|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJE ...........
9.3.2006 7:34:38   
Meceno
In kaj je namen tega valja oz kaj spodbujauser posted image
Mi imamo en valj, samo mislim da je ožji in manjši (Pravljica... poglej pod moje fotke Tara 7mesecev)

Mi s tem valjem telovadimo, jo dam na trebuh in jo guncam, jo držim za podpazduho ona pa ta valj drži in ga dviguje oz v njem so tri kroglice in ropota, isto kadar leži ali sedi, ga ona samo prime in ga meče okoli sebe in če se ji odkotali je takoj hudauser posted image

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 601
9.3.2006 7:37:45   
Meceno
BOBEK hvala za informacijo, bom šla na Fontano in si obroč sprva sposodila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 602
9.3.2006 7:59:42   
CIPRESA
Antigona hvala za čestitke  ob 8.marcu.

Malo pozno ampak vseeno iz srca žćelim tudi jaz vsem julijam da bi bil vsak dan osmi marec.

user posted image

Danes je spet en turobni dan tu pri nasuser posted image user posted image res že komaj čakam POMLADin sonček pa tja vsaj do 20 stopinj, da nebo potrebno bunde pa kapeuser posted image
Pa kje so zvončki in trobentice pa teloh...pa ravno letos mora biti to sranjeuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 603
9.3.2006 10:22:14   
pravljica
ja, meceno, to je ta obroč...očitno ne dobi svojega pomena pri vseh malčkih user posted image  naša tavelika ga je tudi imela, ampak sem si mislila "če to ni nekaj brezveznega" ...samo gužvo je delal, poleti smo ga imeli zunaj namesto žoge, pa ok, ko je že hodila se je s trebuhom valjala po njem user posted image
zdaj ga je pa tamali dobil za darilo in sem se spet bala, da bo samo navlaka...pa ni...se lepo opre nanj in se postavlja na kolena, ko se mu spodmakne naprej pa lepo po kolenih za njim...ali pa ga spodbuja k plazenju po celi sobi (ok, to ga žoga in kaj drugega tudi)

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 604
9.3.2006 11:01:50   
LONA13
Cypress--čestitke Žigiju za 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image .
Danes ponoči je pa kolegica po zelo hitrem postopku rodila fantka...user posted image user posted image user posted image

Jaz pa še vedno letam na okrog kot zmešana, pošiljam delavce v tri ........user posted image ,drugače pa smo kul...
lp.,

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

Neposredna povezava do sporočila: 605
9.3.2006 18:04:32   
Timica
Pozdravljene!

Tudi sama bi želela naročiti ta valj za svojo julijo. Gledam po spletni trgovini BC in ne najdem. Mi lahko pomagate, kje se ga da naročit. 

Hvala

Neposredna povezava do sporočila: 606
9.3.2006 20:13:10   
bobek05
Timica, verjetno boš morala kar v trgovino... user posted image

(odgovor članu Timica)
Neposredna povezava do sporočila: 607
10.3.2006 8:19:03   
Antigona
Glede valaja:
Sem bila včeraj v BC-ju in jih nimajo, prodajalka pa je rekla da jih verjetno tudi ne bodo dobili več. Neki v zvezi z uvoznikom, da ne bodo več tega  uvažal, al neki tazga... Torej če katera vidi kje kaj podobnega naj mi prosim sporoči.... Tudi jaz bi ga rada kupila.

Moj mali sonček me je pa danes zjutraj pričakal v posteljici na nogah!!! user posted image  user posted image  user posted image
Ravno včeraj sva znižala posteljico, očitno ravno pravi čas... Sej se je že prej dvignu na noge, ampak ponavadi iz sedečega položaja, danes me je pa takole zbudil user posted image ...

Upam da kaj kmalu neha deževati, da bova šla lahko na sprehod user posted image ...

