Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Moja punčka je v bolnici... 15.3.2006 23:19:09
|
|
|
|
Urša
|
...in jaz ne morem bit z njo, ker imamo doma še , ki ga dojim. Sm ravno prišla domov in ne morem zaspat. Kar slišim, kako me kliče. 13 dni je imela drisko, odvajala tud do 15x na dan. Vmes smo bili 3x pri zdravniku in vse kar so naredili, so prečekirali ali gre za rota virus in pa rekli, naj ne hodimo nazaj, dokler ne bo kazala znakov dehidriranosti. Ker je bila danes že cel dan apatična, odklanjala tako hrano kot pijačo, smo šli nazaj in dobili napotnico za infekcijsko. Ko sm zagledala pižamco, me je kr streslo. Je vsaj v varnih rokah in prepričana sem, da jo bodo tukaj bolj resno jemali kot pri pediatru in naredili več preiskav. Smrk...
|
|
RE: Moja punčka je v bolnici... 15.3.2006 23:33:56
|
|
|
|
tins
|
Drži se, mamica! Upam, da bo tvoja deklica čimprej doma in zdrava!
|
|
|
|
RE: Moja punčka je v bolnici... 15.3.2006 23:41:12
|
|
|
|
Skaana
|
Jooooj, boljše, da je šla, a . Za vse in naj ure bežijo... da bo čimprej doma.
|
|
RE: Moja punčka je v bolnici... 15.3.2006 23:50:15
|
|
|
|
Dadi
|
Urša drži se...meni bi bilo tudi tako hudo..... Upam da bo hitro nazaj. Pa enga za vas vse.
|
|
RE: Moja punčka je v bolnici... 15.3.2006 23:53:29
|
|
|
|
KODA
|
Držim pesti za čimprejšno ozdravitev in odhod domov.
|
|
RE: Moja punčka je v bolnici... 15.3.2006 23:57:24
|
|
|
|
lelaval
|
Res je hudo, a je v dobrih rokah. Ti se lepo naspi, da boš jutri spočita pri njej. Drzim pesti, da se čimprej pozdravi in crklja z vami doma.
|
|
RE: Moja punčka je v bolnici... 16.3.2006 1:01:59
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Meni bi se zmešalo, kar se tiče takih stvari sem krhka kot porcelan. Naberi si moči za jutri in le sporoči vesele novice.
|
|
|
|
RE: Moja punčka je v bolnici... 16.3.2006 5:50:20
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Držim pesti, da se čim prej pozdravi in vrne domov
|
|
RE: Moja punčka je v bolnici... 16.3.2006 7:07:17
|
|
|
|
MarijaPo
|
Predprejsnji vikend so tako mojega mozeka odpeljali na infekcijsko, ker je sral 2 dni in je bil ze cist dehidriran. Vedi, da tam zelo lepo skrbijo zanjo in da jo bodo pozdravili - vzeli ji bodo blato in kri in poslali na mikrobioloski institut, kjer pa res dodobra precekirajo kaj se skriva v blatu - gojijo na raznih kulturah tiste vzorce in potem znajo povedat od cesa otrok kaka. Veliko veliko srece in da bi bila cim prej spet doma!
|
|
|
|
RE: Moja punčka je v bolnici... 16.3.2006 7:10:34
|
|
|
|
amy26
|
držim pesti za malo pikico da se čimprej pozdravi
|
|
|
|
RE: Moja punčka je v bolnici... 16.3.2006 7:56:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Urša bodi močna, jaz in pa mislim, da tudi vse ostale novemberke držimo pesti za tvojo in si želimo, da bi čimprej okrevala.
|
|
|
|
RE: Moja punčka je v bolnici... 16.3.2006 8:03:08
|
|
|
|
srki
|
Boga punčka in seveda ti! Si predstavljam, da ti je hudo, meni je bilo tudi, ko smo imeli datum za operacije žrelnice in bi moral tam ostat, pa še rekli so mi, da jaz ne morem bit zraven . Srece se mi je trgalo, vendar sem nekako zdražala, že zaradi otroka, ker bi ta strah še na njega prenesla. Na koncu so nas pa domov poslali, ker j bil nosek preveč "smrkav". Upam in verjamem, da bo z malo deklico vse OK in da se boste kmalu spet pridno cartali. Eno zate in eno za punčko!
