|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sem gay?!!!!
6.3.2006 17:04:27   
Anonimen
Imam nepopisno velik problem. V svojem okolju se ne morem zaupati nikomur, saj vem, da bi me v sekundi linčali. Seveda vem, da tudi tu ne bom naletel na razumevanje, mogoče pa bom vsaj prišel do smernic kako naprej.

Z ženo sva poročena 9 let, imava sina in hčerko in sva povprečen par v zgodnjih štiridesetih.
Do sedaj sem menil da mi nič ne manjka. Z ženo se super razumeva, imava dobri službi, otroci so prvi zaklad, skratka vse ok.
Prejšnji mesec so me fantje spravili na kolegov žur, ki je praznoval rojstni dan.
Tisti večer sem na sebi opazil pogled neznanega moškega. Neprestano je strmel vame in mi se mi smehljal. Ko sem šel na wc je prišel za mano in mi zaprl prehod tako, da sva se gledala iz oči v oči. Kar naenkrat me je objel in strastno poljubil. Grobo sem ga odrinil saj me je šokiral in odrvel k kolegom.
Na hitro sem spil še eno pivo in se odpravil proti avtu. Možakar se je zopet znašel za mano in me ponovno objel. Rekel je, da ve, da si želim in me poljubil. Nimam pojma kaj, kako, zakaj ... toda kar na enkrat sva se vsedla v avto in odpeljala v gozd. Ne bom nadaljeval, saj veste kaj se je zgodilo.

Kaj zdaj, kako sem lahko to dovolil?!!!!! Nikoli nisem niti enkrat pomislil na moškega na ta način. Moja družina!!!! Kaj sem naredil? Kaj zdaj?
Časa ne morem obrniti nazaj in dejtvo je, da sem izdal svoje najdražje.
Popolnoma sem zmeden. Sem gay ali je bila to le neumna sexualna izkušnja?!!
Naj povem svoji ženi? Podrl sem vse, kar sva zgradila.

Potrebujem nasvet, ne zgražanje in obsodbe.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sem gay?!!!!
6.3.2006 17:15:22   
soncicaT
A veš kaj mi je najprej prišlo na misel....upam da je imel kondom...nič drugega.

Hm..zanimiva zgodba, ni kej...lahko da ti je pač enostavno "zapasal", pa še pod vplivom alkohola si bil..user posted image

Skratka, ne vem sploh kaj ti naj napišem.

Razčisti sam s sabo, a te privlačijo moški, ne vem...

Vso srečo ti želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.3.2006 17:15:23   
Primoza
http://www.ljudmila.org/siqrd/oznanila/09_oktober.htm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.3.2006 17:21:53   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
... toda kar na enkrat sva se vsedla v avto in odpeljala v gozd. Ne bom nadaljeval, saj veste kaj se je zgodilo.

Ja, res ne vemo če si gey.user posted image To je pa res uganka. Najbrž si samo po pomoti v lužo stopil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.3.2006 17:24:43   
CatJa
Če nisi gej, si pa bi. Sicer pa, kaj se sekiraš, če pogledaš mal po forumu, boš ugotovil, da je to zadnje čase in.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.3.2006 17:26:53   
baguSka
Pravzaprav, meni sploh ni jasno, za kaksen nasvet prosis!? Kaj bi sploh rad, cesa si sploh zelis?? Lahko ti dam odgovor na vprasanje: ne, zame nisi gay. Sploh, ce gre za tole izkusnjo. Kaksne si imel obcutke ob tem kar se je zgodilo?? Cesa si zelis zdaj?? To je bolj bistvenega pomena. Ne to kar se je zgodilo. Ce ti je blo bolj vsec z moskim, kot z zensko in ce se vedno sanjas o njemu in ves da si zelis preostanek svojega zivljenja preziveti z moskim, potem si gay. Ce ti je bla izkusnja vsec, vendar ti je vsec prav tako tudi sex z zensko in ves, da bi preostanek zivljenja prezivel z zensko, potem si biseksualen. Ce ves, da tega nebi vec pocel, potem nisi gay in je bla to pac le ena skusnjava. Zdej je le vprasanje, kaj si ti zelis?? Kaksen nasvet zelis?? Najprej si odgovori na ta vprasanja..