Lp,
user posted image  user posted image  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Timica)
Neposredna povezava do sporočila: 608
10.3.2006 9:43:46   
pravljica
tule je link za valj, če vam kaj pomaga http://shop.btc-city.com/babycenter/vsezaotroka/igrace/seznam.php?page=vsi&sort=3 

mi imamo tudi prave borbe pred spanjem, ker noče več ležat - je čist nor, ker se lahko dvigne na noge user posted image  
nisem več vedela, kako ga uspavat...ok, če gremo v avto, ni problema, v vozičku tudi ne rabi 5 minut da zaspi, ampak doma...jao...v posteljici ni šans, ker se takoj dvigne, niti v najini postelji ob meni, ker tudi takoj nekam spleza, da se lahko dvigne ali pa do roba in s postelje...ga moram uspavat v rokah, če hočem, da potem spi v postelji...včeraj popoldan mi je zaspal med hranjenjem v stolčku, potem zvečer pa med postavljanjem na noge z glavo na ograjici in rito v zrak user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 609
10.3.2006 10:27:47   
Meceno
Hojlauser posted image

Mi sedaj spimo, saj se moj otrok zbudi že ob 5h in moremo it pokonci, to že cca en teden user posted image , sicer tu in tam jo včasih kar pustim v postelji do 6h ali celo pol 7h, s tem da mora bit sita in seveda previta pred tem ( vedno napolni plenico zjutraj user posted image  )
Se pa redkokdaj buni, prej uživa v posteljici, prime se za noge in se meni user posted image  ( ataataataata) hitro govori ,.......ampak to tako z hripavo globokim glasom, da se sprašujeva včasih če bo najina baba pevsko nadarjena za bolj noro glasbo... težki Rockuser posted image  .
Saj jo snemava,  res je hecna ker tala ataataataataaaa(črko A potegne z čisto hripavim glasom) potem piska, vriska in jovo na novo... ataataataaaauser posted image  ( kr neki user posted image )

Če jo vprašaš kje je lučka se obrne in jo poišče ( vendar samo v enem prostoru v stanovanju, je bolj orientalska pisana luč  ), po moje bolj zato user posted image

Včeraj sva končko kupila stolček za hranjenje Prima Papa Rocker, je dobila Tara prej mizico + stolček kakor midva,...čakava že dva meseca . ( do 15.3 mora priti )

Uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 610
10.3.2006 11:19:40   
anckabancka
Pravljica, mi se tudi matramo s spanjem. Edina varianta je, da zaspi na joškiuser posted image

Odkar se postavlja na noge, ne zaspi več sam, kot je prej, zato sem ga, ko je bil res utrujen podojila in vmes skoraj vedno zaspi. Če pa slućajno ne, mu pa dam dudo in ga stisnem k sebi in ga trdno držim, da mi ne uide. Malo se upira, potem pa zaspi.
Zaenkrat me še ne skrbi, da zaspi na tak način. Ko ga bodo pa drugi uspavali, se bojo mogli pa znajti. Če ga čuvata moževa starša ponavadi zaspi, ko je že čisto fertik. Imata teorijo, da otrok ne sme jokat user posted image in naredita vse, da bognedaj ne bi zajokal. Zato ga nosita, matrata, se igrata z njim, dokler ne pade dol od utrujenosti.

Govorimo pa babababababbaaaaa.... ali dadadadadadadaaaa.....

