, prišla si do spoznanja, da vajina zveza ne vodi nikamor več, oz. da sta obstala na mestu. To lahko presekata samo vidva. Tudi problemi zakaj in kako in čemu in... ad 1.: <- on meni, da je življenje pri meni zanj neugodno v smislu, da nima garaže, da parcela ni ograjena, da se ne počuti ugodno, ker (starejša) hiša ni prepisana name, da nima toliko denarja, da bi se spuščal (skupaj z mano) v prenovo hiše, v kateri sicer živim sama... > Tle dam človeku popolnoma prav. Veš koliko je primerov, ko ljudje vložijo vse prihranke vsa denar, vse kar so si s trudom privačevali v urejanje takih bivalnih pogojev. In potem, ko je bilo vse prenovljeno, obnobvljeno, lepo in fajn, ostali brez hiše, stanovanja in tudi brez prihrankov. Če želiš, da se preseli k tebi poskrbi, da bo hiša tvoja last. V tem primeru bosta vedela da delata zase. Oprosti ampak previdnost je mati modrosti. Poskušaj razumet to. Sej morda ni toliko to, da noče biti s tabo ampak ne vidi pointa v tem, da bi vlagal v nekaj kar ne bo nujno vajino. Poskrbi za prepis hiše, naredi nadstrešek za avto (sej ne stane tolk, pa tud sam z lokacijsko ga lahk postaviš)...pa bo. Sm naj se model izjasni ali bi se pod temi pogoji preselil k tebi. Če pa ti sama rihtaš bajto, ki ni tvoja in vprašanje če sploh kdaj bo - si pa (oprosti) malo naivna. ad 2.: <- jaz menim, da je življenje pri njem zame (in za potencialno družino) neugodno, ker je prostora premalo, ker nimajo rešenih zadev s starši, bratom, sestrično; v hiši živijo njegovi starši... > Io tle pač ni kaj dodati. Če ti ni ti pač ni. In končni sklep. Pojdita na svoje. Pa čeprav v najem. SAm potem pa bodo spet izgovori, zakaj plačevati za najemnino, da te nekdo obira ... itd. Ti bo tudi takoj jasno, da je gospodu všeč tako kot je, če se ne bo želel preseliti. Konec koncev mu nič ne manjka v situaciji kot je. Če pa si želi družine, bo nekoč moral začeti razmišljati tudi o tem. In o tem kaj to potegne za sabo. Če gresta na svoje sta sama svoj gospodar. Če pa ne bo želel slišati na nobeno uho o rešitvi trenutne situacije, ti je pa verjetno jasno kaj ti je storiti. Upam, da sem vsaj malo pomagala, sej kaj pametnega pa tud nisem napisala...
|