gaya
|
Jutro, res smo pridne in se ful oglašamo , se vidi, da vse komaj čakamo, da minejo teli tedni do naših pregledov ,... moram rečt, da danes zjutraj mi je bilo prvič malo manj slabo kot prejšnje dni in upam, da sem mela tole grozno samo do 7 tedna, ker v petek s pikico stopava v polnih 7t in pravjo da včasih se takrat lahko tud neha, k enim se pa začne,... No itak pa bomo vse prenesle, samo da bodo zdravi in bodo rasli ,.... Mis, mene ravno tko se vedno dajejo negativne misli na čase, ampak moram pa priznat, da je že veliko bolje... Čeprav sem že videla najinega in še vedo nisem potolažena, no saj verjetno ne bom, dokler štručke ne bo v mojem naročju,... ampak taki trenutki s takimi negativnimi mislimi so redki,.... Aja moje joškice pa so manj občutljive, samo modrčki so mi pa že mal tesni, špika me tud mal manj, ampak k pa me, me pa ornk boli,... Izcedek sem pa ugotovila, da je povečan dopoldne v službi, popoldne doma, k pa veliko počivam, pa ga je izredno malo , zanimivo.... čeprav delam v pisarni in imam sedeče delo,.. no ja, je že kak razlog,... Ok zdaj pa dost nakadanja Pazite na svoje pikice in uživajte