|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE
9.3.2006 13:54:48   
NATAŠI
Jaz sem imela NS že pred dobrim tednom dni nazaj... zdaj sem že v 15.tednu in imam pregled 4.4., takrat jo povprašam.. Kolikor jaz vem se dela ta pregled v 21.tednu tako da menda imam še čas? Drugače pa moja G naredi vse.. tako da bo verjetno tudi to sama predlagala in tudi naredila pregled

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 351
9.3.2006 14:22:55   
pupika
Ja saj takrat tudi delajo morfologijo, moja G te dvakrat pošlje na morfologijo, na zgodnjo in kasneje v 21.

Saj boš pa potem malo več izvedela, kako je kaj s tvojo bebico, je vse v redu in kako se kaj počutiš.
Kaj se ti že kaj pozna, meni se je že začel večat trebuh.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 352
9.3.2006 14:38:16   
NATAŠI
Ja mislim, da bo lepo poskrbela za mene.. sem full zadovoljna z njo.

Drugače sem tako tako.. rečmo da še kar ok, mi je slabo in sem utrujena.. slabo mi je na večer.. pa jest mi še vedno ne paše.. Buši pa lepo raste, tako da elastike so na hlačah, sp. perilo je novo in trenerke tudi.. .in par majčk user posted image  Ker mojega full jezi, če me kje kaj veže ali tišči.. mora biti vse na komot user posted image  ... in potem lepo kupujeva nove cunjce user posted image

Pa ti?

Zdajle mi tako odgovarja ker je ura že tolk da grem počasi domov... je bilo dovolj za danes, čeprav zadnji dve urici ni bilo nič z mano ..

lepo popoldne in se beremo jutri.... pozdravček  user posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 353
9.3.2006 19:11:02   
x_srečka_x
BOROVNIČKA-ne ni mi delala UZ-ja sem bla tk žalostna k si zlo želim vidt pikico user posted image user posted image mam pa nasledni pregled 13.4. in taakrat imam ta velik UZ se pravi morfologijo vmes moram dat še dvakrat kri če kaj ne bo v redu me pokličejo takoj,komaj čakam april da vidim sončka.
Enkat ko bom imela čas moram prebrat vse za nazaj treunt nimam čist nč časa user posted image
LP se še kaj javim

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 354
9.3.2006 21:04:31   
princes
Pismo jaz  se že kar počasi redim..Meni se zdi, kot da sem čisto drugačna v postavo, pa sploh ne jem veliko, tako kot prej, še manj pojem zdaj, ker malo pazim..user posted image
Prav zanima me, ko bom šla na pregled, kolk sem šla gor...
Ali se ve kaj redite..user posted image

Midva greva pa v Soboto malo po trgovinah za novimi cuncami...Pa saj bom samo hlače kupila, me vse tišči..Ker bova potem Aprila z šiviljo šivali...user posted image

A boste šle kaj na dopust letos.??
Midva bova kar prestavila na drugo leto...Bova to poletje samo za kakšen vikend šla do Hrvaške obale..Bom kar malo pogrešala razvajanja, na kakšni peščeni obali..user posted image   Imava vsaj bazen doma, da se bova malo posončila in namakala...user posted image

Kaj pa ti potem dela na pregledu brez UZ..user posted image
Jaz sem mislila, da ti skoz user posted image pregleda...Ma to je pa brezveze...Potem ga pa ful dolgo ne vidiš...user posted image ....Zakaj pa je to dobro..user posted image user posted image

Nataši, sem pogledala fitnes je full lepo...hvala..
Pa zdaj nimam časa, ker je taka ura, ko imam predavanja, mogoče bom kasneje, začela kar tukaj hodit kot ti...Mogoče že čez kakšen mesec...Ker imajo res ugodno...

