Gina
|
Ja takole je, jaz kar verjamem fizikom, pa Einsteinu, pa kvantni mehaniki, pa ostalim dokazanim stvarem. In ni to moje sklepanje, ampak je bilo najprej sklepanje fizikov na začetku prejšnjega stoletja, potem pa je iz tega slavni Einstein naredil svojo slavno teorijo, ki jo je tudi dokazal, tako da ni nič več teorija, čeprav je ime ostalo, ampak je dokazano dejstvo. Kasneje so dakazali še kaj več, ampak ne bi zdaj o tem. Masa je energija. Energija je elektromagnetno valovanje z različnimi oblikami. Obliko spremeni frekvenca. Nekatere zaznavaš, druge pač ne, jih lahko le mašine, ampak frekvenca je nihanje. Torej če je masa energija in energija valovanje, si ti, sem jaz, smo mi vsi valovanje (na najmanjši ravni pač, ki je ne zaznavaš). Pa če bi tudi šla iz drugega konca in vzela samo dejstvo, da smo sestavljeni iz atomov. To ste se najbrž učili, če si že tudi višjo fiziko prešpricala, potem ti je jasno, da je atom sestavljen iz elektrona, nevtrona in protona. Vmes med njimi je prazen prostor. Ovojnice ne tvori kaka lupina, ampak jo sami elektrončki tvorijo s svojim vrtenjem (če gre en elektron okrog in okrog zemlje 7x v eni sekundi, predstavljaj si potem, kolikokrat gre v eni sekundi čez en sam atom!). Kaj pa so elektroni in protoni??? Energija. Torej si ti, sem jaz energija in nič drugega. Ker pa se elektrončki tako hitro vrtijo, dajejo vtis materije. To bi bilo to, če ti je uspelo razumet. Pa če greš še iz tretjega konca, če mi vsebujemo drek, smo tudi drek med drugim, kakor smo tudi kosti, kri, vezi...., pa če se ti še tako zdi, da ti nisi. Tako da, v končni fazi se strinjam, res je treba molit zate. Bom še jaz, brez skrbi. Ker jaz verjamem v nekaj dobrega,ne verjamem, da bi kje lahko obstajal kak bog, ki koga kaznuje, ker ni po njegovih ukazih. Potem verjameš v hudiča, če se boga bojiš - ne vem katera mi je že napisala, da bom jezusa klicala ob smrtni uri, njej svetujem, da naj se najprej strahu znebi, ker strah povzroča trpljenje, jezus pa gotovo ne bi hotel, da se ona slabo počuti, saj je dober in privošči vsem - celo nam, ki ne verujemo vanj, dobro. In v končni fazi je tudi jezus učil, da je treba ljubit druge in da je treba odpuščat in razumet ljudi. Tako da, jaz odpuščam tukaj in pred vsemi vsem tistim, ki koga posiljujejo z vero. Bog z vami.
|