Pa stanovanje nam tudi že pospravlja, naš Aljaž. Imam pa zdaj več dela, ker moram skrbeti, da so tla kolikor toliko čista. No, mamo vsaj zdaj malo bolj pospravljeno in pomito...user posted image user posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 611
10.3.2006 11:48:24   
pravljica
mah moj še na joški ne zaspi...parkrat potegne, pa se že odplazi do kakšne stvari (ventil radiatorja, kabel od luči, radio budilka, kakšna igrača na polici postelje, če ni drugega, gre do roba postelje in hoče prit na tla) pa spet nazaj na joško (kar na vseh štirih, niti uleže se ne) pa spet dalje po postelji...ja, edino to je treba na koncu - v naročje, trdno stisnit k sebi, dudo v usta, malo se ipično zdere pa zaspi user posted image  evo, zdaj že 2 uri spi, prej pa takšne borbe user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 612
10.3.2006 13:08:03   
LONA13
Živjo!
Naš tamalček pridno raste, poje toliko da sploh ne morem verjet, kar se spanja tiče nimam nobenih problemov. Zvečer ga dam okrog pol desetih v poteljo, prižgem uspavanke in čez par min. že spi. Čez dan pa isto naredim...
Plazit se še noče, prijel bi itak rad vsako stvar, najrajš mobitel, daljinec, časopise,... sedi že kolkortolk uredu, dviguje se še ne, tud v posteljci še ne vstane sam,,, bo že...
sedajle pridno pančka, potem bo pa jedel makarone s sirom--jih ima ful rad.
včeraj sem mu dala konjsko obaro s polento in je tud vse popapcal. Opažam da rad poje vse kar mu dam.

Lp,

Neposredna povezava do sporočila: 613
12.3.2006 9:44:09   
Antigona
Jutro Julije!

Vzuni spet sneži.... grrrrrrrrrrr........user posted image
A bo že kej kmal pomlad???? Pa sonček????
Pa toplota in martinčkanje user posted image  pred lokali na user posted image ???????

No sam tolk, da sem nas prestavla spet viši user posted image ...

Lep nedeljski dan vam želi, in seveda da čimprej neha snežit....

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 614
12.3.2006 18:52:03   
anckabancka
Dons pa celo ne sneži...

Nekaj me zanima... A ima katera od vas voziček Quinny Zapp?

user posted image
Kupit moram marelo, pa se kar ne morem odločiti. Ne vem, če je res vreden 40 000. Mi je pa ful všeč. Kombinira se z lupinico maxi-cosi, ki jo že imamo, pa fino se zloži. Moti me le to, ker se ne da poležat.user posted image

Sej rabili ga ne bi samo za Aljaža... Bo še kakšen user posted image , gotovo...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 615
12.3.2006 20:04:49   
LONA13
Julije dober večer,
naš Nejček je pa danes prvč zbolel, je imel dopoldan najprej 37,9 vročine,čez dve uri mu je pa narasla na 39,2.. v ritki39.8. Tako da sva ga potem peljala na metelkovo do dežurnega, ki je ugotovil da ima vnetje ušesa. Dbili smo Calpol za zbijanje vročine in amoksiklav.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 616
12.3.2006 21:48:12   
bobek05
Večer, drage Julijke

Nimam kaj dosti časa, se pa trudim, da tu pa tam najdem čas tudi za kakšno vrstico ali dve. Anej po v čet. star 9 mesecev! user posted image Kar ne morem verjet, da ŽE toliko. Hvala bogu mi čez 2 m še ni treba v službo, ampak šele sept. user posted image
Ja, naš mali je tudi precej "divji" in ga je nemogoče pustit samega. user posted image Preplazi velike razdalje. Do zdaj se je plazil po trebuhu (in mami brisal tla user posted image ), zdaj se pa spravlja nekaj na kolena in roke in bi rad poskusil tudi "po štirih" vendar se še ne počuti toliko sigurnega, da bi roke in noge istočasno premikal (pa se samo ziblje na mestu ali pa kolena porine naprej in štrbunkne na nos, ker rok ne premakne user posted image ). Med vsem tem kolobacanjem je pogruntal kako se lahko iz ležečega položaja sam spravi v sedeči položaj in to zdajle vadi vsaki dan user posted image Če ima oporo na katero se lahko prime, se tudi sam dvigne in nekaj sekund stoji, korakov pa še ne zna delat, se mu noge kar naprej zapletajo user posted image

Stanje je ponoči malce boljše - tu in tam se najde noč, da jo prespi, četudi se ponoči npr. zbudi, ker ga tlači mora user posted image oz. se ne zbudi, ampak samo joka user posted image in se takoj potolaži, ko mu dam v usta dudico in ninico k obrazku. Ne vem - zdaj uvajamo Bebo 3, če bi mu slučajno 2 že bila premalo sitostna...

