tinaaja
|
ojla nosecke, uff kok ste pridne s kupovanjem. hehe jaz bom tudi :) ampak po NS. vceraj sem bila pri G in najprej dveh izvidov ni bilo, pol mi pove, da je normalno, da se GV se ni naslonila na maternico v 9 t, da se to naredi do 12 t - meni je na urgenci dr reku, da ga tole zelo skrbi!!!! halo... 10 dni sem se sekirala zaradi normalnega stanja!!!!! cist sem bila out... pol mi je povedala, da brez problema lahko hodim na sprehode, da ce je nosecnost zdrava,da se bo itak obdrazala, edno da naj si pulza ne povecam- torej brez vecjih naporov... skratka .... aaaaaaaaaa... tok sem bila jezna kot vesela, da ni bilo zgleda vecje panike.. no na NS me je narocila 21.3. :) tko da cez en teden !! ufff komaj cakam.. in pol je rekla, ce bo vse z bebiko ok in ce se jaz dobro pocutim, da grem lahko delat. drugace pa bom sla na telovadbo na fit&fun,... slisim, da je na slajmarjevi - ginekoloska klinika bolj borna zadeva.. komaj cakam, da malo spet migam. pa morje... mojmu sem ze napovedala, da greva med prvomajskimi mal v kr. goro pa ziher na morje, po porki na porocno (razmisljava sardinijo, ker gres lahko z avtom, ni tok dalec,..) in potem se v prikolco na zac avgusta... itak moram dopust porabit :) no vse seveda, ce se bom dobro pocutila. pa opazam, da sem kar naenkrat zacela spat na boku.. prej mi je ful pasalo na hrbtu, zdaj pa samo se na boku... hmmm,.. no ja, telo ze ve a ne. srecka, elegantne hlace dobis v BC - la vie v btc.. jaz sem jih kupila, ker jih tudi rabim za slozbo. sicer stanejo 13700 sit, ampak so kul. v soli bi jim pa tud povedala svoje, da je bolj vazno, da si tam in pridna, kot pa da imas hlace na rob... no te od la vie so meni udobne, tko da upam,da najdes kaj primernega. sem si pa kupila novo trenerko v outletu, 4000 sit.. in je na elastiko in za zavezat ob pasu.. fulll dobr, nic ne tisci.. je tok raztegljiva, da bo kar dolg uporabna, ce ne do konca :) zdaj pa sibam v spara kupit kaj za jest :) imava cist prazen hladilnik... lp
|