Uživajte...user posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 355
10.3.2006 7:15:33   
NATAŠI
urskamravlaj mislim, da smo vse razočarane ker smo pričakovale da bomo lepo na vsakem pregledu videle naše pikice, potem ti pa pove da na naslednjem pregledu bo le pregled- kaj pa vem kaj to pomeni, verjetno kri-voda-poslušanje srčka- tehranje user posted image - pritisk- in  te fore... nič slikice user posted image   .. Jaz sem jo do sedaj videla le dvakrat in najmanj en mesec bom še čakala da jo ponovno vidim.... Bom vprašala, če vidi kaj je- fantek/punčka... ker takrat naj bi se pa že videlo...

Glede kilogramov jaz mislim, da nimam problemov... ker od prvega pregleda (dobrih 6.tednov nazaj) sem shujšala kmalu za pregledom za cca. 3 kg in od takrat sem na isti kilaži... je pa res, da full malo jem in po 15.00 naprej skoraj nič več ker ne morem.. ne paše 

Midva sva pa prejšnjo soboto nakupovala, pa bi šeeee...user posted image   Je takoo zabavno user posted image  user posted image

O dopustu še ne vem točno, mislim da bova šla kar v Šibenik (tja hodiva zadnja tri leta) ker malo pa rabim morja vsaj za 7 dni.. Je pa full dobro, če imata bazen doma, boš lahko vsak dan plavala, kar zelo koristi našim pikicam.

Ok, če se odločiš za aerobiko, bova pa lahko skupaj hodili user posted image  

Pozdravček in ne pozabite na naše user posted image , ker danes pa oni praznujejo user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 356
10.3.2006 8:17:25   
pupika
Nataši tudi meni hrana sploh ne paše, samo se prisilim, da kaj pojem,tako, da sem kar nekaj kg že nabrala, čeprav mi drugi pravijo, da se mi ne vidi da bi imela tolko kg. Jaz tudi komaj čakam, da kupim malo cunjic, sploh hlače, ker me že kar tišči, pa v našem MB ni nobenih lepih hlač, vse so mi prevelike ali pa so na korenček.

Glede pregledov pa je res malo žalostno, da nam ne bodo delali na vsakem pregledu UZ. Jaz sem ga do sedaj imela 2*, na začetku prvič, ker se je hotela moja G prepričati, da je tokrat vse v redu in to je bilo v 7 tednu, ter včeraj ko sem imela zgodnjo morfologijo. Prejšnji pregled pri G pa je minil zelo hitro, zmerila mi je maternico, potem mi je poskušala z neko sondo poslušat srček od malega, pa je bilo slišati samo mojega.

Ali še katero v spodnjem trebuhu boli, mene je včeraj zvečer malo začelo boleti in danes se je ponovilo. 

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 357
10.3.2006 8:26:46   
ella2006
Urškamravlja,

Zakaj pa ne bi šla letos na dopust, če se dobro počutiš? Mogoče pa si privoščiš daljši dopust za 1. maj, takrat še niso takšne vročine.
Jaz sem v prvi nosečnosti v 5 mesecu še z letalom šla na dopust. Letos pa planirava v začetku julija na Cres, ker pač imamo tam vikend, seveda če bo vse ok. Verjetno bova s tamalo ostali kakšne 3 tedene, ker pač mož ne more imet toliko dopusta.
Ja kar se pa kil zadeva sem že pridelala dobre 3 kg in medenične kosti so se mi že razširile za 2 št. Ampak enako je bilo prvič in sem zato v poznejših mesecih pridobivala manj kg, v zadnjem mesecu sem celo izgubila 1 kg. Tolažim se s tem da bo zdaj enako.