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.3.2006 17:37:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

.... Kar naenkrat me je objel in strastno poljubil....

.... Možakar se je zopet znašel za mano in me ponovno objel. Rekel je, da ve, da si želim in me poljubil. Nimam pojma kaj, kako, zakaj ...

Saj nimam nič proti geyem ampak tole sem že večkrat slišala iz njihovih ust in se mi zdi da nekateri posiljujeo vsakega moškega s tem, na koncu pa obtičite tako kot ti vsi zmedeni in se že sprašujete če ste drugače spolno usmerjeni.
Kako pa on ve kaj si ti želiš? Domneva ne da bi dobil svojo žrtev...ah to je le moje mnenje pa oprostite vsi ki niste taki gayi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.3.2006 17:45:42   
baguSka
Jah na tole se je tezko spotikat, ker so si tud gayi razlicni med sabo. Mas take, ki dolgo ne dobijo nic in se potem spotaknejo ob take, slutec, da bojo pa mogoce dobili. Me pa potem firbec matra, kako jim rata vedet, da ne bojo dobil po gobcu user posted image  Ker marsikateri dedec, bi verjetno ob taki ponudbi popizdu. No, nas anonimec se je pac vdal skusnjavi... Se vedno obstajajo dvomi. Ocitno si je tega res zelel, kot je cutil tisti gay, ker v nasprotnem primeru, se mu nebi kr tko prepustu...
Res pa je, da je do zdej vsak gay (kar jih jst poznam in jih ni malo), tocno vedel, kam pes taco moli oz. bolje receno, katerega lahko ogovorijo in katerega ne.. Res zanimivo.. Nihce pa ni zmotljiv ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.3.2006 17:57:14   
nejcko
Se popolnoma strinjam z Bagusko. Najprej moraš sam pri sebi razčistiti, kaj ti je ta izkušnja sploh prinesla - nepopisno zadovoljstvo in željo, da bi kaj takega še počel; gnus in sram; nekaj vmes. Šele ko si boš odgovoril na ta vprašanja, boš tudi dobil jasne odgovore.
Homoseksualec po mojem mnenju nisi, ker če bi to res bil, bi gotovo že kdaj prej pomislil na spolnost z moškim, lahko pa si biseksualen, kar pravzaprav ni nič posebnega, saj naj bi bila po mnenju nekaterih znanstvenikov večina ljudi biseksualna (prikrito, odkrito ali zatajevano).

Kar pa se tiče žene - dokler ne boš sam pri sebi razčistil v glavi, ji raje nič ne govori. Če bi šlo za skok čez plot z žensko, bi morda lahko še razumela, z moškim, pa če sklepam po sebi, malo težje. Pa ne da bi imela kaj proti, le veliko veliko vprašanj to potegne za seboj, ki si jih v obratnem primeru verjetno ne bi zastavljala.

Kakorkoli, vso srečo ti želim, tebi in tvoji družini.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.3.2006 20:01:21   
Anonimen
Baguška in Nejcko sta ti povedali približno tako, kot bi ti tudi jaz. Želim ti le, da bi se čim prej otresel grenkega priokusa, s trezno glavo razčistil sam pri sebi in ne sprejemal prenagljenih odločitev.
A ja, glede na opis tvoje izkušnje-zame nisi gay!
Pozdravček, Nojči

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.3.2006 20:06:27   
Anonimen
Ja, zaenkrat bodi tiho, čas bo prinesel svoje. Ko boš imel bolj razčiščeno, boš videl pri čem si in boš potem ukrepal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
6.3.2006 20:08:09   
Anonimen
A je možno, da ti je kdo kaj v pijačo stresel? Ker tisti tip sicer definitivno ni mogel vedeti, česa si ti želiš. Če je sploh vse to res.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
6.3.2006 20:12:18   
baguSka
Hmm Splišni a mislš, da je tud kej tacga možn user posted image  Men se to zdi čist preveč movie... Sicer pa un tip res mogoče ni mogu vedet, čutu je pa definitvno lahko. Pač probu je in mu je ratal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.3.2006 20:13:43   
KIRA
mogoče pa nisi gay, ampak BI. morda ti je všeč oboje.

