princes
|
Sem že mislila nate tinaaja... Saj bo vse uredu boš videla...Ne ni nič narobaj, da imaš zdaj NS, pravijo da se najbolje vidi od 11.t, pa do 14.t... Verjamem, da imaš štirioglato glavo...Bogica...Tudi jaz sem jo imela, ker sem se zelo slabo počutila, in sem veliko preležala.. Ne veš kolk sem zdaj vesela, ker se dobro počutim, in lahko spet kam grem... Smo šle prejšnji vikend malo ven s prijateljicami...Sem se malo zrihtala, pa se mi je v oblekici že kar videl trebušček...Smo se prav luštno imele... So me vse skoz božale po buhiju, ker je bil že ornk viden... Na dopust pa ne greva zato, ker sva rekla, da bova hiško lepo pripravila na ... Sobice vse prestavila, in uredila sobico za najinega ... Pa moj , bo z očetom naredil polkrožni balkonček ven iz kuhinje, ker imava zdaj samo teraso, pa je na senčni strani, samo dopoldan je sonček... Zdaj bova imela pa še balkonček,nad vhodnimi vrati, da bova lahko kašno kavico na sončku popila... Tako, da sva rekla, da bova to vse zrihtala...Bova šla že kasneje na dopust... Saj če ne bi imela bazena, bi pomoje jaz težila za dopust...Ker jaz to kar rabim, malo okolico zamenjat...Tako, pa sem tudi doma skoraj tako, kot na morju...pa ne bo take panike... Tudi jaz sem zdaj opazila, da me malo noge bolijo, kar cele...Pa nevem ali je to od miganja...Samo ni, ker ni tako, kot bi imela muskelfiber.. Ena drugačna bolečina...Kaj vse bomo še doživele... Tudi mene včasih špika po trebuhu... saj je to normalno, ker se maternica razteza, in si dela prostor za plavanje po naši maternici... Ja nataši, ti sporočim, ko bom začela telovadit, bova skupaj hodile.. A misliš, da ne bo nič narobaj, ker bom ful kasneje prišla...Bom ful zamudila... Spet sneži... pa saj to ni normalno... No lepo se imejte...
|