Pazite na bušije.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 358
10.3.2006 8:28:17   
tinaaja
alo septembrke :)
no, jaz sem fuul vesela, da je z vsemi ok, da nosecnosti lepo naredujejo. fuuul sem tudi vesela, ker imam z vsakim dnem vec upanja, da bom med tistimi 50%, ki nimajo splava po krvavitvi - torej... po cetrtku sem imela se v pet zvecer zelo rahel kravav izcedek in potem nic vec user posted image user posted image . sem lepo doma, vec ali manj pocivam - muka!!! ne razumem zensk, ki zelijo biti na bolniski... jaz bi tok raje delala... no itak moram tudi od doma delat, ker imam pac par projektov v toku in ne morem ne delat.. ampak ni panike... mi vsaj dolgcas ni. glava se mi je skoraj spremenila v stirioglato od tvja in knjig... user posted image user posted image
komaj cakam pon, da grem na pregled in da mi pove, kako je z izvidi in mojo user posted image . po izracunu glede na UZ prejsnji teden naj bi imela 10t6d danes... torej naj bi na NS imela 11t5d.. ali je to prezgodaj?
punce lepo se imejte, cim vec lepega si privoscite, lep vikend pol razvajanja zelim vsem... papa

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 359
10.3.2006 10:46:02   
Martina5
Ojla user posted image !

Končno se še jaz malo javim. Sem fulll vesela, da nas je toliko, bo pravi naval user posted image  jeseni.
Tudi pri meni se je bruhanje končalo. Slabosti imam še občasno, drugače se pa počutim bistveno bolje. Mi je pa tamala prejšnji teden prinesla virozo iz vrtca in sem totalno obležala. Imela sem visoko vročino, čez 38, pa nos totalno zamašen, čisto podrta sem bila. Zdaj sem spet v službi.
Me pa kar daje že zatekanje, pa popoldne me bolijo meča - za znoret, kot da bi me kdo z nožem na živo rezal. A vas tudi to kaj muči?

lep dan vsem!!!user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 360
10.3.2006 11:38:09   
princes
Sem že mislila nate tinaaja...user posted image
Saj bo vse uredu boš videla...Ne ni nič narobaj, da imaš zdaj NS, pravijo da se najbolje vidi od 11.t, pa do 14.t...
Verjamem, da imaš štirioglato glavo...Bogica...Tudi jaz sem jo imela, ker sem se zelo slabo počutila, in sem veliko preležala..
Ne veš kolk sem zdaj vesela, ker se dobro počutim, in lahko spet kam grem...user posted image

Smo šle prejšnji vikend malo ven s prijateljicami...Sem se malo zrihtala, pa se mi je v oblekici že kar videl trebušček...Smo se prav luštno imele...
So me vse skoz božale po buhiju, ker je bil že ornk viden...

Na dopust pa ne greva zato, ker sva rekla, da bova hiško lepo pripravila na user posted image ...
Sobice vse prestavila, in uredila sobico za najinega user posted image ...
Pa moj user posted image , bo z očetom naredil polkrožni balkonček ven iz kuhinje, ker imava zdaj samo teraso, pa je na senčni strani, samo dopoldan je sonček... Zdaj bova imela pa še balkonček,nad vhodnimi vrati, da bova lahko kašno kavico na sončku popila...
Tako, da sva rekla, da bova to vse zrihtala...Bova šla že kasneje na dopust...
Saj če ne bi imela bazena, bi pomoje jaz težila za dopust...Ker jaz to kar rabim, malo okolico zamenjat...Tako, pa sem tudi doma skoraj tako, kot na morju...pa ne bo take panike...user posted image

Tudi jaz sem zdaj opazila, da me malo noge bolijo, kar cele...Pa nevem ali je to od miganja...Samo ni, ker ni tako, kot bi imela muskelfiber..
Ena drugačna bolečina...Kaj vse bomo še doživele...user posted image
Tudi mene včasih špika po trebuhu... saj je to normalno, ker se maternica razteza, in si user posted image dela prostor za plavanje po naši maternici...user posted image

Ja nataši, ti sporočim, ko bom začela telovadit, bova skupaj hodile..user posted image user posted image
A misliš, da ne bo nič narobaj, ker bom ful kasneje prišla...Bom ful zamudila...user posted image