Drugače njegovo razpoloženje precej niha - včasih je blazno dobre volje in ga čisto vse spravi v smeh user posted image , včasih pa zna bit tak tečen, da mu čisto nič ne paše in najrajši bi se z njim tulila user posted image user posted image Moja mama spet spravlja ven, da znajo biti zobki user posted image Madonca, kaj spet??!! Ta spodnja 2 sta že precej velika, od zgoraj pa še vedno nič - pa mi že mesec dni vsi trobijo, da gre nekaj ven (pa vidijo, pa čutijo, pa kaj vem kaj vse user posted image , mali pa nikomur ne pusti, da bi mu šaril po zobeh in ugotavljal če je kaj na vidiku ali ne user posted image ). Pa saj ne morejo biti krivi vedno zobje, za vsakič, ko je malo bolj tečen user posted image

Papamo skoraj vse - nismo še jedli npr. govedine ali ribe, pa jagod, citrusov.. (no, mandarine že pri 6 m). Najraje ima juhe (kakršne koli), tudi meso, malo manj pa zelenjavo in krompir, ampak vse poje kar mu dam. Rad ima tudi mlečne kašice, vendar mu še ne dajem alpskega  mleka. Tu pa tam kakšno žličko, da proba, ne pa da bi mu zdaj mešala npr. kašice z alp. mlekom. Počasi pa zanesljivo - pravim jaz user posted image . Saj še vse bo.

Uh, škoda da valja ni za dobit. Mi bi ga tudi vzeli. Se še da kaj drugega dobit, kar bi bilo fajn za oporo. Anej nima ne stajice ne hojice - vse to bi ga preveč omejevalo (hojice pa so mu itak vse premajhne). Zelo je radoveden, rad raziskuje in se podaja na razne "ture" po stanovanju in bi zato znorel če bi ga dala npr. v stajico ali hojico (btw, za hojico v stanovanju itak ni prostora, ker bi se non stop nekam treskal). Stajica vem da je fajn, če ne za kaj drugega zato, da se dviguje, da ima fajn oporo - obstaja kakšna alternativa?? Kaj bi se lahko oprijel? Posteljca tudi ni tak sigurna, pa še v drugi sobi je in mu ne bi bilo všeč če bi bil sam ko bi se učil vstajat. Ima katera kakšno idejo??

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 617
12.3.2006 21:56:29   
bobek05
Kak pa se vam to zdi?

http://shop.btc-city.com/babycenter/vsezaotroka/igrace/detail.php?id=2003 

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 618
12.3.2006 22:46:10   
Antigona
Čer Julije!

No Žan se tudi še ne zna vsest iz ležečega položaja, vstajanje pa vadi 300 na uro. Spat ga skor ne morem spravit, ker čim ga dam v posteljo ležat, je v minuti na nogah in se mi reži... Se mu tolk fajn zdi... user posted image  mali...
Stajico sem včeraj prinesla iz kleti, igrišče ki ga je imel prej čez pol dnevne sobe pa sem pospravila...
Itak je puzal po celem stanovanju, dvigovat se pa ni mogel, ker se ni imel kam prijet.

