|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj dobite zastonj?
17.2.2006 2:22:57   
Anonimen

Kjerkoli, od kogarkoli...
Če jaz dobro pomislim, dobim kar dosti. Od mame dobim pralni prašek, testenine, riž, sladkor, tune, marmelade (vse iz Trsta user posted image  ) in obleke in obutev za celo familijo. Pri tašči dobimo jajca, meso, zelenjavo, čistila, pa tudi kosilo user posted image , kadarkoli pridemo. Jan dobi v šoli zastonj kosilo (regres od MOL). Vsake toliko časa dobim zastonj taksi prevoz v službi, pa tudi od tašče ali od svakinje si lahko kadarkoli zastonj sposodimo avto. Zastonj imam Internet v službi ter z Interneta zastonj glasbo in filme. Zastonj imam probleme z državo in zastonj upam, da bo kdaj bolje.
Pa naj še katera reče, da ni danes nič več zastonj. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj dobite zastonj?
17.2.2006 6:09:46   
CUKRČEK
Večino mesa, sadje (tast prideluje jabolka, kivi, breskve, hruške...) rabljene oblekice od nečakov za mojo hčer, jajca,
stanovanje, velikokrat mleko, sire in ostale mlečne izdelke... Marsičesa se pa zdajle ne spomnim.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2006 6:56:18   
srki
Najemnino v naši hiši-starši spodaj, midva zgoraj-zastonj. user posted image . Pa kdaj kakšen prašek, mehčalec-ponavadi enkrat kupi mami enkrat jaz, pa če kakšne fasnge zmanjka, npr. moke, riža, jajc, drobtin-grem kar v špajzo v spodnji štuk, nekaj oblekic, ki jih dobim od sestrinega sina-nečaka, zastonj internet v službi, kot Kerensa, televizijo-prijavljena samo ena user posted image , ah še bi se kaj našlo. Tako kot pravi Kerensa, imamo kar dosti zastonj, pa še nekaj jokamo, a ne?

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2006 7:21:42   
soncece24
Dosti več kot pa si zaslužimuser posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2006 7:24:35   
puncica
Hmmm zastojn imam samo včasih kosilo ko ga tašča skuha in ostane še za nas al pa prinese iz šole, pa kdaj mi mami da kakšno čokolado, pa ko pridem na obisk za vikend dobimo polni penzion, pol se pa že konča, ostalo kupimo samo.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2006 7:40:28   
kofetek2010
če gremo k mojim staršem za vikend imamo takrat pri njih All inclusive user posted image  

ja in to je to user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.2.2006 7:49:47   
Anonimen
Dve leti in pol sva že na svojem, pa sem do sedaj mogoče trikrat, štirikirat kupila meso. Mami... user posted image
Pa dostkrat mi da ogromno stvari, ko greva skupaj v nabavo, od hrane do pralnih praškov,...
V bistvu vse kar dobiva od mojih staršev, je zastonj. user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.2.2006 8:00:22   
MarijaPo
Meni je ta tema vsec predvsem zato, ker se vidi, da vas imajo starsi radi in da vam kupujejo stvari, da ne boste lacni/zejni/neoprani/...

Tudi pri nas je tako - najvec dobiva od mojih, ki stalno nekaj nosijo - sadje, ostalo hrano, mami mi vcasih kar vsili kaksnih 10 jurijev, ceprav ima trenutno dosti manj denarja kot midva - glih so zgradili se en stuk hise. Od njegove mame dobiva kosila (ki so zelo na nivoju, vsaj kar se estetike tice), pa kaksne sladkarije, sadje,... Ce kaj zaskripa - npr. jaz ne jem dovolj, pa prinese tasca celo k nama domov polno hrane.
Od mozevega brata si dostikrat zastonj sposodiva Berlinga, da kaj prepeljeva, pa tudi pomaga nama sestavljat omare,... Od moje sestre pa zastonj 24 ur na dan medicinsko svetovanje. user posted image

Kar dobro nam gre.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.2.2006 8:08:35   
NinKa
Pri nas je isto kot pri Jani73. Če gremo na Štajersko čez vikend (sicer bolj redko koristimo) k moji babici, potem je babičin in dedijev All Inclusive (ampak pretiran). Moja mama pa ima tamalega škrata.