Spet sneži...user posted image pa saj to ni normalno...user posted image

No lepo se imejte...user posted image

(odgovor članu Martina5)
Neposredna povezava do sporočila: 361
10.3.2006 15:47:35   
x_srečka_x
uf...jst bi skoz nekaj jedla user posted image  pa ne smem več kej preveč ker sm se zredila že za 4.5 kg user posted image  to je pa nekam velik no ja je pa res da sem noseča tud že 15t in 3d user posted image  
ja jst sm vedno žalostna ker mi ne naredi UZ pa saj je v ordniaciji UZ ne vem kaj jim je težko delat UZ-je ne bi rekla če ga ne bi imeli in bi morala hodit npr. v kranj na UZ,tako ga pa imamo,mam pa na naslednem pregledu UZ to je morfologija in če se bo videl spol bom zvedla sam men se kt tk dozdeva da je user posted image  user posted image sej bomo vidl
Lp

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 362
10.3.2006 18:28:23   
Pikica06
Nataši, jaz sem mislila, da bo to tak pregled, kot do sedaj in ne, da bo brez UZ. Poslušali smo srček, pregledala je izvide iz NS in malo sem spraševala o letenju z letalom, telovadbi itd, sestra mi je izmerila pritisk, me stehtala in to je bilo to. user posted image

Predlagala mi je naj greva na dopust do 24. tedna, ker je to še najbolj udobno in baje te kasneje niti ne želijo imeti na letalu. Let naj ne bi bil daljši od 3-4 ure. Samo niti ne vem kam naj bi šla tako blizu. Do maja ni še nikjer toplo morje za kopanje. Razen morda kakšni Kanarski otoki, samo ne vem koliko časa traja let do tam. Ali imate kakšno idejo kje je že zadosti toplo pa da ni potrebno paziti na kvaliteto vode (Tunizija, Egipt)?

< Sporočilo je popravil Pikica06 -- 10.3.2006 18:29:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 363
10.3.2006 19:44:13   
yennika
Pupika, daj idi pogledat v evropark v emporium, sem bla ravno danes tam. Imajo take lepe nosečniške kavbojke, res da pridejo 10 tisoč ampak je svetoven kroj!
Jaz sem si nakupila spodnje perilo mothercare. Gatice-5 kom skupaj pride 3500 in pa dva modrca skupaj-bel +črn,okoli 4 jurje!Sem zelo zadovoljna.
Gledala sem tudi malo cotke, pa sem mogla kar hitr proč, ker bi najraje vse pokupila!user posted image Imajo lepe vozičke, take vesoljske na tri koesa okoli 115.000.Bo treba malo v Celovc it!
Mimogrede, jaz sem bila do zdaj na 4 G pregledih in na vseh mi je G naredil Uz. Za vsak naslednji pregled mi naredi puščico naprej za uz!Sem zelo vesela.

Imam pa tudi jaz bolečine v nogah, ampak samo takrat ko ležim, ponavadi pa pred spanjem. Ne vem kako bi to opisala, tako me živci trgajo po mečah. Jih kar ne morem pri miru držat.
Torej bušiji rastejo. Jih bomo mogle počasi malo poslikati in dati na forum v albumček. Da se malo primerjamo!user posted image  A ne?

Imejte se lepo!

lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Pikica06)
Neposredna povezava do sporočila: 364
11.3.2006 10:17:12   
borovnička
Helou srečke user posted image ! Kak lep sonček nas je danes prebudil.user posted image Sem takoj boljše volje.user posted image

Zadnje čase ne vem kaj mi je... a so to hormoni al sem pa samo jaz taka smotka.user posted image Vsaka stvar, pa če je še taka malenkost, me v jok spravi, pa občutljiva sem, da ni za povedat.user posted image Se moram mal v roke vzet, ampak si kar ne morem pomagat.user posted image Upam, da bo minilo čimprej.

