Maja22
|
zivjo, punce! tale rota virus me je cisto dodelal. potem, ko so se moje nosecniske slabosti ze skoraj umirile (minilo je tudi po 5 dni brez bruhanja), me je doletela ta nadloga. pa sem nekako prezivela prvi dan (bruhala najmanj 8x) in naslednji dan sem bila skoraj kot prerojena: nic bruhanja, skoraj nic slabosti. kljub temu, sem ga prezivela v postelji, ker sem bila fizicno povsem unicena. ponoci pa se je zacelo: huda slabost, na straniscu skoraj vsako uro, zelodec se mi je dvigoval do grla, ven pa nisem mogla spraviti niti kapljice. in tako cel dan. popoldan mi je koncno uspelo bruhati, vendar po tem se je stvar spet nadaljevala cel dan. danes ponoci enaka zgodba, s to razliko, da sem tudi bruhala. zacenja se nov dan, pa ne kaze, da se bodo stvari kaj izboljsale. cisto sem na dnu. ali je mozno, da ta rota virus traja ze 4. dan (s tem, da se stvari popolnoma nic ne izboljsujejo), ali pa so se le moje nosecniske slabosti po treh mesecih (ko naj bi se pravzaprav umirile) samo se stopnjevale (prej sem namrec bruhala samo enkrat na dan, ce sploh, slabosti cez noc ni bilo, pojavila se je sele pozno dopoldan ali kasneje, imela sem apetit, ceprav ne za vse, zdaj pa ne morem jesti cisto nic, silim se, da pijem). popolnoma sem izmucena, postajam razdrazena in tecna, zaradi teh slabosti in bruhanja sem vceraj tudi jokala, pa tudi sedaj mi gre na jok. kaksen nasvet ali tolazba?
|