Anonimen
|
Drage mamice,ste ze slisale za pregovor-malo denarja,malo muzike?Niso vse varuske slade,katere so poceni,jih je pa za prestet na prste ene roke..Ena varuska,ki ima 6 otrok in je za vse sama,pa ima ceno 40.000,je za en drek,oprostite izrazu...Zato jih ima toliko,da se ji splaca,ker ni vredna,da bi ji starsi dali 80.000,pa spusti ceno in je kar naenkrat iskana..Zakaj?Ker je poceni,samo zato..Jaz varujem 3 otroke,pa imam za enega 80.000,s tem,da imam se pomoc ene kolegice,ki je varuska,pa ne dobi sluzbe,,tako da sva 2 za tri otroke..In ko jaz kuham,je ona ves cas nadzorna nad otroci..Starsi vedo,kaj dobijo za to ceno in jo z veseljem placajo..Pridejo v hiso kadarkoli,zaradi mene nas lahko kontrolirajo,kadar zelijo..Slisala sem ze,da dolocene varuske prevzamejo otroke kar na vratih in nimas kaj hoditi notri..Se vam ne zdi to sumljivo??Pa to,da otrok joka,ko je treba zjutraj k njej??Seveda potem varuska rece,da ne bo mogla merkat takega otroka,ker se ne vklopi..Dobra varuska vklopi vsakega otroka in se mu prilagodi na njegov karakter,zato to otrok zacuti in ve,da je sprejet in sprejme tudi on..Pa da ne govorimo o tem,da kadijo v prostoru ,kjer se otroci cuvajo..Prekleto,mamice,ne cenite svojih otrok???Zamislite se malo,to dete je prislo na svet,da ga nekdo ljubi in ima rad,ne pa da dobi kr eno varusko,ki cuva samo zato,da malo pokasira..Vse slabo se bo obrnilo k vam nazaj kot bumerang,vedite to..Naj povem,da dobivam same male,prestrasene malcke,ki so ze imeli slabo izkusnjo in potem ga dobim jaz..In ko se otrok odpre,zacveti kot cvet,takrat se starsi zavedo,kaksno napako bi storili,ce bi vztrajali pri nesposobni varuski...lp
|