Pupika in yennika, pa kje v Europarku sta dobile modrčke? Jaz sem včeraj z mojim user posted image  hodila po celem Europarku, pa so imeli v Mothercare samo ene par modrčkov, pa še tisti so bili po skoraj 7.000.user posted image Sem šla tako slabe volje domov.user posted image Ker zdaj pa res ne morem bit več brez, bom mela prsi kmal na trebuhu, ker mam pač mal večje in težke. Pa tud zgleda ne glih fajn.user posted image

Pa je v MB še kaka trgovina za mamice?  Eno imam pred nosom, pa imajo zelo slabo izbiro oblačil. Mene je najboljše prijet za roko in odpeljat v trgovino, kot otročka.user posted image

Drugače pa počutje kar uredu. Slabosti ni več (že trkam), me je pa začel bolet križ in pa trtica. Če dlje časa sedim, se komaj zravnam. Ima mogoče še katera podobne probleme? Ker niti ne vem, če je to zaradi nosečnosti.user posted image

Ja morjeeee!user posted image user posted image user posted image Komaj čakam.user posted image user posted image user posted image Midva greva verjetno zadnji teden v juliju in prvi teden v avgustu na Rab. No, seveda, če bo vse ok z našo user posted image  in če se bom uredu počutila.user posted image Komaj že čakam, res. Si ne predstavljam poletja brez morja. Če bo kaj več dinarčkov, pa mogoče že za 1. maj za par dni.user posted image Bomo videli kako bo.

Jaz pa imam naslednji pregled zdaj v sredo.user posted image Upam, da mi bo naredila UZ, že zaradi tega, ker bo moj user posted image  zraven, pa da vidim kako velik je že ta naš lumpek.

Za spol boste vse vprašale? Mene že tako firbec matra. Moj pa noče vedet, bi rad bil presenečen. Če bom zdržala do konca (kar močnoooo dvomim), si bom pa zaslužila nekaj prav posebnega.user posted image

Tako, mal sem se že oglasila, zdaj pa grem na sončka, preden mi uide.

Lep sončni vikend vam želim!user posted image

Pozdravček user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 365
11.3.2006 10:21:26   
borovnička
Če so kakšni podatki napačni ali manjkajo, jih prosim popravite ali pa dopišite!

user posted image  PDP 1.9. - Martina5
user posted image   PDP 3.9. - x_srečka_x 
user posted image  PDP 4.9. - borovnička 
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 
user posted image  PDP 8.9. - yennika
user posted image   PDP 12.9. - alenka11
user posted image  PDP 13.9. - pupika, Zora, urskamravlja
user posted image  PDP 15.9. - melodija, Maja22
user posted image   PDP 16.9. - BONHEUR 
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca
user posted image   PDP 20.9. - žiža
user posted image   PDP 21.9. - ella2006 
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina*
user posted image   PDP 26.9. - Tina&Dean 
user posted image  PDP 27.9. - asso
user posted image   PDP 28.9. - tinaaja, Lu, spelca1
user posted image   PDP 29.9. - pinkiponki, nelli 

Ne vemo pa še za marusa in matahari.

Ko bomo pa vedele še za spol, bomo pa še črtice zraven narisale.

