baguSka
|
Evo tud moje izkušnje so take, kot Marogičine. Tud jst sm mela že kar nekaj takih izkušenj, ko sem mela moške prjatle po nekaj let. Na koncu je blo vedno tko, da so se mi izpovedal in rezultat je bil, da sem jih izgubila. Trenutno mam tud enga res zlo dobrga prjatla. Pr njemu je čist druga zgodba. U bistvu sva se spoznala glih tko, da je bil on na začetku čist prfuknjen name, pa jst nism palila niti slučajno. Ko se je spustu na realna tla in je vidu, da ne bom popustila, sva pa postala prjatla... In to zlo dobra: vsak dan klicat, kofetkanje vsakodnevno... Jst sm si najdla fanta, on si je najdu punco... Ta čas se videvala nisva, ker sva bla predelč eden od drucga, sva se pa na vsake tolk slišala. Zdej sm spet samska in se spet dobivava. Njegova to dopušča, ker ve da sva res samo prjatla in je sama rekla, da itak če bi kej blo, bi že blo. Neki pa ne ve, kar moti tud mene: odkar sm samska, je njega spet prjel, da bi osvojil mene, če bi jst tko hotla. In tko je že skoz. To mi je tud večkrat že reku, da če bi jst njega hotla, bi me takoj poroču. Ampak ker sem trdno odločena da NE in on to tud VE, sva pač prjatla... Uf hotla sem samo to povedat, da zakaj se pač strinjam z Marogico in sem opisala tole zgodbico. Kerensa: jst bi postala 'ljubosumna' šele takrat, ko bi se moj partner začel bolj posvečat svoji prjatlci, kot men. Takrat bi začela razmišljat, če ni mogoče raj z njo kot z mano. Sama veš kje so meje in ko bo njo kej motil, bodi brez skrbi, da bo povedala!!! Sicer pa, če sta prjatlci, jo lahko tud SAMA VPRAŠAŠ za dovoljenje!!!! Jst osebno bi to ful cenla...
|