Bobek, jaz sem prejšnji mesec kupila Tomijevo večnamensko igračo - Multi 6, podobna je tej glasbeni hojci, samo ta pač nič ne igra... Je bla pa znižana prejšnji mesec na 6990 sit.

user posted image

No, trenutno je problem v tem, da če bi Žan za telim hodil bi pristal na nos, ker je seveda na koleščkih...
U bistvu sem jaz igračo postavila pred predalnik, jo zakajlala (da se ne more premikat), okoli nametala povštre in se je sam dvignil, potem pa stal zraven in se igral ( beri - razbijal). Vsake toliko čase je seveda vsekal mem in padel na povštre. Seveda je brez padca stal vedno dlje, če pa že pade, pa sedaj večinoma pade nazaj na rit user posted image ...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 619
12.3.2006 22:59:38   
Antigona
Anckabancka tudi jaz razmišljam o nakupu marele in mi je bil Zapp tudi všeč, ampak ima ta velik minus, da se ga ne da poležat. Zato v mojem primeru odpade (Žan dostikrat zaspi). Jaz pa razmišljam da bi kupila Jane Energy. Mi je zelo všeč. Ali katera že pozna ta voziček?

user posted image

V torek bom šla v Pikapolonico da si ga še v živo ogledam. Če mi bo ok, ga bom kar kupila. Najbolj me zanima kako in koliko se zloži?

Neposredna povezava do sporočila: 620
12.3.2006 23:01:05   
Antigona
Lona držim pesti, da se čimprej pozdravite!!!!

Lp

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 621
13.3.2006 10:25:35   
LONA13
Antiona hvala...
smo imeli mirno noč je vso prespal,,okoli polnoči je imel še mal vročine sedaj pa čisto nič...user posted image se slišimo sem dobila obiske

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 622
13.3.2006 12:02:53   
anckabancka
Antigona, tud to marelo sm že gledala - mi je rdeč všeč
user posted image
Bom šla pa še v Rutarja pogledat, ker imajo tam zdaj ful vozičkov in marel...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 623
13.3.2006 12:50:51   
Meceno
Samo da je boljše LONA z user posted image

Tara spi, mami se uči oz sedaj jem pa RR prelistavam

Glede tistega črpanja, če se katera spomni, mi počasi ratuje, ampak sem si nehala črpati, ker sem s tem produkcijo povečevala user posted image  oz sem si raje Novalec 2 kupila in ji ga dajem počasi samo 30ml, ostalo pa na zizo oz sedaj ji ga dajem že več... 60ml, tako da zizo dobi 1-2*ponoči in zvečer, ostalo si čez dan ročno iztisnem da napetost v dojki poide.
Vodo in čaje ji dajem po kozarcu med obroki, ki jih ima dva, redko ša kakega zvečer oz če že so to tri žličke pudinga (narejen doma z vodo)

Od jutra imam delavce, skos razbijajouser posted image , ( joj...če mi user posted image  zbudijo ) nam garažna vrata menjajouser posted image , mislim so tut eni butli, ...danes so me že razpičli oz šokirali (ekola zbudil so jo) zdaj jo imam že pri sebi v delovni sobi da me čuti da je nekdo ob nej, ker grozno doni po hiši.
Bo treba potrpet.

V glavnem zakaj so butli,...zato ker me niso mogli poklicat češ da rabijo papir, ker morjo nekaj štrihat, ampak jim je blo lažje odkrit motor in vzet prevleko, jo raztrgat in potem štrihat in  te neke stranske dele vrat, dati na avtomobilske felne kreuser posted image teni (mimogrede ena stane 80sit) in na motor user posted image ( hvala bogu barva ni tekla) Mislim... mi dobimo vedno neke čudne delavce ki ogromno računajo ali pa naredijo škodouser posted image

To je to

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 624
13.3.2006 14:35:18   
bobek05
Ojla, jaz sem pa kupila VALJ!!!! V Interšparu v MB sem zanj odštela 3.500 sit - če se kateri dopade hitro ponj (sem pa dala slikci v album, da si ga lahko ogledate kako izlgeda)...

Pravljica HVALA za idejo (valj). Btw - tista pojoča hojica od FisherPrice pa bo še malo počakala, ker mislim, da otrok mora biti malo bolj stabilen nanogah pa kakšen korak bi verjetno tudi že naj znal naredit preden bo tisto pred sabo rival user posted image  user posted image  Kako se bo valj odnesel bomo pa videli - ati ga je pravkar napihnil.

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?