|
|
|
|
RE: Moja punčka je v bolnici... 16.3.2006 8:23:44
|
|
|
|
ma-ja
|
Jaz sem bila na istem, no malo na boljšem, ker sem takrat že nehala dojit. Ampak je bilo vseeno hudo. Na srečo se rota virus kar kmalu pozdravi. Par dni, pa bo. Nejc je bil 4 dni na infuziji, potem je pa že lahko šel domov. Pazite na umivanje rok, ker se ta virus blazno hitro prenaša. Za dojenčke je pa sploh lahko nevaren. Držim pesti, da bo kmalu bolje!
|
|
|
|
RE: Moja punčka je v bolnici... 16.3.2006 8:25:29
|
|
|
|
soncek&luna
|
zelim ji, da bo cimprej ozdravela
|
|
RE: Moja punčka je v bolnici... 16.3.2006 8:31:13
|
|
|
|
Eviii
|
joj, boga tvoja princeska... moj dejan ji pošilja lupčke in vsi skupi želimo, da bo čimprej pršla k sebi in bo spet v maminem objemu, na varnem.
|
|
RE: Moja punčka je v bolnici... 16.3.2006 8:33:17
|
|
|
|
viv_
|
Ojoj, boga mala... A je že kaj novičk?
|
|
|
|
RE: Moja punčka je v bolnici... 16.3.2006 8:41:13
|
|
|
|
Urša
|
Nč še ne vem. Bodo danes vzorce vzel in nardil preiskave. Včeri je bil kakec že čist živo rumen-najbrž žolč. Bo šla moja mami prej iz službe, da ji dam Jakata in šibam k njej. Drugač so pa rekli, da majo ogromno aktivnosti, se igrajo z vzgojiteljico in ji najbrž ne bo hudega. Se kr dobr držim in celo neki sm spala.
|
|
RE: Moja punčka je v bolnici... 16.3.2006 8:41:46
|
|
|
|
Mina1
|
Upam in želim vam, da bo pupika spet kmalu zdrava in doma. Zdržite vsi skupaj, mislim na vas.
|
|
RE: Moja punčka je v bolnici... 16.3.2006 8:58:27
|
|
|
|
Žani
|
Držimo pesti za vašo punčko! In želimo, da bi čimprej ozdravela in prišla domov!
|
|
|
|
RE: Moja punčka je v bolnici... 16.3.2006 8:59:42
|
|
|
|
lan
|
Ja bozica!Upam,da se cimprej pozdravi.
|
|
|
|
RE: Moja punčka je v bolnici... 16.3.2006 9:09:53
|
|
|
|
uma
|
za srečo. Čimprejšnje okrevanje in cartanje doma vama želim.
|
|
RE: Moja punčka je v bolnici... 16.3.2006 9:10:22
|
|
|
|
spacey
|
Držimo pesti, da bo čim prej vse ok in doma v varnem vseh domačih. Ti pa pogumno in drži se!
|
|
RE: Moja punčka je v bolnici... 16.3.2006 9:29:55
|
|
|
|
Una
|
Držim pesti, da bo tvoja punčka okrevala.
|
|
RE: Moja punčka je v bolnici... 16.3.2006 9:33:58
|
|
|
|
cmokec
|
Boga punčka. Upam, da se čimpreje vrne zdrava domov. Ti bodi pa močna in pomirjena, ker je tam med ljudmi, ki jo lahko pozdravijo in pomagajo. Čez dan so tako animatorke in vzgojiteljice, da se igrajo, rišejo, pojejo, ...
|
|
RE: Moja punčka je v bolnici... 16.3.2006 9:36:36
|
|
|
|
cuma
|
Držimo pestke za tvojo punčko! Lp cuma&ema
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.