Nas je pa že 31 user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 366
11.3.2006 14:07:13   
yennika
Borovnička, jaz sem včeraj nakupovala v Evroparku, v Emporiumu. Kupla sem si 2 modrca,2pack, en bel en črn, sta pa čist brez kosti. Sicer zgledata čist navadna ampak pa tako fajn stisneta in dvigneta zize,res.user posted image Malo čez 4 jurje prideta. Imajo pa jih v škatlicah, tam na sredini, na stojalu, zraven gatic v paketku-5 kom.Pa nogavičke za bebike so tam zraven.
Sem pa gledala tudi tiste modrce, ki so mao ojačani in so prilagojeni tudi za dojenje, na sponkico. Tisti pa so res zelo dragi, okoi 8 jurjev. Take roza, rdeče imajo, ne?
Glede hlač ti bom pa tak rekla. Jaz sem si kupila kavbojke eno številko večje, ker za nosečniške še ravno nimam bušija.Imajo pa tudi v Emporiumu svetovne, res take temne malo sprane, moderne res. Zelo lep kroj, ampak že za kar konkreten buši.So pa okoli 10 jurjev. Pa še ene imajo, take vojaške barve, tudi krasne. Tiste so 14 jurjev.
Majčke pa itak ni potrebno imeti nosečniške, ker danes dobiš v vsaki trgovini že take široke in lepe tunike.
Upam, da danes uživate v vremenu. Jaz sem ga kar izkoristila in sedela pred hišo na klopci.Zdaj pa grem malo sedet za knjige, ker me v sredo čaka še zadnji izpit na specializaciji. Pa najbolj smotan je. Fuj!
Dijo!

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 367
11.3.2006 15:33:12   
x_srečka_x
yennika jaz pa imam že kar nosečniške hlače sem probala tud eno številko večje hlače amapak so mi zdej če premjehne, čeprov sm jih kupla lih prejšn mesec user posted image  pa mi je sestra kar iz službe (dela hlače) prinesla nosečniške, jst sm za nih dala 8.500, v trgovini pa jih prodajajo za 12.000 user posted image  ampak so mi zelo zelo fajne in  so vredne svojega denarja,je pa res da mam buši in če hočem vsaj še par tednu skrivat moram imeti jopco čez  da se ne vidi , drugače se pa že zelo opazi user posted image  
punce kje vi dobite take prijetne modrce mislim v lj? meni so premajhni in me vse pravzaprav ven pade ampak ne vem kje naj nove dubim da me ne bojo tiščal user posted image
ali pa spodnje hlače, mene tišči okrog trebuha tko da mam zaenkat ene spodnje hlače od mami ker jih še nikoli ni imela user posted image  a spodnje hlače  imajo tud za nosečnice?
to se jaz ne spoznam prov velik ker prej tega nism nikol rabla sploh gledat user posted image  pa sm tud v družini prva  noseča tko da nimam pojma o teh stvareh kaj bi lahko nosila user posted image
LP user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 368
11.3.2006 19:46:23   
Lu
Čer!

Tudi sama se javljam v tej temi po zelo dolgem času, ampak enostavno ni časa. Še ta teden potem bo bolje. Saj veste bilance in te zadeve je treba oddti do konca mesca in je še kar nekaj dela.

Ella zate eno vprašanje. Si rekla, da so se ti prsa povečala. Sama imam tud že doma eno ˝babo˝ pa se mi zdi da so se mi povečala v prvi user posted image  že zelo zgodaj zdaj pa ne duha in sluha. Vačsih dobim prav nekak čuden feeling da sploh nisem noseča. Vse je OK. Počutje, hranjenje, spanje,...

Drugače pa že komaj čakam NS. Imam jo 21.3. Punce a ste vprašale oz. še boste za spol? Midva kar ne bova. Čeprav sem v prvi user posted image  kar težko zdržala.

Glede telovadb sem pa kar lena. Se tolažim s tem ko non stop za Majo letam. Prej še, ko ni bilo Maje sem se pa tolažila s tem ko sem psa ven vozila. No glede samega poroda sploh ni bilo problema. Mislim kondicija user posted image

Martina5 a ti pa spet otekaš. Ja boga. Najbolj da greš v bolniško in ko imaš Saro v vrtcu počivaš user posted image

Sva pa tudi midva že razmišlajla kam bova dala še enega člana oz. eno članico. Zdaj je Maja pri nama v spalnici v svoji posteljici, za prve tri mesece bova že zibko kam stlačila potem se pa po vsej verjetnosti seliva v dnevno na kavčuser posted image  Imava samo 2-sobno stanovanje in enostavno ne gre drugače. Pa saj ni panike.