glede varanja je pa drug problem. najbolje da pozabiš vse skupaj. za ženo bo večji šok, kot to da si jo prevaral, da si jo prevaračl z moškim. probaj razčistit sam pri sebi in ugotovit kaj si zares želiš. do takrat te teme ne načenjaj. ko boš pa vedel, pa se le pogovori -  tako lahkotno, malo za zafrkancijo, da ne bo do kakega prepira prišlo. previdno razišči teren...
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.3.2006 20:18:54   
Anonimen
Hja, baguSka, kaj pa vem kakšna mumila imajo vse danes.user posted image

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
6.3.2006 20:42:51   
Marogica
Oprosti, jaz tej zgodbi ne verjamem. MOj najboljši prijatelj je gay (se poznava 18 let), sem marsikaj v "njihovi" družbi doživela in marsikoga spoznala. Zgodba mi deluje kot dr. roman, brez zdravnikov.
No ja, mogoče se pa motim.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.3.2006 21:00:38   
Aleksandrin
Če ti je bilo všeč in, če bi to naredil še enkrat, pol si bio.
Ženi povedat ali ne, to veš pa samo ti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
6.3.2006 21:17:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
6.3.2006 21:20:18   
mamči
Zanima me, kako danes gledaš na stvar. Podobno se sprašujem, kot Baguška. Kakšni so tvoji občutki ? Ti je bilo všeč? Bi še poskusil ? Ti je bilo boljše - slabše, kot z žensko ?

Po moje samo po enkratnem dogodku ne moremo sodit, ai si gay ali ne. Odvisno, ali si ti želiš ponovitve in ali se vidiš v taki zvezi ?

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.3.2006 21:53:03   
jakabuki
Nimam pojma kaj, kako, zakaj ... toda kar na enkrat sva se vsedla v avto in odpeljala v gozd. Ne bom nadaljeval, saj veste kaj se je zgodilo.

Sedi, 5 user posted image !!! Odličen scenarijuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.3.2006 8:24:46   
Anonimen
Hvala vsem za odgovore.

Res sem se s temle postom prenagnil, saj sem še vedno ves zmeden in še sam ne vem kaj hočem.
Dejstvo je, da večkrat pomislim na dogodek in čeprav mi povzroča gnus in slabost, nekje globoko v sebi čutim drugače.
Sprašujete me, če mi je bilo všeč. Res, da sem bil okajen, toda bilo mi je všeč.
Glejte, ne vem. Vedno sem bil prepričan, da če bi me kak gay na tak način ogovoril, bi mu primazal tako, da ne bi vedel zase. Pa nisem. Sem tudi jaz odajal vibracije? Hja očitno že. Če bi ga grdo gledal, me vsekakor ne bi ogovoril.
Bom še počakal, da uredim misli in ugotovim kaj čutim. Glede na vaša vprašanja in odgovore, ki sem jih popredalčkal, bi rekel, da sem Bi.
Za enkrat sem trdno prepričan, da tega ne bom ponovil. Pa bi dal do pred kratkim roko v ogenj, da nikoli ne bom poljubil moškega. Pa sem ga. Življenje je čudno.
Z ženo si poveva vse, toda tokrat, bom raje molčal, zavedam se, da bi jo preveč prizadel.

Še enkrat hvala, da ste mi pomagali urediti misli. Očitno pa, imam s tem še veliko dela.

Aja še to. Moški smo sveto prepričani, da obožujemo le žensko telo in pretepli bi vsakogar, ki misli drugače. To nam je vcepila družba. Toda očitno v njej tavamo tudi posamezniki, ki preprostga dejstva ne želimo priznai niti samemu sebi.