Drugače pa za vse skrbiva sama.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.2.2006 8:11:13   
Carovnica Mica
1x na leto cistila in kaksno kosilo ke pa sm-pa kaksno moralno "debato" ko je dan zatouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se boljse pocutim ce je cim manjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.2.2006 8:24:22   
rija
nič, razen tu in tam kosilo pri mami.
Kvečjemu je glih obratno: jaz podarim mami ogoromno stvari....user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 17.2.2006 8:25:17 >

(odgovor članu Carovnica Mica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.2.2006 8:25:42   
matahari
Zastonj imam samo možev objem, smeh mojih otrok, klepet s peijateljico..vse ostalo palačamo..moji starši so žal pokojni user posted image user posted image , moja taščica najboljša na svetu pa bolj rabi našo pomoč, ker ima zelo majhno pokojnino...ampak, ker ni vse v materialnih dobrinah sem vesela, da imam zastonj toplo besedo in mir v družini..bi pa zelo prav prišlo tudi kaj drugega, kar se da ponucat user posted image

(odgovor članu Carovnica Mica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.2.2006 8:30:53   
Anonimen
stanovanje, varstvo za tamalo, kake domače vložene zadeve, jajca od kmeta - no včasih jih plačam, pa še ogromno zadev ki jih dobimo kar tako, pa kako kosilo pri mojih in pri tašči...prav nič nam ni hudega v glavnem :)

(odgovor članu matahari)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
17.2.2006 8:31:19   
tascha
sadje in zelenjavo pri mojih starših, pa zelenjavo in občasn kosila pri tašči, pa delne penzione, ko smo pri mojih na obisku, pa igrače, sladkarije, pa kaj za oblečt ua user posted image user posted image , pa zastonj sposoja tastovega avtomobila, pa zastonjsko občasno merkanje user posted image , pa bratovo zastonjsko računalniško servisiranje.... pa še kaj bi se našlo user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.2.2006 8:31:46   
viv_
Med tednom imam zastonj kosilo pri moji mami, za vikende imamo zastonj kosilo tudi pri tašči1 in 2 če se povabimo, seveda... Zastonj imam varstvo za tamalo ob večerih in med vikendi, če je potrebno.

Zastonj imam vodo (plačujejo naši za celo bajto) hehehe....

Zastonj imam prenočišče v Londonu.

No, sej neki pa je...

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.2.2006 8:34:05   
ma-ja
Ma, dobr se mate! Mi ne dobimo praktično nič. Babice  tudi za rojstne dneve in praznike niso prav nič radodarne. Vse kupiva sama, vendar to zaenkrat ni problem. Moti pa me, ker se omenjene babice potem zelo rade pohvalijo koliko nam pomagajo user posted image !?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.2.2006 9:35:19   
Teni_

Kar precej.Največ od moje babice in dedka, ki sta zlata in bi dala vse. ko gresta po nakupih, dobimo kakšno hrano za Niko, plenice za obe, pralni prašek, kak mehčalec,..... Včasih kak tolarček pade(se vidi, da smo ress navezani že od malega). Od moji 2 tudi kdaj kakšen nkup, od njegovih kdaj kakšno meso. Drugače pa so vikend kosila rezervirana en dan pri mojih, en dan pri njegovih.

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.2.2006 9:46:32   
Maček Muri
Parkrat na leto kosilo pri mojih starših. To je pa tudi vse.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.2.2006 10:15:02   
Ro-La
kosilo čez teden pri mojih in čez vikend če se povabimo k enim ali drugim, pa varstvo za tamalega, pa....se počasi končauser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.2.2006 10:21:50   
Dadi
Polni penzion pri moji mami kadar si pač zaželimo.(teden, 2 tedna, vikend, dan), varstvo malih dveh kadar sem doma, taščino dobro voljo in varstvo otrok, kadarkoli rabimo. (no seveda tudi od svakinje-ker živijo skupaj), zastonj kakšen tank bencina, ali pa registracijo, ali pa servis avta od moža.user posted image (pa ni mehanik ampak samo plača) kakšnih par deset jurčkov tu pa tam, od mojega strica, moje stare mame ter mame in očeta. Pa obleke za mala dva od neke prijazne gospe, tašče in mame. Pa obleko zame od svakinje in tašče, včasih tudi od mame.user posted image Ker enostavno zmanjka zame denarčka.