Sem verjetno zamudila že to debato, pa vseeno. Koliko ste kaj stare? Sama bom junija dopolnila 27 ( žeuser posted image )

Lep preostanek večera želim.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 369
12.3.2006 11:27:50   
nelli
pozdravljene punce,user posted image

malo se javim, danes sem tako žalostna, ravnokar sem eno uro jokalauser posted image
Fant je konec lanskega leta zgubil službouser posted image , sedaj pa je začel na svojeuser posted image . Dela vsak dan od 7.30 do 23.00, tudi vikende. Je pod stresom, saj ga razumem, ampak tudi jaz rabim malo pozornosti.
Danes sva s pri zajtrku ful skregala. Bila sem že čisto na koncu in sem hotla kar vse skupaj prekiniti, zvezo, otroka... vseuser posted image . Počutila sem se popolnoma nesposobno za ta svet.
No pol sem šla pa malo na forum in mi je že boljšeuser posted image . Verjamem, da se bo kmalu vse uredilo in bova končno začela skupaj pričakovati in načrtovatiuser posted image .

No malo sem pojamrala, pa mi je že bolje. Upam, da ne zamerite.

Sicer pa že komaj čakam NS v sredo 15.03.06, malo me je tudi strah.
Borovnička hvala, ker si me uvrstila na seznam.

PA-PA, spet vesela user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 370
12.3.2006 19:12:52   
princes
Ola septemberke...user posted image

Draga Nelli...Te čisto razumem, kako ti je, ker sem tudi jaz večinoma cele dneve sama..Moj ima dve službi, tako da je zame tudi zelo malo časauser posted image ..
Ampak vedi, da tudi njemu ni lahko, in da se trudi za vse vas...Saj vem , da je težko, sploh zdaj, ko si user posted image , in rabiš veliko pozornosti, pa si za vse sama...Ampak boš morala to sprejeti, če hočeš da vama uspe, saj ne bo vedno tako, boš videla da se bo vse uredilo..Ampak na žalost so danes službe take, da nam vzamejo preveč časa in energije, in nam zmanjka za druge stvari...user posted image
Pokonci glavo user posted image , saj nisi sama, zdaj nosiš vajinega čudovitegauser posted image , in boš kmalu imela veliko veselja v hiši, pa ti bo lažje..Pojdi po trgovincah, in mu zvečer povej koliko lepih stvari si si ogledala, zmasiraj ga...Boš videla bo tudi on ponosen nate, ko bo videl, kako močno žensko ima ob svoji strani, da je vse lepo sama speljala, in pridno čakala, da njen dragi v službi vse uredi...S kreganjem se nikamor ne pride, čeprav brez tega včasih tudi ne gre...user posted image

No zdej pa že hočem roman napisat...user posted image Upam, da sem ti vlila vsaj malo upanja..user posted image
Bomo me malo čvekale, pa nam bo vsem lažje...user posted image

Pozdravček...user posted image

(odgovor članu nelli)
Neposredna povezava do sporočila: 371
12.3.2006 19:37:46   
princes
Včeraj sem pa bila v Mothercare, sem videla modrčke, pa mi niso nič kaj všeč..user posted image
Pa sem si danes preko enega kataloga naročila enega, trdo oblikovan, s trdno oblikovanimi košaricami, izredno prijeten...Bela barva, velikosti so do 100 D...
Iz bombaža, s kostmi...Zgleda veliko bolj modrčku podoben...user posted image Cena pa je samo 2.790,sit, ker imajo 50% popust...+790 sit poštnina...
Bom videla upam, da bo ok...user posted image

Potem pa sva šla na pico v Foculusa, njami kok je bila dobra...Pa nisem se mogla opreti tatarski omakci..
A mislite, da je kaj narobaj...user posted image

Danes pa sva bila pri moji mami na kosilu, in je rekla da ima še mojo postlico in košek spravljeno....tako, da bova tudi midva pomoje kar mojo prebarvala....Samo morava še pogledat v kašnem stanju je...user posted image

A ve že kaj kupujete stvari..??
Mene ma že tolk, da bi kar vse pokupila...user posted image

no se beremo...
uživajte...