(odgovor članu jakabuki)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
7.3.2006 8:30:11   
Anonimen
Vedno sem bil prepričan, da če bi me kak gay na tak način ogovoril, bi mu primazal tako, da ne bi vedel zase.

Torej že dolgo časa v sebi nekaj skrivaš, če tako razmišljaš. Jaz npr. še svoj živi dan nisem pomislila na to, kaj bi storila, če bi do mene prišla lezbijka. Ker pač o tem ne razmišljam, ti pa, že dalj časa. Pa nič hudega.

Se pa zelo strinjam s tvojm zadnjim odstavkom.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
7.3.2006 8:48:35   
Anonimen
Jas nevem kako mu lahko svetujete naj ne pove ženi!
HALO?????

Kaj če bi bil vaš mož, si nebi želele vedet, kaj se z njim dogaja?
Jas rajši živim sama kot pa z možem, ki me vara, pa še laže in taji kaj je počel!

Polek tega pa ni prevaral samo žene ampak tudi svoja dva otroka, ki mu očitno zaupata in ga imata rada. Izdal je celo družino in za mene na najbolj grozen način! Natepaval je moškega, gnusno!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Počni to dotečas, ko nimaš žene in otrok, ali pa pod pogojem da žena za to ve in se strinja, nikakor ji pa ne laži, ker nobeni nebi bilo to všeč!

Jas bi teuser posted image !!!!

Spravi se k ženi in ji povej, da bo vedla pri čem je, če si to naredil naj te je tolk v hlačah, da tudi rasčistiš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sory, ker sem anonimna!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
7.3.2006 9:02:12   
lory05
Zame tudi nisi gay, si pač probal nekaj, kar se ti je zdelo tisti trenutek tako zanimivo.
Marsikdo (tako pravijo tu na RR) proba enkrat z drugim(go) ali celo z več osebami naenkrat, ker jih to zanima, enim je všeč in delajo to še naprej, drugim ne.
Ti veš, če te je to samo zanimalo ali ti je bilo tako všeč in si želiš zdaj tako živet?
Dokler ne razčistiš sam s sabo, nikar ne povej ženi, ker bo samo trpela (ti povem iz izkušenj). Kar ne veš, ne boli.
Ko pa se boš odločil (upam, da bo to čimprej) ji povej, če se boš odločil, da ne živiš več z njo. Če se boš odločil za družino, ji ne povej, ker bi jo preveč bolelo in ti ne bi nikoli več zaupala. Brez zaupanja, pa ni dobre zveze.
Najprej se moraš vsekakor odločiti sam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.3.2006 10:34:52   
Anonimen

user posted image

Najprej te je na silo poljubil.. pol si sel pa kar z njim v gozd.. in danes tega vec ne bi ponovil..

Zakaj danes tega vec ne bi ponovil?

Zaradi sebe.. ali zaradi drugih.. zene na primer..  Samo to, da si sel z istim spolom se obicajno drugace tretira.. zato po mojem lahko poves zeni.. samo prej presodi ali bos zdrazal pogled na njo, ko se bo vsaj po mojem.. zacela tako strasno smejati, da jo bos komaj ustavil.. Ce bos to zdrazakl potem povej..
Ce se jaz potstavim v njeno vlogo.. pa da mi to poves.. bi me pobralo od smeha.. ko bi si za silo opomogel, pa bi verjetno hotel vedeti za cisto vsak detajl podrobno posebej.. in pol ko bi vse to povedal, bi te tko objel cez rame.. ni ti res iskreno cestital za to dejanje.. za pogum, za razbijanje stereotipa.. tudi za mojo zabavo, za katero si poskrbel.. in pol bi mogoce.. mogoce dobil se idejo, da tega deca pripeljes enkrat domov.. ce bi mi kot zenski bil vsec.. in ... Ne vem... kaj pa vem.. kaj bi potem se lahko bilo..

Vsekakor... kapo dol.. user posted image user posted image

(odgovor članu lory05)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?