Aja pa varstvo mojih sončkov od stricev (mojih bratov), ki namesto da bi ši žurat poskrbijo da so otročki uštimani da gre lahko mami mal ven. HVALA JIM!!!

Pa še kaj bi se sigurno našlo......pa se zdej ne spomnim.
V bistvu pa HVALA VSEM ker tako lepo skrbijo za nas.user posted image

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Maček Muri)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.2.2006 10:34:38   
Bubamaraa
Ker vsi trije živimo pri mojih starših imam zastonj "streho nad glavo" in tud položnic mi ni treba plačevat....user posted image user posted image user posted image Edin strošek ki ga imava je polovica za kurjavo in nakup mesa, praška, mehčalca za čez cel mesec za vso družino...

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.2.2006 10:45:43   
lory05
Jaz imam, tako kot matahari, zastonj le možev objem in otroški smeh. Aja, pa kot pravi Karensa imam zastonj probleme z državo in ravno tako zastonj upam, da bo kdaj boljše.
Vse ostalo plačamo in kupimo sami.

Imava pa oba  z možem starše, ki pa nama prav nič ne pomagajo. Če sem iskrena, niti ne pričakujem pomoči, dokler lahko za svojo družino sama skrbim. Moževim staršem je vse "pobral" njegov mlajši brat, moji starši pa od rojstva razvajajo mojo mlajšo sestro, tako finančno kot drugače, ker vedno joče, da nima, čeprav ona in njen mož dobita več kot midva.
Zdaj imata še otročka, tako da najbrž že tudi mojim zmanjkuje, ker namreč moja sestra hoče vse novo, od vozička naprej, plačuje pa seveda moja mama.

Toliko o zastonjskem življenju, nekateri res dobivajo kaj zastonj, midva pa žal nimava te sreče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.2.2006 11:32:18   
Lory
Mi imamo pa zastonj stanovanje v hiši zgoraj. Pa velikokrat ni treba dat nič za položnice. Pa kosila pri njegovih in mojih. Pa za tamalo skoraj vse kupijo.user posted image user posted image user posted image
Pa zdaj bova zidala bo moj ati kupil okna. Pa meso, salame in sadje velikokrat dobimo.user posted image user posted image user posted image

Tast bo za tamalo kupil sobico za novo hišo.

Ja res nam ni hudega. Mi smo jim zelo hvaležni za vse in jim to tudi pokažemo.

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.2.2006 13:20:37   
NRMM
Moja starša nama dasta zelo veliko user posted image . Skrinjo napolnita z mesom, vso zelenjavo, sadje, jajce, za malecko veliko kupita, tudi pri nakupu stanovanja sta nama pomagala in nista hotela denarja nazaj.Na kosilo lahko pridemo kdajkoli želimo.
Moževi starši so pa poglavje zase, kjer jim sin ne pomeni nič, hči pa vse.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Lory)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.2.2006 17:52:34   
.ču
Madonca,vas je pa kr velik "zastonjkarc"user posted image vsa čast vašim staršem,da vas še tkole razvajajo!!!

A vsaj kaj denarno prispevate,če mate kosila čez tedn zastonj....al je to res čist zastonjuser posted image

No sej tud pri nas,se pravi pri tašči včasih pade kakšna južna,mogoč kakšna že pripravjena zadeva za v skrinjo(sarmice)...samo ponavad kadar jes kej na zalogo kuham tud poj ponavad mal dam za probat,pa z jabolki nas zalaga...ker jih hodta jeseni obirat,varstvo,....
Jes ji pa ponavad še kakšne cune šenkam,k mi že po par let v omari visijo...in ko se končn odločm,da jih ne bom več nosila...

Od mojih pa tud kdaj pa kdaj južna in v zimskem času krvavice...

Več se pa že ne spomnemuser posted image

What's up :)

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?