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 372
13.3.2006 7:34:50   
NATAŠI
pozdravček user posted image

tinaaja upam, da bo šlo vse ok naprej... glede NS kaj pa vem, pravijo da se najbolje  vidi med 12 in 14 tednom

Noge bolijo tudi mene od kolenov navzdol, špikanje pa tudi pride mal na vsake toliko časa

Urskamravlja ni panike kdaj se pridružiš.... ene pridejo full pozno, druge spet na začetku nosečnosti tako da ni pravila kdaj moraš začeti. In tudi ne zamudiš nič, ker se vaje delajo kar po enem in istem ritualu... tako a ne skrbi user posted image  .. Super, če se boš pridružila .. boš vidla je full tako dobro ozračje ko smo same user posted image  ... Za tatarsko mislim da ni prav najboljša, ampak kot pravi moj če je sveže potem ni panike.

srečka imaš res full smolo z UZ... po čem se ti pa dozdeva da je user posted image ? Meni se nenormalno skoz kolca  user posted image

uf Pikica glede morja.... Egipt bi znal biti topel... kaj pa vem... Res nas presenečajo s temi pregledi, ko mi pričakujemo čisto nekaj drugega oni pa spet nekaj drugega opravijo... bi na vsakem pregledu gledale naše user posted image

Stvari za našo pikico še nič ne kupujeva.. .je pa res da gledam malo za vozički. Bova začela verjetno potem na poletje... komaj čakam user posted image

lepo se imejte in čimboljše počutje vsem user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 373
13.3.2006 8:17:29   
pupika
ojla babike,
Tudi mene je trtica tako bolela, da sem se komaj zravnala, tako da jaz mislim,d a ni panike, to je verjetno zaradi nosečnosti. Glede hlač pa takole, v četrtek sem šla pogledat v trgovino mami ko so dobili neke nove hlače, pa so mi bile nikakve, kot en pajac sem bila v njih, pa še raven kroj imajo, jaz bi jih pa imela na trapez, pa mi je najprej trgovka rekla, da so na trapez, v emporiomu sem enkrat iskala nosečniška oblačila, pa jih nisem našla, bom morala malo bolj natačno pogledat. Sem si pa v soboto v ljubljani kupila ene športne hlače z žepi in eno številko večje, da me ne tišči v trebuhu ko sedim. Aja glede dojk, tudi meni so se full povečale za kaki dve številki, samo pšrej sem imela zelo majhne, je moj rekel, da bi morala imeti vedno take.

Aja glede tatarca jaz mislim, da ni panike, saj imajo verjetno toplotno obdelano, tako da tudi kupljena majoneza ne škodi.

Borovnička na NS mi je napisala G PDP 10.9 po velikosti, po ZM pa 11.9. Jaz sem si pa enkrat zračunala da naj bi imela 12.9 po zadnji M. Saj zankrat lahko tako ostane dokler mi moja G ne bo fiksno napisala.

Kako ste kaj babice, bušiji se kar hitro večajo kajne. 

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 374
13.3.2006 14:21:48   
nelli
urskamravlja hvala ti za spodbudne besede, si res lepo napisalauser posted image , mi je vlilo novih moči, neverjetno kaj lahko naredi par prijaznih beseduser posted image .

Kar se pa tiče nakupovanja, še nisem sposobna za nič, mi je še vedno skoraj ves dan slabouser posted image in nisem za nikamor, sploh pa ne v zaprte prostore. Sicer se mi pa včasih zazdi, da mi gre na bolje. Še malo pa me bojo polne trgovineuser posted image .

Pozdravček vsem user posted image septemberkam

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?