Anonimen
|
Tudi meni se je pred kratkim zgodilo nekaj takega. Sms-i zvecer, pa jih sploh ni pogledal, ce sem bila jaz zraven. Pa kar odsoten je bil, ni ga bilo doma... Skratka, spremenil se je. Sem potrebovala kar vec kot 1 mesec, da sem ugotovila, da nekaj ni uredu. In sem napravila isto kot ti- preverila sem njegov GSM in.... nasla stevilko meni neznane zenske, ki ga je klicala in on njo in to veckrat. Kaj zdaj?? Cel teden sem premisljala, kako zaceti temo, da ne bom eksplodirala ob prvi besedi. Skoraj cel teden nisem mogla nic jest. Potem sem zbrala pogum (oz. sem se zlomila), mu povedala, da sem brskala po njegovem telefonu in po nakljucju nasla sporocilo, ki mu ga je napisala in je bilo precej osebno. Pa mi je priznal, da je srecal neko nekdanjo prijateljico in sel veckrat z njo ven na kavo. Vse mi je povedal o njej. Ampak sveto mi je prisegel, da ni imel nikakrsnega drugega namena z njo, kot samo pogovor. Ampak po sporocilu sodec ga je ona imela z njim in zato mi je tudi poknu film!!! In postavila sem ga pred dejstvo: ali midve s hcerko ali pa ona. Naj se takoj odloci s kom se bo pogovarjal. Ali z mano ali z njo. Mi je bilo cisto vseeno, da on ni imel nobenih namenov (beri afere) z njo. Sem mu kar povedala, da me je strah, da bo enkrat izkoristil priloznost, ko se bova midva skregala. In ce se bo to zgodilo, sva midva kot par se samo zgodovina. No, takrat je potem takoj prekinil z njo (vsaj tako je rekel) in zdaj je z nama spet tako kot je bilo. No, vsaj sumljivih sms-ov ni vec!! Domov pride prej, ne hodi vec ven tako pogosto in pogovarjava se tako kot je treba. In tudi sexa je vec, kot ga je bilo v tistem mesecu in pol. Ampak dvom ostaja vedno!! Se vedno se vprasam, ali si ne mogoce po mejlu dopisuje z njo! Problem je, da ne vem, kako zenska izgleda, ker ni iz nasega kraja. Dokler ne bom vedela, katera je, bo dvom ostajal. V vsaki zenski, s katero se pogovarja, vidim konkurenco. In res, vsakokrat, ko se spomnim na to, me kar strese in dobim tak knedl v zelodcu. Povej mozu, cesa te je strah in kaj zelis. In ce takrat ne bo razumel, pol pa res ne vem kaj sploh hoce. Upam, da se bo za vaju tudi tako dobro koncalo, kot se je za naju.
|